top of page

Γιατί είναι ΛΑΘΟΣ να μοιράζεσαι αποσπάσματα του βιβλίου σου Online



Είναι λάθος να μοιράζεσαι online (σε ένα δικό σου site/blog, στα social media σου ή αλλού) αποσπάσματα από βιβλία που έχεις γράψει και κυκλοφορούν/πωλούνται, ή αποσπάσματα από κάποιο βιβλίο που γράφεις αυτή την εποχή και θέλεις να έχεις πωλήσεις μέσα από αυτό.


Αν κάνεις κάτι τέτοιο, αυτό βλάπτει άμεσα τις πωλήσεις των βιβλίων σου και κατ' επέκταση την επιτυχία σου ως Συγγραφέας.

Γι' αυτό σε αυτό το σύντομο βίντεο σου εξηγώ το γιατί, αλλά και σου κάνω τις προτάσεις μου για όσα είναι ασφαλές - και επιβάλλεται - να μοιράζεσαι με του παρόντες και μελλοντικούς αναγνώστες σου online!




Επίσης θέλω να ξέρεις πως το Νέο Μου Βιβλίο με αφορμή τα 10 χρόνια λειτουργίας του Writing-Online, σύντομα θα είναι στα χέρια σου!

Και συμπληρώνοντας το email σου στην σχετική φόρμα που υπάρχει στην σελίδα που θα βρεις ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ θα λάβεις αυτόματα:

- Σημαντική Προσωπική Έκπτωση για την απόκτηση του βιβλίου.

- Μαζί με το βιβλίο θα λάβεις ΔΩΡΕΑΝ και το νέο μου Online Course με τίτλο και θέμα: "Τα βήματα που ακολουθώ -την κάθε φορά!- πολύ πριν γράψω την πρώτη πρόταση σε ένα νέο μου βιβλίο, ώστε να εξασφαλίσω την επιτυχία των πωλήσεών του πριν από την έκδοσή του." - Ενώ μετά από κλήρωση σε 3 τυχερούς αναγνώστες θα προσφέρω ΔΩΡΕΑΝ την Υπηρεσία Επιμέλειας Περιεχομένου του βιβλίου τους, με σκοπό αυτό να βελτιωθεί και να γίνει ένα best seller, όπως ακριβώς του αξίζει! - Και 5 τυχεροί αναγνώστες θα συνομιλήσουν προσωπικά μαζί μου στο τηλέφωνο (ή skype) στα πλαίσια ενός Προσωπικού Personal Coaching Call για να εξετάσουμε μαζί ό,τι έχεις ανάγκη, σε απασχολεί και θέλεις να πετύχεις σε σχέση με την Συγγραφή, την Έκδοση/Προώθηση των βιβλίων σου, αλλά και της Ταυτότητά σου ως Συγγραφέας.

​​​

​**Για όλα τα παραπάνω θα ενημερωθείς προσωπικά αφού συμπληρώσεις το email σου στην σχετική φόρμα που υπάρχει ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ.


Και φυσικά αν υπάρχουν φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι που κάτι τέτοιο τους βοηθά και τους αφορά, προώθησε τους αυτό το post τώρα.


Να είσαι είναι η μέρα σου ανέλπιστα υπέροχη!

Μαρία


bottom of page