top of page

Πώς Να Έχεις Υψηλές Πωλήσεις Όταν Το Βιβλίο Σου Κυκλοφορεί Από Μικρό Εκδοτικό Οίκο


Πολλοί νέοι συγγραφείς της γενιάς μας αποφασίζουν (ο καθένας για τους δικούς του λόγους) να εκδώσουν το βιβλίο τους σε συνεργασία με έναν μικρό Εκδοτικό Οίκο.

Όταν αυτό συμβαίνει, βρίσκονται αντιμέτωποι με το γεγονός ότι ο μικρός Εκδοτικός Οίκος προμηθεύει ελάχιστα βιβλιοπωλεία, αντίστοιχα με ελάχιστα αντίτυπα των βιβλίων τους.

Αν είχες/έχεις (ή μπορεί να έχεις μια τέτοιου είδους συνεργασία και εμπειρία στο μέλλον) και θα ήθελες να ανατρέψεις το παραπάνω γεγονός.

Και παρ’ ότι επίλεξες να συνεργαστείς με ένα μικρό Εκδοτικό Οίκο, θέλεις να έχεις υψηλές πωλήσεις, την προσοχή των ΜΜΕ, αλλά και γιατί όχι, την πρόσβαση σε ένα αναγνωστικό κοινό…

Ναι, ακόμη και μέσα από την δυναμική ενός μικρού Εκδοτικού Οίκου μπορείς να καταφέρεις κάτι τέτοιο, τότε βεβαιώσου ότι παρακολουθείς το video που ετοίμασα σήμερα για σένα.

Γιατί μεταξύ άλλων, μοιράζομαι μαζί σου την προσωπική μου εμπειρία/ιστορία από την έκδοση του πρώτου μου μυθιστορήματος, και τι έκανα εγώ προσωπικά για να υποστηρίξω τις πωλήσεις του, αλλά και για να έλξω πάνω μου την προσοχή των ΜΜΕ (κάτι που σίγουρα μπορείς να επαναλάβεις κι εσύ, εάν το θέλεις!!!!)

Και φυσικά σου υποδεικνύω το «απόλυτο» εργαλείο που υπάρχει σήμερα στα χέρια των συγγραφέων για να υποστηρίξουν το κάθε τους βιβλίο, ναι, ακόμη κι αν αυτό βρίσκεται στην διάθεση των αναγνωστών και από έναν μικρό Εκδοτικό Οίκο.

Αφού παρακολουθήσεις το σημερινό μας video πες μου…

Εσύ τι ενέργειες προώθησης και στήριξης πωλήσεων έκανες/κάνεις για το βιβλίο σου; Ή μήπως πιστεύεις πως αυτό είναι αποκλειστική ευθύνη του εκδότη σου;

Θα ήθελες να μάθεις ποιες είναι οι «άπειρες» επιλογές προώθησης που μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή για να στηρίξεις τις πωλήσεις του εκάστοτε βιβλίου σου;

Οι συγγραφείς της γενιάς μας ξεκινούν τις ενέργειες προώθησης των βιβλίων τους, τόσο από την στιγμή της έμπνευσης, όσο και κατά την διάρκεια της συγγραφής. Εσύ;

Είναι πραγματικά τιμή μου που είσαι εδώ! Και σε ευχαριστώ για τον χρόνο και την εμπιστοσύνη σου.

Με την ευχή να είναι η μέρα σου ανέλπιστα όμορφη!...

Μαρία

ΥΓ. Αν έχεις φίλους, γνωστούς, συγγενείς ή συναδέλφους/συνεργάτες που ξέρεις ότι κάτι τέτοιο θα τους ενδιέφερε και θα τους ενέπνεε, τότε προώθησέ τους αυτό το post τώρα.

bottom of page