top of page

Πώς Να Είσαι Σπάνιος/Σπάνια Και Να Γράψεις Ένα Καταπληκτικό Μυθιστόρημα Που Όλοι Θα Μιλάμε Γι' Α


Το ακούω και το διαβάζω όλη την ώρα...

"Δεν έχω αρκετό χρόνο. Θα ήθελα πολύ να πάρω να γράψω ένα βιβλίο φέτος, αλλά η ζωή μου είναι τόσο πολυάσχολη. "

"Μεταξύ της εργασίας και των παιδιών μου, απλά δεν έχω χρόνο να γράψω. Δεν έχω το χρόνο, ενώ θέλω πολύ να εργαστώ μαζί σου, μέσα από τα προγράμματά σου και να κάνω αυτό το όνειρό μου πραγματικότητα. "

Λοιπόν, σου έχω νέα. Η ζωή δεν θα επιβραδυνθεί τώρα στα κοντά! Ο προϊστάμενός σου θα έχει πάντα περισσότερες απαιτήσεις από εσένα και τα παιδιά σου θα έχουν πάντα ακόμα μία δραστηριότητα.

Το ημερολόγιό σου θα συνεχίσει να γεμίζει με λίστες και πράγματα που πρέπει να κάνεις για τις ανάγκες και τις προτεραιότητες όλων των άλλων.

Όμως εάν συνεχίσεις έτσι, πριν καν το καταλάβεις, η ζωή θα έχει περάσει και έχεις χάσει την ευκαιρία σου να γράψεις το βιβλίο που από πάντα ήθελες.

Και ξέρεις κάτι;

Δεν χρειάζεται η ζωή να σε προσπεράσει και να έχεις κάνει "τα πάντα" για τους άλλους, να έχεις προλάβει όλα τα "πρέπει" και τις υποχρεώσεις των "άλλων", δίχως να έχεις υλοποιήσει αυτό που τόσο πολύ θέλεις, τόσο καιρό τώρα...

Να γράψεις το δικό σου μυθιστόρημα.

Να γράψεις εκείνο το βιβλίο που ξέρεις πολύ καλά πως υπάρχει μέσα σου.

Ένα καταπληκτικό βιβλίο που όλοι θα μιλάμε γι' αυτό!

Δεν χρειάζεται η ζωή να σε προσπεράσει γιατί μπορείς να αρχίσεις να γράφεις σήμερα.

Αν έχεις χρόνο και τώρα διαβάζεις αυτό το κείμενό μου, τότε έχεις χρόνο να γράψεις μια σελίδα του βιβλίου σου.

Αν έχεις χρόνο να παρακολουθήσεις μερικές τηλεοπτικές εκπομπές κάθε βράδυ, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κλείσεις την τηλεόραση και να ανοίξεις ένα έγγραφο Word στον υπολογιστή σου, ή να πάρεις μια λευκή σελίδα, ή ένα τετράδιο που σε εμπνέει και να αρχίσεις να γράφεις.

Οι δικαιολογίες είναι το σύνηθες φαινόμενο που συναντάμε.

Η δράση είναι σπάνια.

Γι' αυτό κι εσύ να είσαι σπάνια/σπάνιος.

Γνωρίζω φοιτητές που το πρόγραμμά τους ήταν "τρελό" και με την κατάλληλη καθοδήγησή μου και την δική τους επιλογή να είναι "σπάνιοι" και να μπουν σε δράση, με εξέπληξαν, γιατί έγραψαν καταπληκτικά βιβλία!

Γνωρίζω προσωπικά μια μητέρα με πολλά παιδιά και μια δουλειά με πλήρες ωράριο που βρήκε με την καθοδήγησή μου τον χρόνο, αλλά και τον τρόπο να γράψει και να εκδώσει, όχι μόνο ένα, αλλά πέντε βιβλία μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα και μάλιστα τα βιβλία της έγιναν best seller.

Έχω πελάτισσα/μαθήτρια που, επίσης, είναι φοιτήτρια, που ολοκληρώνει τις σπουδές της στην αρχιτεκτονική και με εμπιστεύτηκε για να επιμεληθώ προσωπικά το καταπληκτικό βιβλίο που έχει γράψει. Ένα βιβλίο που το έγραψε μόλις σε 3 μήνες και αμέσως μετά την επιμέλειά του, έχει δρομολογήσει ήδη τις κινήσεις έκδοσης/προώθησής του.

