top of page

Διάλογοι + Μονόλογοι για Μυθιστόρημα + Παιδικό Βιβλίο | Τι να προσέξεις & όσα πρέπει να γνωρίζεις.

Σε ένα μυθιστόρημα όπως και σε ένα παιδικό βιβλίο θα έχεις, προφανώς, ήρωες.


Και αυτοί οι ήρωες κάποια στιγμή θα χρειαστεί να μιλήσουν. Να μιλήσουν μεταξύ τους ή να μιλήσουν στον ίδιο τους τον εαυτό.


Ο διάλογος και ο μονόλογος είναι ένα πολύ ισχυρό και ιδιαίτερο εργαλείο στα χέρια ενός συγγραφέα για να ζωντανέψει την ιστορία που έχει εμπνευστεί.

Να ζωντανέψει την πλοκή. Και να δώσει άλλη διάσταση, ακόμη και στους ίδιους τους ήρωες.


Όμως θέλω να προσέξεις μερικά πράγματα τα οποία αφορούν τους διαλόγους και τους μονολόγους των βιβλίων σου.


Και γι’ αυτό σου μιλώ σήμερα μέσα από το σύντομο video που ετοίμασα για σένα.


Ώστε να μην κάνεις τα λάθη που συναντώ ξανά και ξανά όταν κάνω επιμέλεια ενός μυθιστορήματος ή παιδικού βιβλίου.


Λάθη… που συγγραφείς χωρίς μεγάλη εμπειρία κάνουν, είτε γιατί υπάρχει άγνοια, είτε γιατί απλά βιάζονται να πάνε παρακάτω και να τελειώσουν το βιβλίο, είτε γιατί απλά δεν φαντάζονται ότι για όσα σου μιλώ στο σημερινό μας video, είναι τόσο σημαντικά.Δημιούργησα το Writing Online 10 χρόνια πριν έχοντας έναν γενναίο στόχο στην καρδιά.

  • Να σε βοηθήσω να ανακαλύψεις και να εμπιστευτείς την καλύτερη εκδοχή του συγγραφέα που έχεις μέσα σου.

  • Να σου δείξω πώς τα βιβλία που θέλεις να γράψεις μπορούν να είναι καταπληκτικά.

  • Αλλά... και να έχουν αναγνώστες σε αναμονή πριν από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας τους.

Ακριβώς γι' αυτό είμαι μαζί σου και σήμερα! Να περνάς ανέλπιστα όμορφα κι ελπίζω αληθινά να σε βοηθώ και να σε εμπνέω.


Και αν θέλεις να καλλιεργήσεις και να εξελίξεις το ταλέντο σου, βεβαιώσου ότι προμηθεύεσαι και διαβάζεις το νέο μου βιβλίο και πως συμμετέχεις στον επόμενο κύκλο εγγραφών του Διαδικτυακού Εργαστηρίου Συγγραφικής Τέχνης.


Πληροφορίες και για το βιβλίο και για το Διαδικτυακό Εργαστήρι Τέχνης παρακάτω...


Το Νέο Μου Βιβλίο με αφορμή τα 10 χρόνια λειτουργίας του Writing-Online, σύντομα θα είναι στα χέρια σου!

ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ για να εξασφαλίσεις Σημαντική Προσωπική Έκπτωση για την απόκτησή του.

- Και μαζί του να λάβεις ΔΩΡΕΑΝ και το νέο μου Online Course με τίτλο και θέμα: "Τα βήματα που ακολουθώ -την κάθε φορά!- πολύ πριν γράψω την πρώτη πρόταση σε ένα νέο μου βιβλίο, ώστε να εξασφαλίσω την επιτυχία των πωλήσεών του πριν από την έκδοσή του."


​**Για όλα τα παραπάνω ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ.


 


Τέλος, αν ΦΕΤΟΣ θέλεις να καλλιεργήσεις το ταλέντο σου ως Συγγραφέας Μυθιστορημάτων και παράλληλα θέλεις μέσα σε ένα χρόνο από τώρα να...

  • Να γράψεις ένα καταπληκτικό μυθιστόρημα (το πρώτο ή το επόμενό σου!) που όλοι θα μιλάμε γι' αυτό.

  • Να έχεις καταφέρει να το εκδώσεις με επιτυχία σύμφωνα με τους προσωπικούς σου στόχους και φιλοδοξίες, αλλά και να ξέρεις ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσεις και για τα επόμενα βιβλία σου.

  • Να έχεις δημιουργήσει μια μεγάλη λίστα από αναγνώστες εν αναμονή, που θα γνωρίζουν και θα περιμένουν να αγοράσουν το βιβλίο σου, ενώ εσύ ακόμη το γράφεις και πολύ πριν αυτό εκδοθεί.


Βεβαιώσου ότι εκδηλώνεις το ενδιαφέρον σου για τον Επόμενο Κύκλο Εγγραφών στο:

Πώς Να Γράψεις & Να Εκδώσεις Με Επιτυχία Το Μυθιστόρημά Σου, ΦΕΤΟΣ! Σε λιγότερο από ένα χρόνο ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΜΟΛΙΣ 5 ΒΗΜΑΤΑ.

Το Εργαστήρι είναι ένα πρόγραμμα που έχει την μορφή Home Study Course και μπορείς να το παρακολουθήσεις από το σπίτι σου, δίχως απαραίτητη σύνδεση στο Internet, στις μέρες και ώρες που ΕΣΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ, δίχως να μετακινηθείς από τον χώρο σου, αφιερώνοντας περίπου 30' λεπτά/εβδομάδα γι' αυτό, και έχοντας παράλληλα κι εμένα προσωπικά στο πλάι σου σε κάθε βήμα αυτή της διαδρομής.


Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι διαθέσιμο για νέες εγγραφές ΜΟΝΟ 1 ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ για μικρό χρονικό διάστημα την κάθε φορά,


ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ για να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου για τον επόμενο κύκλο εγγραφών και να λάβεις αυτόματα Προνομιακή και Προσωπική Έκπτωση στο κόστος των διδάκτρων.

Και φυσικά αν υπάρχουν φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι που κάτι τέτοιο τους βοηθά και τους αφορά, προώθησε τους αυτό το post τώρα.


Να είσαι είναι η μέρα σου ανέλπιστα υπέροχη!

Μαρία


Comments


bottom of page