top of page

ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ: (Το 5ο!!!) Μαθήτριάς Μας. Πώς Τα Βιβλία Που Γράφει Της Φέρνουν Νέους Πελάτες/Μαθητές/Ανα


Η Μαθήτριά μου Άντρη Χαϊράλλα πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο της Μη-Λογοτεχνικό Βιβλίο που έχει τίτλο: "30+1 Τρόποι Για Να Περνάς Ποιοτικό Χρόνο Με Τα Παιδιά Σου" και πρόκειται για ένα ακόμη Best Seller Mη-Λογοτεχνικό Βιβλίο της ίδιας, που αυτή την φορά αφορά κυρίως τους γονείς, ή αυτούς που πρόκειται να γίνουν γονείς.

Τα Μη-Λογοτεχνικά Βιβλία είναι, για παράδειγμα, όλα τα βιβλία μαγειρικής, βιβλία αυτογνωσίας, ψυχολογίας, διδασκαλίας, όλα τα βιβλία της κατηγορίας 'πως να...', κλπ.

Για όσους δεν γνωρίζουν την ιστορία της, πριν από τέσσερα χρόνια περίπου... η Άντρη Χαϊράλλα, Writing Hero και Rich + Happy Οnline/Ψηφιακή Επιχειρηματίας Hero του Writing-Online... που σήμερα σου μιλώ γι' αυτήν με σκοπό να σε εμπνεύσω, αλλά και να για σου δείξω/αποδείξω πως μπορείς ΚΙ ΕΣΥ να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα και πως "εδώ" κρύβονται τα βήματα που απαιτεί μια τέτοια η διαδρομή...

Η σημερινή μου καλεσμένη/μαθήτριά μου, λοιπόν, πριν τέσσερα χρόνια –σχεδόν απελπισμένη- μου έστειλε το πρώτο της email.

Είχε γράψει το πρώτο της βιβλίο, μυθιστόρημα, βασισμένο σε αληθινά γεγονότα της οικογένειάς της και δεν είχε ιδέα αν ήταν καλό, αν χρειάζονταν επιμέλεια ή πώς να προσεγγίσει τον χώρο των εκδόσεων. Σήμερα εργάζεται πάνω στο έκτης της βιβλίο, αλλά τότε...

Σε εκείνο το αρχικό της email μου έγραφε και για τις νέες της ιδέες. Είχε γνώσεις, υλικό και περιεχόμενο που δεν σταματούσαν στην συγγραφή ενός μυθιστορήματος.

Ήθελε να κάνει αλλαγή στα επαγγελματικά της και να συνδυάσει όλα της τα ταλέντα, τις γνώσεις και την εμπειρία της με την Συγγραφή, αλλά και ένα νέο επάγγελμα που θα τις εξασφάλιζε ελευθερία, ασφάλεια, αλλά και ένα πολύ ικανοποιητικό εισόδημα για την ίδια και τα τρία της παιδιά.

Έκτοτε με τα εφόδια που πήρε μέσα από το Ψηφιακά μου Προγράμματα:

1. Για την Συγγραφή και Επιτυχημένη Έκδοση Μυθιστορημάτων:

Πώς Να Γράψεις & Να Εκδώσεις Με Επιτυχία Το Μυθιστόρημά Σου, ΦΕΤΟΣ! Σε 5 ΒΗΜΑΤΑ - Home Study Course Εργαστήρι Συγγραφικής Τέχνης

2. Για την Συγγραφή και Επιτυχημένη Έκδοση Μη-Λογοτεχνικών Βιβλίων

Non-Fiction School, Το Σχολείο Σου Για Μη-Λογοτεχνικά Βιβλία. Και οι 11 Πηγές Εισοδήματος Που Μπορείς Να Έχεις Ως Συγγραφέας Τέτοιων Βιβλίων

Τα Μη-Λογοτεχνικά Βιβλία είναι, για παράδειγμα, όλα τα βιβλία μαγειρικής, βιβλία αυτογνωσίας, ψυχολογίας, διδασκαλίας, όλα τα βιβλία της κατηγορίας 'πως να...', κλπ.

3. Για την Δημιουργία μιας Επιτυχημένης Online/Ψηφιακής Επιχείρησης με αποκλειστικό περιεχόμενο όσα είσαι, γνωρίζεις, γίνεσαι, σε παθιάζουν και αγαπάς!

