top of page

Αυτές Είναι Οι Νέες Πηγές Εισοδήματος Για Συγγραφείς, Υπαλλήλους + Ελεύθερους Επαγγελματίες


Αν αυτή την στιγμή έχεις μόνο μία και μοναδική πηγή εισοδήματος, που κάτι απρόβλεπτο μπορεί να στην στερήσει (γιατί ναι, στις μέρες μας όλα μπορούν να συμβούν) και θέλεις να μην αντιμετωπίσεις αυτό το ψυχολογικό και πρακτικό αδιέξοδο.

Ή αν αυτή την στιγμή δεν έχεις καμία ουσιαστική πηγή εισοδήματος και θέλεις να ανατρέψεις αυτό το δεδομένο.

Τότε φρόντισε να διαβάσεις μέχρι το τέλος αυτό το post γιατί έχεις μόλις 3 ημέρες στην διάθεσή σου... Διάβασέ το και θα με ευγνωμωνείς, αλλά και θα καταλάβεις.

---------------------------

Δεν θέλω να ακουστώ αρνητική, αλλά στις μέρες μας κανείς δεν μπορεί να νιώθει ασφαλείς οικονομικά, ιδιαίτερα αν έχει μόνο μια πηγή εισοδήματος, που ξαφνικά και αναπάντεχα μπορεί να χαθεί.

Γι’ αυτό χρειαζόμαστε ‘Plan B’ και πολλαπλές πηγές εισοδήματος.

Ώστε αν χαθεί μία από τις πηγές εισοδήματός σου, η επόμενη, ή οι άλλες, να συνεχίζουν να σε υποστηρίζουν μέχρι να «καλύψεις» το κενό.

Τα καλά νέα είναι πως τα τελευταία 10 χρόνια έχουν αλλάξει πολλά.

Και αν στόχος σου είναι να εξασφαλίσεις ένα Οικονομικό Backup Plan B για σένα και την οικογένειά σου, αξιοποιώντας όσα είσαι, γνωρίζεις, γίνεσαι και αγαπάς, ο δρόμος είναι ευκολότερος από ποτέ.

Πολλές φορές στις ειδήσεις μαθαίνουμε για έναν τόπο που δέχτηκε ισχυρό σεισμό, ή μια θεομηνία, ή πήρε φωτιά η επιχείρηση κάποιου.

Και θυμάμαι ακόμη την πρώτη φορά, έγκυος στην μικρή μου κόρη, που παρακολουθούσα στιγμιότυπα από έναν ισχυρότατο σεισμό στην Κίνα. Τα πάντα ισοπεδωμένα και άνθρωποι σε απόγνωση.

Και τότε ήταν που για πρώτη φορά συνειδητοποίησα…

Αν αυτοί οι άνθρωποι είχαν μια οποιαδήποτε δουλειά με την «φυσική» της μορφή (ως επιχειρηματίες ή υπάλληλοι), καταστράφηκαν.

Και ή θα πρέπει να ξεκινήσουν από την αρχή (με ό,τι αυτό συνεπάγεται) ή να εγκαταλείψουν.

Οι μόνοι άνθρωποι στην εποχή μας που δεν επηρεάζονται από τέτοιου είδους αναπάντεχες καταστάσεις ή ξαφνικές απολύσεις είναι άνθρωποι σαν ΚΙ ΕΜΑΣ που επίλεξαν να βγάλουν χρήμα μέσα από το διαδίκτυο.

Γιατί με ένα απλό υπολογιστή, μια απλή σύνδεση στο internet και τους κωδικούς σου, έχεις πρόσβαση στην εργασία και στο εισόδημά σου, ανεξάρτητα από το αν θα σε απολύσει το αφεντικό σου ή από το αν έχει καταστραφεί το περιβάλλον γύρω σου.

