top of page

Πώς να κάνεις την νέα σου χρονιά την ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ... Μέχρι την Επόμενη!Καλά Χριστούγεννα!

Σε αγαπώ.


Το ξέρεις ότι το εννοώ και χαίρομαι πολύ που είσαι στη ζωή μου!


Εύχομαι ο Χριστός που γεννάτε αύριο να σου φέρει το δώρο της αγάπης!


Και προσεύχομαι αυτά τα Χριστούγεννα να δεις, να γευτείς, να νιώσεις και να βιώσεις τις ομορφιές που μπορεί να μας χαρίσει η ζωή μας πάνω σε αυτή την γη.


Εύχομαι ΑΓΑΠΗ και ΕΥΗΜΕΡΙΑ για σένα προσωπικά, για την οικογένειά σου, για τους φίλους σου, για όσους και για όσα νοιάζεσαι και αγαπάς.


Και να ξέρεις... ανεξάρτητα από τις προσωπικά θρησκευτικά σου πιστεύω, η αγάπη ευλογεί. Η αγάπη επιστρέφει. Η αγάπη κάνει θαύματα!


Κι επειδή - όπως έχω ξαναπεί - αληθινά σε νοιάζομαι και σε αγαπώ.

Και αληθινά εκτιμώ την παρουσία, τον χρόνο και την εμπιστοσύνη σου σε όσα έχω να μοιραστώ μέσα από το Writing Online με την ελπίδα να σε εμπνέω και να σε βοηθώ.


Θέλω και σήμερα να καταφέρω ακριβώς αυτό!


Μαζί με τις ευχές μου ΓΙΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ θέλω για μια ακόμη φορά να σε εμπνεύσω και να σε βοηθήσω με όλα όσα είναι σημαντικά για σένα και θέλεις να πετύχεις την νέα σου χρονιά.


Γι' αυτό έχω φτιάξει μια ΜΙΝΙ ΣΕΙΡΑ από Videos που έχουν τίτλο: Πώς να κάνεις την νέα σου χρονιά την ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ... Μέχρι την Επόμενη!

Και μέσα από αυτά σου φανερώνω:


Ποιος άνθρωπος θέλεις να είσαι 20 χρόνια μετά; Πώς θέλεις να είναι η ζωή σου τώρα και στο μέλλον;


20 χρόνια πριν έθεσα στόχους και έβαλα στο χαρτί ποια θέλω να είμαι, να κάνω και να έχω 20 χρόνια μετά. Τότε... όλα αυτά φάνταζαν μακρινά και άπιαστα όνειρα.


Σήμερα όμως είναι η ζωή που ζω και τα θεωρώ όλα φυσιολογικά. Εγώ ξέρω ότι μπορείς να υλοποιήσεις τον κάθε στόχο σου και το κάθε θέλω σου.


Αρκεί να το πιστέψεις κι εσύ και να μπεις στην δράση θέτοντας τα θεμέλιά σου από τώρα!Τι ωραία που θα ήταν αν... | Σήμερα τόλμησε να ονειρευτείς και να θελήσεις!


Αφέσου σε όλα τα συναρπαστικά που μπορεί να προκύψουν και να σου συμβούν συμπληρώνοντας το τέλος αυτής της πρότασης: "Τι ωραία που θα ήταν αν..."Μην Μιλάς Για Τα Όνειρά Σου... Δείξτα


Πώς να υποστηρίξεις και να προστατεύσεις τα όνειρα, τους στόχους και τα θέλω σου και πώς να δημιουργήσεις γύρω σου μια "ομάδα" υποστήριξης από συνήθειες, δεξιότητες και ανθρώπους που θα σου σταθούν και δεν θα σου βάζουν τρικλοποδιές με την στάση και τα λόγια τους.Ρόλοι + Στόχοι, Αντί Για Μια Άναρχη Λίστα Από To Do's..


