top of page

Πώς Να Προωθήσεις Τα Βιβλία Σου Στην Τηλεόραση Μέσω Μιας Εκπομπής Που Προβάλει Συγγραφείς + Προβάλλε


Το ΑΝΑΔΕΙΞΕ ΤΟ είναι ένα δημοσιογραφικό, πολυθεματικό τηλεοπτικό magazinο που προβάλει συγγραφείς και τα βιβλία τους, φιλοσόφους, γιατρούς και συμβούλους.

Βασική οικοδέσποινα της εκπομπής είναι η δημοσιογράφος και παραγωγός, κυρία Άννα Νικολαίδη, ενώ στο ρόλο της συμπαρουσιάστριας είναι η δημοσιογράφος και επικοινωνιολόγος, κυρία Ρούλα Σκουρογιάννη.

Στόχος της εκπομπής είναι να αναδείξει ανθρώπους, βιβλία, έργο και περιεχόμενο, ακόμη και επιχειρήσεις/επιχειρηματίες που ζουν και δημιουργούν στην Ελλάδα, και εκπροσωπούν τις τέχνες και τον πολιτισμό, την υγεία, την επιστήμη, την κοινωνία και το περιβάλλον, την επιχειρηματικότητα, ακόμη και τον τουρισμό.

Η εκπομπή προβάλλεται κάθε Σάββατο 13:00-14:00 στο EXTRA CHANNEL και στην συνέχεια η κάθε εκμπομπή προωθείται σε ένα μεγάλο δίκτυο καναλιών, όπως είναι το: Channel 4u Κρήτης, Κρήτη TV, Acheloos TV Aγρινίου, Syros TV, Aigaio TV, Ionian Tv, Γνώμη TV Θεσσαλονίκης, Αλήθεια TV Βορείου Αιγαίου, Star Λαμίας, Star Βορείου Ελλάδος, TRT Θεσσαλίας και στο Κανάλι 6 στη Θράκη.

Επιπλέον, προβάλλεται από το κανάλι Hellenic TV London και μέσω αυτού του δικτύου σε 123 χώρες, ενώ μέσω του New Greek TV προβάλλεται και στην Αμερική και τον Καναδά.

Με αφορμή την παραπάνω διανομή, η εκάστοτε εκπομπή προβάλλεται περίπου 10-12 φορές την εβδομάδα.

Ενώ, κατόπιν προβολής του επεισοδίου η συνέντευξη δίδεται στον συγγραφέα που θα φιλοξενηθεί τηλεοπτικά για να την χρησιμοποιήσει ο ίδιος για περαιτέρω προβολή, όπως για παράδειγμα, να την τοποθετήσει στο site/blog του ή στα δικά του social media. Ενώ τα γυρίσματα των εκπομπών υλοποιούνται μια ή δύο φορές τον μήνα (για τις εκπομπές όλου του μήνα) στην Αθήνα.

Εάν σε ενδιαφέρει η προβολή σου και η προώθηση των βιβλίων σου στην εν λόγω εκπομπή, αλλά δεν ζεις ή δεν μπορείς να ταξιδέψεις στην Αθήνα, τότε καλό είναι να επικοινωνήσεις με τους υπευθύνους για να διερευνήσετε το ενδεχόμενο μιας εναλλακτικής λύσης.

Επίσης, να σε ενημερώσω ότι από την πλευρά της παραγωγής, η παρουσία/συνέντευξη του κάθε συγγραφέα διαρκεί 5-10 λεπτά τηλεοπτικού χρόνου και έχει ένα μικρό διαφημιστικό κόστος για τον κάθε καλεσμένο.

Σε αυτό το σημείο θέλω να κάνω ξεκάθαρο και να διευκρινίσω πως ούτε εγώ προσωπικά, ούτε το Writing-Online, έχουμε κάποιο οικονομικό όφελος ή άλλου είδους συνεργασία με την εταιρία παραγωγής της εκπομπής.

Ο λόγος που σήμερα σου προτείνω αυτή την τηλεοπτική εκπομπή είναι γιατί η βασική δημοσιογράφος και παραγωγός, κυρία Άννα Νικολαίδη, θέλησε να προσφέρει στα μέλη του Writing-Online που θα ενδιαφερθούν να παρουσιάσουν τα βιβλία τους μέσα από την Εκπομπή «Ανάδειξέ Το» λίγο παραπάνω τηλεοπτικό χρόνο (απ’ ό,τι συνηθίζεται) ώστε να έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν παραπάνω για τους ίδιους και το έργο τους.

Μοιράζομαι λοιπόν σήμερα μαζί σου τα δεδομένα αυτής της τηλεοπτικής εκπομπής γιατί σκέφτηκα πως μπορεί να σε ενδιαφέρει να προβάλεις τηλεοπτικά (και μάλιστα σε τόσες χώρες ταυτόχρονα!) την Ταυτότητά σου ως Συγγραφέας, αλλά και για τα βιβλία σου!

Εάν λοιπόν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, όταν με το καλό επικοινωνήσεις μαζί τους, βεβαιώσου ότι αναφέρεις πως είσαι συστημένη/συστημένος από το Writing-Online και την Μαρία Γούσιου, γιατί θα σου προσφέρουν λίγο παραπάνω τηλεοπτικό χρόνο για να μιλήσεις για σένα και τα βιβλία σου, αλλά και γιατί σίγουρα, θα φροντίσουν να σε εξυπηρετήσουν άμεσα, αλλά και με προτεραιότητα, όσον αφορά τον προγραμματισμό και την παρουσίασή σου στην εκπομπή.