Rich + Happy Με Την Online/Ψηφιακή Επιχείρησή Σου

Αλλά και μέσα από την προσωπική συνεργασία που είχαμε για την Επιμέλεια Περιεχομένου όλων των βιβλίων της.

[ Μάλιστα, αν ήδη έχεις ολοκληρώσει την συγγραφή του βιβλίου σου και πιστεύεις πως χρειάζεσαι βοήθεια για την Επιμέλεια Περιεχομένου του, ώστε αυτό να γίνει άμεσα δεκτό από τους εκδότες της επιλογής σου, αλλά και να αγαπηθεί από το αναγνωστικό σου κοινό, τότε θα είναι τιμή μου να επιλεμηθώ προσωπικά το βιβλίο σου. Μπορείς να πάρεις όλες τις σχετικές πληροφορίες για μια τέτοια συνεργασία μας ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ! ]

Σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά, η Άντρη Χαϊράλλα είναι μια καταξιωμένη Συγγραφέας, αλλά και μια επιτυχημένη Online/Ψηφιακή (και όχι μόνο...) Επιχειρηματίας.

Έχει πέντε καταπληκτικά βιβλία στο ενεργητικό της (μυθιστορήματα, αλλά και μη-λογοτεχνικά βιβλία) που ήδη κυκλοφορούν με μεγάλη επιτυχία, και την βοήθησαν (και φυσικά ακόμη την βοηθούν) στην επιχειρηματικής της δράση, μιας και της εξασφαλίζουν αναγνώστες, μαθητές και πελάτες, ενώ ετοιμάζει και το επόμενό της, όπως είπα και λίγο παραπάνω.

Οι παρουσιάσεις των βιβλίων της, οι ομιλίες και τα σεμινάριά της κατακλύζονται από κόσμο (μάλιστα σε μία από αυτές ήμουν κι εγώ εκεί, όπως βλέπεις στις φωτογραφίες παρακάτω, μιας και την βοήθησα προσωπικά να την οργανώσει) και δίνει συνεντεύξεις στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο, αλλά και τον έντυπο (ηλεκτρονικό και μη) τύπο.

Ενώ δύο χρόνια μετά την δημιουργία της Online/Ψηφιακής Επιχείρησής της, πλέον έχει και τον δικό της "φυσικό" χώρο όπου φιλοξενεί πελάτες για την Προσωπική Συμβουλευτική που παρέχει, τα εργαστήρια και τα σεμινάρια που οργανώνει.

Πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλη την παραπάνω επιτυχία και πορεία έχει η συγγραφή των βιβλίων της.

Μάλιστα, πρόσφατα, η "Θετική Μεταδοτικότητα" ένα από τα βιβλία της, πλέον θα βρίσκεται παντού!!! γιατί η Διεύθυνση της Μέσης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού ενέκρινε το βιβλίο της "Θετική Μεταδοτικότητα" και το ενέταξε στον κατάλογο των εγκεκριμένων βιβλίων για τις βιβλιοθήκες των σχολείων, προς αξιοποίηση του από καθηγητές και μαθητές.

Άλλη μία από τις επιτυχίες της!

Παράλληλα είναι και μία επιτυχημένη Online/Ψηφιακή Επιχειρηματίας που χάρη στα Μη-Λογοτεχνικά Βιβλία της και χάρη στην γνώση που έλαβε για την Online/Ψηφιακή Επιχειρηματικότητα μέσα από το Πρόγραμμά μου Rich + Happy Online έκανε αντικείμενο της δουλειάς της αυτό που πάντα αγαπούσε και ήταν καλή από παιδί και την ονόμασε ΘΕΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Σου θυμίζω πως κι εσύ μπορείς να πάρεις την ίδια ακριβώς γνώση και προσωπική καθοδήγηση:

1. Για την Συγγραφή και Επιτυχημένη Έκδοση Μυθιστορημάτων:

Πώς Να Γράψεις & Να Εκδώσεις Με Επιτυχία Το Μυθιστόρημά Σου, ΦΕΤΟΣ! Σε 5 ΒΗΜΑΤΑ - Home Study Course Εργαστήρι Συγγραφικής Τέχνης

