top of page

Η πιο σπουδαία εμπειρία της ζωής μου + Τι μπορούμε να κάνουμε ΜΑΖΙ - Private Mentoring Days
Το σημερινό μου μήνυμα σε αφορά αν είσαι (ή θέλεις να γίνεις) μία/ένας Συγγραφέας, ή και Coach/Educator/ Σύμβουλος, που μέσα από την Online Επιχειρηματική σου Παρουσία θα βοηθάς και θα εμπνέεις τον κόσμο που έχει ανάγκη και νοιάζεται για όσα έχεις ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ να μοιραστείς μαζί του.
Αυτό το μήνυμα σε αφορά αν παίρνεις σοβαρά έναν τέτοιο ρόλο, αλλά και την εμπειρία που έχεις αποκτήσει μέχρι τώρα καθώς και τις γνώσεις που σε έκαναν αυτό που είσαι σήμερα.

Το να επιλέξω να βρίσκομαι Online Επιχειρηματικά με την ιδιότητα της Συγγραφέως, Coach, Educator τα τελευταία 13 χρόνια πλέον ήταν (και εξακολουθεί να είναι) μία από τις πιο ουσιαστικές - προσωπικής ανάπτυξης - εμπειρίες της ζωής μου.


Αυτή μου η απόφαση... το να βρίσκομαι online επιχειρηματικά, συνδυαστικά με ό,τι ακολούθησε και όσα χρειάστηκε στην πορεία να μάθω, να αφήσω πίσω μου, να αναλάβω, να εμπνευστώ, να ξεπεράσω... να δοκιμάσω, να αποτύχω, να επιτύχω... και μεταξύ πολλών άλλων να έρθουν στα χέρια μου 600.000 ευρώ... ήταν (και εξακολουθεί κάθε μέρα να είναι) ένα "γήπεδο" μέσα από το οποίο λαμβάνω τα σπουδαιότερα μαθήματα προσωπικής ανάπτυξης της ζωής μου.


Γιατί δεν είναι μόνο τα χρήματα που κατάφεραν να αλλάξουν κατά πολύ τον τρόπο που βιώνω, νιώθω και ορίζω την καθημερινότητά μου. Είναι πολλά παραπάνω.


Έμαθα την αξία του να είσαι ανεξάρτητη, αυτόνομη και ελεύθερη. Πλέον δεν έχω ανάγκη τους γονείς μου ή τον άνδρα μου για να με υποστηρίξουν. Ή έναν "ξένο" για εργοδότη.


Και έμαθα να στηρίζομαι σε μένα, στο περιεχόμενό μου, στην εμπειρία και τις γνώσεις μου. Και πλέον εγώ αποτελώ το στήριγμα για την οικογένειά μου. Κάτι που σκοπεύω να "περάσω" ως μάθημα ζωής στην κόρη μου από τώρα. Κι ας είναι μόλις 12 ετών.


Η ασφάλεια παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην ζωή μου, πάντα έπαιζε... και υπήρξαν χρόνια και στιγμές που ένιωθα άγχος, φόβο, θυμό, μεγάλη ανασφάλεια... γιατί δεν μπορούσα να έχω τα παρακάτω που ήταν/είναι σπουδαία και σημαντικά για την ζωή μου.


Σημαντικά και σπουδαία που κανένα σχολείο και κανένας δάσκαλος, δεν μου έμαθε σε νεαρή ηλικία και έπρεπε να ανακαλύψω μόνη μου μετά τα 30 μου.


Και τώρα... μετά από χρόνια, μετά από κλάματα και δύσκολες και άβολες στιγμές, ακόμη και μετά από καυγάδες με τον Νίκο, η Online Επιχειρηματική Παρουσία μου, μου έχει εξασφαλίσει την δυνατότητα να κάνω το μεγαλύτερο όνειρο της ζωής μου πραγματικότητα.


Δηλαδή το να μπορώ να εμπνέω και να βοηθώ ανθρώπους από όλο τον κόσμο που νοιάζονται για τις γνώσεις, την εμπειρία, την φωνή και την προσωπική μου προσέγγιση στα αντικείμενα που υπερ-αγαπώ.


Και παράλληλα αυτή η εμπειρία μου έδωσε αρκετά έσοδα ώστε ως οικογένεια να έχουμε:

 • Συμβόλαια ιδιωτικής ασφάλειας υγείας ως οικογένεια που καλύπτουν την όποια ανάγκη μας.

 • Έχουν πληρωθεί (εδώ και χρόνια) οικονομικές μας εκκρεμότητες από κάρτες, ένα μικρό δάνειο, μέχρι και κλήσεις από παράνομο παρκάρισμα (που ο άνδρας μου κάποτε έκανε συλλογή!)

