top of page

Μια Ιστορία Αγάπης Που Φανερώνει Ό,τι Η Συγγραφή Είναι Τέχνη + Τεχνική Μαζί!


Μαρία Γούσιου Νίκος Σαπουντζής

"Οι άνθρωποι δεν χρειάζονται πάντα συμβουλές… Μερικές φορές το μόνο που χρειάζονται είναι ένα χέρι για να κρατηθούν… ένα αυτί να τους ακούσει …και μια καρδιά που να μπορεί να τους καταλάβει!"

-Μικρός Πρίγκιπας

Και ο σημερινός μου καλεσμένος είναι ακριβώς αυτό για την ζωή μου. Πρόκειται για έναν χαρισματικό και πολυτάλαντο συγγραφέα και επαγγελματία. Πρόκειται για έναν, σπάνιας ομορφιάς και ποιότητας, άνθρωπο.

Είναι ο πιο σημαντικός άνδρας στον πλανήτη γη (με μένα...), ο άνδρας μου.

Είναι ο Νίκος Σαπουντζής, Life & Business Coach, Nlp Trainer, Seminar Leader, Speaker, δημιουργός του www.Love-School.gr και Συγγραφέας.

Είναι ο άνθρωπος που όπως πιστεύω ακράδαντα (με αφορμή ένα προσωπικό μας περιστατικό) μου τον έστειλε η Παναγία για να με κάνει ευτυχισμένη, να γεμίσει γαλήνη και πληρότητα την ψυχή μου, να μου δίνει έμπνευση, κίνητρα, δύναμη, να με κάνει να γελώ και να μου θυμίζει να ακολουθώ τον δρόμο της ψυχής και των ονείρων μου.

Ο Νίκος είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω απεριόριστα για πάρα πολλούς λόγους.

Είναι ορκισμένος μαθητής μου, έχει παρακολουθήσει όλα τα προγράμματά μου, έχω επιμεληθεί προσωπικά όλα του τα βιβλία και έχει γράψει ένα καταπληκτικό παραμύθι, για το οποίο θα κουβεντιάσουμε σήμερα.

Έχει γράψει (μαζί με μια μικρή ομάδα μαθητών μου) ένα σενάριο για ταινία μεγάλου μήκους το οποίο απέσπασε το πρώτο βραβείο σε σχετικό διαγωνισμό που διεξάγει στην Αγγλία, ενώ μετά την βράβευσή τους το Hollywood έχει δείξει ενδιαφέρον για το σενάριο αυτό.

Έχει γράψει 3 μη-λογοτεχνικά βιβλία ως Coach και φέτος το καλοκαίρι, θέλει να γράψει το νέο του βιβλίο, το 4ο βιβλίο του στην σειρά, με αφορμή όσα του έχουν διδάξει οι πελάτες του.

Η Συγγραφή έγινε αφορμή να συναντηθούμε, να γνωριστούμε και να ερωτευτούμε, όταν ο Νίκος ήρθε στο Εργαστήρι Συγγραφικής Τέχνης όπου δίδασκα στην Θεσσαλονίκη και η Συγγραφή παραμένει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής και της οικογένειάς μας.

Το σπίτι μας είναι γεμάτο βιβλία και βιβλιοθήκες (ένας συγγραφέας οφείλει να είναι και ενεργός αναγνώστης), καθημερινά γράφουμε οικογενειακώς (ακόμη και η μικρή μας κόρη... ζωγραφίζει και γράφει τα δικά της βιβλία και φυσικά μετά, για να τα διαβάσουμε, μας τα πουλάει και βάζει τα χρήματα στον κουμπαρά της!...) και διαρκώς, επίσης οικογενειακώς, έχουμε ιδέες και εμπνεύσεις και θέλουμε να γράψουμε νέα βιβλία.

Με αφορμή το παραμύθι του Νίκου, "Ένα Τοσοδούλι “ρ” Στη Χώρα Του Διαφορετικού" που κάθε φορά που το διαβάζω στην κόρη μας κλαίω από συγκίνηση... ιδιαίτερα προς το τέλος του, για το μήνυμα που μεταφέρει σε όλους μας, και όχι μόνο στα παιδιά...

Ο Νίκος, με την Χάιδω Μαγούνη, θα μιλήσουν σε γονείς, παιδιά, εκπαιδευτικούς και επαγγελματίες που εργάζονται με τα παιδιά, στα πλαίσια ενός Δωρεάν Workshop που σκοπό του έχει να θυμηθούμε την δύναμη της φαντασίας, της θέλησης και της πίστης στον εαυτό μας.

