top of page

Πώς να μη μοιάζουν όσα γράφεις με όσα διαβάζεις ή βλέπεις στην οθόνη και το θέατρο.


Μήπως όλα όσα γράφεις σου μοιάζουν χιλιοειπωμένα και σου θυμίζουν πάρα πολύ όσα έχεις διαβάσει κατά καιρούς ή έχεις δει στον κινηματογράφο, την τηλεόραση, ακόμη και στο θέατρο;

Μήπως φοβάσαι ότι το δικό σου ύφος γραφής δεν είναι αρκετά πρωτότυπο και αυθεντικό:

Αν έχεις τέτοιου είδους ερωτηματικά και αμφιβολίες για την Ταυτότητά σου ως Συγγραφέας, αλλά και για όσα παράγεις πάνω στο χαρτί, τότε βεβαιώσου ότι παρακολουθείς το video που μοιράζομαι σήμερα μαζί σου.

Όλα όσα έχω ετοιμάσει για σένα, είναι αρκετά για να σου "πάρουν" αυτή την ανασφάλεια μακριά, μια για πάντα!

Αν θέλεις να γράψεις ένα μυθιστόρημα δυναμικό στο θέμα και στην πλοκή του, σε λιγότερο από ένα χρόνο.

Αν θέλεις σε ένα χρόνο από τώρα να βιώσεις την συγκλονιστική εμπειρία του να γίνει το μυθιστόρημά σου (το πρώτο ή το επόμενό σου) αποδεκτό από τους εκδότες της επιλογής σου.

Αν θέλεις του χρόνου τέτοιο καιρό να έχεις αναγνωστικό κοινό που θα γνωρίζει για το βιβλίο σου και θα το περιμένει, πριν από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του.

Και αν θέλεις να εισπράττεις χρήματα από τις πωλήσεις ενός δικού σου μυθιστορήματος που θα μας συναρπάσει όλους!

Έχεις την ευκαιρία να βαδίσεις τα βήματα αυτής της διαδρομής μέσα από το:

Πώς Να Γράψεις & Να Εκδώσεις Με Επιτυχία Το Μυθιστόρημά Σου, ΦΕΤΟΣ! Σε λιγότερο από ένα χρόνο, εφαρμόζοντας μόλις 5 ΒΗΜΑΤΑ.

**Αυτό το πρόγραμμα του Writing Online είναι διαθέσιμο για νέες εγγραφές για μικρό χρονικό διάστημα μόλις 1 φορά τον χρόνο πλέον, κάθε τέτοια περίοδο, ενώ η έκπτωση και η επιλογή των δόσεων που έχεις στην διάθεσή σου, θα αποσυρθούν άμεσα.

Για να ξεκινήσεις άμεσα και να πάρεις όλες τις πληροφορίες

ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ; Γιατί το να γράψεις ένα μυθιστόρημα που θα ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό είναι κάτι που ΓΙΝΕΤΑΙ και φυσικά ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ όσες φορές το θελήσεις.

Και γιατί αν μου δώσεις λίγο χρόνο και μου δείξεις λίγη εμπιστοσύνη τα δικά σου γραπτά και η δική σου επιτυχία, θα σου το αποδείξουν!

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΔΑΧΤΕΙΣ;

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που έχει την μορφή Home Study Course και είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ και ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ στο είδος και στο περιεχόμενό του από οτιδήποτε άλλο υπάρχει και έχεις συναντήσει.

Γιατί μέσα από ένα πολύ σύντομο video και πολύ σύντομες και συγκεκριμένες οδηγίες που λαμβάνεις μια φορά την εβδομάδα από εμένα στο email/υπολογιστή της επιλογής σου, σου δείχνω βήμα/βήμα τι πρέπει να κάνεις και πώς πρέπει να το κάνεις, ώστε…

Αφιερώνοντας πολύ λίγο χρόνο από την πλευρά σου και ακολουθώντας τον δικό σου προσωπικό ρυθμό, από τον χώρο σου, δίχως να πρέπει να μετακινηθείς ή να δεσμευτείς συγκεκριμένη μέρα και ώρα, δίχως καν να έχεις ανάγκη σύνδεση στο διαδίκτυο και έχοντας εμένα προσωπικά στο πλάι σου σε εβδομαδιαία βάση, σε λιγότερο από ένα χρόνο, θα έχεις καταφέρει:

  • ​Να γράψεις ένα καταπληκτικό μυθιστόρημα (το πρώτο ή το επόμενο μυθιστόρημά σου) ανεξάρτητα από τον όγκο και την κατηγορία του.

  • Να το εκδώσεις με επιτυχία πετυχαίνοντας τους δικούς σου προσωπικούς στόχους.

  • Να έχεις αναγνώστες σε αναμονή, πριν από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του, αν κάτι τέτοιο σε ενδιαφέρει και σε αφορά.

  • Να είσαι σε θέση να επαναλάβεις τα βήματα αυτής της διαδρομής, με επιτυχία, για κάθε νέο βιβλίο που θέλεις να γράψεις ή για κάθε βιβλίο που ήδη έχεις γράψει και θέλεις να το βγάλεις από το "συρτάρι".

Κανένα αντίστοιχο εργαστήρι ή σεμινάριο δεν μπορεί να σου εγγυηθεί κάτι τέτοιο, καλλιεργώντας παράλληλα το ταλέντο σου.

Και κανένα άλλο αντίστοιχο πρόγραμμα δεν σου δίνει πρόσβαση στην ύλη του και προσωπική συμβουλευτική και βοήθεια εφ΄όρου ζωής.

Κι αυτό, μεταξύ άλλων, είναι που το κάνει μοναδικό και διαφορετικό.

Για να ξεκινήσεις άμεσα και να πάρεις όλες τις πληροφορίες

Και φυσικά αν υπάρχουν φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι που κάτι τέτοιο τους βοηθά και τους αφορά, προώθησε τους αυτό το post τώρα.

Να είσαι πολύ καλά και να είναι η μέρα σου ανέλπιστα υπέροχη!

Μαρία

#γινομαισυγγραφεαςβιβλιο #μαριαγουσιου #μαριαγουσιουwriting #writingμαριαγουσιου #έμπνευσηκαισυγγραφή #δημιουργικήγραφή #σεμινάριαδημιουργικήςγραφήςδωρεαν #σεμινάριαδημιουργικήςγραφής #πωςναγραψωβιβλιο #πωςναγραψωεναπαιδικοβιβλιο #σεμιναριασυγγραφηςπαραμυθιου #μαθηματασυγγραφης #σεμινάριοσυγγραφήςμυθιστορήματος #γραφημυθιστορηματος #τεχνικέςδημιουργικήςγραφής #ιδεεςγιασυγγραφηβιβλιου #τιπρεπειναγνωριζειςγιαναγραψειςεναβιβλιο #πωςναγινωσυγγραφεας

Comments


bottom of page