top of page

Γιατί ΠΡΕΠΕΙ Να Σε Φροντίζεις Εάν Θέλεις Επιτυχία Ως Συγγραφέας Ή/Και Ως Online/Ψηφιακός Επιχειρηματ


Την προηγούμενη εβδομάδα σε προέτρεψα να κάνουμε κάτι διαφορετικό.

Να κάνουμε όμορφα πράγματα για μας και τους αγαπημένους μας, αλλά και παράλληλα να εστιαστούμε σε ένα και μοναδικό ΘΕΛΩ που είναι σημαντικό και ουσιαστικό για μας, ώστε ΦΕΤΟΣ να καταφέρουμε να το υλοποιήσουμε.

Μπορείς να βρεις την πρόκληση/πρόσκληση της περασμένης εβδομάδας ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ.

Όμως αν θέλεις να γράψεις φέτος ένα μυθιστόρημα που όλοι θα μιλάμε γι' αυτό, ή αν θέλεις φέτος να διαπρέψεις ως Online/Ψηφιακός Επιχειρηματίας... ΠΡΕΠΕΙ να σε φροντίζεις.

Γι’ αυτό στο σύντομο video (που έκανα για σένα στο παιδικό δωμάτιο της κόρης μου!) σου λέω το ΓΙΑΤΙ, αλλά και το ΠΩΣ να το κάνεις, ενώ μοιράζομαι μαζί σου πως εγώ έμαθα αυτό το σπουδαίο "μάθημα" με τον "δύσκολο" τρόπο.

Μην κάνεις το ίδιο λάθος κι εσύ.

Μόλις θα έχεις την ευκαιρία να το παρακολουθήσεις συνέχισε να κάνεις την «καλή» δουλειά με τον εαυτό σου (εάν την κάνεις), ενώ αν δεν την κάνεις, κάνε τις επιλογές που σου ταιριάζουν, ξεκινώντας από σήμερα κιόλας.

…Και κάτω από αυτό video γράψε μου την δική σου εμπειρία και τις σκέψεις σου. Θέλω πολύ να μάθω για σένα, αλλά και από σένα.

Και φυσικά αν υπάρχουν φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι που κάτι τέτοιο τους βοηθά και τους αφορά, προώθησε αυτό το video. Από καρδιάς σε ευχαριστώ...

Μαρία

____________________________

Aν θέλεις να γράψεις φέτος ένα μυθιστόρημα που όλοι θα μιλάμε γι' αυτό, τότε μπορείς να συμμετέχεις στο ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ: "Πώς Να Γράψεις & Να Εκδώσεις Με Επιτυχία Το Μυθιστόρημά Σου, ΦΕΤΟΣ!" που θα ξεκινήσει σε λίγες εβδομάδες από τώρα.

ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ ή επάνω στην εικόνα για να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου, αλλά και για να πάρεις όλες τις πληροφορίες.

____________________________

Αν θέλεις φέτος να διαπρέψεις ως Online/Ψηφιακός Επιχειρηματίας, τότε φρόντισε να μην χάσεις αυτή την ευκαιρία…

Δημιούργησα για σένα ένα WORKSHOP που για μια φορά τον χρόνο θα είναι ΔΩΡΕΑΝ και στην διάθεσή σου, για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Για να σου δείξω πώς «παίρνεις» όσα ήδη γνωρίζεις μέσα από τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα, τις γνώσεις, την εξειδίκευση, την προϋπηρεσία, τα ταλέντα σου και ό,τι άλλο σε παθιάζει και αγαπάς…

Και το μετατρέπεις στο περιεχόμενο και το αντικείμενο της ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ Οnline/Ψηφιακής Επιχείρησης, και κατ’ επέκταση σε μια νέα (ή ακόμη μία) πηγή εισοδήματος, ώστε να μπορείς να προσφέρεις σε για σένα και όσους αγαπάς…

Που χάρη στην τεχνολογία του internet έχει παγκόσμια εμβέλεια και λειτουργεί για να σου φέρνει έσοδα 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ανεξάρτητα από τις ώρες και την τοποθεσία της εργασία σου.

Γιατί μην γελιέσαι… Το να δραστηριοποιείσαι επαγγελματικά στο internet είναι η νέα εποχή στον τομέα του επιχειρήν.

Ο σκοπός αυτού του Δωρεάν Workshop είναι να σου δείξει πως θα φέρεις μέσα από το laptop σου, μια σύνδεση στο internet και το δικό σου ιδιαίτερο περιεχόμενο, εξαψήφια έσοδα (ή και περισσότερα αν το επιλέξεις).

Και πώς να φέρεις ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, επιλογές και ασφάλεια στην επαγγελματική, κατ’ επέκταση, στην προσωπική σου ζωή.

ΔΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICΚ ΕΔΩ

#Πώςναγράψειςένακαλόβιβλίο #πωςνααρχισωεναβιβλιο #πωςθαγινωσυγγραφεας #συμβουλεςγιανεουςσυγγραφεις #πωσνακανωδικημουεπιχειρηση #πωςναγίνωexpert #τιεπιχειρησηναανοιξωμεμικροκεφαλαιο #εκδοσηβιβλιουνέουσυγγραφέα #εξυπνεςεπιχειρησειςμεμικροκεφαλαιο #συγγραφήβιβλίου #δημιουργικηγραφηοδηγιες #δημιουργικήγραφήσεμινάρια #δημιουργικήγραφήβιβλία #ΔημιουργικήΓραφή #δημιουργικήγραφήσεμινάρια #πωςναγραψωβιβλιομαθηματαδημιουργικηςγραφης #μαθηματαδημιουργικηςγραφης #δημιουργικηγραφηδωρεαν #δημιουργικήγραφή #επιχειρησειςπουδενυπαρχουνστηνελλαδα #ιδεεςγιαεπιχειρηση #πωςναγινωεπιτυχημενοςσυγγραφεάς #πωςναγίνωεπιτυχημενοςσυγγραφέας #μικρηεπιχειρησηιδεες #τιεπιχειρησηναανοιξωστοχωριο #πωςνακανωτοχομπυμουεπαγγελμα #πωςθακανωτοχομπυμουεπαγγελμα #ιδεεςγιαεπιχειρησειςστηνεπαρχια #πωςναγινωεπιτυχημενοςσυγγραφεας #πωςναεπιμεληθωτοβιβλιομου

Comments


bottom of page