Και όταν με το καλό υλοποιηθεί η συνέντευξή σου και προβληθεί η εκπομπή, βεβαιώσου ότι μου στέλνεις ένα σύντομο email για να με ενημερώσεις, ώστε να διαδώσουμε κι εμείς από εδώ τα καλά νέα, τόσο για το κάθε βιβλίο σου, όσο και γι’ αυτή σου την προβολή.

Τα στοιχεία επικοινωνίας με την εκπομπή είναι:

  • Inpoint Productions - http://www.inpointproductions.gr/

  • Παραγωγός/Δημοσιογράφος: Άννα Νικολαϊδη

  • E-Mail: inpointproductions.gr@gmail.com

  • Τηλέφωνο: 210 9655412

  • Facebook: https://www.facebook.com/Anadeixeto

  • Θυμήσου: Να Δηλώσεις πως είσαι συστημένη/συστημένος από το Writing-Online και την Μαρία Γούσιου για να διεκδικήσεις επιπλέον τηλεοπτικό χρόνο για την παρουσίαση των βιβλίων σου.

Εύχομαι και σήμερα να σε βοηθώ με τα ιδιαίτερα προνόμοια που μόνο τα μέλη μας, λαμβάνουν. Γι’ αυτό βεβαιώσου ότι είσαι, και παραμένεις, εγγεγραμμένο μέλος του site μας, συμπληρώνοντας το email σου σε μία από τις φόρμες που βρίσκονται στο κάτω ή το πάνω μέρος της κάθε σελίδας μας.

Εάν θέλεις να μετατρέψεις ΦΕΤΟΣ τον προσωπικό σου υπολογιστή σε προσωπικό σου ΑΤΜ με όσα γνωρίζεις, είσαι, γίνεσαι, σε παθιάζουν και αγαπάς!

Tότε φρόντισε να παρακολουθήσεις ΤΩΡΑ το Πρόγραμμα Rich + Happy Με Την Online/Ψηφιακή Επιχείρησή Σου πριν το αποσύρουμε για την επόμενη χρονιά και πριν αυξήσουμε την τιμή του. Έχεις λίγες ημέρες ακόμη (ουσιαστικά ώρες από τώρα...) στην διάθεσή σου.

Κάνε click τώρα εδώ (ή επάνω στην φωτογραφία) για όλες τις πληροφορίες και πριν το αποσύρουμε για την επόμενη χρονιά και πριν αυξήσουμε την τιμή του.

____________________________________________________________

"Πώς Να Γράψεις & Να Εκδώσεις Με Επιτυχία Το Μυθιστόρημά Σου, ΦΕΤΟΣ!" - ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Aν θέλεις να γράψεις φέτος ένα μυθιστόρημα που όλοι θα μιλάμε γι' αυτό, τότε μπορείς να συμμετέχεις στο ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ: "Πώς Να Γράψεις & Να Εκδώσεις Με Επιτυχία Το Μυθιστόρημά Σου, ΦΕΤΟΣ!" που θα ξεκινήσει σε λίγες εβδομάδες από τώρα.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα όπου μέσα από ένα πολύ σύντομο video και πολύ σύντομες και συγκεκριμένες οδηγίες που θα λαμβάνεις μια φορά την εβδομάδα, θα σου δείξω βήμα/βήμα τι πρέπει να κάνεις και πώς πρέπει να το κάνεις…

Αφιερώνοντας πολύ λίγο χρόνο κάθε εβδομάδα, ώστε μέσα σε 52 εβδομάδες να γράψεις, να εκδώσεις με επιτυχία, αλλά και να έχεις αναγνώστες εν αναμονή, για το πρώτο ή το επόμενο μυθιστόρημά σου, ανεξάρτητα από την κατηγορία του.

ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ ή επάνω στην εικόνα για να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου, αλλά και για να πάρεις όλες τις πληροφορίες.

Με την ευχή να είναι η μέρα σου ανέλπιστα όμοφη!

Μαρία

#πωςναπροωθήσωτοβιβλιομου #πωςμπορωναπροωθησωτοβιβλιομου #εκδοσηβιβλιουνεουσυγγραφεα #πώσναπροβαλωτοβιβλιομου #πωσνααυξησωτισπωλήσειστουβιβλίουμου #πωςναπουλησωταβιβλιαμου #πωςναπουλησωτοβιβλιομου #πωςναμουπαρουνσυνέντευξηστηντηλεοραση #μικρεςεπιχειρησειςμεμελλον #κερδοφορεςεπιχειρησειςμεμικροκεφαλαιο #πωςνακανωψηφιακηεπιχειρηση #δημιουργικηγραφηοδηγιες #δημιουργικήγραφήσεμινάρια #πωςναγραψωβιβλιομαθηματαδημιουργικηςγραφης #δημιουργικήγραφήβιβλία #δημιουργικήγραφήσεμινάρια #ΔημιουργικήΓραφή #δημιουργικήγραφή #δημιουργικηγραφηδωρεαν #μαθηματαδημιουργικηςγραφης #επιχειρησειςπουδενυπαρχουνστηνελλαδα #πωσναφτιαξωψηφιακηεπιχειρηση #ψηφιακηεπιχειρηματικοτητα #δουλειαonlineαποτοσπιτι #επιχειρησειςonline #πωςναγινωεπιτυχημενοςσυγγραφεάς #εξυπνεςεπιχειρησειςμεμικροκεφαλαιο #μικρηεπιχειρησηιδεες

bottom of page