top of page

WRITING HERO: Κυριακή Δημητρίου. Συγγραφέας Του Μυθιστορήματος "Το Χρυσό Περιστέρι Της Αυγής&qu


Σήμερα στο γραφείο μου έχω μαζί μου την Κυριακή Δημητρίου και μοιράζομαι μαζί σου μια κουβέντα πολύ διαφορετική από τις άλλες, γιατί θα με δεις να κλαίω... αλλά και γιατί θα ακούσεις πως ο γραπτός λόγος αυτής της Συγγραφέως έκανε μια γυναίκα, χρόνια καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι, να χορέψει!!!!

Η Κυριακή Δημητρίου είναι μια υπέροχη νέα Συγγραφέας, ένας πραγματικά καταπληκτικός άνθρωπος. Μια ακόμη Writing-Hero του Writing-Online!

Η Κυριακή έγραφε από πάντα, αλλά πετούσε τα όσα έγραφε, μέχρι που κάποια στιγμή σταμάτησε να πετά και σήμερα, όχι μόνο δεν πετά τα όσα γράφει, αλλά κερδίζει και ΒΡΑΒΕΙΑ για αυτά που γράφει!

Ένα ιδιαίτερο γεγονός (που μας το αποκαλύπτει) ήταν η έμπνευσή για το πρώτο της Μυθιστόρημα με τίτλο: Το Χρυσό Περιστέρι Της Αυγής, το οποίο και βραβεύτηκε ως Βιβλίο της Χρονιάς, την χρονιά που κυκλοφόρησε!

Ένα βιβλίο, που πολύ πριν φτάσει στα χέρια των αναγνωστών του, ήρθε στα χέρια μου, ως χειρόγραφο, γιατί η Κυριακή μου εμπιστεύτηκε την Επιμέλεια Περιεχομένου του.

Μια συνεργασία που αποκάλυψε πως ήταν πολλά αυτά που έπρεπε να αλλαχθούν στην αρχική μορφή του βιβλίου, πολλά να αναθεωρηθούν, αλλά και η ίδια ως Συγγραφέας, είχε πολλά να μάθει και να καλλιεργήσει.

Τεχνικές και δομικά στοιχεία γραφής, που όπως λέει και η ίδια, ούτε φαντάζονταν πως υπάρχουν και δεν ήξερε το πόσο μπορούσαν να βοηθήσουν, τόσο την ίδια, όσο και το ίδιο το βιβλίο της.

Κι αυτή ήταν μόνο η αρχή για την Κυριακή. Η επιτυχημένη έκδοση του πρώτου της βιβλίου, της "άνοιξε" πόρτες.

Έτσι σήμερα, είναι βραβευμένη (και όχι μονο μία φορά!) και από συγγραφέας που πετούσε τα κείμενά της, έχει δεχτεί, και έχει αποδεχτεί, προτάσεις συνεργασίας και γράφει μόνιμα για δημοφιλή blogs, πέρα από το βιβλίο της, και άλλες συγγραφικές προσπάθειές της έχουν βραβευτεί, και ήδη εργάζεται πάνω στην έρευνα που απαιτεί η έμπνευση και η πλοκή του νέου της μυθιστορήματος.

Ναι, η ίδια απέκτησε νέες συγγραφικές συνήθεις μέσα από όσα της αποκάλυψε η συνεργασία μας, μετά την έκδοση του πρώτου της βιβλίου και ως αποτέλεσμα των συνεργασιών της, φανερώνει σε όλους μας πως ποτέ δεν είναι αργά για να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα.

Είμαι σίγουρη πως η κουβέντα μας θα συγκινήσει κι εσένα, θα σε καθοδηγήσει, θα σε εμπνεύσει, αλλά και θα σου αποδείξει ΞΑΝΑ, πως αν θέλεις να κάνεις κι εσύ το όνειρό σου πραγματικότητα, ΜΠΟΡΕΙΣ, κι "αυτός" είναι ένας από τους τρόπους που μπορείς να τα καταφέρεις!

Λίγα λόγια για το Μυθιστόρημα Και Από που μπορείς να το προμηθευτείς...

Η Νίκη, μια δυναμική καταξιωμένη γυναίκα, έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη.Τα γεγονότα της σύγχρονης ιστορίας του τόπου της όμως, έχουν στοιχειώσει ό,τι αγάπησε περισσότερο στη ζωή της.

Ζει με την ελπίδα και την προσμονή μιας πολυπόθητης στιγμής που θα αλλάξει τα πάντα. Παράλληλα, στην επιφάνεια έρχεται ένα κειμήλιο που έχει κληρονομήσει από έναν πρόγονό της και κουβαλά ένα μεγάλο μυστικό.