2. Για την Συγγραφή και Επιτυχημένη Έκδοση Μη-Λογοτεχνικών Βιβλίων

Non-Fiction School, Το Σχολείο Σου Για Μη-Λογοτεχνικά Βιβλία. Και οι 11 Πηγές Εισοδήματος Που Μπορείς Να Έχεις Ως Συγγραφέας Τέτοιων Βιβλίων

Τα Μη-Λογοτεχνικά Βιβλία είναι, για παράδειγμα, όλα τα βιβλία μαγειρικής, βιβλία αυτογνωσίας, ψυχολογίας, διδασκαλίας, όλα τα βιβλία της κατηγορίας 'πως να...', κλπ.

3. Για την Δημιουργία μιας Επιτυχημένης Online/Ψηφιακής Επιχείρησης με αποκλειστικό περιεχόμενο όσα είσαι, γνωρίζεις, γίνεσαι, σε παθιάζουν και αγαπάς!

Rich + Happy Με Την Online/Ψηφιακή Επιχείρησή Σου

Κι αν ακόμη αναρωτιέσαι πώς τα κατάφερε όλα αυτά και μάλιστα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα; Η Άντρη είναι το είδος του «μαθητή» που όταν αυτός είναι έτοιμος ο δάσκαλος εμφανίζεται μπροστά του.

Παρακολούθησε και εφάρμοσε όσα έμαθε μέσα από τα παραπάνω Ψηφιακά Προγράμματά μου και έλαβε προσωπική καθοδήγηση και βοήθεια για την Επιμέλεια Περιεχομένου των βιβλίων της, για το σύνολο της Ταυτότητάς της ως Συγγραφέας, αλλά και ως Online/Ψηφιακή Επιχειρηματίας.

Αποτέλεσμα;

Όπως είπα και λίγο πριν, 5 + 1 εκπληκτικά βιβλία, η δημιουργία της ΘΕΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΔΟΤΗΚΟΤΗΤΑΣ, μιας Online/Ψηφιακής Επιχείρησης παγκόσμιας εμβέλειας με βάση όσα την παθιάζουν, είναι, και συνεχίζει να γίνετε, τόσο ως Συγγραφέας, όσο και ως Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης. Επιτυχημένες παρουσιάσεις βιβλίων, προβολή από ΜΜΕ, και αυτή είναι μόνο η αρχή…

Σήμερα μοιράζομαι όλα τα παραπάνω μαζί σου με αφορμή το νέο της Μη-Λογοτεχνικό Βιβλίο:

30+1 Τρόποι Για Να Περνάς Ποιοτικό Χρόνο

Με Τα Παιδιά Σου

Best Seller Mη-Λογοτεχνικό Βιβλίο - Εγχειρίδιο Για Γονείς

30+1 λόγοι αγάπης κι αλήθειας.

30+1 τρόποι για να είσαι δίπλα στα παιδιά σου.

30+1 εύκολοι και ευχάριστοι τρόποι, για να περνάς καθημερινά ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά σου, να διασκεδάζετε, πότε παίζοντας και πότε συζητώντας, πότε ανακαλύπτοντας και πότε δημιουργώντας.

Κατά τη διάρκεια των "πειραμάτων" μου, όπως αναφέρει και η ίδια μέσα στο βιβλίο της, αντιλήφθηκα πως η σχέση που μπορείς να χτίσεις με τα παιδιά σου μέσω του παιχνιδιού είναι ανεκτίμητης αξίας και σπουδαιότητας. Για τον λόγο αυτό, σε κάθε πρόταση από τους 30+1 τρόπους που αναπτύσσω σε αυτό το εγχειρίδιο για γονείς, παραθέτω και τον τρόπο με τον οποίο βοηθά η καθεμιά από τις 30+1 προτάσεις μου στη διαμόρφωση και εξέλιξη του παιδιού, καθώς και στην ανάπτυξη των σχέσεων των παιδιών - αδερφιών μεταξύ τους, αλλά και της σχέσης τους μαζί σου.

Όλες οι ιδέες που αναφέρω στο παρόν βιβλίο έχουν δουλέψει με επιτυχία για μένα και τις αγάπες μου και είμαι σίγουρη πως το ίδιο, αν όχι και καλύτερα, θα έχουν και για σένα πολύ όμορφα, χαρούμενα και θετικά αποτελέσματα.

