top of page

ΠΡΟΚΛΗΣΗ / ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Έλα Να Γράψουμε + Να Εκδώσουμε Με Επιτυχία Το Μυθιστόρημά Σου, ΦΕΤΟΣ!


Ας κάνουμε κάτι διαφορετικό αυτή την εβδομάδα για να «τιμήσουμε» το καλοκαίρι που μόλις πέρασε και να καλοσωρίσουμε το φθινόπωρο που είναι ήδη εδώ!

Ας κάνουμε αυτή την εβδομάδα, ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

Αυτή την εβδομάδα λοιπόν… αποφάσισε ποιο θα είναι το βιβλίο που θα γράψεις θα επιμεληθείς άρτια και θα εκδώσεις ΦΕΤΟΣ.

Αυτή την εβδομάδα… συντονίσου με όσα είσαι, γνωρίζεις, σε παθιάζουν, και αγαπάς και αποφάσισε ποιο θα μπορούσε να είναι το αντικείμενο της δικής σου Online/Ψηφιακής Επιχείρησης… ανεξάρτητα (ή συνδυαστικά) με την ιδιότητά σου ως Συγγραφέας.

…αποφάσισε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ποιο είναι το κοινό στο οποίο θέλεις να «μιλήσεις», να γράφεις, αλλά και να προσφέρεις βιβλία, προϊόντα, υπηρεσίες, συμβουλές ή άλλα εκπαιδευτικά προγράμματα μέσα από την Online/Ψηφιακή Επιχείρησή σου.

…άρχισε να κάνεις ένα πράγμα (ιδανικά καθημερινά) από όσα ήδη έχω μοιραστεί μαζί σου, που ξέρεις πως αν το βάλεις σε εφαρμογή, θα αυξήσει το αναγνωστικό σου κοινό, αλλά και το κοινό σου ως Online/Ψηφιακός Επιχειρηματίας.

…με δυο λόγια, αυτή την εβδομάδα άρχισε να χτίζεις την λίστα με το ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΙΝΟ.

Κι αν δεν έχεις λίστα με δικό σου κοινό (ως Συγγραφέας ή/και Online/Ψηφιακός Επιχειρηματίας), βεβαιώσου ότι ανοίγεις και διαβάζεις όσα πρόκειται να σου στείλω από εδώ και πέρα, γιατί θα σου δώσω άπειρα tips + συμβουλές για το πώς να δημιουργήσεις το δικό σου αποκλειστικό φανατικό κοινό.

Αποφάσισε ποιο θα είναι το «επόμενο μεγάλο» βήμα που θα υλοποιήσεις φέτος που θα σε πάει πιο κοντά σε όσα θέλεις.

Αποφάσισε τι θα πάψεις πλέον να κάνεις, να "ακολουθείς", να ακούς, να σκέφτεσαι, που σε απομακρύνει από όσα θέλεις να πετύχεις.

Αυτή την εβδομάδα να τηλεφωνήσεις σε κάποιον που πραγματικά νοιάζεσαι γι’ αυτόν/αυτήν που όμως έχεις πολύ καιρό να του μιλήσεις για να του πεις ένα «γεια», αλλά και να του εκφράσεις το πόσο πολύ τον/την εκτιμάς.

Να εκφράσεις δημόσια (στα social media, ή όπως αλλιώς εσύ επιθυμείς) το ευχαριστώ σου σε κάποιον που η δουλειά του, το βιβλίο, η συμβουλή του, σε βοήθησε, σε κατεύθυνε, σε ενέπνευσε, σου έδωσε φτερά!

Ανέλαβε το 100% της ευθύνης για οτιδήποτε συμβαίνει στην ζωή σου, τώρα.

Σταμάτα να βρίσκεις δικαιολογίες ή να κατηγορείς τους άλλους. Μπορείς να κάνεις θαύματα και άλματα… ξεκινώντας από τώρα!

Άσε το παρελθόν, στο παρελθόν, άρχισε να προσέχεις ουσιαστικά την διατροφή σου και κάνε μερικά λεπτά το είδος της γυμναστικής που απολαμβάνεις ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!

Εγώ περπατάω για 2–3 χιλιόμετρα κάθε πρωί, αφού αφήσω την μικρή μας στο σχολείο της, μετά επιστρέφω στο σπίτι για ένα γρήγορο ντους και πρωινό, και μετά μέχρι να γυρίσει η μικρή από το σχολείο εργάζομαι (από το σπίτι!) ή από όπου βρίσκομαι, αρκεί να έχω μια σύνδεση στο internet και τον υπολογιστή μου.

Αυτή την εβδομάδα γράψε 3 πράγματα για τα οποία νιώθεις ευγνωμοσύνη και φαντάσου πως θα ήταν η ζωή σου αν έγραφες το επόμενο best seller για το οποίο ΟΛΟΙ θα μιλάμε γι’ αυτό.

Σύντομα… θα ξεκινήσει κάτι νέο στο Writing-Online. Ένα Πρόγραμμα με τίτλo:

«Πώς Να Γράψεις & Να Εκδώσεις Με Επιτυχία Το Μυθιστόρημά Σου ΦΕΤΟΣ».

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα όπου:

  • Μέσα από ένα πολύ σύντομο video και πολύ σύντομες και συγκεκριμένες οδηγίες που θα λαμβάνεις μια φορά την εβδομάδα,

  • Θα σου δείξω βήμα/βήμα τι πρέπει να κάνεις και πώς πρέπει να το κάνεις,

  • Αφιερώνοντας πολύ λίγο χρόνο κάθε εβδομάδα...

  • Ωστε μέσα σε 52 εβδομάδες να γράψεις, να εκδώσεις με επιτυχία, αλλά και να έχεις αναγνώστες εν αναμονή.