Τι μένει όταν πεθάνει και η τελευταία ελπίδα;

Η Νίκη, μια δυναμική καταξιωμένη γυναίκα, έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη. Τα γεγονότα της σύγχρονης ιστορίας του τόπου της όμως, έχουν στοιχειώσει ό,τι αγάπησε περισσότερο στη ζωή της. Ζει με την ελπίδα και την προσμονή μιας πολυπόθητης στιγμής που θα αλλάξει τα πάντα.

Παράλληλα, στην επιφάνεια έρχεται ένα κειμήλιο που έχει κληρονομήσει από έναν πρόγονό της και κουβαλά ένα μεγάλο μυστικό. Μόνο αν οι συγκυρίες το φέρουν, τα κλειδιά θα ενωθούν για να οδηγήσουν στο μεγάλο θησαυρό.

Ποιος είναι ο πρόγονός της; Πόσο βαθιά μες στους αιώνες πρέπει να τον ψάξει; Ποιο είναι το μυστικό του;

Θα λύσει τους γρίφους για να βρει το θησαυρό ή θα παραδώσει κι αυτή με τη σειρά της το κειμήλιο στην επόμενη γενιά;

Μπορείς να προμηθευτείς το βιβλίο από:

Λίγα λόγια για την υπέροχη Συγγραφέα μας Και Writing-Hero του Writing-Online:

Η Κυριακή Παπαλεοντίου Δημητρίου γεννήθηκε στη Κύπρο το 1965. Σπούδασε Ηλεκτρονικούς υπολογιστές και Δημόσιες σχέσεις. Είναι παντρεμένη με τον Αριστοτέλη Δημητρίου και έχουν δύο παιδιά.

Εργάστηκε στον Ιδιωτικό τομέα και παράλληλα πρόσφερε εθελοντική εργασία σαν μέλος σε διάφορους φιλανθρωπικούς και κοινωφελής οργανισμούς .

Μεταξύ αυτών ανέλαβε τη λειτουργία της Δημοτικής βιβλιοθήκης Ιδαλίου και εργάστηκε αφιλοκερδώς ως βιβλιοθηκονόμος για έξι χρόνια. Από το 2012 υπηρετεί ως εθελόντρια το φιλανθρωπικό σωματείο Αλκυονίδες. Επίσης Παρακολουθεί μαθήματα φιλοσοφίας στην Φιλοσοφική Εταιρεία Κύπρου και άρθρα της, δημοσιεύονται κατά καιρούς στον τύπο.

Το 2015 εκδόθηκε το πρώτο της βιβλίο “ Το Χρυσό Περιστέρι της Αυγής”, το οποίο βραβεύτηκε από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών και επιλέχτηκε ως “ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2015” από τον Ελληνικό Πολιτιστικό Όμιλο Κυπρίων Ελλάδος (Ε.Π.Ο.Κ.).

Ακολούθησαν το ποίημα της, “Κύπρος Λουλούδι Αμάραντο” και το θεατρικό “Το Ματωμένο πουκάμισο”, που πήραν πρώτα βραβεία στον 6ον Παγκόσμιο λογοτεχνικό διαγωνισμό (Ε.Π.Ο.Κ.).

Το 2016 το ποίημα της «Τούτο το Νησί» πήρε το Βραβείο «Έγκωμη» στον Ε΄ Παγκόσμιο ποιητικό Διαγωνισμό του πολιτιστικού κοινωνικού φορέα ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

Το «Χρυσό Περιστέρι της Αυγής» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ηλία Επιφανίου σε Κύπρο και Ελλάδα. Διατίθεται επίσης ηλεκτρονικά από Apple iBook Store και Smashwards.

Μπορείς να προμηθευτείς το βιβλίο από:

_____________________________________

Τα Άλλα 3 Σημαντικά Γεγονότα Αυτής Της Εβδομάδας!

1. Για το Πρόγραμμα Rich + Happy Με Την Online/Ψηφιακή Επιχείρησή Σου, έχεις ακόμη λίγες ημέρες στην διάθεσή σου, πριν αποσυρθεί για φέτος (σε 4 ημέρες από τώρα) + πριν αυξηθεί για πάντα η τιμή του.

Το πρόγραμμα αυτό είναι διαθέσιμο ΜΟΝΟ 2 φορές τον χρόνο, για περιορισμένο χρονικό διάστημα «εγγραφών» και την επόμενη φορά που θα το διαθέσουμε θα έχει αυξηθεί σημαντικά η τιμή του. Tο πρόγραμμα συνοδεύεται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Πριν αποσυρθεί για φέτος (σε 4 ημέρες από τώρα) + πριν αυξηθεί η τιμή του.