Εάν λοιπόν είναι σημαντικά για σένα όλα αυτά και θέλεις να έχεις ένα Οικονομικό ‘Plan B’ για σένα και την οικογένειά σου το μόνο που χρειάζεσαι είναι:

  • Mια ιδέα, ένα χόμπι, κάτι που να αγαπάς ή να σε παθιάζει και λίγη δημιουργικότητα και φαντασία…

  • Mια απλή σύνδεση διαδίκτυο…

  • Και μόλις 4 δεδομένα που αποτελούν το Μοντέλο και το Σύστημα της Online/Ψηφιακή Επιχείρησης που έχω εδώ και χρόνια με το ιδιαίτερο αντικείμενο της Συγγραφής και σου μαθαίνω ποιο είναι αυτό, αλλά και πώς να το εφαρμόσεις, τόσο μέσα από το δωρεάν video που θα βρεις εδώ

Όσο και μέσα από το Πρόγραμμά μου

Πρόκειται για το «μοντέλο» που μου επιτρέπει να έχω πολλαπλές πηγές εισοδήματος (μιας και τα βιβλία μου, τα εκπαιδευτικά προγράμματά μου, αλλά και οι coaching υπηρεσίες μου) αποτελούν, όχι μια, αλλά πολλαπλές πηγές εισοδήματος.

Και μην παθαίνεις πανικό. Δεν γεννήθηκα με όλα αυτά. Τα δημιούργησα σιγά σιγά, όπως ακριβώς μπορείς να κάνεις κι εσύ.

Κι όλο αυτό με κρατά «έξω και μακριά» από αναπάντεχα οικονομικά απρόβλεπτα που μπορεί να κρύβει η επόμενη μέρα.

Αν αυτή την στιγμή έχεις μόνο μία και μοναδική πηγή εισοδήματος, που κάτι απρόβλεπτο μπορεί να στην στερήσει (γιατί ναι, στις μέρες μας όλα μπορούν να συμβούν) και θέλεις να μην αντιμετωπίσεις αυτό το ψυχολογικό και πρακτικό αδιέξοδο.

Ή αν αυτή την στιγμή δεν έχεις καμία ουσιαστική πηγή εισοδήματος και θέλεις να ανατρέψεις αυτό το δεδομένο, τώρα είναι η ευκαιρία σου και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να διαπρέψεις και να ξεφύγεις από την κατάσταση αυτή, μια και καλή.

Είμαι σίγουρη πως αναγνωρίζεις το πόσο σημαντικά είναι όλα τα παραπάνω και θα ήταν τιμή μου να σου κρατώ το «χέρι» στα βήματα αυτής της διαδρομής μέσα από το Πρόγραμμα Rich + Happy Με Την Online/Ψηφιακή Επιχείρησή Σου

Το Rich & Happy Με την Online/Ψηφιακή Επιχείρησή Σου αυτή την στιγμή είναι Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ.

Πρόκειται για ένα Πρόγραμμα, που όμοιό του δεν υπάρχει στην Ελλάδα (και μπορείς να το διαπιστώσεις αυτό!) και απευθύνεται αποκλειστικά σε ανθρώπους σαν ΚΙ ΕΣΕΝΑ, που θέλουν να βγάλουν πολλά χρήματα κάνοντας αυτό που αγαπούν, αλλάζοντας με αυτό τον τρόπο την ζωή τους, την ζωή όσων αγαπούν, αλλά και τις ζωές όσων θα είναι πελάτες/μαθητές/αναγνώστες... το κοινό τους.

Γιατί βήμα - βήμα σου δείχνω πώς να «πάρεις» όσα ήδη γνωρίζεις μέσα από τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα, τις γνώσεις, την εξειδίκευση, την προϋπηρεσία, τα ταλέντα σου και ό,τι άλλο σε παθιάζει και αγαπάς…

Δημιουργώντας τα ΔΙΚΑ ΣΟΥ Ψηφιακά/Έντυπα Βιβλία, Ψηφιακά/Φυσικά Εκπαιδευτικά Προϊόντα + Προγράμματα, Σεμινάρια, Παρουσιάσεις, Ομιλίες, τις δικές σου Συμβουλευτικές/Coaching Υπηρεσίες, και όχι μόνο. (Δίχως προηγούμενη γνώση ή σχετική εμπειρία).

Και όλο αυτό να το μετατρέψεις στο περιεχόμενο και το αντικείμενο της ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ Οnline/Ψηφιακής Επιχείρησης, και κατ’ επέκταση σε μια νέα (ή ακόμη μία) πηγή εισοδήματος, ώστε να μπορείς να προσφέρεις σε σένα και σε όσους αγαπάς... Ό,τι ακριβώς ονειρεύεσαι και αγαπάς!...

Όμως εάν σε αφορούν όλα τα παραπάνω θα πρέπει να ενεργήσεις άμεσα και να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου ΤΩΡΑ.

