top of page

WRITING + ONLINE HERO: Θωμάς Αναστασιάδης. Πώς η Αγάπη Μου Για Τα Σκυλιά Έγινε Το Νέο Μου Επάγγελμα.


Είμαι πολύ υπερήφανη για τον σημερινό μου καλεσμένο. Τον εκτιμώ βαθύτατα και πραγματικά τον θαυμάζω!

Πρόκειται για τον Writing & Online Hero, Θωμά Αναστασιάδη, που μου εμπιστεύτηκε την επιμέλεια του βιβλίου του, εμπιστεύτηκε τα προγράμματά μου, αλλά και την γνώση και καθοδήγηση που του προσέφερα για τις επιλογές Έκδοσης/Προώθησης που έχει ως Συγγραφέας/Επιχειρηματίας της Γενιάς μας, για τις παρουσιάσεις του βιβλίου του, αλλά και για την διαδικτυακή του παρουσία και επαφή με το κοινό του.

Σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα ο Θωμάς κατάφερε, έτσι αυθόρμητα κι απλά, να μετατρέψει την αγάπη του για τα σκυλιά στο δεύτερο επάγγελμά του και να είναι σήμερα ένας από τους Κορυφαίους Εκπαιδευτές Σκύλων στην Ελλάδα, με:

  • To πρώτο του βιβλίο να φιγουράρει στα ράφια των φυσικών και ηλεκτρονικών βιβλιοπωλείων και petshop, με τίτλο: «Μπράβο! Κάτσε! – Οδηγίες βήμα – βήμα για μια χαρούμενη συμβίωση” ενώ ήδη γράφει το επόμενό του.

  • Με την δική του Online/Ψηφιακή Επιχειρηματική παρουσία –το site/blog του- που όπως θα τον ακούσεις να λέει, τον βοηθάει σε ύψιστο βαθμό, τόσο για την Ταυτότητά του ως Συγγραφέας, όσο και ως Εκπαιδευτής Σκύλων/Επιχειρηματίας.

  • Με την δική του Σχολή Εκπαίδευσης Σκύλων που εδρεύει στην Κατερίνη και ήδη έχει εκπαιδεύσει παραπάνω από 450 σκυλιά.

  • Αλλά και χάρη στην Online/Ψηφιακή του παρουσία του (το site του) προσφέρει την υπηρεσία εκπαίδευσης σκύλων μέσω skype, και με αυτό τον τρόπο δεν περιορίζει την Εκπαιδευτική και επιχειρηματική του δράση, σε τοπικό επίπεδο.

  • Με την δική του Ραδιοφωνική Εκπομπή στο Ραδιόφωνο του SKAI, φυσικά με θέμα τον σκύλο...

Κι όλα αυτά να είναι μόλις η αρχή!

Σήμερα λοιπόν, με σκοπό να σε εμπνεύσουμε –ο Θωμάς κι εγώ- σε προσκαλούμε να παρακολουθήσεις την συζήτηση που είχαμε στο γραφείο μου για τα βήματα που απαιτεί μια τέτοια διαδρομή, αλλά και ταυτόχρονα να σε προσκαλέσουμε στην επίσημη παρουσίαση του βιβλίου του στην Κατερίνη, την επόμενη Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου, στις 7.30 μμ, στο Βιβλιοπωλείο Νέστωρ.

Σκοπός μου αυτό το καλοκαίρι είναι να σου δείξω/αποδείξω ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ να κάνεις τις φιλοδοξίες και τα όνειρα που σε συνδέουν με την συγγραφή, αλλά και με όσα γνωρίζεις, είσαι, σε παθιάζουν και αγαπάς, μια νέα επικερδής και επαγγελματική πραγματικότητα!

Σε ευχαριστώ -και το εννοώ- που είσαι εδώ, που συμμετέχεις, που διαβάζεις, βλέπεις τα videos και που τα μοιράζεσαι με τους δικούς σου φίλους, εντός και εκτός διαδικτύου.

Μαρία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ.

ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ...