Γι' αυτό κι εγώ σήμερα του ζήτησα να μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία του ως Συγγραφέας, αλλά και τον ρόλο που η Συγγραφή παίζει στην ζωή του, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Θα τον ακούσεις να λέει:

  • Πως όταν αγκαλιάζουμε την διαφορετικότητα μόνο κερδισμένοι μπορούμε να βγούμε.

  • Γιατί πιστεύει και ο ίδιος πως η Συγγραφή είναι Τέχνη και Τεχνική μαζί.

  • Πού και πώς βρίσκει την θέληση να γράψει.

  • Ποιες είναι οι δυσκολίες για να πετύχει κανείς ως Συγγραφέας και πώς να τις υπερνικήσεις.

  • Μας μιλά για την συγκίνηση και την περηφάνια που και ο ίδιος ένιωσε όταν έπιασε στα χέρια του το πρώτο αντίτυπο αυτού του παραμυθιού και για την "μαγική" επίδραση που έχει μια τέτοια εμπειρία/στιγμή σε εμάς τους συγγραφείς.

  • Πώς κατάφερε να γράψει το πρώτο draft αυτού του παραμυθιού (που είναι από τα μεγάλα σε όγκο παραμύθια) μόλις μέσα σε ένα απόγευμα.

  • Μας συμβουλεύει για το πως να ξεπερνάμε τις ανασφάλειες που μπορεί να έχουμε όλοι μας κατά καιρούς ως Συγγραφείς.

  • Και μας εξηγεί πώς και γιατί η Συγγραφή παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και στην επαγγελματική του ζωή ως Life & Business Coach.

Ο Νίκος είναι μια ακόμη τρανταχτή απόδειξη ενός ανθρώπου, ενός Επαγγελματία κι ενός Συγγραφέα που μας φανερώνει πως όταν θέλεις να κάνεις ένα όνειρό σου πραγματικότητα, πλέον οι άνθρωποι, η τεχνολογία και η γνώση είναι στην διάθεσή σου για να σε βοηθήσουν, να σε καθοδηγήσουν, αλλά και να σταθούν πλάι σου, ώστε να επιτευχθεί αυτό που ακριβώς επιθυμείς!

Δεν υπάρχει βιβλίο και επιτυχία που να μην μπορείς να κατακτήσεις.

Δεν υπάρχει Online/Ψηφιακή Επιχείρηση ή Online Παρουσία Συγγραφέα που δεν μπορείς να δημιουργήσεις.

Γι' αυτό, αλλά και για άπειρους ακόμη λόγους, τον θαυμάζω απεριόριστα και γι’ αυτό και του ζήτησα να μας μιλήσει σήμερα, ώστε όλοι μαζί να μάθουμε μέσα από την ίδιο, τις γνώσεις και την εμπειρία του.

Τα Bιβλία του Nίκου:

Ένα Τοσοδούλι "ρ" Στην Χώρα Του Διαφορετικού

Το μικρό και σκανταλιάρικο «ρ», θέλοντας να δει τι υπάρχει πέρα και έξω από το «Βιβλίο Που Έχει Όλες Τις Απαντήσεις», το μέρος όπου ζει, παρακινούμενο από το θαυμάσιο θαυμαστικό, και το πάνσοφο «Ω» φεύγει καβάλα στον Πήγασό του για την «Χώρα Του Διαφορετικού».

Εκεί συναντά ένα ιερογλυφικό, ένα ιδεόγραμμα κι έναν αριθμό που το βοηθούν να καταλάβει πως προορισμός του είναι να προσφέρει αγάπη, βοήθεια, κατανόηση και φιλία σε όποιον την έχει ανάγκη. Ένας δρόμος που μαθαίνει να επιλέγει με την καρδιά και την φαντασία του, μέσα από τόλμη και πίστη.

Έτσι, όταν συναντά τον Πασχάλη να κλαίει επειδή δεν μπορούσε να πει το «ρ» και τα άλλα παιδιά τον κορόιδευαν, το μικρούλι «ρ» ξέρει πολύ καλά τι να κάνει και τι να πει για να τον βοηθήσει.

Ένα παραμύθι για παιδιά, από τον Νίκο Σαπουντζή, Life & Business Coach, που φανερώνει την δύναμη της φαντασίας, της θέλησης και της πίστης στον εαυτό τους. Τους βοηθά να αποδέχονται την διαφορετικότητα, και να προσφέρουν αγάπη, βοήθεια, κατανόηση και φιλία σε όποιον και σε ό,τι το έχει ανάγκη.

