top of page

Συγγραφέας/Επιχειρηματίας. Τι Είναι, Τα Οφέλη + Πώς Μπορείς Να Γίνεις…


Στην ζωή μου ερωτεύτηκα τρεις φορές. Σε νεαρή ηλικία την Συγγραφή, μετά τον υπέροχο άνδρα που έχω σήμερα στην ζωή μου και μετά την Online/Ψηφιακή Επιχειρηματικότητα.

Τον άνδρα μου τον παντρεύτηκα μερικά χρόνια μετά την πρώτη ημέρα γνωριμίας μας, ενώ όταν συνάντησα την Online/Ψηφιακή Επιχειρηματικότητα, επίσης πολύ σύντομα, την «πάντρεψα» με την πρώτη μου μεγάλη αγάπη, την Συγγραφή.

Σήμερα, με αφορμή σχετικό ερώτημα που έλαβα από φίλο του Writing-Online σου φανερώνω τί είναι ο Συγγραφέας/Επιχειρηματίας, σε αντίθεση με τον Συγγραφέα που δεν αντιμετωπίζει την Συγγραφή Επιχειρηματικά.

Σου εξηγώ γιατί μεγάλοι εκδοτικοί οίκοι του εξωτερικού, αλλά και της Ελλάδας πλέον, ανεξάρτητα από την ποιότητα ενός βιβλίου, επιλέγουν κατά προτεραιότητα (και χωρίς δεύτερη σκέψη) έναν Συγγραφέα/Επιχειρηματία, σε αντίθεση με τον Συγγραφέα που δεν αντιμετωπίζει (και δεν έχει κάνει την δουλειά που απαιτεί στις μέρες μας) η Επιχειρηματική Συγγραφή.

Και σε προσκαλώ να συνειδητοποιήσεις πως ΜΟΝΟ όταν είσαι Συγγραφέας/Επιχειρηματίας μπορείς να είσαι σίγουρος/σίγουρη πως:

  • Μπορείς να βιοπορίζεσαι από την Συγγραφή (εάν κάτι τέτοιο σε ενδιαφέρει και το επιθυμείς).

  • Να έχουν τα βιβλία σου –ένα προς ένα- επιτυχία!

  • Να έχεις αναγνώστες εν αναμονή, ακόμη και από το πρώτο σου βιβλίο, αλλά και για κάθε βιβλίο.

  • Να έχουν οι παρουσιάσεις των βιβλίων σου επιτυχία και μεγάλη προσέλευση κοινού.

  • Να αποκτήσεις, αλλά και να καλλιεργήσεις μια σχέση ζωής, με αναγνώστες σου από όλο τον κόσμο που θα αποτελούν το δικό σου προσωπικό, αλλά και φανατικό, κοινό.

  • Και πολλά πολλά ακόμη...

Εσένα σου ταιριάζει η ταυτότητα και η δράση του Συγγραφέα/Επιχειρηματία; Θα ήθελες να έχεις όσα μπορεί να σου προσφέρει μια τέτοια επιλογή;

Γράψε μου τις σκέψεις σου, θα χαρώ να κουβεντιάσουμε, αλλά και να σε βοηθήσω σε προσωπικό επίπεδο εάν το χρειάζεσαι και το επιθυμείς.

Με εξαίρεση την υγεία και τις σχέσεις αγάπης που έχουμε με τους ανθρώπους που είναι σημαντικοί για εμάς, το αμέσως επόμενο πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής μας είναι τα όνειρά μας, τα θέλω και οι επιθυμίες του πνεύματος και της ψυχής μας.

Πραγματικά σε ευχαριστώ που διαβάζεις, παρακολουθείς και μοιράζεσαι τα όνειρά σου μαζί μου. Με αληθινή αγάπη,

Μαρία

ΥΓ. Με αφορμή τα γενέθλιά μου που ήταν πριν από λίγες ημέρες, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ στο site + facebook (και όχι για τους απλούς επισκέπτες μας) MONO για τους πρώτους 43 ενδιαφερόμενους που θα βιαστούν και θα προλάβουν και ΜΟΝΟ για πολύ λίγες ημέρες πλέον (γιατί ήδη αρκετοί δείξατε ενδιαφέρον) δημιουργήσαμε μια "κρυφή" γωνιά στο internet ώστε να έχεις πρόσβαση...

Α) Σε όλα τα Ψηφιακά Σεμινάρια Συγγραφής (μαζί με όλα τα επιπλέον εκπαιδευτικά προγράμματα, βιβλία και δώρα που τα συνοδεύουν) με έναν τρόπο και σε τιμές έκπτωσης που όπως θα διαπιστώσεις κι εσύ, είμαστε «τρελοί» που το κάνουμε…

Β) Και δημιουργήσαμε Ιδιαίτερες Εκπτώσεις (συν την επιλογή των δόσεων) στις Υπηρεσίες και τα Προγράμματα Προσωπικής Συνεργασίας & Καθοδήγησης για Συγγραφείς σαν κι εσένα.

Το ξέρω πως επιχειρηματικά δεν μπορούμε να είμαστε τόσο γενναιόδωροι συχνά, όμως όλοι εμείς εδώ, πιστεύουμε ακράδαντα πως το αξίζεις!

bottom of page