top of page

Το Ένα + Μοναδικό Μυστικό Μου Για Να Έχω Πωλήσεις Μέσω Internet Για Τα Βιβλία, Τα Σεμινάριά Μου + Τι


Εύχομαι να πέρασες όμορφα το Σαββατοκύριακό σου.

Για μένα ήταν ένα πολύ ήσυχο Σαββατοκύριακο.

Η μικρή μας πέρασε αρκετές ώρες στο σπίτι της γιαγιάς, ο άνδρας μου όλο το Σάββατο δίδασκε, κι εγώ ολοκλήρωνα την επιμέλεια ενός βιβλίου, που ενώ θέλει αρκετή ακόμη δουλειά από την πλευρά της Συγγραφέως του, όσον αφορά το περιεχόμενό του, μου έμαθε πολλά και είμαι ευγνώμων που μου το εμπιστεύτηκε.

Ας αφήσουμε όμως τα δικά μου και ας πάμε στο 8ο λεπτό του video που μοιράζομαι σήμερα μαζί σου.

Εκεί σου αποκαλύπτω Το Ένα + Μοναδικό "Μυστικό" Μου που μου επιτρέπει να βιοπορίζομαι αποκλειστικά (και πολύ καλά!) μέσα από τα βιβλία μου, τα ψηφιακά προγράμματά μου και τις προσωπικές υπηρεσίες coaching + επιμέλειας βιβλίων που προσφέρω μέσα από το site μου.

Το δικό μου αντικείμενο έχει να κάνει με την Συγγραφή, αλλά και την Online/Ψηφιακή Επιχειρηματικότητα.

Όμως, εάν θέλεις να "πάρεις" το δικό σου αντικείμενο και περιεχόμενο και μέσα από αυτό να χτίσεις και να δημιουργήσεις την δική σου "αυτοκρατορία" από βιβλία, εκπαιδευτικά προϊόντα, υπηρεσίες (με την φυσική ή ψηφιακή τους μορφή), τότε βεβαιώσου ότι παρακολουθείς αυτό το σύντομο video μέχρι το τέλος, και...

Πως μαθαίνεις όσα χρειάζεται, αλλά και βάζεις ΚΙ ΕΣΥ σε εφαρμογή αυτό το "μυστικό", για να έχεις τις πωλήσεις που επιθυμείς στα βιβλια, προιόντα και υπηρεσίες σου, αλλά και την δυνατότητα και την επιλογή να βιοπορίζεσαι και μέσα από το internet, εάν κάτι τέτοιο σε αφορά και σου κάνει "κλικ".

Η συνέχεια για το τι ακριβώς εννοώ… στο video που ακολουθεί.

Επίσης σου θυμίζω πως για το Πρόγραμμα Rich + Happy Με Την Online/Ψηφιακή Επιχείρησή Σου, έχεις ακόμη λίγες ημέρες στην διάθεσή σου, πριν αποσυρθεί για φέτος (σε 9 ημέρες από τώρα) + πριν αυξηθεί για πάντα η τιμή του.

Μέχρι την επόμενη συνάντησή μας, να είσαι ανέλπιστα καλά!

Μαρία

ΥΓ. Το πρόγραμμα αυτό είναι διαθέσιμο ΜΟΝΟ 2 φορές τον χρόνο, για περιορισμένο χρονικό διάστημα «εγγραφών» και την επόμενη φορά που θα το διαθέσουμε θα έχει αυξηθεί σημαντικά η τιμή του. Tο πρόγραμμα συνοδεύεται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Πριν αποσυρθεί για φέτος (σε 9 ημέρες από τώρα) + πριν αυξηθεί η τιμή του.

#πωςμπορωνακανωπωλησειςμεσωιντερνετ #επιχειρησειςonline #πωςμπορωναπουλησωμεσωιντερνετ #επιχειρησημεπολυμικροκεφαλαιο #πωλησηπροιοντωναποτοσπιτι #πωλησηχειροποιητωνμεσωιντερνετ #θελωναπουλησωδιαφοραπραγματα #πωσμπορωναγινωlifecoach #πωςναβγαλωχρηματααποτοσπιτι #ευκοληδουλεια #πωςναβγαλωλεφτααποτοσπιτι #ευκολαχρηματααποτοσπιτι #πωσνακανωδικημουεπιχειρηση #ιδεεςγιαεπιχειρηση #ιδεεςγιαεπιχειρησειςστηνεπαρχια #πωςναβρωπελατεςστοεξωτερικο #πωςναπροσεγγισωπελατες #πωλησηπροιοντωναποτοσπιτι #πωςμπορωναπουλησωμεσωιντερνετ #πωλησηπροιοντωνμεσωιντερνετ #πωςναπουλησωπραγματαμεσωιντερνετ

bottom of page