top of page

Εάν Έχεις Την Επιθυμία Να Γράψεις Και Να Εκδώσεις Ένα Ή Παραπάνω Βιβλία, ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ!


Περίπου το 80% των ανθρώπων που αυτή την στιγμή ζούνε στον πλανήτη μας έχουν την επιθυμία να γίνουν συγγραφείς και να γράψουν ένα ή και περισσότερα καταπληκτικά βιβλία.

Όμως σχεδόν κανείς δεν ξέρει ακριβώς το πως ή δεν έχει ένα σύστημα που θα τον/την οδηγήσει, εύκολα, αβίαστα και με επιτυχία στην επίτευξη ενός τέτοιου ονείρου.

Μάλιστα, αρκετοί από εμάς, κολλάμε στη λεπτομέρεια.

Φοβόμαστε την λευκή σελίδα ή είμαστε τόσο συγκλονισμένοι από το καταπληκτικό μυθιστόρημα που διαβάσαμε πρόσφατα... και αναρωτιόμαστε αν εμείς θα μπορούσαμε να γράψουμε ποτέ τόσο καλά κι έτσι "αποφασίζουμε" να ασχοληθούμε με την συγγραφή του βιβλίου μας, "αργότερα".

Φανταζόμαστε πως όταν ένας συγγραφέας που έκανε μια πρόσφατη και ανέλπιστη επιτυχία πως αυτός (σε αντίθεση με εμάς...) "είναι γεννημένος" συγγραφέας, χωρίς οικογενειακές ή οικονομικές υποχρεώσεις, πως δεν χρειάζεται να δουλεύει σε κάποια άλλη "άσχετη με την συγγραφή δουλειά"... και βρίσκουμε ένα σωρό δικαιολογίες που μας βολεύουν.

Γι΄ αυτό σήμερα, θέλω να σου στερήσω μερικές από τις δικαιολογίες/μύθους που μπορεί να υπάρχουν μέσα σου και σε "κρατούν" μακριά από την συγγραφή του βιβλίου σου.

ΜΥΘΟΣ: Το να είσαι συγγραφέας παίρνει πολύ χρόνο. ΑΛΗΘΕΙΑ: Έχω βοηθήσει ανθρώπους να γράψουν το πρώτο ή το επόμενο βιβλίο τους που "φαινομενικά" δεν είχαν χρόνο για τίποτε. Άνθρωποι που δουλεύουν σε 3 δουλειές κατάφεραν να γίνουν επιτυχημένοι συγγραφείς διαθέτοντας λίγο χρόνο κάθε εβδομάδα που τον διοχέτευαν όμως με συγκεκριμένο τρόπο και τεχνική, για την συγγραφή, επιμέλεια και έκδοση των βιβλίων του.

Υπάρχει ένα ρητό που λέει: If You Want Something Done, Ask a Busy Person To Do It. Γιατί;

Γιατί ένας πολυάσχολος άνθρωπος όταν θέλει να έχει αποτέλεσμα και να επιτεύξει τον σκοπό του, να υλοποιήσει το θέλω του... όποιο κι αν είναι αυτό, ξέρει να διαχειριστεί σωστά και προς όφελος τον χρόνο του, αλλά ξέρει να χρησιμοποιήσει και την βοήθεια, την καθοδήγηση και τα κατάλληλα εργαλεία που θα του δοθούν.

ΓΕΓΟΝΟΣ: Δεν χρειάζεσαι μια τέλεια ιδέα αμέσως και από την αρχή για να γράψεις ένα καταπληκτικό βιβλίο. Απλά χρειάζεσαι έναν καλύτερο, ευκολότερο και γρηγορότερο τρόπο για να βρείς και να ολοκληρώσεις την αρχική ιδέα/έμπνευσή σου, που θα σου επιτρέψει να μοιραστείς τη γνώση ή την ιστορία σου πάνω στο χαρτί με έναν εξαιρετικό τρόπο. ΑΠΟΔΕΙΞΗ: Έχω βοηθήσει πάρα πολλούς ανθρώπους που ήθελαν να γράψουν βιβλία που ανήκουν σε διαφορετικές κατηγορίες και που από σχεδόν καμία ιδέα ή μια λίστα από ιδέες... να οδηγούνται τελικά σε μια ιδέα βιβλίου που ήταν τέλεια και ιδανική για αυτούς.

Μια ιδέα που με την κατάλληλη επεξεργασία, βοήθεια και τεχνική, γνώριζαν εξ' αρχής πως θα τα καταφέρουν και ήξεραν πως οι αναγνώστες και οι εκδότες θα ανταποκριθούν θετικά πριν βάλουν καν την πρώτη λέξη τους στο χαρτί.

ΜΥΘΟΣ: Το βιβλίο σου θα γραφτεί από μόνο του. ΑΠΟΔΕΙΞΗ: Όλοι γνωρίζουμε ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Εάν τα βιβλία γράφονταν από μόνα τους, όλοι θα ήταν συγγραφείς και μάλιστα όλοι θα είχαν και αρκετά best sellers στο ενεργητικό τους.

