top of page

LAPTOP FREEDOM: Πώς Όσα Ξέρεις Μπορούν Να Σε Κάνουν Expert-Coach-Guru-Σύμβουλο-Συγγραφέα-Εισηγητή Σε


Στο νέο «κεφάλαιο» που έχουμε ανοίξει στο Writing-Online που το ονομάζουμε The Laptop Freedom, σήμερα μοιράζομαι μαζί σου κάτι με το οποίο είμαι πραγματικά ερωτευμένη, αγαπώ και στ’ αλήθεια έχω παθιαστεί μαζί του.

Την δυνατότητα να προσφέρεις στον εαυτό σου (και την οικογένειά σου) ελευθερία, επιλογές και ευημερία.

Την επιλογή και την δυνατότητα (παρά την οικονομική αστάθεια που αντιμετωπίζει ο πλανήτης μας αυτή την εποχή) ΕΣΥ να μπορείς να επιλέξεις το νέο ή το παράλληλο επάγγελμά σου, ή να αναβαθμίσεις σε πολλαπλά επίπεδα το ήδη υπάρχων επάγγελμά σου.

  • ΕΣΥ να μπορείς να εργαστείς όποτε θέλεις και από όπου θέλεις, για όσες ώρες θέλεις.

  • ΕΣΥ να μπορείς να κάνεις επάγγελμα το χόμπι, το πάθος σου, την εμπειρία ή την γνώση που ήδη κατέχεις, ή θα ήθελες να αποκτήσεις.

  • ΕΣΥ να μπορείς να δημιουργήσεις τα δικά σου βιβλία, προϊόντα και υπηρεσίες, που μπορούν να έχουν παγκόσμια εμβέλεια.

  • ΕΣΥ να πληρώνεσαι από ανθρώπους για να τους συμβουλέψεις, να τους δείξεις, να τους μάθεις, και να τους «διδάξεις»… μέσα από βιβλία, εκπαιδευτικά προγράμματα και σεμινάρια (ψηφιακά ή φυσικά), ομιλίες, παρουσιάσεις, προσωπική ή ομαδική συμβουλευτική (coaching), με ψηφιακό ή φυσικό τρόπο, κι αυτό να είναι μόνο η αρχή!

Και μάλιστα! Έχεις την επιλογή να κατακτήσεις όλα τα παραπάνω δίχως να χρειάζεσαι χρήματα για να επενδύσεις για ένα τέτοιο επαγγελματικό ξεκίνημα, ούτε και να έχεις γνώση γύρω από την τεχνολογία και την πληροφορική.

Όταν εγώ ξεκινούσα το Writing-Online, η οικογένειά μου αντιμετώπιζε την δική της οικονομική κρίση και φυσικά οι γνώσεις και οι εμπειρία μου δεν είχαν καμιά σχέση με την τεχνολογία, την πληροφορική, κλπ. Όμως τα κατάφερα, και μάλιστα πολύ καλά! Πως; Σου εξηγώ στο videο.

Με αφορμή την ίδια ακριβώς ερώτηση που λαμβάνω χρόνια τώρα, μοιράζομαι μαζί σου την ιστορία μου ως Online/Ψηφιακή Επιχειρηματίας.

Και πώς κατάφερα με βάση το δικό μου περιεχόμενο και εμπειρία (γύρω από την Συγγραφή) και μόνο στα Ελληνικά, κατάφερα να δημιουργήσω μια σειρά από προϊόντα, υπηρεσίες και βιβλία, που όμως έχουν παγκόσμια εμβέλεια και μου προσφέρουν ελευθερία, μια εργασία που δεν θα την άλλαζα με τίποτα στον κόσμο και φυσικά, αρκετά χρήματα για να μην χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο.

Όμως δεν σου παραθέτω απλά την ιστορία κι αυτό το κομμάτι του βιογραφικού μου. Σου δείχνω πως μπορείς ΕΣΥ να κάνεις ό,τι κάνω κι εγώ, αλλά με ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ιδιαίτερο περιεχόμενο και αντικείμενο, με την δική σου αυθεντικότητα και τα δικά σου ταλέντα!

Μην χάνεις λεπτό λοιπόν. Το μέλλον και η ελευθερία σου είναι ήδη εδώ.

Γι’ αυτό δες το video και μετά πες μου…

Ποιο θα μπορούσε να είναι το ιδιαίτερο αντικείμενο/περιεχόμενο της δικής σου Online/Ψηφιακής Επιχείρησης; Τι θα μπορούσες να μοιραστείς με το δικό σου κοινό; Σε τι είσαι ήδη καλός/καλή και πραγματικά κατέχεις γνώση και εμπειρία;

Όπως πάντα…

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ που διαβάζεις, παρακολουθείς και μοιράζεσαι, αλλά και που εξακολουθείς να με καλωσορίζεις μια φορά την εβδομάδα στην ζωή σου.

Ελπίζω αυτό το video να σε βοηθήσει να αποκτήσεις την ελευθερία και την ευημερία που επιθυμείς κάνοντας μάλιστα κάτι που αγαπάς πάρα πολύ!

Μαρία

#πωσμπορωναγινωlifecoach #πωςναβγαλωχρηματααποτοσπιτι #ευκοληδουλεια #πωςναβγαλωλεφτααποτοσπιτι #πωςναβγαλωλεφτααμεσα #ευκολαχρηματααποτοσπιτι #πωςναβγαλωλεφτααποτοιντερνετ #πωσνακανωδικημουεπιχειρηση #μικρηεπιχειρησηιδεες #επιχειρησειςπουδενυπαρχουνστηνελλαδα #ιδεεςγιαεπιχειρηση #εξυπνεςεπιχειρησειςμεμικροκεφαλαιο #τιεπιχειρησηναανοιξωμεμικροκεφαλαιο #ιδεεςγιαεπιχειρησειςστηνεπαρχια #τιεπιχειρησηναανοιξωστοχωριο #πωςναγίνωexpert

bottom of page