top of page

Πόσες λέξεις μπορείς να γράψεις μέσα σε μια τυπική σου μέρα;



Πολλοί συγγραφείς γράφουν έχοντας αναπτύξει την εξής τεχνική - συνήθεια:

Γράφουν έναν συγκεκριμένο αριθμό λέξεων κάθε μέρα.


Αν γράφεις κατευθείαν σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, χρειάζεσαι μόλις μερικά δευτερόλεπτα για να υπολογίσεις τον αριθμό των λέξεών σου στο κείμενό σου!...


Λατρεύω τη σημερινή τεχνολογία.

Εσύ;


Αυτοί οι συγγραφείς γράφουν ελεύθερα και αυθόρμητα.


Γράφουν δανείζοντας το σώμα τους στην ενέργεια των λέξεων και τις επιτρέπουν να εκφραστούν όπως αυτές θελήσουν την εκάστοτε φορά.


Γράφουν γρήγορα... με πάθος.

Μέσα από την καρδιά.


Αφήνοντας την φαντασία και το υποσυνείδητό τους να εκφραστούν πάνω στο χαρτί.

Γράφουν συνήθως την ίδια ώρα… και φροντίζουν να γράφουν καθημερινά.


Η καλύτερη ώρα για κάτι τέτοιο είναι η ώρα που θα ορίσεις εσύ για τον εαυτό σου, αρκεί να την τιμήσεις.

Μετά, «ενώνουν» τα κείμενα αυτά όπως θα έκανε ένας ζωγράφος το κολάζ του.


Ναι, μπορείς να γράψεις ένα μεγάλο σε όγκο χειρόγραφο/βιβλίο όπως είναι το μυθιστόρημα για ενήλικες ή για παιδιά ή ένα μη λογοτεχνικό βιβλίο, με αυτό τον τρόπο.


Απλά θα χρειαστείς έντονη και εντατική επιμέλεια περιεχομένου για την ολοκλήρωσή του.


Γεγονός που δεν θα πρέπει να σε πτοεί, γιατί απλά η επιμέλεια περιεχομένου είναι και αυτή μέρος της συγγραφικής διαδικασίας, αλλά και για κάποιους από μας είναι και ενδιαφέρουσα, αλλά και δημιουργικά διασκεδαστική διαδικασία.


Μάλιστα, αν ήδη έχεις ολοκληρώσει την συγγραφή του βιβλίου σου και πιστεύεις πως χρειάζεσαι βοήθεια για την Επιμέλεια Περιεχομένου του, ώστε αυτό να γίνει άμεσα δεκτό από τους εκδότες της επιλογής σου, αλλά και να αγαπηθεί από το αναγνωστικό σου κοινό, τότε θα είναι τιμή μου να επιλεμηθώ προσωπικά το βιβλίο σου. Μπορείς να πάρεις όλες τις σχετικές πληροφορίες για μια τέτοια συνεργασία μας ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ!


Αν αυτή η συνήθεια πιστεύεις ότι ταιριάζει στην Ταυτότητά σου ως Συγγραφέας, αλλά και στο βιβλίο που γράφει ή θέλεις να ξεκινήσεις να γράφεις άμεσα, τότε δοκίμασέ την, τίμησέ την και πες μου πώς τα πας.


Επίσης, αν ΦΕΤΟΣ θέλεις να καλλιεργήσεις το ταλέντο σου ως Συγγραφέας Μυθιστορημάτων και παράλληλα θέλεις μέσα σε ένα χρόνο από τώρα να πετύχεις την συγγραφή και την έκδοση ενός μυθιστορήματος που όλοι θα μιλάμε γι' αυτό!...


Βεβαιώσου ότι εκδηλώνεις το ενδιαφέρον σου για τον Επόμενο Κύκλο Εγγραφών στο:

Πώς Να Γράψεις & Να Εκδώσεις Με Επιτυχία Το Μυθιστόρημά Σου, ΦΕΤΟΣ! Σε λιγότερο από ένα χρόνο ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΜΟΛΙΣ 5 ΒΗΜΑΤΑ.

Το συγκεκριμένο Πρόγραμμα έχει την μορφή Home Study Course και είναι Διαθέσιμο για νέους συμμετέχοντες ΜΟΝΟ 1 ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.

Όσοι εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τον επόμενο κύκλο εγγραφών ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΕΔΩ και συμπληρώσουν την φόρμα ενδιαφέροντος που υπάρχει στην σχετική σελίδα ενημέρωσης, χωρίς να υπάρχει κάποια άλλη υποχρέωση ή δέσμευση, λαμβάνουν αυτόματα:

  • Προνομιακή + Προσωπική Έκπτωση για τον επόμενο κύκλο εγγραφών.

  • Προσωπική Ενημέρωση για το πλήρες περιεχόμενο του προγράμματος.

  • ΣΥΝ Επιπλέον Εκπαιδευτικό Υλικό.

ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ ή επάνω στην εικόνα για να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου για τον επόμενο κύκλο εγγραφών, αλλά και για να έχεις χωρίς καμία άλλη υποχρέωση ή δέσμευση, Αυτόματα Προνομιακή & Προσωπική Έκπτωση όπως και Επιπλέον Εκπαιδευτικό Υλικό.

Και φυσικά αν υπάρχουν φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι που κάτι τέτοιο τους βοηθά και τους αφορά, προώθησε τους αυτό το post τώρα.


Να είσαι είναι η μέρα σου ανέλπιστα υπέροχη!

Μαρία

bottom of page