top of page

Πώς Να Έχεις Τον Χρόνο + Να Κάνεις Όσα Θέλεις, Πάντα... Για Την Ζωή Σου! Τα Βιβλία Σου. Την Online/Ψ


Το πιο ήσυχο μέρος του σπιτιού, και σήμερα, ήταν το δωμάτιο της μικρής μου, γι’ αυτό, από εκεί μοιράζομαι μαζί σου ένα από τα πιο σπουδαία μυστικά μου που αφορούν ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ που όλοι έχουμε (ή νομίζουμε πως δεν έχουμε) για να κάνουμε αυτά που θέλουμε.

Πώς, που και με ποιο τρόπο, λοιπόν, βρίσκω –πάντα- χρόνο για να κάνω όσα θέλω για την ζωή μου, για την Συγγραφή κάποιου επόμενου βιβλίου μου, ή για όσα απαιτεί η Online/Ψηφιακή Επιχείρησή μου;

Πρόκειται για το μυστικό που μου επιτρέπει να υλοποιώ τους στόχους μου κάθε χρονιά κι έτσι να λέω πως ΦΕΤΟΣ, κατάφερα… (αυτά που είναι σημαντικά και ουσιαστικά για μένα) τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Πρόκειται για μόλις 3 δεδομένα που μου επιτρέπουν τόσο να βρω, όσο και να χειριστώ τον χρόνο μου ανάλογα τις απαιτήσεις του κάθε στόχου/θέλω/ονείρου μου.

Και σήμερα σου φανερώνω αυτά τα 3 δεδομένα στο σύντομο video που ετοίμασα, από καρδιάς… ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Με αυτά τα 3 δεδομένα, σου αποδεικνύω πως ήδη έχεις τον χρόνο για να κάνεις όσα είναι σημαντικά για σένα, ΦΕΤΟΣ, τόσο για τον Συγγραφέα, όσο και για τον Online/Ψηφιακό Επιχειρηματία, που έχεις μέσα σου.

Και σου δείχνω που και με ποιον τρόπο μπορείς να εντοπίσεις τον χρόνο που απαιτούν οι στόχοι και τα όνειρά σου, αλλά και πώς να τον διοχετεύσεις, προς την κατεύθυνση που επιθυμείς την κάθε φορά.

Αν εφαρμόσεις αυτά τα 3 δεδομένα σε εβδομαδιαία βάση, θα εκπλαγείς από τα όσα θα υλοποιήσεις και θα πετύχεις ΦΕΤΟΣ!

Γι’ αυτό με το που θα παρακολουθήσεις αυτό το video, θα ήθελα να μου γράψεις, να κουβεντιάσουμε και να ξέρω…

Για ποιον από όλους τους στόχους σου θα ξεκινήσεις να εφαρμόζεις αυτά τα 3 δεδομένα ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ;

Τι είναι σημαντικό για σένα να πετύχεις ΦΕΤΟΣ;

  • Την Συγγραφή ενός Μυθιστορήματος για το οποίο κάπου παρακάτω όλοι θα μιλάμε γι’ αυτό;

  • Ή/ΚΑΙ θα μετατρέψεις τον προσωπικό σου υπολογιστή στο προσωπικό σου ATM, μέσα από μια Online/Ψηφιακή Επιχείρηση, με αφορμή τα όσα γνωρίζεις, είσαι, γίνεσαι, σε παθιάζουν και αγαπάς; Όπως κάνω κι εγώ;…

Τι είναι, λοιπόν, σημαντικό για σένα να πετύχεις ΦΕΤΟΣ; Γράψε μου…

Πραγματικά μέσα από την καρδιά μου σε ευχαριστώ που διαβάζεις, παρακολουθείς και μοιράζεσαι…

Και φυσικά αν υπάρχουν φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι που κάτι τέτοιο τους βοηθά και τους αφορά, προώθησε αυτό το video. Από καρδιάς σε ευχαριστώ...

