3 ΒΗΜΑΤΑ Για Να Μετατρέψεις Την Συγγραφή Βιβλίων Σε Επάγγελμα.


Εδώ και πολλά χρόνια, είτε στις προσωπικές μου επαφές, είτε μέσα από το Writing-Online δέχομαι το ίδιο ακριβώς ερώτημα: Πώς να μετατρέψω την αγάπη μου για την συγγραφή βιβλίων σε κύριο βιοποριστικό μου επάγγελμα, ή έστω σε μια πολύ καλή δεύτερη πηγή εισοδήματος για μένα και την οικογένειά μου.

Αν σου πέρασε κι εσένα από το μυαλό κάτι τέτοιο και θέλεις να μάθεις το πώς, σήμερα, σε μόλις 5 λεπτά, μοιράζομαι τα 3 ΒΗΜΑΤΑ που απαιτεί αυτή η διαδρομή για να έχει επιτυχία και το οικονομικό όφελος που επιθυμείς.

Και αφού δεις το σημερινό video του ΣυγγραφήςTV γράψε μου.

Είσαι ικανοποιημένος/ικανοποιημένη με όσα γνωρίζεις και κατέχεις για τα 3 βήματα που απαιτεί αυτή η διαδρομή, ή πρέπει να καλλιεργήσεις τις γνώσεις και τις δεξιότητές σου σε κάποιο από αυτά (ή μήπως σε όλα;)

Θέλω πολύ να μάθω για σένα, και πραγματικά και ειλικρινά να σε βοηθήσω.

Γι’ αυτό αν χρειάζεσαι επιπλέον διευκρινήσεις για κάποιο (ή κάποια) από τα 3 βήματα που απαιτεί η διαδρομή του να μετατρέψεις την Συγγραφή σε κύριο επάγγελμά σου ή έστω, σε μία δευτερεύουσα πηγή εισοδήματος, μη διστάσεις να μου γράψεις και να ζητήσεις την βοήθειά μου.

Μέχρι την επόμενη συνάντησή μας έχεις την αγάπη μου και τις ευχές μου για μια ανέλπιστα σπουδαία μέρα!

Μαρία

ΥΓ. Αν έχεις φίλους, γνωστούς, συγγενείς ή συναδέλφους/συνεργάτες που ξέρεις ότι κάτι τέτοιο θα τους ενδιέφερε και θα τους ενέπνεε, τότε προώθησέ τους αυτό το email τώρα.

#μαριαγουσιου #πωςναγραψωενακαλοβιβλιοπωςναγραψωενακε #πωςναεκδόσωτοβιβλίομου #Εμπνευση #Μυθιστόρημα #ΔημιουργικήΓραφή #πωςναγινωσυγγραφεας #πωςναγραψωβιβλιομαθηματαδημιουργικηςγραφης #πωςναγραψωπαραμυθι

Με την Εγγραφή Σου Στο Site Λαμβάνεις
Άμεσα + ΔΩΡΕΑΝ:
 
* Tο Ε-book: "Πώς Nα Γράφεις Best Seller"
* Μία φορά την εβδομάδα ΔΩΡΕΑΝ Μίνι Μαθήματα Συγγραφής,
* Ιδιαίτερες Εκπτώσεις + Παροχές για τα Ψηφιακά Σεμινάρια
  Συγγραφής μας & τις Personal Coaching Υπηρεσίες, Που Δεν
  Απολαμβάνουν Οι Απλοί Επισκέτες Του Site Που ΞΕΡΩ Ότι Θα
  Αλλάξουν ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Την Συγγραφή + Την Ζωή Σου!

Ο Συγγραφέας Της Γενιάς Μας Έχει Πλέον Επιλογές + Μπορεί Να Καταφέρει Αυτό Που Θέλει, ΑΡΚΕΙ Να Έχει Θέληση & Την Κατάλληλη Γνώση.

Όροι Χρήσης | Πολιτική Απορρήτου

 

Copyright ©  www.Writing-Online.gr

Ολα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.

ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ:

  • w-facebook
  • YouTube Clean