top of page

Ο Ιδρυτής των Εκδόσεων Διόπτρα είναι μαθητής μου και κυκλοφόρησε το νέο του βιβλίο.



Όταν ο ιδρυτής των Εκδόσεων Διόπτρα, Γιώργος Παπαδόπουλος-Κυπραίος, παρακολουθεί το περιεχόμενο και την δουλειά σου από το 2016, είναι μαθητής σου...
Και σε ευχαριστεί, γιατί το Πρόγραμμα Συγγραφής σου τον βοήθησε να δομήσει και να γράψει το νέο του βιβλίο, τότε σκέφτεσαι πως μάλλον κάνεις καλά την δουλειά σου και ξέρεις τι σου γίνεται.




Έτσι ακριβώς ένιωσα όταν έλαβα το παραπάνω email πριν από ένα μήνα ακριβώς και έχω πλέον στο γραφείο μου το νέο του βιβλίο!


Ότι κάνω καλά την δουλειά μου και ξέρω τι μου γίνεται όσον αφορά το περιεχόμενό μου γιατί αυτός ο άνθρωπος δεν είναι τυχαίος και έχει διαπρέψει και γνωρίζει πολύ καλά τον χώρο της Συγγραφής του Βιβλίου.


Ο κύριος, Γιώργος Παπαδόπουλος-Κυπραίος, λοιπόν, είναι μέλος του Writing Online από το 2016 και λαμβάνει τις ενημερώσεις μου σε εβδομαδιαία βάση.


Είναι επίσης μαθητής μου στο Πρόγραμμα που αφορά την Επιτυχημένη Συγγραφή και Έκδοση/Προώθηση Μη Λογοτεχνικών Βιβλίων και γεννήθηκε στην Ακρούντα της Κύπρου τον Μάιο του 1941.


Σε ηλικία 15 ετών ορκίστηκε μέλος της ΕΟΚΑ στον αγώνα της εναντίον των Άγγλων, για την Ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα. Σπούδασε Ηλεκτρονικά στην Αθήνα με υποτροφία και εργάστηκε στην Αρχή Τηλεπικοινωνιών Κύπρου (CYTA).


Τον Δεκέμβριο του 1966 μετανάστευσε στο Τορόντο του Καναδά, όπου εργάστηκε σε μεγάλες εταιρείες.


Φοίτησε στο College of Education του Πα­νε­πιστημίου του Τορόντο και διορίστηκε καθηγητής Ηλεκτρονικών στο Danforth Technical School.


Στην Αθήνα εγκαταστάθηκε τον Φεβρουάριο του 1974 και φοίτησε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Άσκησε τη δικηγορία έως τον Μάρτιο του 1985 και το 1978 ίδρυσε τον Εκδοτικό Οίκο Διόπτρα για τον οποίο δεν χρειάζονται συστάσεις, και έχει γράψει άλλα τρία βιβλία.



Το βιβλίο αυτό βρίσκεται στα χέρια μου εδώ και μερικές εβδομάδες γιατί ο ίδιος μου το έστειλε (όπως διάβασες και στο σχετικό email).


Όμως όποιος κρατήσει αυτό το βιβλίο στα χέρια του με σκοπό να το διαβάσει, ο συγγραφέας του πιστεύει, ότι δεν θα είναι τυχαίο γεγονός.


Αυτό το βιβλίο είναι γραφτό να βρεθεί στα χέρια ανθρώπων που πιστεύουν και ότι το αύριο μπορεί να γίνει καλύτερο.


Το Κάνε Το Υποσυνείδητό Σου Να Δουλεύει Για Σένα, είναι ένα βιβλίο που έχει στόχο να σε βοηθήσει να δώσεις απαντήσεις στα ερωτήματα που τριγυρίζουν στο μυαλό σου, να επιλύσεις απαιτητικά θέματα της καθημερινότητάς σου, να αποκτήσεις αφθονία και να έχεις επιτυχίες στη ζωή σου.


Στο βιβλίο περιλαμβάνονται ασκήσεις διαλογισμού και τεχνικές χαλάρωσης που θα σε βοηθήσουν να συνδέσεις τη θεωρία με την πράξη και να επαναπρογραμματίσεις το μυαλό σου, ώστε να κάνεις το υποσυνείδητο σου να δουλεύει για εσένα.


Μέσα από όσα αποκαλύπτουν οι σελίδες του, θα καταφέρεις να υλοποιείς τους στόχους σου, να έχεις πλάι σου ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν, να έχεις τα χρήματα που χρειάζεσαι, αλλά και περισσότερα, για να βοηθάς ανθρώπους που έχουν ανάγκη, να διώξεις τους φόβους, το άγχος και τα άλλα αρνητικά συναισθήματά σου…


Είτε έρχεσαι για πρώτη φορά σε επαφή με παρόμοια θέματα, είτε βρίσκεσαι ήδη σ’ αυτό το μονοπάτι, μπορείς να το περπατήσεις και η ανταμοιβή σου θα είναι πολλαπλάσια από την προσπάθεια που κατέβαλες.


