top of page

Writing & Rich + Happy Online Hero: Άντρη Χαϊράλλα. 4 + 2 Βιβλία ΣΥΝ Online/Ψηφιακή Επιχείρηση &


Τρία χρόνια πριν, η Άντρη Χαϊράλλα, Writing Hero και Rich + Happy Οnline/Ψηφιακή Επιχειρηματίας Hero του Writing-Online, που σου παρουσιάζω σήμερα εδώ με σκοπό να σε εμπνεύσω, αλλά και να για σου δείξω/αποδείξω πως μπορείς ΚΙ ΕΣΥ να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικοτητα και πως "εδώ" κρύβονται τα βήματα που απαιτεί αυτή η διαδρομή...

Η σημερινή μου καλεσμένη, λοιπόν, πριν τρία χρόνια –σχεδόν απελπισμένη- μου έστειλε το πρώτο της email.

Είχε γράψει το πρώτο της βιβλίο, μυθιστόρημα, βασισμένο σε αληθινά γεγονότα της οικογένειάς της και δεν είχε ιδέα αν ήταν καλό, αν χρειάζονταν επιμέλεια ή πώς να προσεγγίσει τον χώρο των εκδόσεων.

Επίσης μου έγραφε για τις νέες της ιδέες. Είχε γνώσεις, υλικό και περιεχόμενο που δεν σταματούσαν στην συγγραφή ενός μυθιστορήματος.

Ήθελε να κάνει αλλαγή στα επαγγελματικά της και να συνδυάσει όλα τα ταλέντα, τις γνώσεις και την εμπειρία της με την Συγγραφή, αλλά και ένα νέο επάγγελμα που θα τις εξασφάλιζε ελευθερία, ασφάλεια, αλλά και ένα πολύ ικανοποιητικό εισόδημα για την ίδια και τα τρία της παιδιά.

Σήμερα, τρία χρόνια μετά, η Άντρη Χαϊράλλα είναι μια καταξιωμένη Συγγραφέας, αλλά και μια επιτυχημένη Online/Ψηφιακή Επιχειρηματίας.

Έχει τέσσερα καταπληκτικά βιβλία στο ενεργητικό της (μυθιστορήματα, αλλά και μη-λογοτεχνικά βιβλία) που ήδη κυκλοφορούν με μεγάλη επιτυχία, ενώ ετοιμάζει και το πέμπτο και το έκτο στην σειρά.

Οι παρουσιάσεις των βιβλίων της κατακλύζονται από κόσμο (μάλιστα σε μία από αυτές ήμουν κι εγώ εκεί, όπως βλέπεις στις φωτογραφίες παρακάτω, μιας και την βοήθησα προσωπικά να την οργανώσει) και δίνει συνεντεύξεις στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο, αλλά και τον έντυπο (ηλεκτρονικό και μη) τύπο.

Ενώ παράλληλα είναι πλέον και μία επιτυχημένη Online/Ψηφιακή Επιχειρηματίας που έκανε αντικείμενο της δουλειάς της αυτό που πάντα αγαπούσε και ήταν καλή από παιδί και την ονόμασε ΘΕΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Πώς τα κατάφερε όλα αυτά και μάλιστα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα;

Η Άντρη είναι το είδος του «μαθητή» που όταν αυτός είναι έτοιμος ο δάσκαλος εμφανίζεται μπροστά του.

Η Άντρη Χαϊράλα παρακολούθησε και εφάρμοσε όσα έμαθε μέσα από το Σύνολο των Ψηφιακών Προγραμμάτων μου που αφορούν την Συγγραφή Μυθιστορημάτων, αλλά και την Συγγραφή Μη-Λογοτεχνικών Βιβλίων.

Συνεργάστηκε μαζί μου σε προσωπικό επίπεδο για την Επιμέλεια Περιεχομένου όλων των βιβλίων της, έλαβε από μένα Προσωπική Καθοδήγηση (Personal Coaching) για το σύνολο της Ταυτότητάς της ως Συγγραφέας, αλλά και την γνώση που προσφέρω μέσα από το Νέο μου Ψηφιακό Πρόγραμμα με τίτλο: Rich + Happy με την Online/Ψηφιακή Επιχείρησή σου.

Αποτέλεσμα;

Όπως είπα και λίγο πριν, 4 + 2 εκπληκτικά βιβλία, η δημιουργία της ΘΕΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΔΟΤΗΚΟΤΗΤΑΣ, μιας Online/Ψηφιακής Επιχείρησης παγκόσμιας εμβέλειας με βάση όσα την παθιάζουν, είναι, και συνεχίζει να γίνετε, τόσο ως Συγγραφέας, όσο και ως Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης. Επιτυχημένες παρουσιάσεις βιβλίων, προβολή από ΜΜΕ, και αυτή είναι μόνο η αρχή…

Παρακολούθησε ΤΩΡΑ την σύντομη συζήτησή μου με την Άντρη στο video που μοιράζομαι σήμερα μαζί σου γιατί δια στόματος της ίδιας θα μάθεις όλα εκείνα τα «μυστικά» που την έκαναν να μην τα παρατήσει, αλλά και την πολύτιμη συμβουλή που σου δίνει εάν θέλεις να πραγματώσεις ΚΙ ΕΣΥ παρόμοια όνειρα με τα δικά της.