Θα το χρειαστείς αυτό το εφόδιο αν θέλεις να ΕΧΕΙΣ, να ΚΑΝΕΙΣ και να ΕΙΣΑΙ όσα αληθινά ονειρεύεσαι και σου αξίζουν.Ερωτευμένη με τα Dead Lines + Προσεκτική με τις σκέψεις και το περιβάλλον μου


Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σου σταθεί εμπόδιο για να υλοποιήσεις όσα θέλεις αρκεί να έχεις ξεκάθαρα dead lines, να είσαι προσεκτικός/προσεκτική με τα πιστεύω και τις σκέψεις σου. Ποιος άνθρωπος θέλεις να είσαι σε 20 χρόνια από τώρα και πώς θέλεις να είναι η ζωή σου σήμερα και στο μέλλον.Το ΕΝΑ + ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΦΟΔΙΟ που έχεις ανάγκη για να πετύχεις Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ στην ζωή σου


Αληθινά πιστεύω πως από την στιγμή που μπορείς να σκεφτείς, να ονειρευτείς, να θελήσεις και να εμπνευστείς κάτι... Δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ + ΚΑΝΕΝΑΣ που να μπορεί να σου σταθεί εμπόδιο για να μην το υλοποιήσεις.


Κι εδώ έχεις ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΟΥ και το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΦΟΔΙΟ που έχεις ανάγκη για κάτι τέτοιο. Θέλω να θυμάσαι πως όλοι μας βρεθήκαμε κάποια στιγμή ακριβώς εκεί που βρίσκεσαι εσύ σήμερα.


Στην αρχή... στα πρώτα βήματα, την πρώτη σκέψη, την αρχή ενός ονείρου, μιας επιθυμίας...


Κανείς δεν γεννήθηκε με καμία γνώση και καμία δεξιότητα... και όλοι όσοι πριν από εσένα έχουν καταφέρει ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ, δεν έκαναν τίποτε άλλο από το να βάλουν σε εφαρμογή ακριβώς αυτό που μοιράζομαι σήμερα μαζί σου.Για να ξεπερνάς τα Εμπόδια + Δυσκολίες σου.


Με αυτό το ΓΙΑΤΙ κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σου σταθεί εμπόδιο.Η "συνταγή" 20 / 80 για κάθε μας επιτυχία!Ο κόσμος μας τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει πολύ, αυτό όμως που παραμένει σταθερό είναι ότι πιστεύω σε σένα και στην δύναμή σου και στις ικανότητές σου και η υπόσχεση που έδωσα στον εαυτό μου πριν χρόνια:...


Πως θα μοιράζομαι μαζί σου σε εβδομαδιαία βάση, όλα όσα γνωρίζω, μαθαίνω και πιστεύω ότι μπορούν να σε εμπνεύσουν και να σε βοηθήσουν ως Άνθρωπο και ως Ταλαντούχο Συγγραφέα!


 
Το Νέο Μου Βιβλίο με αφορμή τα 10 χρόνια παρουσίας του Writing-Online, σύντομα θα είναι στα χέρια σου!

Και συμπληρώνοντας το email σου στην σχετική φόρμα που υπάρχει στην σελίδα που θα βρεις ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ θα λάβεις αυτόματα:

- Σημαντική Προσωπική Έκπτωση για την απόκτηση του βιβλίου.

- Και μαζί με το βιβλίο θα λάβεις ΔΩΡΕΑΝ και το νέο μου Online Course με τίτλο και θέμα: "Τα βήματα που ακολουθώ -την κάθε φορά!- πολύ πριν γράψω την πρώτη πρόταση σε ένα νέο μου βιβλίο, ώστε να εξασφαλίσω την επιτυχία των πωλήσεών του πριν από την έκδοσή του." Και πολλά πολλά ακόμη.


ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ θα πάρεις όλες τις πληροφορίες. ​​​


Και φυσικά αν υπάρχουν φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι που κάτι τέτοιο τους βοηθά και τους αφορά, προώθησε τους αυτό το post τώρα.


Να είσαι είναι η μέρα σου ανέλπιστα υπέροχη και αυτά τα Χριστούγεννα Μαγικά!!

Μαρίαコメント


bottom of page