 • Όλοι μας ο λογαριασμοί είναι πληρωμένοι πολύ πριν την λήξη τους και δεν χρωστάμε σε κανέναν, πουθενά και τίποτα.

 • Είναι η πρώτη φορά που η αποταμίευσή μας, μας δίνει ένα προβάδισμα τριών και κάτι ετών σε περίπτωση που συμβεί κάτι.

 • Έχουμε ένα ασφαλές αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις μας και το λέω αυτό γιατί το προηγούμενο αυτοκίνητό μας ήταν σε πολύ κακή κατάσταση... και δεν ήταν και τόσο ασφαλές για τις μετακινήσεις του.

 • Και η κόρη μας πάει σε ένα καλό ιδιωτικό σχολείο από τα προνήπειά της, για το οποίο νιώθω καλά και ασφαλείς που είναι εκεί.


Και μέσα από την παραπάνω "τάξη" νιώθω ήρεμη, προστατευμένη και κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια. Νιώθω ασφαλείς.


Νιώθω πως έχω προσφέρει κάτι σπουδαίο και καλό, τόσο σε μένα, όσο και για όσους αγαπώ.

Αλλά και στους ανθρώπους που η Online Παρουσία μου έχει εμπνεύσει και βοηθήσει.


Επίσης η Online Επιχειρηματική μου παρουσία, μου έχει εξασφαλίσει την πολυτέλεια του να ορίζω εγώ τις ώρες, τις μέρες και τον τόπο, αλλά και τον ρυθμό της εργασίας μου.

 • Για παράδειγμα... τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο δεν εργάζομαι πάνω από 1 ή 2 ώρες την ημέρα και δεν βρίσκομαι στο σπίτι/γραφείο μου.

 • Συνήθως είμαι πλάι στην θάλασσα με τον Νίκο και την Αναστασία σε τόπους που έχουμε επιλέξει από τον Φεβρουάριο για τις καλοκαιρινές μας διακοπές!

 • Επίσης επιλέγω να μην εργάζομαι για 15 - 20 ημέρες κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα. Θέλω να είμαι πλάι στην κόρη μας όταν δεν έχει σχολείο εκείνες τις μέρες, αλλά και να βιώνω κι εγώ πιο ήρεμη και ξεκούραστη εκείνη την περίοδο.

 • Και δεν εργάζομαι τα απογεύματα όταν η κόρη μας επιστρέφει από το σχολείο της μετά τις 3 το μεσημέρι. Όμως επειδή είμαι πρωινός τύπος, ξυπνώ στις 4.30 και στις 5.00 το πρωί και μέχρι τη μία το μεσημέρι έχω ολοκληρώσει την δουλειά της ημέρας.

 • Τρώμε κάθε μέρα όλοι μαζί (και τα 3 γεύματα της ημέρας) σαν οικογένεια και το παιδί μας, έχει καθημερινά και τους δυο γονείς του (εργάζεται και ο Νίκος Online Επιχειρηματικά)... όλες τις μέρες, όλες τις ώρες, όλες τις εποχές, 11 χρόνια τώρα.

Με αυτό τον τρόπο και με αυτούς τους ρυθμούς, κρατώ την δική μου ισορροπία ανάμεσα στην δουλειά και την μητρότητα.


Ενώ όσον αφορά την καθημερινότητά μας... δεν ήμουν ποτέ η γυναίκα που αγοράζει ακριβά και επώνυμα ρούχα και κοσμήματα. Δεν με ενδιαφέρουν αυτά. Όπως δεν ήμουν και ποτέ κοινωνική. Δεν πάω σε μέρη που έχει πολύ κόσμο, δυνατή μουσική, βαβούρα και συνωστισμό.


Με ενδιαφέρει όμως να νιώθω ξεκούραστη και στο πνεύμα και στο σώμα, και να μην αναλώνομαι σε αυτά που για μένα μοιάζουν αγγαρείες.


Ποτέ δεν μου άρεσαν οι δουλειές του σπιτιού ή το να μαγειρεύω γιατί πρέπει... σε αντίθεση με ανθρώπους που γνωρίζω πως λατρεύουν και ξεκουράζονται με τις δουλειές του σπιτιού και το καθημερινό μαγείρεμα, εγώ δεν είμαι από αυτούς.


Με ενδιαφέρει όμως (και έχω ανάγκη ως άνθρωπος και ως εργαζόμενη) να έχω τον χώρο μου καθαρό και τακτοποιημένο και τον χρόνο μου για να δημιουργώ, να εμπνέομαι, να εξελίσσομαι προσωπικά και να προσφέρω για την δουλειά μου.