Η Άντρη είναι μια ακόμη τρανταχτή απόδειξη που μας φανερώνει πως όταν θέλεις να κάνεις ένα όνειρό σου πραγματικότητα, οι άνθρωποι, η τεχνολογία και η γνώση είναι στην διάθεσή σου για να σε βοηθήσουν, να σε καθοδηγήσουν, αλλά και να σταθούν πλάι σου, ώστε να επιτευχθεί αυτό που ακριβώς επιθυμείς!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ WRITING & RICH + HAPPY ONLINE/ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ HERO ΜΑΣ, ΑΝΤΡΗ ΧΑΪΡΑΛΛΑ

Η Άντρη Χαϊράλλα είναι η Δημιουργός/Founder της Θετικής Μεταδοτικότητας μέσω της οποίας έχει βρει άπειρους τρόπους να βοηθά τους συνανθρώπους της. Όντας Συγγραφέας ξεδιπλώνει τις σκέψεις, τις εμπειρίες και τους προβληματισμούς της στα βιβλία της.

Με την ιδιότητα της ως Σύμβουλος Προσωπικής/ Επαγγελματικής Ανάπτυξης και Κλινική Υπνοθεραπεύτρια συμβάλλει στη διαμόρφωση και διάπλαση του καλύτερου εαυτού του εκάστοτε πελάτη της.

Από νεαρή ηλικία άρχισε να ψάχνει τρόπους για προσωπική ανάπτυξη που θα την βοηθούσαν στην επίτευξη των στόχων της, μέχρι που αυτό έγινε τρόπος ζωής γι’ αυτήν.

Με το ίδιο πάθος και με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο βοηθά τους συνανθρώπους της να αποκτήσουν ψυχική γαλήνη και ηρεμία, βοηθώντας τους να λύσουν τα προβλήματά τους, καθώς τους καθοδηγεί και τους παρακινεί να εκπληρώσουν τα όνειρα και τους στόχους τους.

Η Άντρη υπήρξε και εξακολουθεί να είναι εξαίρετη μαθήτρια και διαρκώς εξελίξιμη σε πολλαπλά επίπεδα. Είναι χαρά της και πνοή ζωής για την ίδια που αξιοποιεί την εκπαίδευση και τις γνώσεις της για να βοηθάει τους ανθρώπους να σχεδιάζουν εκ νέου και αποτελεσματικά τη ζωή τους, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η Άντρη έχει εκδώσει με επιτυχία το πρώτο της συγγραφικό έργο με τίτλο "Αναστασία, Παλεύοντας Με Τη Σχιζοφρένεια", ένα μυθιστόρημα βασισμένο σε αληθινή ιστορία.

Ακολουθεί το "Ημερολόγιο Ευγνωμοσύνης Και Οραμάτων", ένα βιβλίο προσωπικής ανάπτυξης και καθοδήγησης για την επίτευξη των προσωπικών στόχων του αναγνώστη.

Το τρίτο της συγγραφικό έργο με τίτλο "Θετική Μεταδοτικότητα" αποτελεί έναν απλό, εύχρηστο, απαραίτητο οδηγό δημιουργίας και υιοθέτησης της θετικής σκέψης και νοοτροπίας.

Το τέταρτο συγγραφικό της έργο είναι το εγχειρίδιο "Αγαπώ Κι Ευγνωμονώ", πρόκειται για έναν οδηγό επιβίωσης για όλους ανεξαιρέτως. Σκοπό έχει να σας οδηγήσει να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές, προκειμένου να ζήσετε και να απολαύσετε τη ζωή σας στην καλύτερη εκδοχή της.

Ενώ το πέμπτο, αλλά και το έκτο βιβλίο της είναι υπό διαδικασίες έκδοσης και συγγραφής.

Για να πάρεις περισσότερες πληροφορίες για την Άντρη Χαϊράλλα, για να δεις το σύνολο της δουλειάς της ως Online/Ψηφιακή Επιχειρηματίας της ΘΕΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, αλλά και να προμηθευτείς τα βιβλία της, επισκέψου το site της ΘΕΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΤΗΚΟΤΗΤΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ. - https://www.thetiki-metadotikotita.com

Σκοπός μου αυτό το καλοκαίρι είναι να σου δείξω/αποδείξω πως ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ να κάνεις τις φιλοδοξίες και τα όνειρα που σε συνδέουν με την συγγραφή, αλλά και μια άλλη - καλύτερη- επαγγελματική ζωή πραγματικότητα.

Σε ευχαριστώ -και το εννοώ- που είσαι εδώ, που συμμετέχεις, που διαβάζεις, βλέπεις τα videos και που τα μοιράζεσαι με τους δικούς σου φίλους, εντός και εκτός διαδικτύου.

Μαρία

ΥΓ. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΑΣ!

Αν θέλεις οικονομική ελευθερία, ελευθερία από ωράριο εργασίας, ελευθερία να επιλέγεις τον τόπο εργασίας σου, αλλά και ελευθερία επιλογής του αντικειμένου εργασίας σου με βάση τα ταλέντα σου, όσα σε παθιάζουν, είσαι, γνωρίζεις/μαθαίνεις και αγαπάς.

Και αν είσαι ή θέλεις να γίνεις Συγγραφέας, ​Coach/Σύμβουλος, ​Ομιλητής, ​Εισηγητής Σεμιναρίων, Ειδικός/Expert/Guru, ​Ελεύθερος Επαγγελματίας… Και θέλεις να μάθεις πώς «παίρνεις» όλα τα παραπάνω και τα μετατρέπεις στο περιεχόμενο και το αντικείμενο της ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ Οnline/Ψηφιακής Επιχείρησης.

Που χάρη στην τεχνολογία του internet έχει παγκόσμια εμβέλεια και λειτουργεί για να σου φέρνει έσοδα 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ανεξάρτητα από τις ώρες και την τοποθεσία της εργασία σου.

Τότε βεβαιώσου ότι λαμβάνεις μέρος ΤΩΡΑ στο ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ μου


* Η αντίστοιχη Personal Coaching/Προσωπικής (Skype) Καθοδήγησης Υπηρεσία

έχει αποσυρθεί για πάντα.


bottom of page