top of page

Μάθημα Δημιουργικής Γραφής: Το Μοντέλο 10% + 90% Που Φέρνει, Επιτυχία, Αναγνώριση Και Χρήματα Σε Κάθ


Ό,τι μοιράζομαι μαζί σου μέσα από το Writing-Online σκοπό έχει να σε απογειώσει συγγραφικά και να σε υποστηρίξει ώστε να κάνεις τα όνειρα και επιθυμίες που σε συνδέουν με αυτό που ονομάζουμε βιβλίο/βιβλία, πραγματικότητα.

Όμως θέλω να σε ρωτήσω...

Συγγραφέας γεννήθηκες ή μήπως ετοιμάζεσαι να γίνεις στην πορεία;

Αν είσαι και παραμείνεις ενεργό μέλος μας, αν ανοίγεις και διαβάζεις τα emails, τα posts, τα videos που ετοιμάζω για σένα κάθε εβδομάδα.

Αν εφαρμόζεις τα εργαλεία, τις τεχνικές, τις μεθόδους και τις συμβουλές μέσα από το Ψηφιακά Home Study Course Προγράμματά μου, τότε είμαι σίγουρη πως θα έχεις βρει την απάντηση για τον εαυτό σου.

Όμως αν ακόμη ψάχνεις αυτή την απάντηση για σένα...

Επίτρεψέ μου να σου αποκαλύψω πως, από τη στιγμή είσαι εδώ αυτή την στιγμή και διαβάζεις με προσοχή και ενδιαφέρον αυτές τις γραμμές, τότε η απάντηση που δίνεις στον εαυτό σου είναι θετική, γιατί ξέρεις μέσα σου πως:

Ναι, είσαι Συγγραφέας και ναι, μπορείς να γίνεις πετυχημένος Συγγραφέας.

Κι αν διαφωνείς ακόμη μαζί μου, είναι γιατί επιτρέπεις στον εαυτό σου την πολυτέλεια των δικαιολογιών.

Γιατί αν εφαρμόσεις τα εργαλεία, τις τεχνικές, τις μεθόδους και τις συμβουλές που σου φανερώνω μέσα από το περιεχόμενο του Writing Online, τότε θα έχω καταφέρει να σου στερήσω τις τρεις πιο δημοφιλείς δικαιολογίες σου:

Δικαιολογία Νο1

«Δεν έχω χρόνο να γράψω»

(Πόσες φορές την έχεις πει στον εαυτό σου ή στους άλλους;)

Δικαιολογία Νο2

«Δεν ξέρω τι να γράψω, έχω πάθει μπλοκάρισμα (writer’s block), δεν έχω έμπνευση»

(Αυτήν πόσες φορές την έχεις πει, ή/και πόσες φορές την έχεις κουβεντιάσει;)

Δικαιολογία Νο3:

«Δεν ξέρω πώς να το γράψω καλά…»

(Σου είναι οικεία αυτή η δήλωση;)

Το Μαγικό Μυστικό για Συγγραφική Επιτυχία είναι:

10% Χάρισμα & Ταλέντο

+

90% Εξάσκηση & Συνειδητή Σκληρή Δουλειά

Το χάρισμα και το ταλέντο καλλιεργούνται.

Άλλωστε αν δεν καλλιεργηθούν παραμένουν άχρηστα… ή στην αφάνεια.

Η συνεχής βελτίωση της τεχνικής σου, η εξάσκηση, και η συνειδητή σκληρή δουλειά είναι πολλές φορές θέμα πειθαρχίας, τεχνικών, μεθόδων, και γνώσεων… που ναι, μαθαίνονται, διδάσκονται, και κάποιος μπορεί να εκπαιδευτεί σε όλα αυτά.

Σε όλες τις μορφές τέχνης, αν θέλεις επιτυχία, αναγνώριση, και χρήματα χρειάζεσαι: 10% ταλέντο + 90% σκληρή δουλειά.

Ρωτήστε αυτούς που τα έχουν καταφέρει, και θα σας το επιβεβαιώσουν.

Διαβάστε τις βιογραφίες τους και θα το δείτε γραμμένο.

Μελετήστε τις συνεντεύξεις τους και θα το δείτε ειπωμένο.

Και αν δεν το έχεις εντοπίσει ήδη, το μαγικό μυστικό όσων μοιράζομαι μαζί σου μέσα από το σύνολο του περιεχομένου του Writing-Online, δωρεάν υλικό και ψηφιακά προγράμματα, βρίσκεται στη λέξη ΕΦΑΡΜΟΓΗ.

