top of page

Πώς Να Γράψεις Ένα Πολύ Καλό Μυθιστόρημα!


Αυτή την εβδομάδα απαντώ σε ένα ερώτημα που απασχολεί πολλούς από εμάς. Πώς να γράψω ένα πολύ καλό μυθιστόρημα;

Εάν μόλις τώρα ξεκινάς ή είσαι κοντά στο να ολοκληρώσεις το πρώτο (ή το επόμενο) μυθιστόρημά σου, θα γνωρίζεις από πρώτο χέρι πως ένα τόσο μεγάλο σε όγκο κείμενο, έχει απαιτήσεις από τον Συγγραφέα του.

Γι' αυτό θέλω να δεις/ακούσεις τα όσα σου φανερώνω στο σημερινό μου video, γιατί εκεί, μεταξύ άλλων σου εξηγώ πως:

A. Η Συγγραφή είναι Τέχνη και Τεχνική μαζί, αλλά τι στο καλό σημαίνει Τέχνη και τι Τεχνική; Και γιατί η γνώση αυτή θα βοηθήσει τοοοοοοοοσο πολύ το βιβλίο σου;

B. Σου εξηγώ πώς και γιατί θα πρέπει να καλλιεργήσεις το ταλέντο σου προς κάποιες συγκεκριμένες κατευθύνσεις που αφορούν ΟΛΑ τα μυθιστορήματα, ανεξάρτητα από τον όγκο και την κατηγορία τους.

Γ. Ενώ τέλος, σου εξηγώ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ, ΝΑΙ, ΕΣΥ, μπορείς να τα καταφέρεις, εξίσου καλά (ίσως και καλύτερα) από όλους τους συγγραφείς που σήμερα θαυμάζεις και ποιο είναι το μυστικό αυτής της διαδρομής.

Και αφού το δεις θα ήθελα να κουβεντιάσουμε… εσύ πώς καλλιεργείς τα συγκεκριμένα στοιχεία και σημεία που απαιτεί η συγγραφή ενός πολύ καλού μυθιστορήματος; Κάνεις κάτι τέτοιο συνειδητά για την ταυτότητά σου ως Συγγραφέας ή δεν το είχες σκεφτεί ποτέ πριν;

Θα χαρώ να μου γράψεις στο χωρίο των σχολίων στο τέλος αυτής της σελίδας ή να μου στείλεις ένα προσωπικό email.

Με την ευχή όλα τα παραπάνω να σε ενέπνευσαν σήμερα, να σου "έδειξαν" το δρόμο, αλλά και να κάνουν την εβδομάδα σου πιο ενδιαφέρουσα, σε χαιρετώ μέχρι την επόμενη συνάντησή μας, ευχαριστώντας σε για τον χρόνο και την εμπιστοσύνη σου.

Μαρία

ΥΓ1. Επίσης σου θυμίζω πως την προηγούμενη Πέμπτη έγινα 43ων ετών και με αφορμή αυτό το γεγονός…

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ στο site + facebook (και όχι για τους απλούς επισκέπτες μας) MONO για τους πρώτους 43 ενδιαφερόμενους που θα βιαστούν και θα προλάβουν και ΜΟΝΟ για λίγες ημέρες από σήμερα, δημιουργήσαμε μια "κρυφή" γωνιά στο internet ώστε να έχεις πρόσβαση:

A. Σε όλα τα Ψηφιακά Σεμινάρια Συγγραφής (μαζί με όλα τα επιπλέον εκπαιδευτικά προγράμματα, βιβλία και δώρα που τα συνοδεύουν) με έναν τρόπο που όπως θα διαπιστώσεις κι εσύ, είμαστε «τρελοί» που το κάνουμε…

B. Και δημιουργήσαμε Ιδιαίτερες Εκπτώσεις (συν την επιλογή των δόσεων) στις Υπηρεσίες και τα Προγράμματα Προσωπικής Συνεργασίας & Καθοδήγησης για Συγγραφείς σαν κι εσένα. ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΝΕ CLICK ΕΔΩ

Αν τα πρώτα 43 άτομα προκύψουν πριν από την ημερομηνία λήξης της προσφοράς, θα υπάρξει ξεκάθαρη ανακοίνωση στην σελίδα πληροφοριών, αλλά και αποστολή προσωπικού email στους ενδιαφερόμενους.

Το ξέρω πως δεν έχουμε την πολυτέλεια να είμαστε τόσο γενναιόδωροι συχνά, όμως η ομάδα μου κι εγώ προσωπικά, πιστεύουμε ακράδαντα πως το αξίζεις! ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΝΕ CLICK ΕΔΩ.

ΥΓ2. Αν έχεις φίλους, γνωστούς, συγγενείς ή συναδέλφους/συνεργάτες που ξέρεις ότι κάτι τέτοιο θα τους ενδιέφερε και θα τους ενέπνεε, προώθησέ τους αυτό το email τώρα. Είμαι σίγουρη ότι κάπου παρακάτω θα σε ευγνωμονούν.

#εκδοσηβιβλιουνέουσυγγραφέα #πλοκήμυθιστορήματος #μαριαγουσιου #πωςναγραψωβιβλιομαθηματαδημιουργικηςγραφης #Εμπνευση #μαθημασυγγραφηςπαιδικουβιβλιου #μαθηματααποτοσπιτι #εμπνευσηγιασυγγραφείς #δημιουργικήγραφήβιβλία #σκελετόςμυθιστορήματοσ #δημιουργικήγραφήσεμινάρια #ΔημιουργικήΓραφή #μαθηματασυγγραφήςπαραμυθιου #μαθηματασυγγραφηςδωρεαν #Μυθιστόρημα #πωςναγίνωεπιτυχημενοςσυγγραφέας #δημιουργικήγραφή #πωςναγινωσυγγραφεας

bottom of page