Γι' αυτό έχω περίσσια βοήθεια στο σπίτι σε μόνιμη βάση, ώστε να μην χρειάζεται να κάνω τις δουλειές του σπιτιού ή το καθημερινό μας μαγείρεμα.


Κι αυτό για μια εργαζόμενη μαμά και σύντροφο, ξέρω πως είναι θείο δώρο. Το ξέρω γιατί κάποτε δεν μπορούσα να μου παρέχω κάτι τέτοιο.


Όμως όλο αυτό το κατέκτησα και το διεκδίκησα.


Δεν μου το έκανε κάποιος δώρο. Δεν μου το προσέφερε κανείς. Μόνη μου το προσέφερα στον εαυτό μου. Με αφορμή την Online Επιχειρηματική μου Παρουσία.


13 χρόνια πριν το τοπίο ήταν πολύ διαφορετικό από αυτό που είναι σήμερα. 13 χρόνια πριν χρειάστηκε να ζητήσω δανεικά από την μητέρα μου για να πληρώσουμε το ενοίκιο του σπιτιού μας.


Και σήμερα... το σήμερα φαντάζει σα να έχω κάνει άλμα. Ένα άλμα που ξέρω πως αν θέλεις μπορείς να κάνεις κι εσύ.


Και όπως λέω και παραπάνω, ξέρω πως το σημερινό μου μήνυμα σε αφορά αν είσαι (ή θέλεις να γίνεις) μία/ένας Συγγραφέας, ή και Coach, Educator, Online Επιχειρηματίας και παίρνεις λίγο πιο σοβαρά τον ρόλο σου.


Σε αφορά αν έχεις όνειρα, στόχους και φιλοδοξίες που μέσα στους επόμενους 10, 12 ή 14 μήνες θέλεις να τα δεις να υλοποιούνται και θα σε ενδιέφερε για τον σκοπό αυτό να περάσεις μαζί μου 4 ή 5 μέρες, για περίπου 4 ή 5 ώρες/ ημέρα, όπου...


 • Θα έχεις την απόλυτη προσοχή μου δίχως να κοιτάμε το ρολόι στο χέρι.

 • Θα εργαστούμε στους προσωπικούς σου στόχους, φιλοδοξίες, όνειρα και θέλω, ώστε να υλοποιήσεις αυτό που ΕΣΥ έχεις ανάγκη ως Συγγραφέας, ή Coach, Educator/Σύμβουλος, Online Επιχειρηματίας.

 • Θα σχεδιάσουμε από την αρχή ή θα επαναπροσδιορίσουμε το μοντέλο και το στρατηγικό πλάνο της επιτυχίας σου.

 • Θα εξετάσουμε μαζί τα βιβλία σου, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σου... με δυο λόγια όσα ήδη προσφέρεις ή θέλεις να προσφέρεις από εδώ και πέρα ως Συγγραφέας ή Coach, Educator, Online Επιχειρηματίας... αλλά και τον τρόπο που τα προσφέρεις.

 • Θα θέσουμε τα θεμέλια για να αυξήσεις (κατά πολύ!!!!) το εισόδημά σου ως Συγγραφέας ή Coach, Educator, Online Επιχειρηματίας, αλλά και το προσωπικό σου κοινό από αναγνώστες ή/και πελάτες/μαθητές.

 • Θα δούμε μαζί πώς και πού θα βρίσκεις χρόνο και πόρους για το όνειρό σου, αλλά και πώς μπορείς να εργάζεσαι λιγότερο, αλλά να απολαμβάνεις πολλαπλάσιο εισόδημα και ηρεμία και ξεκούραση.

 • Και φυσικά θα απαντήσουμε προσωπικές σου ερωτήσεις και θα λύσουμε προσωπικά σου προβλήματα για ό,τι σε απασχολεί γύρω από τον ρόλο σου ως Συγγραφέας ή Coach, Educator/Σύμβουλος, Online Επιχειρηματία.


Ναι, μετά από μια τέτοια συνεργασία μαζί μου θα έχεις στα χέρια σου (στο μυαλό και την ψυχή σου) αλλά και στο χαρτί, ό,τι χρειάζεσαι, ώστε μέσα στους επόμενους 6 - 12 μήνες (ανάλογα τα προσωπικά σου δεδομένα και το σημείο εκκίνησής σου) τα σημερινά σου όνειρα και στόχοι, ήδη να έχουν υλοποιηθεί.


Γιατί μετά από 14 βιβλία (ανάμεσά τους και best sellers και μεταφρασμένα στα αγγλικά), μετά από 600.000+ εισόδημα που έχει έρθει από την δράση μου ως Συγγραφέας & Coach/Educator/Online Ψηφιακή Επιχειρηματίας.