Μόλις δεις το video θυμήσου να σημειώσεις στο ημερολόγιό σου την ημερομηνία για την επόμενη Τρίτη! Θα σε περιμένω προσωπικά στην παρουσίαση και θα χαρώ πολύ να σε δω, με τους φίλους σου, εκεί.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Σε 150 σελίδες αναπτύσσεται όλο το Πρόγραμμα Βασικής Υπακοής, που από το 2011 εφαρμόζει ο Πτυχιούχος Εκπαιδευτής Θωμάς Αναστασιάδης.

Βήμα- Βήμα, ένας ολοκληρωμένος οδηγός, για να εκπαιδεύσετε τον σκύλο σας μόνοι σας. Πως τον υποδεχόμαστε την πρώτη ημέρα στο σπίτι ή τον κήπο, πως θα μάθει την τουαλέτα, πως θα μάθει να μην καταστρέφει, πως θα σταματήσετε τα δαγκώματα.

Με κάθε λεπτομέρεια αλλά και έγχρωμες εικόνες, θα μπορέσετε να μάθετε στον σκύλο σας, πώς θα περπατάει δίπλα σας, πως θα μένει στην θέση του, πώς θα έρχεται όταν τον καλείτε, πως θα ξαπλώνει.

Ο Θωμάς Αναστασιάδης φιλοδοξούσε και το κατάφερε, να συγγράψει το πρώτο βιβλίο εκπαίδευσης σκύλων στην Ελλάδα, που περιέχει με ΚΑΘΕ λεπτομέρεια όλα τα μυστικά για επιτυχημένη συμβίωση με τον σκύλο σας.

Μπορείς να προμηθευτείς, να διαβάσεις, να χαρίσεις ή να τοποθετήσεις το βιβλίο στο δικό σου petshop, βιβλιοπωλείο, κτηνιατρείο (ή και αλλού) κάνονας CLICK AΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ WRITING & ONLINE HERO ΜΑΣ, ΘΩΜΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

Ονομάζομαι Θωμάς Αναστασιάδης και γεννήθηκα το 1978. Είμαι παντρεμένος με 2 παιδιά και ζώ στην Κατερίνη. Τα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια ήμουν αθλητής στην ομάδα Handball του Αρχελάου Κατερίνης κατακτώντας 4 πανελλήνια πρωταθλήματα σε παιδικά και εφηβικά πρωταθλήματα. Σπούδασα για 2 χρόνια στο North College Marketing και Διαφήμιση, και στη συνέχεια υπηρέτησα τη θητεία μου για 18 μήνες στις Ειδικές Δυνάμεις.

Σήμερα είμαι αντιπρόεδρος στην εταιρία ηλεκτρολογικού υλικού ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Α.Ε

Η ενασχόληση μου με τα σκυλιά ξεκινάει από την ηλικία των 15 ετών όπου απέκτησα και το πρώτο ημίαιμο θηλυκό Boxer. Η αγάπη μου για τα σκυλιά με οδήγησε να αποκτήσω και να συμβιώσω, τα επόμενα χρόνια, με 3 Boxer καθιστώντας απαραίτητη την εκπαίδευσή τους για την ομαλή συμβίωση με την οικογένεια μου.

Πειραματίστηκα, δοκίμασα μεθόδους διαβάζοντας βιβλία, συνεργάστηκα με εκπαιδευτές και κατάφερα να δημιουργήσω μια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ των μελών της οικογένειας μου και των σκυλιών μας. Οι εμπειρικές γνώσεις λοιπόν που απέκτησα όλα αυτά τα χρόνια με οδήγησαν στην έρευνα της κατάλληλης σχολής που θα με οδηγούσαν να γίνω εκπαιδευτής σκύλων και να πάρω όλα τα εφόδια που απαιτούνται για αυτή την πραγματικά πολύ υπεύθυνη δουλειά.

Η πρώτη γνωριμία που είχα με τον εκπαιδευτή Γιάννη Αδαμόπουλο το 2011 ήταν καθοριστική. Είδα με τα μάτια μου σκυλιά να υπακούουν μπροστά σε κόσμο, μπροστά σε θορύβους, με απίστευτες ενοχλήσεις και φυσικά σε εξωτερικούς χώρους χωρίς την ‘’ασφάλεια’’ του χώρου που το ζώο είχε μάθει να υπακούει. Έτσι ξεκίνησε η εκπαίδευση μου σαν εκπαιδευτής σκύλων στη σχολή Κ9 DOORWAYS όπου τελείωσα με επιτυχία.

