top of page

WRITING + ONLINE HERO: Θωμάς Αναστασιάδης. Συγγραφέας + Εκπαιδευτής Σκύλων. Πρόσκληση Στην Παρουσίασ


Σήμερα έχω στο γραφείο μου τον κύριο Θωμά Αναστασιάδη. Ταλαντούχο Συγγραφέα, ταλαντούχο και επιτυχημένο Εκπαιδευτή Σκύλων, αλλά και Επιτυχημένο Online/Ψηφιακό Επιχειρηματία, που έκανε το χόμπι του δεύτερο επικερδές επάγγελμα.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο, που όπως έχω ξαναδηλώσει, εκτιμώ βαθύτατα και πραγματικά τον θαυμάζω!

Ο Writing & Online Hero μας Θωμάς Αναστασιάδης, μου εμπιστεύτηκε την επιμέλεια του βιβλίου του, εμπιστεύτηκε τα προγράμματά μου, αλλά και την γνώση και καθοδήγηση που του προσέφερα για τις επιλογές Έκδοσης/Προώθησης που έχει ως Συγγραφέας της Γενιάς μας, τόσο για τις παρουσιάσεις του βιβλίου του, αλλά και για την διαδικτυακή του παρουσία και επαφή με το κοινό του.

Και ο λόγος που φιλοξενώ για μια ακόμη φορά τον κύριο Θωμά Αναστασιάδη στο γραφείο μου είναι διπλός.

Ο πρώτος λόγος είναι η Παρουσίαση του Βιβλίου του: "Μπράβο! Κάτσε! την ερχόμενη Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, 2017, στην Θεσσαλονίκη, από το Βιβλιοπωλείο Ιανός της Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 7) στις 7.00 μμ.

Σε αυτή την παρουσίαση θα βρίσκομαι κι εγώ πλάι στον Συγγραφέα μας και Online/Ψηφιακού Επιχειρηματία, Θωμά Αναστασιάδη, για να μιλήσω για το βιβλίο και την πορεία του και μαζί μας θα είναι και ο άνδρας μου, Νίκος Σαπουντζής, Life & Business Coach, όπου θα συμβάλει ενεργά στην βραδιά μας.

Έτσι λοιπόν, θα χαρώ να συναντήσω και να γνωρίσω προσωπικά εσένα και τους φίλους σου την ερχόμενη Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου, στον Ιανό Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 7) στις 7.00μμ.

Πίστεψέ με... Θα σε περιμένω!

Και ο δεύτερος λόγος που ο Θωμάς Αναστασιάδης είναι μαζί μας σήμερα, είναι γιατί απαντά σε ερωτήματα που σκοπό έχουν να σε βοηθήσουν, να σε εμπνεύσουν και να σου ΔΕΙΞΟΥΝ τον τρόπο που μπορείς ΚΙ ΕΣΥ να πετύχεις το όνειρο, τους στόχους και τις φιλοδοξίες του Συγγραφέα και του Online/Ψηφιακού Επιχειρηματία που έχεις μέσα σου.

Έτσι, λοιπόν, θα ακούσεις τον καλεσμένο μου να μας φανερώνει πως:

  • Ενώ το πρώτο του βιβλίο κυκλοφόρησε μόλις πριν από λίγους μήνες, οι πωλήσεις που σημειώνει, εκπλήσσουν ακόμη και τον ίδιο.

  • Και... σε δε δύο μήνες από τώρα κυκλοφορεί και το νέο του βιβλίο που θέμα του είναι το παιδί και ο σκύλος μέσα στην οικογένεια.

  • Οι παρουσιάσεις βιβλίου που ήδη υλοποιήθηκαν για το "Μπράβο! Κάτσε" είχαν πολύ μεγάλη επιτυχία. Ο κόσμος πραγματικά το "αγκάλιασε", ενώ τα θετικά σχόλια που λαμβάνει από το αναγνωστικό του κοινό, είναι πλέον καθημερινά, και φανερώνουν την καλή δουλειά που έχει γίνει με το βιβλίο αυτό.

  • Όμως ο Θωμάς Αναστασιάδης, δεν μένει μόνο εδώ. Eτοιμάζει και μια σειρά από Videos/Home Study Courses γύρω από την Εκπαίδευση Σκύλων.

  • Μας φανερώνει τις υπηρεσίες που προσφέρει τόσο ως Online/Ψηφιακός Επιχειρηματίας, όσο και μέσα από την Σχολή του που έχει έδρα την Κατερίνη.

  • Και τέλος... μιλά σε σένα που έχεις το όνειρο και το μεράκι του Συγγραφέα και του Online/Ψηφιακού Επιχειρηματία, και σου λέει τι πρέπει να κάνεις -και πως να το κάνεις- για να έχεις την επιτυχία.

Πραγματικά, τόσο εγώ προσωπικά, όσο και ο άνδρας μου, θα χαρούμε πολύ να σε δούμε και να τα πούμε κι από κοντά, στην Παρουσίαση του Βιβλίου: "Μπράβο! Κάτσε!" την ερχόμενη Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, 2017, στην Θεσσαλονίκη, Βιβλιοπωλείο Ιανός (Αριστοτέλους 7) στις 7.00 μμ.