Όμως εάν θέλεις περισσότερη έμπνευση και καθοδήγηση, αλλά και αποδείξεις με αφορμή το παράδειγμα της Άντρης μπορείς να παρακολουθήσεις την σύντομη συζήτησή μου μαζί της στο video που ακολουθεί, όπου δια στόματος της ίδιας θα μάθεις όλα εκείνα τα «μυστικά» που την έκαναν να μην τα παρατήσει, αλλά και την πολύτιμη συμβουλή που σου δίνει εάν θέλεις να πραγματώσεις ΚΙ ΕΣΥ παρόμοια όνειρα με τα δικά της.

Η Άντρη είναι μια ακόμη τρανταχτή απόδειξη που μας φανερώνει πως όταν θέλεις να κάνεις ένα όνειρό σου πραγματικότητα, οι άνθρωποι, η τεχνολογία και η γνώση είναι στην διάθεσή σου για να σε βοηθήσουν, να σε καθοδηγήσουν, αλλά και να σταθούν πλάι σου, ώστε να επιτευχθεί αυτό που ακριβώς επιθυμείς!

Γι' αυτό και την θαυμάζω απεριόριστα, γι’ αυτό και της ζήτησα να μας μιλήσει και μια ακόμη φορά, ώστε όλοι μαζί να μάθουμε μέσα από την ίδια:

  • Πώς κατάφερε να κάνει την «Θετική Μεταδοτικότητα» -κάτι που την χαρακτηρίζει ως άνθρωπο και ως επαγγελματία- μια παγκοσμίου εμβέλειας Online/Ψηφιακή Επιχείρηση με μηδέν γνώση γύρω από την τεχνολογία, τα sites και τους υπολογιστές.

  • Πώς τα κατάφερε δίχως χρήματα και δίχως ουσιαστικό ελεύθερο χρόνο, ως πλήρους απασχόλησης εργαζόμενη και ως μαμά σε μονογονεϊκή οικογένεια με τρία παιδιά που μεγαλώνουν μαζί της!

  • Ποιοι ήταν, και πώς ξεπέρασε, τους μεγαλύτερους φόβους και δισταγμούς που είχε για να κατακτήσει το όνειρό της ως Online/Ψηφιακή Επιχειρηματίας + Συγγραφέας.

  • Τι θα έκανε ίδιο (και τι διαφορετικό) εάν ξεκινούσε σήμερα;

  • Και έχοντας ήδη 4 χρόνια εμπειρίας, πέντε + 1 βιβλία στο ενεργητικό της, αλλά και μια Online/Ψηφιακή Επιχείρηση ως Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης – Κλινική Υπνοθεραπεύτρια με πελάτες/αναγνώστες και μαθητές (για τις υπηρεσίες και τα σεμινάριά της) τόσο από την τοπική της κοινωνία, όσο και από όλο τον κόσμο…

  • Τι ακριβώς προτείνει ΣΕ ΕΣΕΝΑ, που ίσως να βρίσκεσαι, τώρα, ακριβώς εκεί που ήταν η ίδια τρία χρόνια πριν και να διστάζεις, να φοβάσαι, ή ακόμη να το σκέφτεσαι;…

  • Τι πιστεύει η ίδια ότι θα έχανε, και τι θα ήταν διαφορετικό στην ζωή της, εάν δεν ξεπερνούσε τους φόβους και τους δισταγμούς της (με τον τρόπο που μας αποκαλύπτει) και δεν έχτιζε την Online/Ψηφιακή Επιχείρησή της με αφορμή τα όσα είναι, γνωρίζει, δημιουργεί και συνεχίζει να γίνεται, τόσο ως Συγγραφέας, όσο και ως Σύμβουλος και Εισηγήτρια Σεμιναρίων πάνω στο αντικείμενό της;

  • Και τι μπορεί να χάνεις, να στερείσαι και να μην απολαμβάνεις ΕΣΥ επειδή δεν έχεις κάνει ήδη αυτό το νέο βήμα στην ζωή σου.