Κι ας ολοκληρώσουμε σήμερα με ένα ακόμη γεγονός:

Tο να γράψεις ένα μυθιστόρημα που θα ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό είναι κάτι που ΓΙΝΕΤΑΙ και φυσικά ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ όσες φορές το θελήσεις.

Μάλιστα, αν μου δώσεις λίγο χρόνο και μου δείξεις λίγη εμπιστοσύνη τα δικά σου γραπτά και η δική σου επιτυχία, θα σου το αποδείξουν!

Γιατί μπορείς να ξεκινήσεις από σήμερα κιόλας αν θέλεις ΦΕΤΟΣ να γράψεις και να εκδώσεις ένα μυθιστόρημα που όλοι θα μιλάμε γι' αυτό. Πλέον έχεις στην διάθεσή σου το:

Πώς Να Γράψεις & Να Εκδώσεις Με Επιτυχία Το Μυθιστόρημά Σου, ΦΕΤΟΣ!

Μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΜΟΛΙΣ 5 ΒΗΜΑΤΑ.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα με την μορφή Home Study Course, όπου μέσα από ένα πολύ σύντομο video και πολύ σύντομες και συγκεκριμένες οδηγίες που θα λαμβάνεις μια φορά την εβδομάδα, θα σου δείξω βήμα/βήμα τί πρέπει να κάνεις και πώς πρέπει να το κάνεις…

Αφιερώνοντας πολύ λίγο χρόνο κάθε εβδομάδα, ώστε μέσα σε ένα χρόνο, το πολύ...

  • Να γράψεις ένα καταπληκτικό μυθιστόρημα (το πρώτο ή το επόμενο μυθιστόρημά σου) ανεξάρτητα από τον όγκο και την κατηγορία του.

  • Να το εκδώσεις με επιτυχία πετυχαίνοντας τους δικούς σου προσωπικούς στόχους.

  • Να έχεις αναγνώστες σε αναμονή, πριν από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του.

Μπορείς να ξεκινήσεις, σήμερα κιόλας, απολαμβάνοντας σημαντική προνομιακή έκπτωση και την επιλογή δόσεων που σύντομα θα αποσυρθούν.

ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ ή επάνω στην εικόνα για να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου, αλλά και για να πάρεις όλες τις πληροφορίες.

Μέχρι την επόμενη συνάντησή μας, εύχομαι να γράφεις και να εμπνέεσαι καταπληκτικά βιβλία που όλοι μας θα λατρέψουμε.

Να είσαι καλά!

Και φυσικά αν υπάρχουν φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι που κάτι τέτοιο τους βοηθά και τους αφορά, προώθησε τους αυτό το post τώρα.

Μαρία

#δημιουργικηγραφηοδηγιες #δημιουργικήγραφήσεμινάρια #δημιουργικήγραφή #δημιουργικηγραφηδωρεαν #δημιουργικήγραφήσεμινάρια #μαθηματαδημιουργικηςγραφης #ΔημιουργικήΓραφή #πωςναγραψωβιβλιομαθηματαδημιουργικηςγραφης #δημιουργικήγραφήβιβλία #γραφωτοδικομουπαραμυθι #δομημυθιστορηματος #πωςναγραψωεναμυθιστορημα #μαθηματασυγγραφηςπαραμυθιων #μαθηματασυγγραφηςδωρεαν #μαθηματασυγγραφηςβιβλιου #μαθηματααποτοσπιτι #πωςναεκδοσωέναπαραμυθι #πλοκήμυθιστορήματος #μαθηματασυγγραφήςπαραμυθιου #σκελετόςμυθιστορήματοσ #Μυθιστόρημα #σεμιναριασυγγραφηςπαραμυθιου #πωςναγινωσυγγραφεας #πωςναγινωεπιτυχημενοςσυγγραφεάς #πωςναγινωεπιτυχημενοςσυγγραφεας #πωςναγινωπλουσιοςσυγγραφεας #εκδοσηβιβλιουνεουσυγγραφεα #Εκδοσηβιβλιου #εκδοσηβιβλιουνέουσυγγραφέα #εκδοσηβιβλιουνεουσυγγραφεα #πωςναβρωτιτλογιατοβιβλιομου #τεχνικεςσυγγραφης #τεχνικεςσυγγραφηςβιβλιου #τεχνικεςσυγγραφηςμυθιστορηματος #τεχνικέςσυγγραφήςμυθιστορήματος #οδηγιεςγιασυγγραφημυθιστορηματος #πωςναγραψετεεναπραγματικακαλομυθιστορημα #εφαρμογεςγιαναγραψειςβιβλιο #συγγραφήβιβλίου #σεμιναριασυγγραφηςβιβλιου #δημιουργικηγραφηοδηγιες

bottom of page