top of page

RICH + HAPPY HERO: Πώς Η Θετική Μεταδοτικότητα Έγινε Online Επιχείρηση;


Πρόσφατα είχα καλεσμένους στο γραφείο μου. Όχι μέσω skype, αλλά πλάι μου, δίπλα μου, ζωντανά στο γραφείο μου.

Η σημερινή μου καλεσμένη και μαθήτριά μου, είναι μια γυναίκα που πραγματικά θαυμάζω απεριόριστα, γι’ αυτό και την ζήτησα να μας μιλήσει, ώστε όλοι μαζί να μάθουμε μέσα από την ίδια:

Πώς κατάφερε να κάνει την «Θετική Μεταδοτικότητα» -κάτι που είναι και την χαρακτηρίζει ως άνθρωπο και ως επαγγελματία- μια παγκοσμίου εμβέλειας Online/Ψηφιακή Επιχείρηση με μηδέν γνώση γύρω από την τεχνολογία, τα sites και τους υπολογιστές.

Πώς τα κατάφερε δίχως χρήματα και δίχως ουσιαστικό ελεύθερο χρόνο, ως πλήρους απασχόλησης εργαζόμενη και ως μαμά σε μονογονεϊκή οικογένεια με τρία παιδιά που μεγαλώνουν μαζί της!

Ποιοι ήταν, και πώς ξεπέρασε, τους μεγαλύτερους φόβους και δισταγμούς που είχε για να κατακτήσει το όνειρό της ως Online/Ψηφιακή Επιχειρηματίας + Συγγραφέας.

Τι θα έκανε ίδιο (και τι διαφορετικό) εάν ξεκινούσε σήμερα;

Και έχοντας ήδη τρία χρόνια εμπειρίας, πέντε βιβλία στο ενεργητικό της, αλλά και μια Online/Ψηφιακή Επιχείρηση ως Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης – Κλινική Υπνοθεραπεύτρια με πελάτες/αναγνώστες και μαθητές (για τις υπηρεσίες και τα σεμινάριά της) τόσο από την τοπική της κοινωνία, όσο και από όλο τον κόσμο…

Τι ακριβώς προτείνει ΣΕ ΕΣΕΝΑ, που ίσως να βρίσκεσαι, τώρα, ακριβώς εκεί που ήταν η ίδια τρία χρόνια πριν και να διστάζεις, να φοβάσαι, ή ακόμη να το σκέφτεσαι;…

Τι πιστεύει η ίδια ότι θα έχανε, και τι θα ήταν διαφορετικό στην ζωή της, εάν δεν ξεπερνούσε τους φόβους και τους δισταγμούς της (με τον τρόπο που μας αποκαλύπτει) και δεν έχτιζε την Online/Ψηφιακή Επιχείρησή της με αφορμή τα όσα είναι, γνωρίζει, δημιουργεί και συνεχίζει να γίνεται, τόσο ως Συγγραφέας, όσο και ως Σύμβουλος και Εισηγήτρια Σεμιναρίων πάνω στο αντικείμενό της;

Και τι μπορεί να χάνεις, να στερείσαι και να μην απολαμβάνεις ΕΣΥ επειδή δεν έχεις κάνει ήδη αυτό το νέο βήμα στην ζωή σου.

Η συζήτησή μου με την σημερινή μου καλεσμένη ξέρω πως είναι αποκαλυπτική και πως ανήκει στην κατηγορία: «ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟ VIDEO ΤΩΡΑ. Όχι αύριο, όχι αργότερα, αλλά ΤΩΡΑ… Εάν πραγματικά και αληθινά θέλω να φέρω στην ζωή μου την αλλαγή και μεταμόρφωση που τόσο επιθυμώ.»

ΚΑΙ σημερινή μου καλεσμένη είναι μια τρανταχτή απόδειξη πως όταν θέλεις να κάνεις ένα όνειρό σου πραγματικότητα, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κοιτάξεις γύρω σου.

Οι άνθρωποι, η γνώση και πλέον η τεχνολογία, είναι στην διάθεσή σου για να σε βοηθήσουν, να σε καθοδηγήσουν, αλλά και να σταθούν πλάι σου, ώστε να επιτευχθεί ακριβώς αυτό που επιθυμείς.

Δες το video κάνοντας click ακριβώς εδώ ή κάνοντας click επάνω στην εικόνα.

Για μια ακόμη φορά σε ευχαριστώ για τον χρόνο και την εμπιστοσύνη σου. Μέχρι την

Μαρία

ΥΓ. Επίσης σου θυμίζω πως για το Πρόγραμμα Rich + Happy Με Την Online/Ψηφιακή Επιχείρησή Σου, έχεις ακόμη λίγες ημέρες στην διάθεσή σου, πριν αποσυρθεί για φέτος (σε 10 ημέρες από τώρα) + πριν αυξηθεί η τιμή του.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ RICH + HAPPY HERO ΜΑΣ + ONLINE/ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ, ΑΝΤΡΗ ΧΑΪΡΑΛΛΑ

Η Άντρη Χαϊράλλα είναι η Δημιουργός/Founder της Θετικής Μεταδοτικότητας μέσω της οποίας έχει βρει άπειρους τρόπους να βοηθά τους συνανθρώπους της. Όντας Συγγραφέας ξεδιπλώνει τις σκέψεις, τις εμπειρίες και τους προβληματισμούς της στα βιβλία της.

