top of page

Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να γίνει κάποιος επιτυχημένος συγγραφέας, ή να ανακαλύψει το συγγ


Ας κάνουμε κάτι διαφορετικό σήμερα!

Όπως έχω ξαναπεί, η συγγραφή δεν είναι κάτι που μόνο φαντάζεσαι ή καλλιεργείς μέσα στο μυαλό σου.

Η συγγραφή είναι κάτι που κάνεις με το σώμα σου. Απαιτεί την προσοχή και την εστίασή σου.

Γι’ αυτό και όταν γράφεις δεν μπορείς παράλληλα να κάνεις τίποτε άλλο.

Δεν μπορείς την ώρα που γράφεις να μιλάς στο τηλέφωνο, να διαβάζεις ένα άλλο βιβλίο, να παίζεις με το παιδί σου, ή να μαγειρεύεις.

Και ο καλύτερος τρόπος για να γίνει κάποιος επιτυχημένος συγγραφέας, ή να ανακαλύψει το συγγραφέα μέσα του είναι… να γράφει…

Να γράφει συχνά.

Να γράφει παίζοντας με τις λέξεις.

Να γράφει διάφορα πράγματα.

Να πειραματίζεται γραπτά.

Να κάνει ασκήσεις.

Να τολμάει να γράφει.

Έτσι λοιπό σήμερα, μοιράζομαι μια απλή Άσκηση Δημιουργικής Γραφής, που ξέρω ότι αν την εφαρμόσεις θα ανακαλύψεις πολλά, τόσο για τον Συγγραφέα που έχεις μέσα σου, όσο και για τα μονοπάτια της έμπνευσής σου.

Άσκηση Δημιουργικής Γραφής

Άνοιξε ένα βιβλίο σε μια τυχαία σελίδα.

Αντέγραψε την πρώτη λέξη που θα βρεθεί μπροστά σου και με αφορμή αυτήν τη λέξη, γράψε γρήγορα και χωρίς σκέψη ό,τι σου έρχεται αυθόρμητα και από καρδιάς για τα επόμενα 5 λεπτά.

Γι’ αυτήν την άσκηση καλό είναι να γράψεις τόσο αυθόρμητα και γρήγορα ώστε, όταν τελειώσει, να μην έχεις συνειδητοποιήσει τι έχεις γράψει.

Καλό είναι αν κολλήσεις, να συνεχίσεις να γράφεις την τελευταία σου λέξη, παρά να σηκώσεις το στυλό από το χαρτί.

Γράψε την ίδια λέξη μέχρι να σου προκύψει η επόμενη.

Οι πετυχημένοι συγγραφείς γράφουν με την καρδιά και την ψυχή τους. Απλά δανείζουν το σώμα τους και τα χέρια τους, ώστε μέσα από τις λέξεις η ψυχή και η καρδιά να εκφραστούν.

Γι’ αυτό, δεν λογοκρίνουν αρνητικά τα γραπτά τους ΠΟΤΕ.

Αφού κάνεις αυτήν την άσκηση, καλό είναι να την επαναλαμβάνεις συχνά.

Από το κείμενο που θα σου προκύψει, σημείωσε με ένα άλλο χρώμα στυλό ή μαρκαδόρο, λέξεις και φράσεις που θα σου κάνουν «κλικ».

Γράψε από καρδιάς με αφορμή αυτές τις σημειώσεις ή συνέθεσε ένα ποίημα, αφού μεταφέρεις αυτές τις υπογραμμίσεις σε ένα άλλο κομμάτι χαρτί και αφού κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές (π.χ. στη σειρά αν χρειαστεί…) ή τις απαραίτητες προσθαφαιρέσεις.

Συνέθεσε ένα πραγματικά εμπνευσμένο ποίημα.

Χρησιμοποίησε κείμενα από το ημερολόγιό σου με την ίδια λογική.

Επίσης, αν επιλογή σου, στόχος και όνειρό σου είναι να γράψεις και να εκδώσεις ΦΕΤΟΣ, σε λιγότερο από ένα χρόνο, ένα καταπληκτικό μυθιστόρημα που όλοι θα μιλάμε γι' αυτό, δίχως να εγκαταλείψεις αυτή την φορά, εφαρμόζοντας απλά 5 ΒΗΜΑΤΑ, τότε απορώ γιατί δεν σε έχω γνωρίσει ήδη προσωπικά.

Τότε θέλω να ξέρεις πως το να γράψεις ένα μυθιστόρημα που θα ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό είναι κάτι που ΓΙΝΕΤΑΙ και φυσικά ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ όσες φορές το θελήσεις.

