top of page

Δύο πρόσφατες συνεντεύξεις μου... για όσα μπορούν να μας κάνουν καλύτερους συγγραφείς.


Συνέντευξη / Facebook Live Event στο Βizman, με οικοδεσπότη τον Μηλιάτση Γιάννη

Την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου στις εννιά το βράδυ κουβέντιασα ζωντανά σε ένα Facebook Live Event του Βizman, με οικοδεσπότη τον Μηλιάτση Γιάννη, για το τι είναι η Δημιουργική Γραφή και πώς μας βοηθάει.

Στην συζήτησή μας αναφερθήκαμε στο πώς η συγγραφή ενός βιβλίου μπορεί να γίνει εύκολη υπόθεση, αλλά και επικερδής επαγγελματικά και οικονομικά δραστηριότητα για τον Συγγραφέα του.

Απάντησα σε ερωτήματα (που ίσως να έχεις κι εσύ τα ίδια) όσων μας παρακολουθούσαν ζωντανά εκείνη την στιγμή και παράλληλα αποκάλυψα πολλά από τα στάδια της δικής μου προσωπικής διαδρομή.

Σήμερα μπορείς να δεις αυτή την συνέντευξη από εδώ!



Συνέντευξη στην Ραδιοφωνική Εκπομπή "Όλα Αρχίζουν Από Ε" με την δημοσιογράφο Μαρκέλα Μικέλη.

Πριν από λίγες ημέρες μίλησα στο Ράδιο E, FM 103, στην Ραδιοφωνική Εκπομπή "Όλα Αρχίζουν Από Ε", με την δημοσιογράφο Μαρκέλα Μικέλη, για όλα όσα μπορούν να μας κάνουν καλύτερους συγγραφείς...


Αλλά και για τις επιλογές έκδοσης και προώθησης που έχουμε στην διάθεσή μας αυτή την εποχή χάρη στις αλλαγές που έχουν έρθει στην βιομηχανία των εκδόσεων και στην δυναμική που μας έχει προσφέρει το διαδίκτυο.

Αν δεν είχες την ευκαιρία να ακούσεις ζωντανά την κουβέντα μας αυτή, τώρα μπορείς να την ακούσεις από εδώ!



Και φυσικά αν υπάρχουν φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι που κάτι τέτοιο τους βοηθά και τους αφορά, προώθησε τους αυτό το post τώρα.


Να είσαι είναι η μέρα σου ανέλπιστα υπέροχη!

Μαρία

bottom of page