Αγάπη Είναι... Βασικοί Κανόνες Επιβίωσης Μέσα Στην Σχέση

Αν η σχέση σου αντιμετωπίζει τον φόβο ότι πλέον οι ζωές σας ακολουθούν διαφορετικά μονοπάτια, έλλειψη αποτελεσματικής επικοινωνίας, συχνούς καβγάδες ή μια μη ικανοποιητική σεξουαλική ζωή, τότε αυτό το βιβλίο ανήκει στην κατηγορία: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΩΡΑ.

Στο βιβλίο αυτό βλέπουμε τι λειτουργεί και τι δεν έχει αποτέλεσμα στη σχέση μας με τον/τη σύντροφό μας, όταν γιγαντώνεται το αίσθημα της πλήξης, όταν κάνει την εμφάνιση της η ασυμβατότητα στόχων και «θέλω», όταν υπάρχουν έντονα διλήμματα όσον αφορά το κοινό μέλλον του ζευγαριού.

Δεν είμαστε λογικά πλάσματα όσον αφορά τις σχέσεις. Το μεγαλύτερο ποσοστό των αποφάσεών μας είναι βασισμένο στα συναισθήματά μας.

Μακροπρόθεσμα όμως, είτε μας αρέσει, είτε όχι, ακόμη κι αν δεν ακούγεται πολύ «ρομαντικό» αυτή την στιγμή, οι επιτυχημένες σχέσεις είναι αυτές που βασίζονται στα πλεονεκτήματα που μας προσφέρει η λογική. Από την άλλη, επίσης μακροπρόθεσμα, οι «εκρηκτικές» σχέσεις, έχει αποδειχτεί πως είναι καταδικασμένες στην αποτυχία.

Και για να μην παρεξηγηθώ, μας λέει ο Νίκος, δεν πρεσβεύω τη βέβηλη άποψη, πως πρέπει να πάψεις να είσαι ερωτευμένος/ερωτευμένη, δεν λέω ότι πρέπει ξαφνικά να σταματήσεις να νοιώθεις, γιατί τότε θα είσαι πολύ απλά, νεκρός.

Αυτό που προσπαθώ να σου πω, είναι πως μια ολοκληρωμένη, ώριμη σχέση δεν μπορεί να στηριχθεί μόνο στα συναισθήματα. Σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σου και Καλή Επιτυχία!

Αυτό το βιβλίο πωλείται, όμως ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΣΤΟ SITE του Νίκου, www.Love-School.gr ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK EΔΩ, μπορείς να το αποκτήσεις ΑΜΕΣΑ + ΔΩΡΕΑΝ.

2019. Η Καλύτερη Χρονιά Σου, Μέχρι Την Επόμενη...

​Αν επιθυμείς το 2019 να είναι η καλύτερη χρονιά της ζωής σου (μέχρι την επόμενη..., δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις το μονοπάτι που ξεδιπλώνεται μέσα από αυτού του βιβλίου που έγραψα για σένα!

Αυτό το Βιβλίο/Οδηγός για να την Νέα Σου Χρονιά θα σε βοηθήσει να κάνεις δύο πράγματα:

Θα σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις με επίγνωση το 2018, αξιολογώντας την χρονιά που μόλις πέρασε και δίνοντάς σου την δυνατότητα να εντοπίσεις ρεαλιστικά και αληθινά που βρίσκεσαι σήμερα!

Θα σε βοηθήσει με εύκολο τρόπο (αφού κατανοήσεις το που βρίσκεσαι σήμερα και πως ολοκληρώνεις το 2018, σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου) να θέσεις (και να υλοποιήσεις!!!!) ό,τι είναι σημαντικό για σένα στον τομέα της υγείας, των προσωπικών/οικογενειακών και ερωτικών σχέσεων, στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, στον τομέα της διασκέδασης/απόλαυσης, και της προσωπικής/πνευματικής ανάπτυξής σου.

Γιατί μόνο αφού συγκεντρώσεις τα δεδομένα του 2017 και κατανοήσεις που ακριβώς βρίσκεσαι τώρα, στους σημαντικούς τομείς της ζωής σου, θα είσαι σε θέση να στοχεύσεις εκεί που θέλεις να φτάσεις και να πας, και φυσικά, να τα καταφέρεις μέσα στο 2018.

Αυτό είναι ένα από τα δώρα του Νίκου για όλους εμάς, κι εύχομαι να σε συντροφεύσει δημιουργικά, για την νέα σου "βόλτα" γύρω από τον ήλιο!

Ας είναι το 2019 η καλύτερη χρονιά της ζωής σου … μέχρι την επόμενη!!!