Με την ιδιότητα της ως Σύμβουλος Προσωπικής/ Επαγγελματικής Ανάπτυξης και Κλινική Υπνοθεραπεύτρια συμβάλλει στη διαμόρφωση και διάπλαση του καλύτερου εαυτού του εκάστοτε πελάτη της.

Από νεαρή ηλικία άρχισε να ψάχνει τρόπους για προσωπική ανάπτυξη που θα την βοηθούσαν στην επίτευξη των στόχων της, μέχρι που αυτό έγινε τρόπος ζωής γι’ αυτήν.

Με το ίδιο πάθος και με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο βοηθά τους συνανθρώπους της να αποκτήσουν ψυχική γαλήνη και ηρεμία, βοηθώντας τους να λύσουν τα προβλήματά τους, καθώς τους καθοδηγεί και τους παρακινεί να εκπληρώσουν τα όνειρα και τους στόχους τους.

Η Άντρη υπήρξε και εξακολουθεί να είναι εξαίρετη μαθήτρια και διαρκώς εξελίξιμη σε πολλαπλά επίπεδα. Είναι χαρά της και πνοή ζωής για την ίδια που αξιοποιεί την εκπαίδευση και τις γνώσεις της για να βοηθάει τους ανθρώπους να σχεδιάζουν εκ νέου και αποτελεσματικά τη ζωή τους, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η Άντρη έχει εκδώσει με επιτυχία το πρώτο της συγγραφικό έργο με τίτλο "Αναστασία, Παλεύοντας Με Τη Σχιζοφρένεια", ένα μυθιστόρημα βασισμένο σε αληθινή ιστορία.

Ακολουθεί το "Ημερολόγιο Ευγνωμοσύνης Και Οραμάτων", ένα βιβλίο προσωπικής ανάπτυξης και καθοδήγησης για την επίτευξη των προσωπικών στόχων του αναγνώστη.

Το τρίτο της συγγραφικό έργο με τίτλο "Θετική Μεταδοτικότητα" αποτελεί έναν απλό, εύχρηστο, απαραίτητο οδηγό δημιουργίας και υιοθέτησης της θετικής σκέψης και νοοτροπίας.

Το τέταρτο συγγραφικό της έργο είναι το εγχειρίδιο "Αγαπώ Κι Ευγνωμονώ", πρόκειται για έναν οδηγό επιβίωσης για όλους ανεξαιρέτως. Σκοπό έχει να σας οδηγήσει να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές, προκειμένου να ζήσετε και να απολαύσετε τη ζωή σας στην καλύτερη εκδοχή της.

Ενώ το πέμπτο, αλλά και το έκτο βιβλίο της είναι υπό διαδικασίες έκδοσης και συγγραφής.

Για να πάρεις περισσότερες πληροφορίες για την Άντρη Χαϊράλλα, για να δεις το σύνολο της δουλειάς της ως Online/Ψηφιακή Επιχειρηματίας της ΘΕΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, αλλά και να προμηθευτείς τα βιβλία της, επισκέψου το site της ΘΕΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΤΗΚΟΤΗΤΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ. - https://www.thetiki-metadotikotita.com

Αν θέλεις οικονομική ελευθερία, ελευθερία από ωράριο εργασίας, ελευθερία να επιλέγεις τον τόπο εργασίας σου, αλλά και ελευθερία επιλογής του αντικειμένου εργασίας σου με βάση τα ταλέντα σου, όσα σε παθιάζουν, είσαι, γνωρίζεις/μαθαίνεις και αγαπάς.

Και αν είσαι ή θέλεις να γίνεις Συγγραφέας, ​Coach/Σύμβουλος, ​Ομιλητής, ​Εισηγητής Σεμιναρίων, Ειδικός/Expert/Guru, ​Ελεύθερος Επαγγελματίας… Και θέλεις να μάθεις πώς «παίρνεις» όλα τα παραπάνω και τα μετατρέπεις στο περιεχόμενο και το αντικείμενο της ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ Οnline/Ψηφιακής Επιχείρησης.

Που χάρη στην τεχνολογία του internet έχει παγκόσμια εμβέλεια και λειτουργεί για να σου φέρνει έσοδα 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ανεξάρτητα από τις ώρες και την τοποθεσία της εργασία σου.

Τότε βεβαιώσου ότι λαμβάνεις μέρος ΤΩΡΑ στο ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ μου

#πωςναβρωπελατεςστοεξωτερικο #πωςναπροσεγγισωπελατες #πωςναβρωπελατεςωςσυμβουλος #τροποιπροσεγγισηςπελατων #εξυπναμαγαζιαστηνκριση #τροποιπροσεγγισηςπελατων #ιδεεςγιαεπιχειρησειςστηνεπαρχια #τιεπιχειρησηναανοιξωστοχωριο #τιεπιχειρησηναανοιξωσενησι #κερδοφορεςεπιχειρησειςμεμικροκεφαλαιο #κερδοφόρεςμικρέςεπιχειρήσεις #εξυπνεςμικρεςεπιχειρησεις #ιδεεςγιακερδοφορεςεπιχειρησεις #εξυπνεςεπιχειρησειςμεμικροκεφαλαιο #πωςμπορωνακανωπωλησειςμεσωιντερνετ #επιχειρησειςonline #πωςμπορωναπουλησωμεσωιντερνετ #επιχειρησημεπολυμικροκεφαλαιο #πωλησηπροιοντωναποτοσπιτι #πωλησηχειροποιητωνμεσωιντερνετ

bottom of page