top of page

Πώς να πετύχεις όσα θέλεις για την Ταυτότητά σου ως Συγγραφέας και για το κάθε βιβλίο σου χωριστά.
Θέλω να ξέρεις πως πλέον στην εποχή μας ο συγγραφέας έχει επιλογές έκδοσης/προώθησης που δεν είχε στην διάθεσή σου του μόλις μερικά χρόνια πριν.

Αυτό συμβαίνει και με αφορμή αλλαγές που έχουν έρθει στην βιομηχανία των εκδόσεων και με αφορμή την δυναμική και την νέα διάσταση που έχει φέρει το διαδίκτυο και για τον χώρο του βιβλίου.


Οι επιλογές αυτές έχουν υπέρ και κατά και δεν υπάρχει σωστή ή λάθος επιλογή.


Το σωστό και το λάθος θα το καθαρίσει η απάντηση του κάθε συγγραφέα στο ερώτημα:


Τι θέλω να πετύχω για την Ταυτότητά μου ως Συγγραφέας και τι θέλω να πετύχω για το κάθε βιβλίο μου χωριστά.

Αν δεν έχεις ξεκάθαρη απάντηση στο παραπάνω ερώτημα δεν θα ξέρεις που να στρέψεις την προσοχή σου για να καλλιεργήσεις το ταλέντο σου ως Συγγραφέας προς την κατάλληλη κατεύθυνση, αλλά και τι επιλογές έκδοσης/προώθησης να κάνεις, τόσο για την Ταυτότητά σου ως Συγγραφέας, αλλά και για το κάθε βιβλίο σου χωριστά.


Τα βιβλία χωρίζονται σε κατηγορίες ανάλογα το αναγνωστικό κοινό στο οποίο απευθύνονται και ανάλογα το περιεχόμενό τους.


Για παράδειγμα, μυθιστόρημα, βιβλία για παιδιά, μη-λογοτεχνικά βιβλία πχ της κατηγορίας πως να..., μαγειρικής, αυτογνωσίας, ψυχολογίας, κλπ.


Το κάθε είδος βιβλίου απαιτεί από τον συγγραφέα του και διαφορετικές δεξιότητες, αλλά και γνώσεις για το τεχνικό κομμάτι της συγγραφής του.


Υπάρχουν συγγραφείς που γράφουν πολλά και διαφορετικά είδη βιβλίων, όπως επίσης υπάρχουν και συγγραφείς που γράφουν μόνο μία κατηγορία βιβλίων.


Και υπάρχουν και μαθητές μου που παρακολουθούν όλα μου τα προγράμματα για κάθε είδους/κατηγορία βιβλίου και άλλοι που εστιάζονται μόνο μία κατηγορία βιβλίων.


Γι' αυτό αν σε ενδιαφέρει η Συγγραφή & Επιτυχημένη Έκδοση:


Μυθιστορημάτων - ΚΑΝΕ CLICK ΕΔΩ

Παιδικών Βιβλίων - ΚΑΝΕ CLICK ΕΔΩ

Μη Λογοτεχνικών Βιβλίων - ΚΑΝΕ CLICK ΕΔΩ

Η Online Παρουσία σου ως Συγγραφέας - ΚΑΝΕ CLICK ΕΔΩ


Και πίστεψέ με, όπως όλοι οι συγγραφείς δεν γράφουν την ίδια κατηγορία βιβλίων, όλοι οι συγγραφείς δεν θέλουν το ίδιο πράγμα.


Έχω γνωρίσει συγγραφείς που θέλουν χρήματα και μόνο αυτό.


Συγγραφείς που δεν τους ενδιαφέρουν καθόλου τα χρήματα και γράφουν και κυκλοφορούν βιβλία για εντελώς άλλους σκοπούς.


Συγγραφείς που θέλουν ένα βιβλίο να τους φέρει πελάτες και να τους κάνει γνωστούς για το "άλλο" επάγγελμά τους.


Συγγραφείς που γράφουν για να βοηθήσουν ανθρώπους μέσα από την εμπειρία/γνώση τους.


Συγγραφείς που απλά έχουν ελεύθερο χρόνο και γράφουν γιατί τους αρέσει να γεμίζουμε έτσι τις ώρες τους.


Συγγραφείς που δεν έχουν χρόνο, αλλά πρέπει να γράψουν γιατί η ψυχή τους το προστάζει και δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς.


Και έχω γνωρίσει συγγραφείς που σταματούν στο ένα βιβλίο και συγγραφείς που γράφουν δύο βιβλία τον χρόνο.


Και γνωρίζω συγγραφείς που η έντυπη μορφή του βιβλίου τους ήταν μονόδρομος, όπως για άλλους μονόδρομος είναι μόνο η ηλεκτρονική του μορφή και άλλους που και οι δύο μορφές είναι αυτό που τους εξυπηρετεί.


Επαναλαμβάνω. Δεν υπάρχει λάθος ή σωστό.


