top of page

Πώς να γίνεις πιο παραγωγικός/ή τις ώρες που γράφεις.


Αν αναρωτιέσαι τις στιγμές που αφιερώνεις για την συγγραφή αν είσαι αρκετά παραγωγικός/παραγωγική ή αν απλά σπαταλάς τον χρόνο σου...

Κι αν αναρωτιέσαι πως μπορείς αληθινά να είσαι παραγωγική/ος και εμπνευσμένη/ος τις ώρες που αφιερώνεις για την συγγραφή...

Τότε μείνε μαζί μου και δες το σύντομο βίντεο που ετοίμασα σήμερα μαζί σου, γιατί σου έχω την απάντηση, αλλά και την λύση, σε ένα ερώτημα/προβληματισμό σαν κι αυτό.

Ναι, όλες οι ώρες και όλες οι ημέρες δεν είναι ίδιες, αλλά υπάρχει ένας κοινός παρανομαστής που μπορεί να κάνει ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ μας παραγωγικές και εμπνευσμένες όσον αφορά την συγγραφή.

Να καλλιεργείς το ταλέντο και τις δεξιότητές σου και να θυμάσαι πως πλέον στην εποχή μας μπορείς να κάνεις ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ πραγματικότητα γιατί οι άνθρωποι, η γνώση, η εμπειρία είναι μόλις μερικά click κοντά σου!

Μάλιστα, αν θέλεις μέσα σε ένα χρόνο να πετύχεις την συγγραφή και την έκδοση ενός μυθιστορήματος που όλοι θα μιλάμε γι' αυτό, τότε βεβαιώσου ότι εκδηλώνεις το ενδιαφέρον σου για τον Επόμενο Κύκλο Εγγραφών στο:

Πώς Να Γράψεις & Να Εκδώσεις Με Επιτυχία Το Μυθιστόρημά Σου, ΦΕΤΟΣ! Σε λιγότερο από ένα χρόνο ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΜΟΛΙΣ 5 ΒΗΜΑΤΑ.

Το συγκεκριμένο Πρόγραμμα έχει την μορφή Home Study Course και είναι Διαθέσιμο για νέους συμμετέχοντες ΜΟΝΟ 1 ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.

Όσοι εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τον επόμενο κύκλο εγγραφών ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΕΔΩ και συμπληρώσουν την φόρμα ενδιαφέροντος που υπάρχει στην σχετική σελίδα ενημέρωσης για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, χωρίς να υπάρχει κάποια άλλη υποχρέωση ή δέσμευση, λαμβάνουν αυτόματα:

  • Προνομιακή + Προσωπική Έκπτωση για τον επόμενο κύκλο εγγραφών.

  • Προσωπική Ενημέρωση για το πλήρες περιεχόμενο του προγράμματος.

  • ΣΥΝ Επιπλέον Εκπαιδευτικό Υλικό.

ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ ή επάνω στην εικόνα για να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου για τον επόμενο κύκλο εγγραφών, αλλά και για να έχεις χωρίς καμία άλλη υποχρέωση ή δέσμευση, Αυτόματα Προνομιακή & Προσωπική Έκπτωση όπως και Επιπλέον Εκπαιδευτικό Υλικό.

Και φυσικά αν υπάρχουν φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι που κάτι τέτοιο τους βοηθά και τους αφορά, προώθησε τους αυτό το post τώρα.

Να είσαι είναι η μέρα σου ανέλπιστα υπέροχη!

Μαρία

#δημιουργικήγραφήβιβλία #δημιουργικήγραφήσεμινάρια #δημιουργικηγραφηδωρεαν2017 #μαθήματαδημιουργικήσγραφήσ #μαθήματαδημιουργικήσγραφήσαθήνα #σεμινάριαδημιουργικήσγραφήσδωρεαν2018 #δημιουργικήγραφή #σεμινάριαδημιουργικήςγραφήςδωρεαν #δημιουργικηγραφηοδηγιες #δημιουργικήγραφήpdf #δημιουργικήγραφήδωρεαν #πωςναγραψωβιβλιομαθηματαδημιουργικηςγραφης #σεμινάριαδημιουργικήςγραφής #δημιουργικηγραφηλογοτεχνια #δημιουργικήγραφήεξαποστάσεως #σεμιναριαδημιουργικηςγραφηςonline #σεμινάριαδημιουργικήςγραφής2019 #μαθηματαδημιουργικησγραφησ #ιδέεςγιαδημιουργικήγραφή #δημιουργικήγραφήσεμινάρια #μαθηματασυγγραφηςδωρεαν #σεμιναριασυγγραφηςπαιδικουβιβλιου #συγγραφη #μαριαγουσιουσυγγραφεας #συγγραφήβιβλίου #πωςναγινωσυγγραφεας #πωςναγραψωεναβιβλιο #πωςναγραφωκαλυτερα #συμβουλεςγιανεουςσυγγραφεις #μαθημασυγγραφηςπαιδικουβιβλιου #πωςθαγινωσυγγραφεας #πωςναγίνωεπιτυχημενοςσυγγραφέας #εμπνευσηγιασυγγραφείς #μαθηματαγραφησ #μαθηματασυγγραφησ

bottom of page