Και αυτή η συζήτηση μου μαζί της ξέρω πως είναι αποκαλυπτική και πως ανήκει στην κατηγορία: «ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟ VIDEO ΤΩΡΑ. Όχι αύριο, όχι αργότερα, αλλά ΤΩΡΑ… Εάν πραγματικά και αληθινά θέλω να φέρω στην ζωή μου την αλλαγή και μεταμόρφωση που τόσο επιθυμώ.»

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ WRITING & RICH + HAPPY ONLINE/ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ HERO ΜΑΣ, ΑΝΤΡΗ ΧΑΪΡΑΛΛΑ

Η Άντρη Χαϊράλλα είναι η Δημιουργός/Founder της Θετικής Μεταδοτικότητας μέσω της οποίας έχει βρει άπειρους τρόπους να βοηθά τους συνανθρώπους της. Όντας Συγγραφέας ξεδιπλώνει τις σκέψεις, τις εμπειρίες και τους προβληματισμούς της στα βιβλία της.

Με την ιδιότητα της ως Σύμβουλος Προσωπικής/ Επαγγελματικής Ανάπτυξης και Κλινική Υπνοθεραπεύτρια συμβάλλει στη διαμόρφωση και διάπλαση του καλύτερου εαυτού του εκάστοτε πελάτη της.

Από νεαρή ηλικία άρχισε να ψάχνει τρόπους για προσωπική ανάπτυξη που θα την βοηθούσαν στην επίτευξη των στόχων της, μέχρι που αυτό έγινε τρόπος ζωής γι’ αυτήν.

Με το ίδιο πάθος και με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο βοηθά τους συνανθρώπους της να αποκτήσουν ψυχική γαλήνη και ηρεμία, βοηθώντας τους να λύσουν τα προβλήματά τους, καθώς τους καθοδηγεί και τους παρακινεί να εκπληρώσουν τα όνειρα και τους στόχους τους.

Η Άντρη υπήρξε και εξακολουθεί να είναι εξαίρετη μαθήτρια και διαρκώς εξελίξιμη σε πολλαπλά επίπεδα. Είναι χαρά της και πνοή ζωής για την ίδια που αξιοποιεί την εκπαίδευση και τις γνώσεις της για να βοηθάει τους ανθρώπους να σχεδιάζουν εκ νέου και αποτελεσματικά τη ζωή τους, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Αυτά είναι τα προηγούμενα βιβλία της!

Η Άντρη έχει εκδώσει με επιτυχία το πρώτο της συγγραφικό έργο με τίτλο "Αναστασία, Παλεύοντας Με Τη Σχιζοφρένεια", ένα μυθιστόρημα βασισμένο σε αληθινή ιστορία.

Ακολουθεί το "Ημερολόγιο Ευγνωμοσύνης Και Οραμάτων", ένα βιβλίο προσωπικής ανάπτυξης και καθοδήγησης για την επίτευξη των προσωπικών στόχων του αναγνώστη.

Το τρίτο της συγγραφικό έργο με τίτλο "Θετική Μεταδοτικότητα" αποτελεί έναν απλό, εύχρηστο, απαραίτητο οδηγό δημιουργίας και υιοθέτησης της θετικής σκέψης και νοοτροπίας.

Το τέταρτο συγγραφικό της έργο είναι το εγχειρίδιο "Αγαπώ Κι Ευγνωμονώ", πρόκειται για έναν οδηγό επιβίωσης για όλους ανεξαιρέτως. Σκοπό έχει να σας οδηγήσει να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές, προκειμένου να ζήσετε και να απολαύσετε τη ζωή σας στην καλύτερη εκδοχή της.

Σκοπός μου και αυτή την χρονιά είναι να σου δείξω/αποδείξω ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ να κάνεις τις φιλοδοξίες και τα όνειρα που σε συνδέουν με την συγγραφή, αλλά και μια άλλη - καλύτερη- επαγγελματική ζωή, πραγματικότητα.

