Πώς γράφοντας μία σελίδα την ημέρα έγινε Συγγραφέας Παγκοσμίου Εμβέλειας!Ο Πάνος Καρνέζης είναι μηχανικός, αλλά  είναι κι ένα παράδειγμα συγγραφέα μέσα από το οποίο θα μπορούσες να εμπνευστείς.


Πρόκειται για έναν γνωστό, διάσημο και επιτυχημένο συγγραφέα που τα βιβλία του έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες του κόσμου και έχουν σημειώσει πολύ αξιόλογες πωλήσεις. Μπορείς να βρεις τα πάντα γι' αυτόν και τα βιβλία του στο internet.


Αυτό όμως που μεταξύ άλλων τον έχει κάνει γνωστό είναι το γεγονός ότι γράφει μία σελίδα την ημέρα και με αυτό τον ρυθμό έχει γράψει, όπως αναφέρω παραπάνω, αρκετά βιβλία, τα οποία γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία σε όλο τον κόσμο!

Λοιπόν, τι λες;

Εσύ μπορείς να βρεις τον χρόνο για να γράφεις μία σελίδα την ημέρα;


Ο Πάνος Καρνέζης γράφει 365 σελίδες τον χρόνο.

Δηλαδή ένα βιβλίο τον χρόνο, το οποίο μετά απλά χρειάζεται Επιμέλεια Περιεχομένου.


Ένας συμμαθητής μου στο πανεπιστήμιο της Αγγλίας έγραφε μόλις δύο σελίδες την ημέρα.

Δηλαδή μέσα σε ένα χρόνο έγραφε παραπάνω από 700 σελίδες.


Ξέρεις πολλά βιβλία που είναι πάνω από 700 σελίδες;


Κάποιος που γνωρίζω, μετά από προτροπή καθηγητού του, έκοψε ώρες από την τηλεόραση και το διαδίκτυο και αφιέρωνε 20 ώρες την εβδομάδα στο να γράφει.


Αν με έναν μέσο όρο γράφεις δύο σελίδες την ώρα, τότε μέσα σε δέκα εβδομάδες έχεις ένα κείμενο 400 σελίδων που απλά μετά χρειάζεται επιμέλεια περιεχομένου!


Με αυτό το ρυθμό σίγουρα μπορείς να γράφεις ένα βιβλίο το χρόνο!

Εγώ και το ξέρω και το πιστεύω.

Εσύ τι λες; Θες να το δοκιμάσεις και να μας εκπλήξεις;


Μάλιστα, αν ΦΕΤΟΣ, αληθινά θέλεις μέσα σε ένα χρόνο από τώρα να πετύχεις την συγγραφή και την έκδοση ενός μυθιστορήματος που όλοι θα μιλάμε γι' αυτό, τότε βεβαιώσου ότι εκδηλώνεις το ενδιαφέρον σου για τον Επόμενο Κύκλο Εγγραφών στο:


ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Πώς Να Γράψεις & Να Εκδώσεις Με Επιτυχία Το Μυθιστόρημά Σου, ΦΕΤΟΣ! Σε λιγότερο από ένα χρόνο ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΜΟΛΙΣ 5 ΒΗΜΑΤΑ.

Το συγκεκριμένο Πρόγραμμα έχει την μορφή Home Study Course και είναι Διαθέσιμο για νέους συμμετέχοντες ΜΟΝΟ 1 ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.

Όσοι εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τον επόμενο κύκλο εγγραφών ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΕΔΩ και συμπληρώσουν την φόρμα ενδιαφέροντος που υπάρχει στην σχετική σελίδα ενημέρωσης, χωρίς να υπάρχει κάποια άλλη υποχρέωση ή δέσμευση, λαμβάνουν αυτόματα:

  • Προνομιακή + Προσωπική Έκπτωση για τον επόμενο κύκλο εγγραφών.

  • Προσωπική Ενημέρωση για το πλήρες περιεχόμενο του προγράμματος.

  • ΣΥΝ Επιπλέον Εκπαιδευτικό Υλικό.

ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ ή επάνω στην εικόνα για να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου για τον επόμενο κύκλο εγγραφών, αλλά και για να έχεις χωρίς καμία άλλη υποχρέωση ή δέσμευση, Αυτόματα Προνομιακή & Προσωπική Έκπτωση όπως και Επιπλέον Εκπαιδευτικό Υλικό.

Και φυσικά αν υπάρχουν φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι που κάτι τέτοιο τους βοηθά και τους αφορά, προώθησε τους αυτό το post τώρα.


Να είσαι είναι η μέρα σου ανέλπιστα υπέροχη!

Μαρία

Με την Εγγραφή Σου Στο Site Λαμβάνεις
Άμεσα + ΔΩΡΕΑΝ:
 
* Tο Ε-book: "Πώς Nα Γράφεις Best Seller"
* Μία φορά την εβδομάδα ΔΩΡΕΑΝ Μίνι Μαθήματα Συγγραφής,
* Ιδιαίτερες Εκπτώσεις + Παροχές για τα Ψηφιακά Σεμινάρια
  Συγγραφής μας & τις Personal Coaching Υπηρεσίες, Που Δεν
  Απολαμβάνουν Οι Απλοί Επισκέτες Του Site Που ΞΕΡΩ Ότι Θα
  Αλλάξουν ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Την Συγγραφή + Την Ζωή Σου!

Όροι Χρήσης | Πολιτική Απορρήτου

 

Copyright ©  www.Writing-Online.gr

Ολα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.

ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ:

  • w-facebook
  • YouTube Clean

Ο Συγγραφέας Της Γενιάς Μας Έχει Πλέον Επιλογές + Μπορεί Να Καταφέρει Αυτό Που Θέλει, ΑΡΚΕΙ Να Έχει Θέληση & Την Κατάλληλη Γνώση.