Μάλιστα, αν μου δώσεις λίγο χρόνο και μου δείξεις λίγη εμπιστοσύνη τα δικά σου γραπτά και η δική σου επιτυχία, θα σου το αποδείξουν!

Και μάλιστα μπορείς να ξεκινήσεις από σήμερα κιόλας!

Γιατί έχεις στην διάθεσή σου το:

Πώς Να Γράψεις & Να Εκδώσεις Με Επιτυχία Το Μυθιστόρημά Σου, ΦΕΤΟΣ!

Σε λιγότερο από ένα χρόνο ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΜΟΛΙΣ 5 ΒΗΜΑΤΑ.

ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ ή επάνω στην εικόνα για να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου, αλλά και για να πάρεις όλες τις πληροφορίες.

Το Εργαστήρι έχει την μορφή Home Study Course και μπορείς να το παρακολουθήσεις από το σπίτι σου, δίχως απαραίτητη σύνδεση στο Internet, στις μέρες και ώρες που ΕΣΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ, δίχως να μετακινηθείς από τον χώρο σου.

Είναι διαθέσιμο στους ενδιαφερόμενους ΜΟΝΟ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, το σύνολο της ύλης μένει στα χέρια σου κι εγώ βρίσκομαι προσωπικά πλάι σου σε κάθε βήμα αυτής της διαδρομής, ενώ η προνομιακή έκπτωση και η επιλογή δόσεων που ισχύουν σήμερα, σε πολύ λίγο από τώρα θα αποσυρθούν.

Αφιερώνοντας πολύ λίγο χρόνο κάθε εβδομάδα θα είσαι σε θέση:

  • Να γράψεις ένα καταπληκτικό μυθιστόρημα (το πρώτο ή το επόμενο μυθιστόρημά σου) ανεξάρτητα από τον όγκο και την κατηγορία του.

  • Να το εκδώσεις με επιτυχία πετυχαίνοντας τους δικούς σου προσωπικούς στόχους.

  • Να έχεις αναγνώστες σε αναμονή, πριν από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του.

Μπορείς να ξεκινήσεις, σήμερα κιόλας, απολαμβάνοντας σημαντική προνομιακή έκπτωση και την επιλογή δόσεων που σύντομα θα αποσυρθούν.

ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ ή επάνω στην εικόνα για να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου, αλλά και για να πάρεις όλες τις πληροφορίες.

Μέχρι την επόμενη συνάντησή μας, εύχομαι να γράφεις και να εμπνέεσαι καταπληκτικά βιβλία που όλοι μας θα λατρέψουμε.

Να είσαι καλά!

Και φυσικά αν υπάρχουν φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι που κάτι τέτοιο τους βοηθά και τους αφορά, προώθησε τους αυτό το post τώρα.

Μαρία

#δωρεανμαθηματαδημιουργικησγραφησ #δημιουργικήγραφήδωρεαν #δημιουργικηγραφηδωρεαν #μαθήματαδημιουργικήσγραφήσonline #σεμινάριαδημιουργικήσγραφήσδωρεαν #μαθήματαδημιουργικήσγραφήσ #δημιουργικήγραφήσεμινάρια #δημιουργικήσγραφήσ #μαθηματαγραφησ #μαθηματαδημιουργικησγραφησ #πωσγραφεισεναβιβλιο #πωσγραφωβιβλιο #πωσναγραψεισεναβιβλιο #θελωναγινωσυγγραφεασ #πωσγραφωεναβιβλιο #σεμιναριαγραφησ #μαθηματασυγγραφησ #σεμινάριαδημιουργικήσγραφήσ #μαθήματαδημιουργικήσγραφήσαθήνα #πωσναγραψωεναβιβλιο #θελωναγραψωεναβιβλιο #πωσθαγινωσυγγραφεασ #πωσναγραψωβιβλιο #μαθηματασυγγραφησδωρεαν #δημιουργικήγραφή #πωσναγινωσυγγραφεασ #θελωναγραψωβιβλιο #σεμιναριασυγγραφησβιβλιου #πωσναγραψωεναμυθιστορημα #πωσμπορωναγραψωεναβιβλιο #συγγραφήβιβλίου #ιδεεσγιαναγραψωβιβλιο #σεμινάριαδημιουργικήσγραφήσδωρεαν2018 #ιδεεσγιασυγγραφηβιβλιου #τιχρειαζεταιγιαναγραψεισβιβλιο #δημιουργικηγραφηδωρεαν2017 #πωσναγραψωεναβιβλιοστονυπολογιστη #πωσναγραψωεναβιβλιομυστηριου #δημιουργικήγραφήpdf #προγραμμαγιασυγγραφηβιβλιου

Comments


bottom of page