Αληθινά θα χαρώ...

Και θα σε περιμένω!

Σκοπός μου μέσα από όσα μοιράζομαι μαζί σου είναι να σου δείξω/αποδείξω ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ να κάνεις τις φιλοδοξίες και τα όνειρα που σε συνδέουν με την Συγγραφή και Online/Ψηφιακή Επιχειρηματικότητα μια νέα ή παράλληλη επικερδής πραγματικότητα!

Σε ευχαριστώ -και το εννοώ- που είσαι εδώ, που συμμετέχεις, που διαβάζεις, βλέπεις τα videos και που τα μοιράζεσαι με τους δικούς σου φίλους, εντός και εκτός διαδικτύου και που θα είσαι μαζί μας στην παρουσίαση του βιβλίου: "Μπράβο! Κάτσε!".

Μαρία

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Στις 150 σελίδες του, αναπτύσσεται όλο το Πρόγραμμα Βασικής Υπακοής, που εφαρμόζει ο Πτυχιούχος Εκπαιδευτής Θωμάς Αναστασιάδης.

Βήμα- Βήμα, ένας ολοκληρωμένος οδηγός, για να εκπαιδεύσετε τον σκύλο σας μόνοι σας. Πως τον υποδεχόμαστε την πρώτη ημέρα στο σπίτι ή τον κήπο, πως θα μάθει την τουαλέτα, πως θα μάθει να μην καταστρέφει, πως θα σταματήσετε τα δαγκώματα.

Με κάθε λεπτομέρεια αλλά και έγχρωμες εικόνες, θα μπορέσετε να μάθετε στον σκύλο σας, πώς θα περπατάει δίπλα σας, πως θα μένει στην θέση του, πώς θα έρχεται όταν τον καλείτε, πως θα ξαπλώνει.

Ο Θωμάς Αναστασιάδης φιλοδοξούσε και το κατάφερε, να συγγράψει το πρώτο βιβλίο εκπαίδευσης σκύλων στην Ελλάδα, που περιέχει με ΚΑΘΕ λεπτομέρεια, όλα τα μυστικά για επιτυχημένη συμβίωση με τον σκύλο σας.

Μπορείς να προμηθευτείς, να διαβάσεις, να χαρίσεις ή να τοποθετήσεις το βιβλίο στο δικό σου petshop, βιβλιοπωλείο, κτηνιατρείο (ή και αλλού) κάνονας CLICK AΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ WRITING & ONLINE HERO ΜΑΣ ΘΩΜΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

Ο Θωμάς Αναστασιάδης γεννήθηκε στο 1978. Είναι παντρεμένος, έχει δύο παιδιά και ζει ευτυχισμένος με την γυναίκα του, τις κόρες και τα σκυλιά τους στην Κατερίνη.

Τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια ήταν αθλητής στην Ομάδα Handball του Αρχελάου Κατερίνης και μαζί της κατέκτησε 4 Πανελλήνια Πρωταθλήματα σε παιδικά και εφηβικά πρωταθλήματα.

Σπούδασε στο North College, Marketing & Διαφήμιση, και στη συνέχεια υπηρέτησε τη θητεία μου για 18 μήνες στις Ειδικές Δυνάμεις.

Σήμερα, είναι Αντιπρόεδρος της Εταιρίας Ηλεκτρολογικού Υλικού ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Α.Ε, Δημιουργός της Bros Dogs, Σχολής Εκπαίδευσης Σκύλων (που μεταξύ άλλων προσφέρει και Online Υπηρεσία Εκπαίδευσης Σκύλων), Δημιουργός του http://www.brosdogs.gr, όπου κανείς μπορεί να βρει πολλά γύρω από τον σκύλο και την αρμονική συμβίωση μαζί του, Συγγραφέας, Αρθογράφος και Οικοδεσπότης της Ραδιοφωνικής Εκπομπής στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ 92,6fm, με τίτλο: ''περιPETειες στον αέρα'', καθώς και απόφοιτος της Κ9 Doorways Dog Trainers School, και Θετικός Εκπαιδευτής Και Τεχνικός Συμπεριφοράς Σκύλων.

Η ενασχόληση του με τα σκυλιά ξεκινάει από την ηλικία των 15 ετών όπου απέκτησε και το πρώτο του ημίαιμο θηλυκό Boxer.

Όμως η αγάπη του για τα σκυλιά, σύντομα τον οδήγησε στο να αποκτήσει και να πρέπει να συμβιώσει με 3 Boxer, γεγονός που καθιστούσε απαραίτητη την εκπαίδευσή τους για την ομαλή συμβίωση με την οικογένεια του.

Τότε ήταν που ο Θωμάς πειραματίστηκε και δοκίμασε μια σειρά από μεθόδους που διάβαζε σε βιβλία, συνεργάστηκε με εκπαιδευτές σκύλων και κατάφερε να δημιουργήσει μια σχέση εμπιστοσύνης, μεταξύ των μελών της οικογένειάς του και των σκυλιών τους.