Το Πρόγραμμα Rich + Happy με την Online/Ψηφιακή Επιχείρησή Σου είναι διαθέσιμο μόνο μία φορά τον χρόνο, για περιορισμένο χρονικό διάστημα «εγγραφών» την κάθε φορά.

Μάλιστα, έχεις μόλις 3 ημέρες (ή και λιγότερο αν καθυστερήσεις να ανοίξεις και να διαβάσεις αυτό το email) στην διάθεσή σου πριν αυξηθεί σημαντικά τη τιμή του.

Θεώρησε αυτή την προνομιακή τιμή ως "δώρο" καλοκαιριού". Ένα δώρο που δεν έχει υλοποιηθεί στο παρελθόν και που δεν θα επαναληφθεί στο μέλλον ποτέ και για κανένα λόγο, μόλις αποσυρθεί.

Ελπίζω να προλάβεις και να μην το χάσεις.

Σου είμαι πραγματικά ευγνώμων που είσαι εδώ, για την επαφή και την επικοινωνία μας. Και μέσα από την καρδιά μου, δέξου την αγάπη μου και τις ευχές μου για ένα ανέλπιστα υπέροχο πρωινό.

Μαρία

Το πρόγραμμα συνοδεύεται από 100% Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων και σε 3 ημέρες από σήμερα θα αυξηθεί σημαντικά η τιμή του. Θα βρεις όλες τις πληροφορίες ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΕΔΩ

#τιεπιχειρησηναανοιξωστοχωριο #επιχειρησημεπολυμικροκεφαλαιο #ιδεεςγιακερδοφορεςεπιχειρησεις #κερδοφορεςεπιχειρησειςμεμικροκεφαλαιο #πωσναφτιαξωψηφιακηεπιχειρηση #κερδοφόρεςμικρέςεπιχειρήσεις #επιχειρησειςπουδενυπαρχουνστηνελλαδα #εξυπνεςμικρεςεπιχειρησεις #επιχειρησειςonline #ψηφιακηεπιχειρηματικοτητα #τιεπιχειρησηναανοιξωμεμικροκεφαλαιο #πωςνακανωψηφιακηεπιχειρηση #επιχειρησειςonline #πωσνακανωδικημουεπιχειρηση #μικρεςεπιχειρησειςμεμελλον #ιδεεςγιαεπιχειρηση #τιεπιχειρησηναανοιξωσενησι #επιχειρησειςonline #επιχειρησημεπολυμικροκεφαλαιο #πωςναγίνωεπιτυχημενοςσυγγραφέας #πωςναεπιμεληθωτοβιβλιομου #πωςναγινωεπιτυχημενοςσυγγραφεάς #επαγγελματαμεκαλαλεφτα #πρωτοτυπεςεπιχειρησειςστηνελλαδα #τιεπιχειρησηναανοιξωστοχωριο #εξυπνεςεπιχειρησειςμεμικροκεφαλαιο #μικρηεπιχειρησηιδεες #ιδεεςγιαεπιχειρησειςστηνεπαρχια #πωςναγινωεπιτυχημενοςσυγγραφεας #πωςναβγάλωχρήματααπότοsite #τιχρειαζεταιγιαναγραψειςβιβλιο #ευκολαχρηματααποτοσπιτι #πωςναβγαλωχρηματααποblog #τιχρειαζεταιγιαναγραψειςβιβλιο #πωςναβγαλωχρηματααποτοσπιτι #πωςναβγαλωλεφτααποτοσπιτι #δουλειεςμεπολλαλεφταστηνελλαδα #πωςναβγαλωλεφτααποτοyoutube #πωςναβγαλωλεφτααμεσα #πωςναβγαλωλεφτααποτοσπιτι #πωςναβγαλωλεφτααποτοblogμου #πωςναμαζεψωλεφτα #πωςναβγαλωλεφτααμεσα #πωςναβγαλωλεφτααποτοιντερνετ #εξυπνεςδουλειεςμεπολλαλεφτα #πωςναβγαλωλεφτααποτοinternet #συμβουλεςγιανεουςσυγγραφεις #συμβουλεςγιανεουςσυγγραφεις #ευκοληδουλεια #εξυπνεςδουλειεςστηνκριση #εξυπνεςδουλειεςχωριςκεφαλαιο #σκελετόςμυθιστορήματοσ #εξυπνεςδουλειεςστηνεπαρχια #δουλειαonlineαποτοσπιτι

bottom of page