Αν εφαρμόσεις τα εργαλεία, τις τεχνικές, τις μεθόδους και τις συμβουλές που μαθαίνεις από εμένα ή από άλλες πηγές που εμπιστευεσαι τότε… τότε ναι, θα τα καταφέρεις.

Λυπάμαι, αλλά δεν υπάρχει άλλο μονοπάτι.

Η διαδρομή είναι μονόδρομος και απαιτεί την δική σου έμπρακτη συμμετοχή.

Η συγγραφή δεν είναι κάτι που μόνο φαντάζεσαι ή καλλιεργείς μέσα στο μυαλό σου.

Η συγγραφή είναι κάτι που κάνεις με το σώμα σου. Απαιτεί την προσοχή και την εστίασή σου.

Γι’ αυτό και όταν γράφεις δεν μπορείς παράλληλα να κάνεις τίποτε άλλο.

Δεν μπορείς την ώρα που γράφεις να μιλάς στο τηλέφωνο, να διαβάζεις ένα άλλο βιβλίο, να παίζεις με το παιδί σου, ή να μαγειρεύεις.

Και ο καλύτερος τρόπος για να γίνει κάποιος επιτυχημένος συγγραφέας, ή να ανακαλύψει το συγγραφέα μέσα του είναι να γράφει.

Να γράφει συχνά.

Να γράφει παίζοντας με τις λέξεις.

Να γράφει διάφορα πράγματα.

Να πειραματίζεται γραπτά.

Να κάνει ασκήσεις.

Να τολμάει να γράφει.

Κι αυτός είναι ένας από τους λόγους που δημιούργησα το:

Πώς Να Γράψεις & Να Εκδώσεις Με Επιτυχία Το Μυθιστόρημά Σου, ΦΕΤΟΣ!

Μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΜΟΛΙΣ 5 ΒΗΜΑΤΑ.

Για να έχεις έναν Προσωπικό Συγγραφικό Προπονητή Μόνο Για Σένα.

Έναν Προσωπικό Συγγραφικό «Προπονητή» /Μέντορα , ο οποίος είναι στην διάθεσή σου 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.

[ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ ή επάνω στην εικόνα για να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου, αλλά και για να πάρεις όλες τις πληροφορίες]

Ναι, το πρόγραμμα αυτό λειτουργεί ως ο Προσωπικός Συγγραφικός σου Μέντορας, μιας και σε βοηθάει να θέσεις συγγραφικούς στόχους, να αυτοπειθαρχήσεις, να γίνεις παραγωγικός και εμπνευσμένος συγγραφικά, και να αποκαλύψεις το μεγαλείο του ταλέντου και της προσωπικής σου φωνής.

Επίσης, σου αποκαλύπτει και σου καλλιεργεί όλα τα απαραίτητα προσωπικά στοιχεία συγγραφικής στρατηγικής, ώστε να απογειώσεις τη συγγραφική σου καριέρα στο σημείο που μόνο εσύ την έχεις φανταστεί.

Το πρόγραμμα έχει φτιαχτεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να σου λύνει συγγραφικούς «γρίφους», να σε ξεμπλοκάρει, να κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη, παραγωγική και εμπνευσμένη, για να έχεις παραπάνω από μία εναλλακτικές λύσεις, προτάσεις και συμβουλές στα συγγραφικά θέματα ή/και προβλήματα, που μπορεί να σου προκύπτουν και αφορούν την διαδρομή που απαιτεί η Συγγραφή ενός πολύ καλού Μυθιστορήματος και η έκδοση.

Η εφαρμογή των εργαλείων, των τεχνικών, των μεθόδων και των συμβουλών αυτού του προγράμματος μέντορα-προπονητή, θα αλλάξει για πάντα τη συγγραφική σου ζωή.

Το ξέρω. Γιατί όλη αυτή η γνώση άλλαξε την δική μου ζωή, αλλά και τη συγγραφική ζωή μερικών εκατοντάδων νέων συγγραφέων που ήδη παρακολουθούν το πρόγραμμα.

Αν επιλογή σου, στόχος και όνειρό σου είναι να γράψεις και να εκδώσεις ΦΕΤΟΣ, σε λιγότερο από ένα χρόνο, ένα καταπληκτικό μυθιστόρημα που όλοι θα μιλάμε γι' αυτό...