Μαρία

____________________________

Aν θέλεις να γράψεις φέτος ένα μυθιστόρημα που όλοι θα μιλάμε γι' αυτό, τότε μπορείς να συμμετέχεις στο ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ: "Πώς Να Γράψεις & Να Εκδώσεις Με Επιτυχία Το Μυθιστόρημά Σου, ΦΕΤΟΣ!" που θα ξεκινήσει σε λίγες εβδομάδες από τώρα.

ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ ή επάνω στην εικόνα για να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου, αλλά και για να πάρεις όλες τις πληροφορίες.

____________________________

Αν θέλεις φέτος να διαπρέψεις ως Online/Ψηφιακός Επιχειρηματίας, τότε φρόντισε να μην χάσεις αυτή την ευκαιρία…

Δημιούργησα για σένα ένα WORKSHOP που για μια φορά τον χρόνο θα είναι ΔΩΡΕΑΝ και στην διάθεσή σου, για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Για να σου δείξω πώς «παίρνεις» όσα ήδη γνωρίζεις μέσα από τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα, τις γνώσεις, την εξειδίκευση, την προϋπηρεσία, τα ταλέντα σου και ό,τι άλλο σε παθιάζει και αγαπάς…

Και το μετατρέπεις στο περιεχόμενο και το αντικείμενο της ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ Οnline/Ψηφιακής Επιχείρησης, και κατ’ επέκταση σε μια νέα (ή ακόμη μία) πηγή εισοδήματος, ώστε να μπορείς να προσφέρεις σε για σένα και όσους αγαπάς…

Που χάρη στην τεχνολογία του internet έχει παγκόσμια εμβέλεια και λειτουργεί για να σου φέρνει έσοδα 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ανεξάρτητα από τις ώρες και την τοποθεσία της εργασία σου.

Γιατί μην γελιέσαι… Το να δραστηριοποιείσαι επαγγελματικά στο internet είναι η νέα εποχή στον τομέα του επιχειρήν.

Ο σκοπός αυτού του Δωρεάν Workshop είναι να σου δείξει πως θα φέρεις μέσα από το laptop σου, μια σύνδεση στο internet και το δικό σου ιδιαίτερο περιεχόμενο, εξαψήφια έσοδα (ή και περισσότερα αν το επιλέξεις).

Και πώς να φέρεις ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, επιλογές και ασφάλεια στην επαγγελματική, κατ’ επέκταση, στην προσωπική σου ζωή.

ΔΕΣ ΤΟ VIDEO ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICΚ ΕΔΩ

#Πώςναγράψειςένακαλόβιβλίο #πωςνααρχισωεναβιβλιο #πωςθαγινωσυγγραφεας #συμβουλεςγιανεουςσυγγραφεις #πωσνακανωδικημουεπιχειρηση #πωςναγίνωexpert #τιεπιχειρησηναανοιξωμεμικροκεφαλαιο #εκδοσηβιβλιουνέουσυγγραφέα #εξυπνεςεπιχειρησειςμεμικροκεφαλαιο #συγγραφήβιβλίου #δημιουργικηγραφηοδηγιες #δημιουργικήγραφήσεμινάρια #δημιουργικήγραφήβιβλία #ΔημιουργικήΓραφή #δημιουργικήγραφήσεμινάρια #πωςναγραψωβιβλιομαθηματαδημιουργικηςγραφης #μαθηματαδημιουργικηςγραφης #δημιουργικηγραφηδωρεαν #δημιουργικήγραφή #επιχειρησειςπουδενυπαρχουνστηνελλαδα #ιδεεςγιαεπιχειρηση #πωςναγινωεπιτυχημενοςσυγγραφεάς #πωςναγίνωεπιτυχημενοςσυγγραφέας #μικρηεπιχειρησηιδεες #τιεπιχειρησηναανοιξωστοχωριο #πωςνακανωτοχομπυμουεπαγγελμα #πωςθακανωτοχομπυμουεπαγγελμα #ιδεεςγιαεπιχειρησειςστηνεπαρχια #πωςναγινωεπιτυχημενοςσυγγραφεας #πωςναεπιμεληθωτοβιβλιομου

bottom of page