Τι να προσέξεις ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ όταν θέλεις να γράψεις ένα βιβλίο για μικρούς και μεγάλους.


Σήμερα είμαι μαζί σου γιατί έχουμε συγγραφείς ανάμεσά μας που η έμπνευσή τους, τους οδηγεί στο να θέλουν να γράψουν ένα βιβλίο για μικρούς και μεγάλους.


Αν είσαι κι εσύ ένας από αυτούς ή αν βρεθείς στο μέλλον σε μια τέτοια θέση...


Σε παρακαλώ αφιέρωσε τα μόλις λίγα λεπτά που θα χρειαστείς για να παρακολουθήσεις το σύντομο video που ετοίμασα με πολύ αγάπη για σένα γιατί... όταν έχεις μια τέτοια έμπνευση/επιθυμία υπάρχει κάτι πάρα πολύ σημαντικό που πρέπει να λάβεις υπόψη σου ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.


Και αν αγνοήσεις το δεδομένο αυτό, πολύ φοβάμαι ότι δεν θα έχεις την επιτυχία που προσδοκάς, ούτε με τους ίδιους τους αναγνώστες σου, αλλά ούτε και με τους εκδοτικούς οίκους που θα ήθελες να φιλοξενήσουν ένα βιβλίο σου σαν κι αυτό.


Τέλος, αν φέτος, μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο από τώρα, θέλεις να γράψεις ένα καταπληκτικό μυθιστόρημα (το πρώτο ή το επόμενο) ανεξάρτητα από τον όγκο και την κατηγορία του.


Να το εκδώσεις με επιτυχία πετυχαίνοντας τους δικούς σου προσωπικούς στόχους και να έχεις αναγνώστες σε αναμονή, πριν από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του.


Τότε μην χάσεις την ευκαιρία που έχεις ξεκινώντας από τώρα και συμμετέχοντας φέτος, στο:


ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Πώς Να Γράψεις & Να Εκδώσεις Με Επιτυχία Το Μυθιστόρημά Σου, ΦΕΤΟΣ! Σε λιγότερο από ένα χρόνο, εφαρμόζοντας μόλις 5 ΒΗΜΑΤΑ.


ΚΑΝΕ CLICK ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ + ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ


Να καλλιεργείς το ταλέντο και τις δεξιότητές σου και να θυμάσαι πως πλέον στην εποχή μας μπορείς να κάνεις ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ πραγματικότητα γιατί οι άνθρωποι, η γνώση, η εμπειρία είναι μόλις μερικά click κοντά σου!

Και φυσικά αν υπάρχουν φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι που κάτι τέτοιο τους βοηθά και τους αφορά, προώθησε τους αυτό το post τώρα.


Να είσαι είναι η μέρα σου και η νέα σου χρονιά ανέλπιστα υπέροχη!

Μαρία


Με την Εγγραφή Σου Στο Site Λαμβάνεις
Άμεσα + ΔΩΡΕΑΝ:
 
* Tο Ε-book: "Πώς Nα Γράφεις Best Seller"
* Μία φορά την εβδομάδα ΔΩΡΕΑΝ Μίνι Μαθήματα Συγγραφής,
* Ιδιαίτερες Εκπτώσεις + Παροχές για τα Ψηφιακά Σεμινάρια
  Συγγραφής μας & τις Personal Coaching Υπηρεσίες, Που Δεν
  Απολαμβάνουν Οι Απλοί Επισκέτες Του Site Που ΞΕΡΩ Ότι Θα
  Αλλάξουν ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Την Συγγραφή + Την Ζωή Σου!

Ο Συγγραφέας Της Γενιάς Μας Έχει Πλέον Επιλογές + Μπορεί Να Καταφέρει Αυτό Που Θέλει, ΑΡΚΕΙ Να Έχει Θέληση & Την Κατάλληλη Γνώση.

Όροι Χρήσης | Πολιτική Απορρήτου

 

Copyright ©  www.Writing-Online.gr

Ολα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.

ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ:

  • w-facebook
  • YouTube Clean