Το 2016 ολοκλήρωσα τις σπουδές μου σε μια ακόμα σχολή. Αυτή τη φορά στην The Canine Behavior Expert + P Dog Trainer Academy την οποία και ολοκλήρωσα επιτυχώς, αποκτώντας τον τίτλο του Θετικού Εκπαιδευτή & Τεχνικού Συμπεριφοράς Σκύλων. Ο εκπαιδευτής μου κ. Στέφας Αντώνης μου δίδαξε νέους δρόμους στην εκπαίδευση των σκύλων και διεύρυνε το πεδίο σκέψης μου.

Συνεχίζω να παρακολουθώ σεμινάρια και εκπαιδευτικά προγράμματα και μέχρι σήμερα έχω εκπαιδεύσει παραπάνω από 450 σκυλιά!

Για να έρθεις σε προσωπική επαφή με τον Θωμά Αναστασιάδη, να μαθαίνεις νέα του, αλλά και να παρακολουθείς τα όσα μοιράζεται με το κοινό του μέσα από το site/blog του και την Ραδιοφωνική του Εκπομπη στον ΣΚΑΙ, επισκέψου το site του, εδώ: http://www.brosdogs.gr/

__________________________________________________

ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΟΣΑ Ο ΘΩΜΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ & ONLINE/ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΟΣΑ ΠΑΘΙΑΖΟΥΝ ΕΣΕΝΑ, ΕΙΣΑΙ + ΑΓΑΠΑΣ

Τότε βεβαιώσου ότι παρακολουθείς ΤΩΡΑ

ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (πριν αυξηθεί η τιμή του)

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ:

Πώς «παίρνεις» όσα ήδη γνωρίζεις μέσα από τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα, τις γνώσεις, την εξειδίκευση, την προϋπηρεσία, τα ταλέντα σου και ό,τι άλλο σε παθιάζει και αγαπάς…

Και το μετατρέπεις στο περιεχόμενο και το αντικείμενο της ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ Οnline/Ψηφιακής Επιχείρησης, και κατ’ επέκταση σε μια νέα (ή ακόμη μία) πηγή εισοδήματος, ώστε να μπορείς να προσφέρεις σε για σένα και όσους αγαπάς, ό,τι ονειρεύεσαι και αγαπάς!...

Που χάρη στην τεχνολογία του internet έχει παγκόσμια εμβέλεια και λειτουργεί για να σου φέρνει έσοδα 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ανεξάρτητα από τις ώρες και την τοποθεσία της εργασία σου.

Πώς μέσα από τον υπολογιστή σου και μια σύνδεση στο internet μπορείς να φέρεις στην ζωή σου ΑΜΕΣΑ οικονομική ελευθερία, ελευθερία χρόνου και ωραρίου εργασίας, ελευθερία τόπου διαμονής και εργασίας, αλλά και ελευθερία επιλογής επαγγελματικού αντικειμένου.

​Δημιουργώντας τα ΔΙΚΑ ΣΟΥ Ψηφιακά/Έντυπα Βιβλία, Ψηφιακά/Φυσικά Εκπαιδευτικά Προϊόντα + Προγράμματα, Σεμινάρια, Παρουσιάσεις, Ομιλίες, τις δικές σου Συμβουλευτικές/Coaching Υπηρεσίες, και όχι μόνο. (Δίχως προηγούμενη γνώση ή σχετική εμπειρία).

Τότε βεβαιώσου ότι παρακολουθείς ΤΩΡΑ

ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (πριν αυξηθεί η τιμή του)

Rich + Happy Με Την Online/Ψηφιακή Επιχείρησή Σου.

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του πλανήτη που μπορείς να καταφέρεις

τόσα πολλά για σένα και για όσους αγαπάς!

Rich + Happy Με Την Online/Ψηφιακή Επιχείρησή Σου.


Comments


bottom of page