  • Για το πρώτο ή το επόμενο μυθιστόρημά σου, ανεξάρτητα από την κατηγορία του.

Εάν θέλεις να συμμετέχεις σε αυτή την πρόκληση/πρόσκληση, και αν θέλεις αυτή την χρονιά να γράψεις ένα best seller μυθιστόρημα, που όλοι θα μιλάμε γι’ αυτό, τότε δήλωσε το ενδιαφέρον σου κάνοντας click επάνω στην παρακάτω εικόνα και συμπλήρωσε το το email σου.

Την γνώση και την πληροφόρηση αυτή –με ιδιαίτερα προνόμια- θα λάβουν πρώτοι και κατ΄ αποκλειστικότητα, όσοι θα κάνουν click στην παραπάνω εικόνα και θα δηλώσουν το ενδιαφέρον τους.

Τι άλλο μπορείς να κάνεις αυτή την εβδομάδα;

Μπορείς να δωρίσεις σε μια τοπική βιβλιοθήκη ή σε κάποιο σχολείο της γειτονιάς σου τα βιβλία που πλέον δεν χρησιμοποιείς, αλλά και να αντικαταστήσεις μια ώρα σου μπροστά από την τηλεόραση και τα social media, με μία ώρα ανάγνωσης ενός καλού βιβλίου.

Καθάρισε την ντουλάπα και τα συρτάρια σου από ό,τι δεν χρειάζεσαι, αλλά και τον ηλεκτρονικό σου υπολογιστή από ό,τι είναι περιττό, όπως και το τηλέφωνό σου, από αρχεία που δεν τα θέλεις. Διέγραψέ τα… για πάντα.

Και εστιάσου στο ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΛΩ που είναι το πιο σημαντικό για σένα ΦΕΤΟΣ και με όλο σου το πάθος, γίνε δεξιοτέχνης στα βήματα που απαιτεί η διαδρομή του, και σταμάτα μόνο όταν το πετύχεις.

Αν το ΘΩΛΩ ΣΟΥ είναι να γίνεις η Επόμενη/ο Επόμενος Συγγραφέας Μυθιστορήματος για τον οποίο θα μιλάμε όλοι τότε, ΕΣΤΙΑΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ και επίτρεψέ μου να σε βοηθήσω μέσα από το Πρόγραμμα: «Πώς Να Γράψεις & Να Εκδώσεις Με Επιτυχία Το Μυθιστόρημά Σου ΦΕΤΟΣ»

Εάν θέλεις να συμμετέχεις σε αυτή την πρόκληση/πρόσκληση… εκδήλωσε το ενδιαφέρον σου κάνοντας click επάνω στην παρακάτω εικόνα και συμπλήρωσε το το email σου.

Εάν το ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΛΩ σου για ΦΕΤΟΣ είναι ελευθερία χρημάτων, ελευθερία ωραρίου εργασίας, ελευθερία τόπου εργασίας... και να γίνεις μία/ένας Online/Ψηφιακός Επιχειρηματίας (σαν κι εμένα, σαν και χιλιάδες συνανθρώπους μας από όλο τον κόσμο) που αντικείμενο της εργασίας σου θα είναι ό,τι γνωρίζεις, σε παθιάζει και αγαπάς...

Εάν θέλεις να γίνεις Συγγραφέας, ​Coach/Σύμβουλος, ​Ομιλητής, ​Εισηγητής Σεμιναρίων, Ειδικός/Expert/Guru, ​Ελεύθερος Επαγγελματίας…

Που χάρη στην τεχνολογία του internet θα έχεις παγκόσμια εμβέλεια και μια επιχείρηση που θα λειτουργεί για να σου φέρνει έσοδα 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ανεξάρτητα από τις ώρες και την τοποθεσία της εργασία σου, τότε το Πρόγραμμα Rich + Happy Με Την Online/Ψηφιακή Επιχείρησή Σου, είναι για σένα, γιατί έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για ανθρώπους σαν κι εσένα.


Αυτή η εβδομάδα ας είναι Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΒΔΟΜΑ!

Απόλαυσέ την και δώσε της την αξία που της πρέπει.

Σε ευχαριστώ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ πολύ που μοιραζόμαστε αυτή την δημιουργική διαδρομή. Με όλη μου την αγάπη, αλλά και με την ευχή να είναι η μέρα (και φυσικά η εβδομάδα σου) ανέλπιστα όμορφη…

Μαρία

ΥΓ. Σε παρακαλώ μοιράσου αυτό το email με τους φίλους και το «δίκτυό» σου. Είμαι σίγουρη ότι θα σε ευχαριστούν γι’ αυτό.

#συγγραφήβιβλίου #τιχρειαζεταιγιαναγραψειςβιβλιο #πωςναεκδοσωεναβιβλιο #πωςνααρχισωεναβιβλιο #ιδεεςγιασυγγραφηβιβλιου #πωςθαγινωσυγγραφεας #τιχρειαζεταιγιαναγραψειςβιβλιο #πωςθαγινωσυγγραφεας #δημιουργικηγραφηοδηγιες #μαθηματαδημιουργικηςγραφης #δημιουργικήγραφήσεμινάρια #πωςναγραψωβιβλιομαθηματαδημιουργικηςγραφης #δημιουργικήγραφήβιβλία #δημιουργικήγραφήσεμινάρια #δημιουργικηγραφηδωρεαν #ΔημιουργικήΓραφή #δημιουργικήγραφή #μαριαγουσιου #πωςναεκδοσωτοβιβλιομου #πωςναεκδοσωεναβιβλιο

bottom of page