Εσύ και μόνο εσύ μπορείς να εμπιστευτείς το βιβλίο, να απελευθερώσεις τη δύναμη που κρύβεται μέσα σου και να μεταμορφώσεις τη ζωή σου.


Όπως δηλώνει και ο ίδιος ο Συγγραφέας του απευθυνόμενος σε σένα και σε μένα...


"Ήρθε η στιγμή να πάψεις να έχεις τα ίδια αναπάντητα ερωτήματα, να βασανίζεσαι από τις ίδιες ανησυχίες, να έχεις τα ίδια προβλήματα με πριν.


Αν διαβάσεις και μελετήσεις με υπομονή το βιβλίο που κρατάς στα χέρια σου και κάνεις κτήμα σου όσα θα μάθεις διαβάζοντάς το, κι αν εφαρμόσεις τις τεχνικές του κι εξασκηθείς στις ασκήσεις του, Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ.


Είναι στο χέρι σου να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου και να αποκτήσεις όσα σου χρειάζονται! Πίστεψέ το! Γίνεται.


Μέσα από τις σελίδες αυτού του βιβλίου θα αποκτήσεις τις γνώσεις που απαιτούνται για να κάνεις το υποσυνείδητό σου ένα πολύτιμο εργαλείο. ΠΑΡΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ. ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ!"


Όπως έχω ξαναπεί, όταν αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και πάρεις την κατάλληλη γνώση (που πλέον στις μέρες μας είναι διαθέσιμη και προσβάσιμη και με διάφορες μορφές), τότε το να κάνεις τα όνειρά σου και αυτό που ποθεί η ψυχή σου, πραγματικότητα, είναι απλά μονόδρομος.


Και αυτό το βιβλίο το επιβεβαιώνει.


Εύχομαι να έχεις μια ανέλπιστα υπέροχη ημέρα και για μια ακόμη φορά να σε εμπνέω και να σε βοηθώ.​

Μαρία


~ Για να φτάσει και στα δικά σου χέρια αυτό το καταπληκτικό βιβλίο μπες στο site των Εκδόσεων Διόπτρα τώρα! https://www.dioptra.gr/ ή να απευθυνθείς στο βιβλιοπωλείο που σε εξυπηρετεί.


~ Ενώ αν θέλεις να γράψεις κι εσύ ένα Μη-Λογοτεχνικό Βιβλίο, το Πρόγραμμα που παρακολούθησε μαζί μου, ο Ιδρυτής των Εκδόσεων Διόπτρα, κύριος Γιώργος Παπαδόπουλος-Κυπραίος έχει τίτλο, Non-Fiction School, Το Σχολείο Σου Για Μη-Λογοτεχνικά Βιβλία. Και οι 11 Πηγές Εισοδήματος Που Μπορείς Να Έχεις Ως Συγγραφέας Τέτοιων Βιβλίων και θα το βρεις ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ.


Όμως αν σε διαφέρει:

~ Η Επιτυχημένη Συγγραφή + Έκδοση/Προώθηση Μυθιστορημάτων - ΚΑΝΕ CLICK ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ONLINE ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


~ Η Επιτυχημένη Συγγραφή + Έκδοση/Προώθηση Παιδικών Βιβλίων - ΚΑΝΕ CLICK ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ONLINE ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.



Επίσης μπορείς να διαβάσεις το Νέο Μου Βιβλίο με αφορμή τα 10 χρόνια λειτουργίας του Writing-Online, σύντομα θα είναι στα χέρια σου!

ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ για να εξασφαλίσεις Σημαντική Προσωπική Έκπτωση για την απόκτησή του.

- Και μαζί του να λάβεις ΔΩΡΕΑΝ και το νέο μου Online Course με τίτλο και θέμα: "Τα βήματα που ακολουθώ -την κάθε φορά!- πολύ πριν γράψω την πρώτη πρόταση σε ένα νέο μου βιβλίο, ώστε να εξασφαλίσω την επιτυχία των πωλήσεών του πριν από την έκδοσή του."


​**Για όλα τα παραπάνω ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ.


 

Μέχρι την επόμενη συνάντησή μας, σου θυμίζω πως για να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα και να τιμήσεις τα καλέσματα της ψυχής σου δεν χρειάζεται να πάρεις την άδεια κανενός.


Και φυσικά αν υπάρχουν φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι που κάτι τέτοιο τους βοηθά και τους αφορά, προώθησε τους αυτό το post τώρα.





bottom of page