top of page

Σωστή Επιλογή Πρωταγωνιστή + Τα 3 Πρόσωπα κάθε Best Seller Πρωταγωνιστή



Πολλές φορές το ποιος ακριβώς θα είναι ο πρωταγωνιστής στο μυθιστόρημα που έχουμε εμπνευστεί είναι κάτι το αυτονόητο.


Υπάρχουν όμως και κάποιες άλλες στιγμές που το ποιος θα είναι ο πρωταγωνιστής του βιβλίου μας δεν είναι καθόλου αυτονόητο και μάλιστα η πλέον κατάλληλη επιλογή θα πρέπει να γίνεται μετά από συνειδητή επιλογή γιατί αυτή η επιλογή θα καθορίσει τόσο το ύφος του μυθιστορήματος, όσο και το σύνολο της επιτυχίας του.


Επίτρεψέ μου να σου δώσω ένα παράδειγμα.


Αν έχουμε εμπνευστεί ένα μυθιστόρημα που πραγματεύεται μια απαγωγή και πρωταγωνιστής είναι ο αστυνομικός ντεντέκτιβ που έχει αναλάβει την υπόθεση... μπορείς να φανταστείς το ύφος και την δομή του βιβλίου.


Αν όμως για το ίδιο ακριβώς βιβλίο/έμπνευση ως πρωταγωνιστή ορίσουμε την μητέρα του παιδιού που έχουν απαγάγει, ή έναν από τους απαγωγείς, ή κάνουμε πρωταγωνιστή το ίδιο το παιδί...


Καταλαβαίνεις φαντάζομαι πως θα έχουμε (ανάλογα την επιλογή του πρωταγωνιστή) εντελώς διαφορετικά μυθιστορήματα, τόσο σε ύφος, όσο και σε δομή, όσο και σε περιεχόμενο, όσο και σε εξέλιξη όσον αφορά την βασική γραμμή πλοκής, γιατί η οπτική γωνία και η βαρύτητα σε κάθε περίπτωση θα είναι άλλη.


Γι' αυτό σήμερα, μέσα από δύο πολύ σύντομα videos που μοιράζομαι μαζί σου, σου φανερώνω:

  • Πώς να επιλέξεις ΣΩΣΤΑ τον Πρωταγωνιστή του Μυθιστορήματός σου αν θέλεις να γράψεις ένα best seller;

  • Και αφού κάνεις την πλέον σωστή επιλογή πρωταγωνιστή για το βιβλίο σου, ποια είναι τα 3 ΠΡΟΣΩΠΑ πίσω από κάθε Επιτυχημένο Πρωταγωνιστή ενός best seller μυθιστορήματος.


Ναι, δίχως αυτό το τρίπτυχο ο πρωταγωνιστής σου μπορεί να είναι "φτωχός" και όχι αρκετός όσον αφορά το προφίλ του για να σηκώσει στους ώμους του το βάρος του πρωταγωνιστικού του ρόλου, ή ακόμη χειρότερα... κάποιος από τους άλλους ήρωες του βιβλίου να καταλήξει πιο σημαντικός και σπουδαίος από τον ίδιο τον πρωταγωνιστή σου.


Κάτι που φυσικά δεν το θέλεις γιατί ένα δεδομένο σαν κι αυτό δεν θα εκτιμηθεί για το μυθιστόρημά σου από κανέναν, ούτε από εκδότες, ούτε από αναγνώστες, ούτε από επιμελητές και μεταφραστές.


Ας δούμε όμως τώρα μαζί πώς να επιλέξεις ΣΩΣΤΑ τον Πρωταγωνιστή του Μυθιστορήματός σου αν θέλεις να γράψεις ένα best seller;



Και αφού κάνεις την πλέον σωστή επιλογή πρωταγωνιστή για το βιβλίο σου, ποια είναι τα 3 ΠΡΟΣΩΠΑ πίσω από κάθε Επιτυχημένο Πρωταγωνιστή ενός best seller μυθιστορήματος.


