top of page

Τι είναι το Αρχείο Έμπνευσης + Το Πλάνο Συγγραφής για Συγγραφείς ΜυθιστορημάτωνΣήμερα θέλω να σε ρωτήσω...

Αρχείο έμπνευσης έχεις;


Ένα μεγάλο σε όγκο κείμενο όπως είναι το μυθιστόρημα, είναι ένα κείμενο με συγκεκριμένες απαιτήσεις που ποτέ (και για κανέναν συγγραφέα μυθιστορημάτων) η πηγαία και αυθόρμητη έμπνευση δεν είναι/ήταν αρκετή για να τοποθετηθούν λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά μέσα στις σελίδες του βιβλίου ή να καλυφθούν κενά, ανατροπές και κορυφώσεις που, όπως είπα και πριν, η πηγαία έμπνευση... σπάνια μπορεί να καλύψει ΟΛΑ τα κενά και όλες τις απαιτήσεις.


Γι' αυτό είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζεις τι είναι το Αρχείο Έμπνευσης και Πρώτης Συγγραφικής Ύλης, αλλά και πώς να το διατηρείς σε τάξη και οργάνωση, αν θέλεις να έχεις αυτό το σπουδαίο εφόδιο στην ζωή σου ως Συγγραφέας Μυθιστορημάτων.


Επίσης για τον ίδιο ακριβώς λόγο, δηλαδή επειδή το μυθιστόρημα είναι ένα μεγάλο σε όγκο κείμενο, οι συγγραφείς που καταφέρνουν τελικά να υλοποιήσουν - με επιτυχία ένα εγχείρημα σαν κι αυτό - είναι γιατί φροντίζουν... πολύ πριν ξεκινήσουν την συγγραφή ενός μυθιστορήματος να έχουν σε τάξη τα παρακάτω δεδομένα:


  • Φροντίζουν να δομήσουν το δικό τους προσωπικό πλάνο παραγωγής και ρυθμού συγγραφής.

  • Φροντίζουν να επιλέγουν "σοφά" το πού θα γράφουν, αλλά και - ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ - το πώς θα προστατευτούν από ό,τι μπορεί να τους σταματήσει, να τους βάλει τρικλοποδιά, ή να σταθεί ανάμεσα στους ίδιους και την συγγραφή του βιβλίου τους.


Γι' αυτό σήμερα, μέσα από τρία πολύ σύντομα videos που μοιράζομαι μαζί σου, σου φανερώνω:

  • Τι είναι το ΑΡΧΕΙΟ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ + ΠΡΩΤΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ για έναν Συγγραφέα Μυθιστορημάτων.

  • Πώς να συλλέγεις και να αρχειοθετείς και να χρησιμοποιείς τις εμπνεύσεις σου για ένα μυθιστόρημα!

  • Πώς να οργανώσεις ένα ΠΛΑΝΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ για το μυθιστόρημά σου!


Η έλλειψη προετοιμασίας μπορεί να σου κοστίσει γι' αυτό μην την υποτιμάς. Γιατί η έλλειψη προετοιμασίας μπορεί να κάνει την καλύτερη ιδέα για ένα μυθιστόρημα και έναν ταλαντούχο συγγραφέα, να αποτύχουν.


Η έλλειψη σωστής οργάνωσης, επίσης.


Όπως και ο λάθος τρόπος σκέψης, δράσης και προσέγγισης για ένα εγχείρημα όπως είναι η Συγγραφής ενός πολύ καλού μυθιστορήματος.Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με το Αρχείο Έμπνευσης και Πρώτης Συγγραφικής Ύλης για Συγγραφείς Μυθιστορημάτων!Ας συνεχίσουμε με το πώς να συλλέγεις, να αρχειοθετείς και να χρησιμοποιείς τις εμπνεύσεις σου για ένα μυθιστόρημα!


