top of page

Θα αρέσει στον κόσμο αυτό που έχεις εμπνευστεί ή γράφεις; Πώς ξέρεις από την αρχή αν η ιδέα σου θα έ


Με αφορμή ένα ερώτημα που λαμβάνω ξανά και ξανά από μαθητές του Writing Online, αν αυτή την εποχή ετοιμάζεσαι να γράψεις ένα βιβλίο ή είσαι ανάμεσα σε εμπνεύσεις και μεταξύ άλλων σε απασχολεί "τι πουλάει αυτή την εποχή ή τι είναι της μόδας;" και τι πραγματικά θα ανταμείψει τον κόπο σου;

Αν αναρωτιέσαι, λοιπόν, για ποια βιβλία ή ποιες θεματολογίες βιβλίων οι αναγνώστες κάνουν ουρές για να αγοράσουν ένα συγκεκριμένο συγγραφέα και πώς μπορείς να μαντέψεις και να γνωρίζεις αυτό το δεδομένα για τις δικές σου εμπνεύσεις και για τις δικές σου συγγραφικές προσπάθειες...

Tότε σου έχω την απάντηση στο video που ετοίμασα και μοιράζομαι σήμερα μαζί σου.

Γιατί ΝΑΙ, υπάρχει ένα δεδομένο, μόλις ένα, αλλά πάρα πολύ σημαντικό δεδομένο, που υπάρχει στις εμπνεύσεις και τα βιβλία των συγγραφέων που ο κόσμος τα λατρεύει, που μπορείς κι εσύ να ενσωματώσεις στην όποια ιδέα/έμπνευση ή βιβλίο γράφεις αυτή την στιγμή ή πρόκειται να γράψεις από εδώ και πέρα.

Ένα δεδομένο που μας επιτρέπει να γνωρίζουμε, από την αρχή, αν μια ιδέα/έμπνευση για ένα βιβλίο θα έχει εμπορική επιτυχία και θα αγαπηθεί από τον κόσμο ή όχι.

Να καλλιεργείς το ταλέντο και τις δεξιότητές σου και να θυμάσαι πως πλέον στην εποχή μας μπορείς να κάνεις ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ πραγματικότητα γιατί οι άνθρωποι, η γνώση, η εμπειρία είναι μόλις μερικά click κοντά σου!

Μάλιστα, αν θέλεις μέσα σε ένα χρόνο να πετύχεις την συγγραφή και την έκδοση ενός μυθιστορήματος που όλοι θα μιλάμε γι' αυτό, τότε βεβαιώσου ότι εκδηλώνεις το ενδιαφέρον σου για τον Επόμενο Κύκλο Εγγραφών στο:

Πώς Να Γράψεις & Να Εκδώσεις Με Επιτυχία Το Μυθιστόρημά Σου, ΦΕΤΟΣ! Σε λιγότερο από ένα χρόνο ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΜΟΛΙΣ 5 ΒΗΜΑΤΑ.

Το συγκεκριμένο Πρόγραμμα έχει την μορφή Home Study Course και είναι Διαθέσιμο για νέους συμμετέχοντες ΜΟΝΟ 1 ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.

Όσοι εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τον επόμενο κύκλο εγγραφών ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΕΔΩ και συμπληρώσουν την φόρμα ενδιαφέροντος που υπάρχει στην σχετική σελίδα ενημέρωσης για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, χωρίς να υπάρχει κάποια άλλη υποχρέωση ή δέσμευση, λαμβάνουν αυτόματα:

  • Προνομιακή + Προσωπική Έκπτωση για τον επόμενο κύκλο εγγραφών.

  • Προσωπική Ενημέρωση για το πλήρες περιεχόμενο του προγράμματος.

  • ΣΥΝ Επιπλέον Εκπαιδευτικό Υλικό.

ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ ή επάνω στην εικόνα για να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου για τον επόμενο κύκλο εγγραφών, αλλά και για να έχεις χωρίς καμία άλλη υποχρέωση ή δέσμευση, Αυτόματα Προνομιακή & Προσωπική Έκπτωση όπως και Επιπλέον Εκπαιδευτικό Υλικό.

Και φυσικά αν υπάρχουν φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι που κάτι τέτοιο τους βοηθά και τους αφορά, προώθησε τους αυτό το post τώρα.

Να είσαι είναι η μέρα σου ανέλπιστα υπέροχη!

Μαρία

#δημιουργικήγραφήβιβλία #δημιουργικήγραφήσεμινάρια #δημιουργικηγραφηδωρεαν2017 #μαθήματαδημιουργικήσγραφήσ #μαθήματαδημιουργικήσγραφήσαθήνα #σεμινάριαδημιουργικήσγραφήσδωρεαν2018 #δημιουργικήγραφή #σεμινάριαδημιουργικήςγραφήςδωρεαν #δημιουργικηγραφηοδηγιες #δημιουργικήγραφήpdf #δημιουργικήγραφήδωρεαν #πωςναγραψωβιβλιομαθηματαδημιουργικηςγραφης #σεμινάριαδημιουργικήςγραφής #δημιουργικηγραφηλογοτεχνια #δημιουργικήγραφήεξαποστάσεως #σεμιναριαδημιουργικηςγραφηςonline #σεμινάριαδημιουργικήςγραφής2019 #μαθηματαδημιουργικησγραφησ #ιδέεςγιαδημιουργικήγραφή #δημιουργικήγραφήσεμινάρια #μαθηματασυγγραφηςδωρεαν #σεμιναριασυγγραφηςπαιδικουβιβλιου #συγγραφη #μαριαγουσιουσυγγραφεας #συγγραφήβιβλίου #πωςναγινωσυγγραφεας #πωςναγραψωεναβιβλιο #πωςναγραφωκαλυτερα #συμβουλεςγιανεουςσυγγραφεις #μαθημασυγγραφηςπαιδικουβιβλιου #πωςθαγινωσυγγραφεας #πωςναγίνωεπιτυχημενοςσυγγραφέας #εμπνευσηγιασυγγραφείς #μαθηματαγραφησ #μαθηματασυγγραφησ

Με την Εγγραφή Σου Στο Site Λαμβάνεις
Άμεσα + ΔΩΡΕΑΝ:
 
* Tο Ε-book: "Πώς Nα Γράφεις Best Seller"
* Μία φορά την εβδομάδα ΔΩΡΕΑΝ Μίνι Μαθήματα Συγγραφής,
* Ιδιαίτερες Εκπτώσεις + Παροχές για τα Ψηφιακά Σεμινάρια
  Συγγραφής μας & τις Personal Coaching Υπηρεσίες, Που Δεν
  Απολαμβάνουν Οι Απλοί Επισκέτες Του Site Που ΞΕΡΩ Ότι Θα
  Αλλάξουν ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Την Συγγραφή + Την Ζωή Σου!

Ο Συγγραφέας Της Γενιάς Μας Έχει Πλέον Επιλογές + Μπορεί Να Καταφέρει Αυτό Που Θέλει, ΑΡΚΕΙ Να Έχει Θέληση & Την Κατάλληλη Γνώση.

Όροι Χρήσης | Πολιτική Απορρήτου

 

Copyright ©  www.Writing-Online.gr

Ολα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.

ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ:

  • w-facebook
  • YouTube Clean
bottom of page