Μπορείς να το αποκτήσεις αυτό το βιβλίο ΑΜΕΣΑ + ΔΩΡΕΑΝ. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συμπληρώσεις να πας σε αυτή την σελίδα ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΕΔΩ!

Ξανά Μαζί. Πώς να ξανακερδίσεις τον αγαπημένο σου μετά από ένα χωρισμό.

Όλοι μας κάποια στιγμή της ζωής μας, βιώνουμε τον βαθύ πόνο του ανεπιθύμητου χωρισμού από τον αγαπημένο μας ερωτικό σύντροφο.

Όμως το τι θα κάνεις αμέσως μετά, είναι κι αυτό που κρίνει αν αυτός ο χωρισμός είναι παντοτινός ή είναι η ευκαιρία που έχεις για να επανεκτιμήσεις τη σχέση σας, αλλά και να μπορέσεις να φέρεις τον αγαπημένο σου, πίσω ξανά στην αγκαλιά σου.

Κατηγορείς τον εαυτό σου ότι δεν έδωσες την προσοχή που έπρεπε στα θέματα και τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η σχέσης σας και τώρα νιώθεις αβοήθητη; Μην χάνεις την ελπίδα σου γιατί η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική.

Αυτά τα βιβλία είναι μέρος του ομώνυμου Relationship Coaching Προγράμματος του Νίκου Σαπουντζή.

Μπορείς να βρεις όλες τις λεπτομέρειες για το Ξανά Μαζί​. Πώς να ξανακερδίσεις τον αγαπημένο σου μετά από ένα χωρισμό. (ΨΗΦΙΑΚΟ HOME STUDY COURSE) - ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICΚ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ

Αυτά τα βιβλία του Νίκου κυκλοφορούν και στα Αγγλικά!.

Και οι επτά ήταν μαθητές μου. Παίρνοντας τις βάσεις από το Πρόγραμμά μου για την Συγγραφή Μυθιστορημάτων, έγιναν ομάδα και έγραψαν το σενάριο για μεγάλου μήκους ταινία με τίτλο: ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΕΣ ΑΣΠΙΔΕΣ. Το σενάριό τους απέσπασε το ΠΡΩΤΟ Βραβείο στο 'THE LONDON GREEK FILM FESTIVAL'.

Σήμερα το σενάριό τους έχει ήδη μεταφραστεί στα αγγλικά και ήδη έχουν δεχτεί θετικές προτάσεις από παραγωγούς του HOLLYWOOD. Η συγγραφική ομάδα τους έχει το όνομα Thesseven.

Λίγα Λόγια Για Τον Νίκο

Ο Νίκος Σαπουντζής είναι Life & Business Coach, Nlp Trainer, Seminar Leader, Ομιλητής και Συγγραφέας, όπως και ο δημιουργός του www.Love-School.gr

Εργάζεται επί σειρά ετών με υπέροχους ανθρώπους σαν κι εσένα, με επαγγελματίες, εταιρίες, ζευγάρια, οικογένειες και νέους ανθρώπους.

Έχει εκπαιδεύσει χιλιάδες άτομα στα σεμινάριά του γύρω από τις αποτελεσματικές δεξιότητες ζωής και σήμερα είναι από τους πλέον επιφανείς Coaches.

Αξιοποίησε την εκπαίδευση του στις συμπεριφορικές επιστήμες για να βοηθήσει τους ανθρώπους που τον έχουν εμπιστευτεί στο σχεδιασμό αποτελεσματικών στρατηγικών ζωής, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα.

Είναι πιστοποιημένος NLP Trainer, από το American Union of NLP και Certified Basic Ericksonian Hypnotist πιστοποιημένος από το American Alliance of Hypnotists.

Το 2010 απέκτησε το Life Skills Coaching Advanced Diploma, από το Stonebridge College, UK και το Level 4 Life Skills Coaching Advanced Award, από το National Qualification Framework, UK.

Επίσης το 2007 απέκτησε το Coaching Masteries Certification I, από το The International Association of Coaching, USA.

Κατέχει ένα Master in Science, από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, κι ένα Master in Business Administration (MBA), από το Kingston University - London U.K, ενώ το πρώτο του πτυχίο είναι από την Σχολή Νομικών και Οικονομικών Επιστημών, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Πέρα από συγγραφέας είναι και μαραθωνοδρόμος αλλά και ο πιο υπέροχος μπαμπάς και σύντροφος ζωής στον πλανήτη γη!