Και ας ολοκληρώσουμε την σημερινή μας συνάντηση με το πώς να οργανώσεις ένα ΠΛΑΝΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ για το μυθιστόρημά σου!
Τέλος, αν ακόμη αναρωτιέσαι πώς μπορώ να γίνω ένας καλός και επιτυχημένος Συγγραφέας αφού δεν έχω γνώσεις ή προηγούμενη εμπειρία και παράλληλα νιώθω ανασφάλεια και παντελής έλλειψη αυτοπεποίθησης για ένα εγχείρημα σαν κι αυτό;


Η απάντηση σε ένα τέτοιο ερώτημα βρίσκεται ακριβώς εδώ!


Γιατί αν θέλεις να βγάλεις στην επιφάνεια και στο χαρτί την καλύτερη εκδοχή του Συγγραφέα που έχεις μέσα σου μπορώ να σε βοηθήσω με ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΥΣ.


#1 ΤΡΟΠΟΣ

Για λίγες ημέρες ΜΟΝΟ έχεις πρόσβαση στο:


ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΩΝ | Πώς Να Γράψεις & Να Εκδώσεις Με Επιτυχία Το Μυθιστόρημά Σου, ΦΕΤΟΣ! Μέσα σε ένα Χρόνο Εφαρμόζοντας Μόλις 5 ΒΗΜΑΤΑ


Το Εργαστήρι είναι ένα πρόγραμμα που έχει την μορφή Home Study Course και μπορείς να το παρακολουθήσεις από το σπίτι σου, δίχως απαραίτητη σύνδεση στο Internet, στις μέρες και ώρες που ΕΣΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ, δίχως να μετακινηθείς από τον χώρο σου.


Και είναι διαθέσιμο για νέες εγγραφές ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ και για μικρό χρονικό διάστημα την κάθε φορά.


Επιπλέον για αυτή την περίοδο μόνο, έχεις στην διάθεσή σου:

  • Mια ιδιαίτερα προνομιακή και γενναία έκπτωση.

  • Επιλογή 12 μηνιαίων δόσεων.

  • Βεβαίωση Παρακολούθησης + Συστατική Επιστολή για το βιογραφικό σου.

  • Aλλά και Δώρο το Workshop που θα σου φανερώσει πώς να οργανώσεις μια Παρουσίαση Βιβλίου που θα σου εξασφαλίσει προβολή, μαζικές πωλήσεις και επιτυχία!


#2 ΤΡΟΠΟΣ


Μπορείς να διαβάσεις το Νέο Μου Βιβλίο με αφορμή τα 10 χρόνια λειτουργίας του Writing-Online, σύντομα θα είναι στα χέρια σου!

ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ για να εξασφαλίσεις Σημαντική Προσωπική Έκπτωση για την απόκτησή του.

- Και μαζί του να λάβεις ΔΩΡΕΑΝ και το νέο μου Online Course με τίτλο και θέμα: "Τα βήματα που ακολουθώ -την κάθε φορά!- πολύ πριν γράψω την πρώτη πρόταση σε ένα νέο μου βιβλίο, ώστε να εξασφαλίσω την επιτυχία των πωλήσεών του πριν από την έκδοσή του."


​**Για όλα τα παραπάνω ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ.


 

Μέχρι την επόμενη συνάντησή μας, σου θυμίζω πως αν αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και αντιμετωπίζεις την Ταυτότητά σου ως Συγγραφέας και πάρεις εκείνη την γνώση που καλλιεργεί το ταλέντο σου, και παράλληλα εφαρμόσεις και κάνεις πράξη όσα μαθαίνεις για την Τεχνική που κρύβει μέσα της η Τέχνη της Συγγραφής...


Το να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του Συγγραφέα που έχεις μέσα σου και να γράψεις καταπληκτικά βιβλία της επιλογής σου είναι απλά μονόδρομος!


Και φυσικά αν υπάρχουν φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι που κάτι τέτοιο τους βοηθά και τους αφορά, προώθησε τους αυτό το post τώρα.


Να είναι η μέρα σου ανέλπιστα υπέροχη!

Μαρία


Comments


bottom of page