Γνωρίζω έναν υπέροχο άνθρωπο που εργάζεται σε μία δουλειά με με πλήρες ωράριο εργασίας, 2 δουλειές μερικής απασχόλησης και είχε 3 παιδιά ηλικίας κάτω των 4 ετών και είναι κι αυτός ένα σπάνιο πλάσμα!

Ένας καταπληκτικός νέος συγγραφέας γιατί μέσα σε αυτή την καθημερινότητα έχει βρει τον χρόνο για να γράψει με την βοήθειά μου ένα καταπληκτικό μυθιστόρημα.

Θα μπορούσα να σου πω άπειρες τέτοιες ιστορίες από "σπάνιους" μαθητές και πελάτες μου.

Άνθρωποι υπέροχοι σαν κι εσένα που όμως έχουν - όπως ίσως κι εσύ - σούπερ πολυάσχολες ζωές, αλλά βρίσκουν με την βοήθειά μου και τον τρόπο και τον χρόνο για να γράφουν και να δημοσιεύουν τα βιβλία με τις καλύτερες πωλήσεις τους.

Αν όλοι αυτοί οι άνθρωποι (κι εγώ μαζί τους, που επίσης εργάζομαι πολλές ώρες την ημέρα κι έχω μαζί με τον άνδρα μου την φροντίδα του σπιτιού και του παιδιού μας)... αν όλοι εμείς λοιπόν μπορούμε να κάνουμε το όνειρο της συγγραφής των βιβλίων που έχουμε μέσα μας πραγματικότητα, τότε πίστεψέ με...

ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ!

Αν όλοι αυτοί οι άνθρωποι κατάφεραν να βρουν χρόνο, μπορείς να βρεις κι εσύ.

Αν όλοι αυτοί οι άνθρωποι κατάφεραν να λύσουν απορίες, να λάβουν γνώση και καθοδήγηση, να εφαρμόσουν τεχνικές, μοντέλα και γνώσεις δημιουργικής γραφής που κάνουν την εμπειρία της συγγραφής ενός βιβλίου και απολαυστική, και ενδιαφέρουσα και εύκολη, τότε πίστεψέ με...

ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ!

Τα μεγάλα σε όγκο κείμενα, όπως είναι το βιβλίο που θέλεις να γράψεις δεν γράφονται σε ένα πρωινό, σε ένα απόγευμα ή σε ένα σαββατοκύριακο.

Τα βιβλία, σαν κι αυτό που θέλεις να γράψεις, γράφονται τμηματικά.

Όπως τμηματικά διαβάζεις κι εσύ ένα μυθιστόρημα, αλλά και όλοι μας, ως αναγνώστες, ολοκληρώνουμε την ανάγνωση ενός βιβλίου σε τμήματα.

Γι' αυτό σήμερα σε προκαλώ και ταυτόχρονα σε προσκαλώ να κλείσεις την τηλεόραση και το κινητό σου, έστω και για 10 λεπτά.

Και σε αυτά τα 10 λεπτά, άνοιξε τον υπολογιστή ή πάρε μια κόλλα χαρτί, το αγαπημένο σου τετράδιο/ημερολόγιο και γράψε γρήγορα, αυθόρμητα και απλά 10 πράγματα/εμπνεύσεις και ιδέες που σχετίζονται με το βιβλίο που θέλεις να γράψεις.

Μετά...

Ολοκλήρωσε τις πρόχειρες και ακατέργαστες ιδέες της φαντασίας σου.

Επέλεξε μια ιδέα που σου αρέσει.

Δεσμεύσου σε αυτήν την ιδέα για 52 εβδομάδες κι έλα να γράψουμε μαζί εκείνο το μυθιστόρημα που όλοι θα μιλάμε γι' αυτό ΦΕΤΟΣ!

Γιατί αν θέλεις ΦΕΤΟΣ να γράψεις και να εκδώσεις ένα μυθιστόρημα που όλοι θα μιλάμε γι' αυτό φρόντισε να ξεκινήσεις, ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ το

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ - ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΒΙΒΛΙΟΥ / ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΟΣ

Πώς Να Γράψεις & Να Εκδώσεις Με Επιτυχία Το Μυθιστόρημά Σου, ΦΕΤΟΣ!