Για να επικοινωνήσεις προσωπικά με τον Νίκο και για να μάθεις περισσότερα για το έργο του και πως μπορεί να βοηθήσει προσωπικά εσένα και την επιχείρησή σου μπορείς να επισκεφτείς το www.Love-School.gr ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΕΔΩ.

Με αφορμή το παραμύθι του Νίκου, είμαστε όλοι καλεσμένοι στο Δωρεάν Workshop που που θα υλοποιηθεί την Τετάρτη 20 Μαρτίου, στην Θεσσαλονίκη, στο Teatro Cafe (Λεοφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου, επάνω από το Βασιλικό Θέατρο) στις 20.00μμ.

Εάν θέλεις ΚΙ ΕΣΥ να έχεις πρόσβαση στα Εφόδια Συγγραφής του Νίκου και σε ενδιαφέρει:

Η Συγγραφή και η Επιτυχημένη Έκδοση Μυθιστορήματος θα βρεις όλες τις πληροφορίες για το πως μπορώ να σε βοηθήσω άμεσα ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΕΔΩ

H Συγγραφή και η Επιτυχημένη Έκδοση Παραμυθιών/Παιδικών Βιβλίων θα βρεις όλες τις πληροφορίες για το πως μπορώ να σε βοηθήσω άμεσα ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΕΔΩ H Συγγραφή και η Επιτυχημένη Έκδοση Μη-Λογοτεχνικών Βιβλίων θα βρεις όλες τις πληροφορίες για το πως μπορώ να σε βοηθήσω ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΕΔΩ

Ενώ αν ήδη έχεις ολοκληρώσει την συγγραφή του βιβλίου σου και πιστεύεις πως χρειάζεσαι βοήθεια για την Επιμέλεια Περιεχομένου του, ώστε αυτό να γίνει άμεσα δεκτό από τους εκδότες της επιλογής σου, αλλά και να αγαπηθεί από το αναγνωστικό σου κοινό, τότε θα είναι τιμή μου να επιλεμηθώ προσωπικά το βιβλίο σου.

Μπορείς να πάρεις όλες τις σχετικές πληροφορίες για μια τέτοια συνεργασία μας ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ!

Μέχρι την επόμενη συνάντησή μας να εμπνέεσαι και να γράφεις υπέροχα βιβλία.

Να καλλιεργείς το ταλέντο και τις δεξιότητές σου και να θυμάσαι πως πλέον στην εποχή μας μπορείς να κάνεις ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ πραγματικότητα γιατί οι άνθρωποι, η γνώση, η εμπειρία είναι μόλις μερικά click κοντά σου!

Να είσαι είναι η μέρα σου ανέλπιστα υπέροχη!

Μαρία

#πωςναπουλησωτοβιβλιομου #Πώςναγράψειςένακαλόβιβλίο #πωςμπορωνακανωπωλησειςμεσωιντερνετ #εξυπνεςδουλειεςμεπολλαλεφτα #πωςνααρχισωεναβιβλιο #ιδεεςγιακερδοφορεςεπιχειρησεις #πωςναβγαλωλεφτααποτοinternet #πωσναφτιαξωψηφιακηεπιχειρηση #επιχειρησειςπουδενυπαρχουνστηνελλαδα #πωςνακανωψηφιακηεπιχειρηση #σεμιναριασυγγραφηςβιβλιου #πωςναεκδοσωεναβιβλιο #πωςναεκδοσωεναβιβλιο #πωςναβγαλωλεφτααποτοσπιτι #πωςναεκδοσωτοβιβλιομου #θελωναεκδοσωβιβλιο #ιδεεςγιασυγγραφηβιβλιου #συγγραφήβιβλίου #πωςναβγαλωλεφτααποτοιντερνετ #εξυπνεςεπιχειρησειςμεμικροκεφαλαιο #συμβουλεςγιανεουςσυγγραφεις #επιχειρησειςonline #πωςναπουλησωπραγματαμεσωιντερνετ #επιχειρησειςonline #πωσμπορωναγινωlifecoach #πωςναγινωομιλητρια #δουλειεςμεπολλαλεφταστηνελλαδα #επαγγελματαμεκαλαλεφτα #σεμιναριασυγγραφησβιβλιου #μαθηματασυγγραφησ #δημιουργικήσγραφήσ #εξυπνεςδουλειεςστηνεπαρχια #σεμιναριαγραφησ #πωςναγίνωexpert #τιχρειαζεταιγιαναγραψειςβιβλιο #ιδεεςγιασυγγραφηβιβλιου #εμπνευσηγιασυγγραφείς #θελωναπουλησωδιαφοραπραγματα

bottom of page