2. ΟΛΑ μας τα Ψηφιακά Σεμινάρια (Home Study Courses) σε Προνομιακές (τα μεσάνυχτα) να προμηθευτείς Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου, για το Writing-Online λήγει αύριοη Black Friday 2017 Ενώ Black Friday Τιμές που δεν πρόκειται να επαναληφθούν.

Τα προγράμματά μας αφορούν ανθρώπους σαν κι εσένα που ενδιαφέρονται για:

  • Συγγραφή, Επιμέλεια και Έκδοση Μυθιστορήματος.

  • Συγγραφή και Έκδοση Παραμυθιών & Παιδικών Βιβλίων.

  • Συγγραφή και Έκδοση Μη-Λογοτεχνικών Βιβλίων.Επιλογές Έκδοσης & Προώθησης Βιβλίων Για Συγγραφείς Της Γενιάς Μας.

Όλα τα προγράμματά μας έχουν την μορφή Home Study Courses, δηλαδή μπορείς να τα παρακολουθήσεις από το σπίτι σου, στον δικό σου ρυθμό και χρόνο, έχοντας πρόσβαση σε αυτά, εφ' όρου ζωής και...

Επαναλαμβάνω, οι Προνομιακές Black Friday Τιμές δεν πρόκειται να επαναληφθούν και θα είναι σε ισχύ μέχρι την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου (τα μεσάνυχτα).

3. "Πώς Να Γράψεις & Να Εκδώσεις Με Επιτυχία Το Μυθιστόρημά Σου, ΦΕΤΟΣ!" - ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Aν θέλεις να γράψεις φέτος ένα μυθιστόρημα που όλοι θα μιλάμε γι' αυτό, τότε μπορείς να συμμετέχεις στο ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ: "Πώς Να Γράψεις & Να Εκδώσεις Με Επιτυχία Το Μυθιστόρημά Σου, ΦΕΤΟΣ!" που θα ξεκινήσει σε λίγες εβδομάδες από τώρα.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα όπου μέσα από ένα πολύ σύντομο video και πολύ σύντομες και συγκεκριμένες οδηγίες που θα λαμβάνεις μια φορά την εβδομάδα, θα σου δείξω βήμα/βήμα τι πρέπει να κάνεις και πώς πρέπει να το κάνεις…

Αφιερώνοντας πολύ λίγο χρόνο κάθε εβδομάδα, ώστε μέσα σε 52 εβδομάδες να γράψεις, να εκδώσεις με επιτυχία, αλλά και να έχεις αναγνώστες εν αναμονή, για το πρώτο ή το επόμενο μυθιστόρημά σου, ανεξάρτητα από την κατηγορία του.

ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ ή επάνω στην εικόνα για να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου, αλλά και για να πάρεις όλες τις πληροφορίες.

Μέχρι την επόμενη συνάντησή μας, να είσαι εμπνευσμένα και ανέλπιστα καλά!

Μαρία

#επιχειρησειςonline #πωςμπορωναπουλησωμεσωιντερνετ #επιχειρησημεπολυμικροκεφαλαιο #πωλησηπροιοντωναποτοσπιτι #πωλησηχειροποιητωνμεσωιντερνετ #θελωναπουλησωδιαφοραπραγματα #πωσμπορωναγινωlifecoach #πωςναβγαλωχρηματααποτοσπιτι #ευκοληδουλεια #πωςναβγαλωλεφτααποτοσπιτι #ευκολαχρηματααποτοσπιτι #πωσνακανωδικημουεπιχειρηση #ιδεεςγιαεπιχειρηση #ιδεεςγιαεπιχειρησειςστηνεπαρχια #πωςναβρωπελατεςστοεξωτερικο #πωςναπροσεγγισωπελατες #πωλησηπροιοντωναποτοσπιτι #πωςμπορωναπουλησωμεσωιντερνετ #πωλησηπροιοντωνμεσωιντερνετ #πωςναπουλησωπραγματαμεσωιντερνετ #δημιουργικηγραφηοδηγιες #δημιουργικήγραφήσεμινάρια #δημιουργικήγραφή #δημιουργικηγραφηδωρεαν #δημιουργικήγραφήσεμινάρια #μαθηματαδημιουργικηςγραφης #ΔημιουργικήΓραφή #πωςναγραψωβιβλιομαθηματαδημιουργικηςγραφης #δημιουργικήγραφήβιβλία #τιχρειαζεταιγιαναγραψειςβιβλιο #ιδεεςγιασυγγραφηβιβλιου #ιδεεςγιασυγγραφηβιβλιου #πωςναγραψωεναμυθιστορημα #συμβουλεςγιανεουςσυγγραφεις #πωςνααρχισωεναβιβλιο #πωςθαγινωσυγγραφεας

bottom of page