Για την Συγγραφή και Επιτυχημένη Έκδοση Μυθιστορημάτων:

Πώς Να Γράψεις & Να Εκδώσεις Με Επιτυχία Το Μυθιστόρημά Σου, ΦΕΤΟΣ! Σε 5 ΒΗΜΑΤΑ - Home Study Course Εργαστήρι Συγγραφικής Τέχνης

Για την Συγγραφή και Επιτυχημένη Έκδοση Μη-Λογοτεχνικών Βιβλίων

Non-Fiction School, Το Σχολείο Σου Για Μη-Λογοτεχνικά Βιβλία. Και οι 11 Πηγές Εισοδήματος Που Μπορείς Να Έχεις Ως Συγγραφέας Τέτοιων Βιβλίων

Τα Μη-Λογοτεχνικά Βιβλία είναι, για παράδειγμα, όλα τα βιβλία μαγειρικής, βιβλία αυτογνωσίας, ψυχολογίας, διδασκαλίας, όλα τα βιβλία της κατηγορίας 'πως να...', κλπ.

Για την Δημιουργία μιας Επιτυχημένης Online/Ψηφιακής Επιχείρησης με αποκλειστικό περιεχόμενο όσα είσαι, γνωρίζεις, γίνεσαι, σε παθιάζουν και αγαπάς!

Rich + Happy Με Την Online/Ψηφιακή Επιχείρησή Σου

Σε ευχαριστώ -και το εννοώ- που είσαι εδώ, που συμμετέχεις, που διαβάζεις, βλέπεις τα videos και που τα μοιράζεσαι με τους δικούς σου ανθρώπους, εντός και εκτός διαδικτύου.

Μέχρι την επόμενη συνάντησή μας να εμπνέεσαι και να γράφεις υπέροχα βιβλία. Να καλλιεργείς το ταλέντο και τις δεξιότητές σου και να θυμάσαι πως πλέον στην εποχή μας μπορείς να κάνεις ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ πραγματικότητα γιατί οι άνθρωποι, η γνώση, η εμπειρία είναι μόλις μερικά click κοντά σου!

Δεν υπάρχει βιβλίο και επιτυχία που να μην μπορείς να κατακτήσεις.

Δεν υπάρχει Online/Ψηφιακή Επιχείρηση που δεν μπορείς να δημιουργήσεις.

Κάποια στιγμή κι εγώ προσωπικά, και η Αντρη, βρισκόμασταν ακριβώς εκεί που είσαι κι εσύ σήμερα.

Πιστέψαμε στο όνειρο και τα νέα σχέδια που είχαμε για την ζωή μας, βρήκαμε δασκάλους και πήραμε από αυτούς, την γνώση και την εμπειρία τους.

Να είσαι είναι η μέρα σου ανέλπιστα υπέροχη!

Μαρία

#πωςναπουλησωτοβιβλιομου #Πώςναγράψειςένακαλόβιβλίο #πωςμπορωνακανωπωλησειςμεσωιντερνετ #εξυπνεςδουλειεςμεπολλαλεφτα #πωςνααρχισωεναβιβλιο #ιδεεςγιακερδοφορεςεπιχειρησεις #πωςναβγαλωλεφτααποτοinternet #πωσναφτιαξωψηφιακηεπιχειρηση #επιχειρησειςπουδενυπαρχουνστηνελλαδα #πωςνακανωψηφιακηεπιχειρηση #σεμιναριασυγγραφηςβιβλιου #πωςναεκδοσωεναβιβλιο #πωςναεκδοσωεναβιβλιο #πωςναβγαλωλεφτααποτοσπιτι #πωςναεκδοσωτοβιβλιομου #θελωναεκδοσωβιβλιο #ιδεεςγιασυγγραφηβιβλιου #συγγραφήβιβλίου #πωςναβγαλωλεφτααποτοιντερνετ #εξυπνεςεπιχειρησειςμεμικροκεφαλαιο #συμβουλεςγιανεουςσυγγραφεις #επιχειρησειςonline #πωςναπουλησωπραγματαμεσωιντερνετ #επιχειρησειςonline #πωσμπορωναγινωlifecoach #πωςναγινωομιλητρια #δουλειεςμεπολλαλεφταστηνελλαδα #επαγγελματαμεκαλαλεφτα #σεμιναριασυγγραφησβιβλιου #μαθηματασυγγραφησ #δημιουργικήσγραφήσ #εξυπνεςδουλειεςστηνεπαρχια #σεμιναριαγραφησ #πωςναγίνωexpert #τιχρειαζεταιγιαναγραψειςβιβλιο #ιδεεςγιασυγγραφηβιβλιου #εμπνευσηγιασυγγραφείς #θελωναπουλησωδιαφοραπραγματα

bottom of page