Τέλος, αν ακόμη αναρωτιέσαι πώς μπορώ να γίνω ένας καλός και επιτυχημένος Συγγραφέας αφού δεν έχω γνώσεις ή προηγούμενη εμπειρία και παράλληλα νιώθω ανασφάλεια και παντελής έλλειψη αυτοπεποίθησης για ένα εγχείρημα σαν κι αυτό;


Η απάντηση σε ένα τέτοιο ερώτημα βρίσκεται ακριβώς εδώ!


Γιατί αν θέλεις να βγάλεις στην επιφάνεια και στο χαρτί την καλύτερη εκδοχή του Συγγραφέα που έχεις μέσα σου μπορώ να σε βοηθήσω με ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΥΣ.


#1 ΤΡΟΠΟΣ

Για λίγες ημέρες ΜΟΝΟ έχεις πρόσβαση στο:


ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΩΝ | Πώς Να Γράψεις & Να Εκδώσεις Με Επιτυχία Το Μυθιστόρημά Σου, ΦΕΤΟΣ! Μέσα σε ένα Χρόνο Εφαρμόζοντας Μόλις 5 ΒΗΜΑΤΑ


Το Εργαστήρι είναι ένα πρόγραμμα που έχει την μορφή Home Study Course και μπορείς να το παρακολουθήσεις από το σπίτι σου, δίχως απαραίτητη σύνδεση στο Internet, στις μέρες και ώρες που ΕΣΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ, δίχως να μετακινηθείς από τον χώρο σου.


Και είναι διαθέσιμο για νέες εγγραφές ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ και για μικρό χρονικό διάστημα την κάθε φορά.


Επιπλέον για αυτή την περίοδο μόνο, έχεις στην διάθεσή σου:

  • Mια ιδιαίτερα προνομιακή και γενναία έκπτωση.

  • Επιλογή 12 μηνιαίων δόσεων.

  • Βεβαίωση Παρακολούθησης + Συστατική Επιστολή για το βιογραφικό σου.

  • Aλλά και Δώρο το Workshop που θα σου φανερώσει πώς να οργανώσεις μια Παρουσίαση Βιβλίου που θα σου εξασφαλίσει προβολή, μαζικές πωλήσεις και επιτυχία!


#2 ΤΡΟΠΟΣ


Μπορείς να διαβάσεις το Νέο Μου Βιβλίο με αφορμή τα 10 χρόνια λειτουργίας του Writing-Online, σύντομα θα είναι στα χέρια σου!

ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ για να εξασφαλίσεις Σημαντική Προσωπική Έκπτωση για την απόκτησή του.

- Και μαζί του να λάβεις ΔΩΡΕΑΝ και το νέο μου Online Course με τίτλο και θέμα: "Τα βήματα που ακολουθώ -την κάθε φορά!- πολύ πριν γράψω την πρώτη πρόταση σε ένα νέο μου βιβλίο, ώστε να εξασφαλίσω την επιτυχία των πωλήσεών του πριν από την έκδοσή του."


​**Για όλα τα παραπάνω ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ.


 

Μέχρι την επόμενη συνάντησή μας, σου θυμίζω πως αν αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και αντιμετωπίζεις την Ταυτότητά σου ως Συγγραφέας και πάρεις εκείνη την γνώση που καλλιεργεί το ταλέντο σου, και παράλληλα εφαρμόσεις και κάνεις πράξη όσα μαθαίνεις για την Τεχνική που κρύβει μέσα της η Τέχνη της Συγγραφής...


Το να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του Συγγραφέα που έχεις μέσα σου και να γράψεις καταπληκτικά βιβλία της επιλογής σου είναι απλά μονόδρομος!


Και φυσικά αν υπάρχουν φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι που κάτι τέτοιο τους βοηθά και τους αφορά, προώθησε τους αυτό το post τώρα.


Να είναι η μέρα σου ανέλπιστα υπέροχη!

Μαρία


bottom of page