Το θέμα είναι τι θέλεις να πετύχεις εσύ με την Ταυτότητά σου ως Συγγραφέας και τι εξυπηρετεί τον στόχο σου και το προσωπικό σου θέλω σε σχέση με την Συγγραφή και το κάθε βιβλίο σου χωριστά.

Γι' αυτό και σε όλα τα προγράμματά μου έχω ενσωματώσει 10 διαφορετικής χρονικής διάρκειας video/μαθήματα, ΑΚΡΙΒΩΣ για να γνωρίζεις τις επιλογές σου με τα υπέρ και κατά, ΑΛΛΑ και για να μην βιώνεις την όποια απογοήτευση από κακή συνεργασία, ή κακό συμβόλαιο ή λάθος τρόπο επιλογής εκδότη.


Έτσι, αν σε ενδιαφέρει η Συγγραφή & Επιτυχημένη Έκδοση:


Μυθιστορημάτων - ΚΑΝΕ CLICK ΕΔΩ

Παιδικών Βιβλίων - ΚΑΝΕ CLICK ΕΔΩ

Μη Λογοτεχνικών Βιβλίων - ΚΑΝΕ CLICK ΕΔΩ

Η Online Παρουσία σου ως Συγγραφέας - ΚΑΝΕ CLICK ΕΔΩ


Για να πετύχεις όσα θέλεις για την Ταυτότητά σου ως Συγγραφέας και για το κάθε βιβλίο σου χωριστά, το πρώτο βήμα είναι να απαντήσεις, όσο πιο ξεκάθαρα και στοχευμένα μπορείς, το παραπάνω ερώτημα.


Γιατί αν έχεις ξεκάθαρη απάντηση στο παραπάνω ερώτημα, τότε δεν θα ξέρεις πού να στρέψεις την προσοχή σου, τόσο για την καλλιέργεια του ταλέντου σου προς την ιδιαίτερη κατηγορία/κατηγορίες βιβλίων που σε ενδιαφέρει να γράψεις και να διαπρέψεις, αλλά και θα γνωρίζεις ποιο μονοπάτι έκδοσης/προώθησης είναι αυτό που σου πρέπει.


Μετά, μόλις έχεις ξεκάθαρη απάντηση στο παραπάνω ερώτημα, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι -δίχως να τα παρατήσεις με την πρώτη δυσκολία- να βαδίσεις τα βήματα της διαδρομής που θα έχεις επιλέξει.


Αλλά αν δεν ξέρεις τι είναι αυτό που θέλεις από την Ταυτότητά σου ως Συγγραφέας και από το κάθε βιβλίο σου χωριστά, τότε κινδυνεύεις να "χαθείς" ανάμεσα στις τόσες επιλογές που υπάρχουν πλέον στην διάθεσή σου, αλλά και να απογοητευτείς.

Επίσης, αν ΦΕΤΟΣ, αυτό που θέλεις για την Ταυτότητά σου ως Συγγραφέας, είναι να καλλιεργήσεις το ταλέντο σου ως Συγγραφέας Μυθιστορημάτων και παράλληλα θέλεις μέσα σε ένα χρόνο από τώρα να πετύχεις την συγγραφή και την έκδοση ενός μυθιστορήματος που όλοι θα μιλάμε γι' αυτό!...


Βεβαιώσου ότι εκδηλώνεις το ενδιαφέρον σου για τον Επόμενο Κύκλο Εγγραφών στο:

Πώς Να Γράψεις & Να Εκδώσεις Με Επιτυχία Το Μυθιστόρημά Σου, ΦΕΤΟΣ! Σε λιγότερο από ένα χρόνο ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΜΟΛΙΣ 5 ΒΗΜΑΤΑ.

Το συγκεκριμένο Πρόγραμμα έχει την μορφή Home Study Course και είναι Διαθέσιμο για νέους συμμετέχοντες ΜΟΝΟ 1 ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.

Όσοι εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τον επόμενο κύκλο εγγραφών ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΕΔΩ και συμπληρώσουν την φόρμα ενδιαφέροντος που υπάρχει στην σχετική σελίδα ενημέρωσης, χωρίς να υπάρχει κάποια άλλη υποχρέωση ή δέσμευση, λαμβάνουν αυτόματα:

  • Προνομιακή + Προσωπική Έκπτωση για τον επόμενο κύκλο εγγραφών.

  • Προσωπική Ενημέρωση για το πλήρες περιεχόμενο του προγράμματος.

  • ΣΥΝ Επιπλέον Εκπαιδευτικό Υλικό.

ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ ή επάνω στην εικόνα για να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου για τον επόμενο κύκλο εγγραφών, αλλά και για να έχεις χωρίς καμία άλλη υποχρέωση ή δέσμευση, Αυτόματα Προνομιακή & Προσωπική Έκπτωση όπως και Επιπλέον Εκπαιδευτικό Υλικό.

Και φυσικά αν υπάρχουν φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι που κάτι τέτοιο τους βοηθά και τους αφορά, προώθησε τους αυτό το post τώρα.


Να είσαι είναι η μέρα σου ανέλπιστα υπέροχη!

Μαρία

コメント


bottom of page