top of page

Η Τέχνη του να γράφεις καλά Μυθιστορήματα.


Είναι Τέχνη το να γράψεις ένα καλό Μυθιστόρημα που πίσω της κρύβει μυστικά και Τεχνική!


Όμως τα "μυστικά" αυτά είναι πλέον γνωστά και τη Τεχνική πολύ εύκολη για να εφαρμοστεί από ανθρώπους σαν κι εμάς, που έχουμε μεράκι, όρεξη, εμπνεύσεις και διάθεση να γράψουμε ένα ή και παραπάνω επιτυχημένα μυθιστορήματα.


Γι' αυτό σήμερα, με το video που έχω ετοιμάσει για σένα, σου φανερώνω:

 • Τα 4 + 1 στοιχεία που "δένουν" μια καλή ιστορία/έμπνευση για ένα μυθιστόρημα.

 • Πώς να ξεκινήσεις την ιστορία σου και τι επιλογές έχεις.

 • Ποια είναι η Τεχνική 1 - 3 - 2 που σαγηνεύει τους αναγνώστες και τους κρατά μέχρι και την τελευταία σελίδα μαζί μας.

 • Πώς να χειριστείς τα flash-backs μιας ιστορίας, αλλά και το στοιχείο του "πότε" και του "που".

 • Πώς με μόλις 3 στοιχεία προσωπικότητας μπορείς να έχεις στην διάθεσή σου έναν ενδιαφέροντα και ολοκληρωμένο πρωταγωνιστή, αλλά και δευτερεύοντες ρόλους.

 • Πότε θα πρέπει να γράψεις το μυθιστόρημά σου σε 1ο πρόσωπο και πότε σε 3ο πρόσωπο.

 • Πώς να κάνεις τους διαλόγους/μονολόγους σου αυθεντικούς.

 • Πώς να κάνεις τις περιγραφές σου βιωματικές εμπειρίες για τους αναγνώστες σου.

 • Πώς να εντάξεις το suspense στην ιστορία σου.

 • Και γιατί θα πρέπει να εργαστείς με το τέλος της ιστορίας σου από την αρχή.

 • Ενώ σου δείχνω πώς είναι δυνατόν - ανεξάρτητα από τους ρυθμούς που έχεις αυτή την εποχή - να βρεις χρόνο και ενέργεια για να ξεκινήσεις και να ολοκληρώσεις το μυθιστόρημά σου, πριν καν το καταλάβεις.


ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΟΥ VIDEΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΕ ΕΜΠΝΕΥΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΩ.


Αν λοιπόν υπάρχει μέσα σου μία/ένας Συγγραφέας Μυθιστορημάτων πέρα από το σημερινό μου video, τότε και το πρόγραμμά μου για την Επιτυχημένη Συγγραφή και Έκδοση/Προώθηση Μυθιστορημάτων είναι για σένα!

 • Αν είσαι μέλος του Writing Online εκμεταλλεύσου την Summer Black Friday (πληροφορίες θα βρεις στο email που σου έχω στείλει).

 • Ενώ αν είσαι νέα φίλη/νέος φίλος στην παρέα μας, θα βρεις όλες τις πληροφορίες εδώ ~ https://www.writing-online.gr/pos-na-grapso-ena-mythistorima


Μέχρι την επόμενη συνάντησή μας να θυμάσαι πως είναι σπουδαίο πράγμα να επενδύουμε στα όνειρα της ψυχής μας και να διεκδικούμε την υλοποίησή τους, αλλά και την ευτυχία μας!


Κι ελπίζω να σε εμπνέω και να σε βοηθώ,


Και μη ξεχνάς... αν αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και αντιμετωπίζεις την Ταυτότητά σου ως Συγγραφέας και πάρεις εκείνη την γνώση που καλλιεργεί το ταλέντο σου, και παράλληλα εφαρμόσεις και κάνεις πράξη όσα μαθαίνεις για την Τεχνική που κρύβει μέσα της η Τέχνη της Συγγραφής...


Το να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του Συγγραφέα που έχεις μέσα σου και να γράψεις καταπληκτικά βιβλία της επιλογής σου είναι απλά μονόδρομος!


Επίσης, μπορείς να διαβάσεις το Νέο Μου Βιβλίο με αφορμή τα 10 χρόνια λειτουργίας του Writing-Online, σύντομα θα είναι στα χέρια σου!

ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ για να εξασφαλίσεις Σημαντική Προσωπική Έκπτωση για την απόκτησή του.

- Και μαζί του να λάβεις ΔΩΡΕΑΝ και το νέο μου Online Course με τίτλο και θέμα: "Τα βήματα που ακολουθώ -την κάθε φορά!- πολύ πριν γράψω την πρώτη πρόταση σε ένα νέο μου βιβλίο, ώστε να εξασφαλίσω την επιτυχία των πωλήσεών του πριν από την έκδοσή του."


​**Για όλα τα παραπάνω ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ.


 

Και φυσικά αν υπάρχουν φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι που κάτι τέτοιο τους βοηθά και τους αφορά, προώθησε τους αυτό το post τώρα.


Να είναι η μέρα σου ανέλπιστα υπέροχη!

Μαρία


Comments


bottom of page