Τότε θέλω να ξέρεις πως το να γράψεις ένα μυθιστόρημα που θα ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό είναι κάτι που ΓΙΝΕΤΑΙ και φυσικά ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ όσες φορές το θελήσεις.

Μάλιστα, αν μου δώσεις λίγο χρόνο και μου δείξεις λίγη εμπιστοσύνη τα δικά σου γραπτά και η δική σου επιτυχία, θα σου το αποδείξουν!

Και μπορείς να ξεκινήσεις από σήμερα κιόλας!

Πώς Να Γράψεις & Να Εκδώσεις Με Επιτυχία Το Μυθιστόρημά Σου, ΦΕΤΟΣ!

Μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΜΟΛΙΣ 5 ΒΗΜΑΤΑ.

[ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ ή επάνω στην εικόνα για να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου, αλλά και για να πάρεις όλες τις πληροφορίες]

Το Πρόγραμμα είναι με την μορφή Home Study Course, όπου μέσα από ένα πολύ σύντομο video και πολύ σύντομες και συγκεκριμένες οδηγίες που λαμβάνεις μια φορά την εβδομάδα σου δείχνω βήμα/βήμα τί πρέπει να κάνεις και πώς πρέπει να το κάνεις…

Αφιερώνοντας πολύ λίγο χρόνο κάθε εβδομάδα, ώστε μέσα σε ένα χρόνο, το πολύ...

  • Να γράψεις ένα καταπληκτικό μυθιστόρημα (το πρώτο ή το επόμενο μυθιστόρημά σου) ανεξάρτητα από τον όγκο και την κατηγορία του.

  • Να το εκδώσεις με επιτυχία πετυχαίνοντας τους δικούς σου προσωπικούς στόχους.

  • Να έχεις αναγνώστες σε αναμονή, πριν από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του.

Μπορείς να ξεκινήσεις, σήμερα κιόλας, απολαμβάνοντας σημαντική προνομιακή έκπτωση και την επιλογή δόσεων που σύντομα θα αποσυρθούν.

ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ ή επάνω στην εικόνα για να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου, αλλά και για να πάρεις όλες τις πληροφορίες.

Μέχρι την επόμενη συνάντησή μας, εύχομαι να γράφεις και να εμπνέεσαι καταπληκτικά βιβλία που όλοι μας θα λατρέψουμε.

Να είσαι καλά!

Και φυσικά αν υπάρχουν φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι που κάτι τέτοιο τους βοηθά και τους αφορά, προώθησε τους αυτό το post τώρα.

Μαρία

#δωρεανμαθηματαδημιουργικησγραφησ #δημιουργικήγραφήδωρεαν #δημιουργικηγραφηδωρεαν #μαθήματαδημιουργικήσγραφήσonline #σεμινάριαδημιουργικήσγραφήσδωρεαν #μαθήματαδημιουργικήσγραφήσ #δημιουργικήγραφήσεμινάρια #δημιουργικήσγραφήσ #μαθηματαγραφησ #μαθηματαδημιουργικησγραφησ #πωσγραφεισεναβιβλιο #πωσγραφωβιβλιο #πωσναγραψεισεναβιβλιο #θελωναγινωσυγγραφεασ #πωσγραφωεναβιβλιο #σεμιναριαγραφησ #μαθηματασυγγραφησ #σεμινάριαδημιουργικήσγραφήσ #μαθήματαδημιουργικήσγραφήσαθήνα #πωσναγραψωεναβιβλιο #θελωναγραψωεναβιβλιο #πωσθαγινωσυγγραφεασ #πωσναγραψωβιβλιο #μαθηματασυγγραφησδωρεαν #δημιουργικήγραφή #πωσναγινωσυγγραφεασ #θελωναγραψωβιβλιο #σεμιναριασυγγραφησβιβλιου #πωσναγραψωεναμυθιστορημα #πωσμπορωναγραψωεναβιβλιο #συγγραφήβιβλίου #ιδεεσγιαναγραψωβιβλιο #σεμινάριαδημιουργικήσγραφήσδωρεαν2018 #ιδεεσγιασυγγραφηβιβλιου #τιχρειαζεταιγιαναγραψεισβιβλιο #δημιουργικηγραφηδωρεαν2017 #πωσναγραψωεναβιβλιοστονυπολογιστη #πωσναγραψωεναβιβλιομυστηριου #δημιουργικήγραφήpdf #προγραμμαγιασυγγραφηβιβλιου

bottom of page