Μέσα σε ένα χρόνο, σε εβδομάδες.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα με την μορφή Home Study Course όπου μέσα από ένα πολύ σύντομο video και πολύ σύντομες και συγκεκριμένες οδηγίες που λαμβάνεις μια φορά την εβδομάδα, θα σου δείξω βήμα/βήμα τί πρέπει να κάνεις και πώς πρέπει να το κάνεις…

Ωστε αφιερώνοντας πολύ λίγο χρόνο κάθε εβδομάδα, μέσα σε ένα χρόνο:

  • Να γράψεις ένα καταπληκτικό μυθιστόρημα (το πρώτο ή το επόμενο μυθιστόρημά σου) ανεξάρτητα από τον όγκο και την κατηγορία του.

  • Να το εκδώσεις με επιτυχία πετυχαίνοντας τους δικούς σου προσωπικούς στόχους.

  • Να έχεις αναγνώστες σε αναμονή, πριν από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του.

Aν θέλεις λοιπόν ΦΕΤΟΣ να γράψεις και να εκδώσεις ένα μυθιστόρημα που όλοι θα μιλάμε γι' αυτό, τότε θα είναι χαρά μου να συμμετέχεις!

Μπορείς να ξεκινήσεις, σήμερα κιόλας, απολαμβάνοντας σημαντική προνομιακή έκπτωση που είναι σε ισχύ για λίγες ημέρες ακόμη.

ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ ή επάνω στην εικόνα για να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου, αλλά και για να πάρεις όλες τις πληροφορίες.

Μέχρι την επόμενη συνάντησή μας, εύχομαι να γράφεις και να εμπνέεσαι καταπληκτικά βιβλία που όλοι μας θα λατρέψουμε.

Να είσαι καλά!

Και φυσικά αν υπάρχουν φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι που κάτι τέτοιο τους βοηθά και τους αφορά, προώθησε τους αυτό το post τώρα.

Μαρία

#δημιουργικηγραφηοδηγιες #δημιουργικήγραφήσεμινάρια #δημιουργικήγραφή #δημιουργικηγραφηδωρεαν #δημιουργικήγραφήσεμινάρια #μαθηματαδημιουργικηςγραφης #ΔημιουργικήΓραφή #πωςναγραψωβιβλιομαθηματαδημιουργικηςγραφης #δημιουργικήγραφήβιβλία #γραφωτοδικομουπαραμυθι #δομημυθιστορηματος #πωςναγραψωεναμυθιστορημα #μαθηματασυγγραφηςπαραμυθιων #μαθηματασυγγραφηςδωρεαν #μαθηματασυγγραφηςβιβλιου #μαθηματααποτοσπιτι #πωςναεκδοσωέναπαραμυθι #πλοκήμυθιστορήματος #μαθηματασυγγραφήςπαραμυθιου #σκελετόςμυθιστορήματοσ #Μυθιστόρημα #σεμιναριασυγγραφηςπαραμυθιου #πωςναγινωσυγγραφεας #πωςναγινωεπιτυχημενοςσυγγραφεάς #πωςναγινωεπιτυχημενοςσυγγραφεας #πωςναγινωπλουσιοςσυγγραφεας #εκδοσηβιβλιουνεουσυγγραφεα #Εκδοσηβιβλιου #εκδοσηβιβλιουνέουσυγγραφέα #εκδοσηβιβλιουνεουσυγγραφεα #πωςναβρωτιτλογιατοβιβλιομου #τεχνικεςσυγγραφης #τεχνικεςσυγγραφηςβιβλιου #τεχνικεςσυγγραφηςμυθιστορηματος #τεχνικέςσυγγραφήςμυθιστορήματος #οδηγιεςγιασυγγραφημυθιστορηματος #πωςναγραψετεεναπραγματικακαλομυθιστορημα #εφαρμογεςγιαναγραψειςβιβλιο #συγγραφήβιβλίου #σεμιναριασυγγραφηςβιβλιου #δημιουργικηγραφηοδηγιες

bottom of page