Οι εμπειρικές γνώσεις που απέκτησε όλα αυτά τα χρόνια τον οδήγησαν στην έρευνα της πλέον κατάλληλης σχολής για τον ίδιο, όταν αποφάσισε να γίνει εκπαιδευτής σκύλων και να πάρει σε προσωπικό επίπεδο όλα τα εφόδια που απαιτούνται για μια τόσο υπεύθυνη δουλειά.

Η πρώτη του γνωριμία με τον Εκπαιδευτή, Γιάννη Αδαμόπουλο, ήταν καθοριστική.

Είδε με τα μάτια του σκυλιά να υπακούουν μπροστά σε κόσμο, μπροστά σε θορύβους, με απίστευτες ενοχλήσεις και φυσικά σε εξωτερικούς χώρους χωρίς την ‘’ασφάλεια’’ του χώρου που το ζώο είχε μάθει να υπακούει.

Έτσι, ξεκίνησε η εκπαίδευση του, σαν εκπαιδευτής σκύλων, στη Σχολή Κ9 DOORWAYS όπου και αποφοίτησε με επιτυχία.

Το 2016 ολοκλήρωσε τις σπουδές σε μια ακόμα σχολή, την The Canine Behavior Expert + P Dog Trainer Academy, από την οποία αποφοίτησε με επιτυχία, αποκτώντας τον τίτλο του: Θετικού Εκπαιδευτή & Τεχνικού Συμπεριφοράς Σκύλων.

Ο εκπαιδευτής του εκεί, κύριος Στέφας Αντώνης, του δίδαξε "νέους δρόμους και τρόπους" που αφορούν την εκπαίδευση των σκύλων, γεγονός που διεύρυνε πολύ το πεδίο σκέψης του.

Παράλληλα, ο Θωμάς συμμετέχει σε σεμινάρια και ενημερώνεται διαρκώς για όλα τα νέα δεδομένα γύρω από την Εκπαίδευση των Σκύλων.

Μέσα στα πρώτα πέντε χρόνια της επαγγελματικής του ενασχόλησης ως Εκπαιδευτής Σκύλων, έχει εκπαιδεύσει με επιτυχία περισσότερους από 350 σκύλους, κερδίζοντας τα θετικά σχόλια από τους ιδιοκτήτες που τον εμπιστεύθηκαν.

Ενώ, με συνεργάτιδα την Αντωνία Νατσιοπούλου, γνωστή για την έντονη φιλοζωική της δράση, δημιούργησε τον Εκδοτικό Οίκο ''ΝΟΥΣ'', ο οποίος θα παρουσιάσει μια σειρά από βιβλία και εκπαιδευτικά εγχειρίδια και dvds που σχετίζονται άμεσα με τον σκύλο.

Για να έρθεις σε προσωπική επαφή με τον Θωμά Αναστασιάδη, να μαθαίνεις νέα του, αλλά και να παρακολουθείς τα όσα μοιράζεται με το κοινό του μέσα από το site/blog του και την Ραδιοφωνική του Εκπομπή στον ΣΚΑΙ, επισκέψου το site του, εδώ: http://www.brosdogs.gr/

__________________________________________________

Θα σε περιμένω...

#πωςναεκ #τιεπιχειρησηναανοιξωστοχωριο #τροποιπροσεγγισηςπελατων #ιδεεςγιακερδοφορεςεπιχειρησεις #πωςναπουλησωτοβιβλιομου #πωςναμουπαρουνσυνέντευξηστηντηλεοραση #Πώςναγράψειςένακαλόβιβλίο #κερδοφορεςεπιχειρησειςμεμικροκεφαλαιο #εκδοσηβιβλιουνεουσυγγραφεα #πώσναπροβαλωτοβιβλιομου #πωςνααρχισωεναβιβλιο #κερδοφόρεςμικρέςεπιχειρήσεις #εξυπνεςδουλειεςμεπολλαλεφτα #δουλειαonlineαποτοσπιτι #πωςναβγάλωχρήματααπότοsite #πωςναβρωπελατεςωςσυμβουλος #πωςμπορωνακανωπωλησειςμεσωιντερνετ #πωςναβγαλωλεφτααποτοinternet #μικρεςεπιχειρησειςμεμελλον #τροποιπροσεγγισηςπελατων #εξυπναμαγαζιαστηνκριση #πωλησηχειροποιητωνμεσωιντερνετ #επιχειρησημεπολυμικροκεφαλαιο #πωςθαγινωσυγγραφεας #σεμιναριασυγγραφηςβιβλιου #τιεπιχειρησηναανοιξωσενησι #Εκδοσηβιβλιου #συγγραφήβιβλίου #δημιουργικηγραφηοδηγιες #δημιουργικήγραφή #ΔημιουργικήΓραφή #πωςναγραψωβιβλιομαθηματαδημιουργικηςγραφης

bottom of page