Μετά από 28.000+ προσωπική λίστα επαφών (που καθημερινά αυξάνει μέσα από το site μου), social media following που ξεπερνά τα 30.000+ άτομα, best seller home study courses και χιλιάδες χαρούμενους μαθητές/πελάτες/αναγνώστες από όλο τον κόσμο...


Συν μια εμπειρία που ξεπερνά τα 12 χρόνια online και 6 χρόνια offline, νομίζω ότι ξέρω τι μου γίνεται ως Συγγραφέας, Coach, Educator, Online Επιχειρηματίας και ξέρεις κι εσύ πως μπορώ να σε βοηθήσω.


Αν θέλεις λοιπόν να με "προσλάβεις" για μια τέτοια εμπειρία με αφορμή την Private Mentoring Days υπηρεσία μου, τα δεδομένα έχουν ως εξής:


 • Επειδή αυτή η εμπειρία αλλαγής, μεταμόρφωσης και υλοποίησης προσωπικών στόχων και ονείρων για αυτόν τον τομέα της ζωής σου, απαιτεί πολύ μεγάλη επένδυση χρόνου από την πλευρά μου, εκ των πραγμάτων την προσφέρω σε λίγα άτομα κάθε χρόνο με την λογική του first come, first served, και ισχύει για όσους εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους με την οικονομική τακτοποίησή τους.

 • Η συνάντησή μας υλοποιείται online, "σπάει" σε 4 ή 5 συναντήσεις των 4 ή 5 ωρών/μέρα, σε μέρα και ώρες που είναι βολικές και για τους δυο μας.

 • Ενώ το κόστος της Private Mentoring Days μαζί μου είναι 8500€ και μπορείς να τακτοποιηθείς οικονομικά είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, είτε κάνοντας χρήση κάρτας.

Ξέρω πως το κόστος μιας τέτοιας υπηρεσίας και εμπειρίας είναι υψηλό και πως δεν είναι για όλους.


Όμως είναι υψηλό σε σχέση με τι;

Τι ακριβώς θα σου κοστίσει σε προσωπικό επίπεδο, σε πρακτικό, αλλά και σε συναισθηματικό/ψυχολογικό επίπεδο, ακόμη και σε οικονομική επίπεδο, αν ένα χρόνο μετά από σήμερα... δεν έχεις κάνει το άλμα που επιθυμεί η ψυχή σου και - για μια ακόμη φορά - τα μύχια όνειρα της καρδιάς σου δεν έχουν υλοποιηθεί;


Πόσο κοστίζει όλο αυτό;


Μόνο εσύ ξέρεις το κόστος του να ξυπνήσεις 6 ή 12 μήνες μετά από σήμερα, να κοιτάξεις μέσα σου και γύρω σου, και όλα να είναι ακριβώς τα ίδια. Και αυτά που δεν έχεις πάψει να ποθείς, για άλλη μια φορά... για άλλη μια χρονιά δεν έχουν υλοποιηθεί.


Μόνο εσύ γνωρίζεις το κόστος μιας τέτοιας εμπειρίας για την ζωή σου.


Όπως είπα και πριν, αυτή η εμπειρία δεν είναι για όλους, αλλά αν ξέρεις πως είναι για σένα, τότε... αν σε εξυπηρετεί τραπεζική κατάθεση, τα στοιχεία είναι:


Τράπεζα Πειραιώς: Αρ. Λογ/σμού: 579 409 8371 634

IBAN: GR18 0172 7940 0057 9409 8371 634

SWIFT CODE: PIRBGRAA

Δικαιούχος: LAPTOP FREEDOM INTERNATIONAL LTD


Ή αν προτιμάς την χρήση κάρτας μπορείς να μου στείλεις ένα email στo info@writing-online.gr και θα σου στείλω προσωπικές οδηγίες.


Μόλις τακτοποιηθείς οικονομικά γράψε μου στο info@writing-online.gr το όνομα και το τηλέφωνό σου και θα επικοινωνήσω προσωπικά μαζί σου για να συντονιστούμε.


Ένας από τους λόγους που κατάφερα να υλοποιήσω πολλά από τα δικά μου όνειρα ως Συγγραφέας, Coach, Educator και Online Επιχειρηματίας είναι γιατί ΠΑΝΤΑ είχα ανθρώπους που ήδη βρίσκονταν 10 βήματα μπροστά από μένα προς την κατεύθυνση που ήθελα να πάω κι εγώ.


Αυτοί οι άνθρωποι με βοήθησαν με το να μου πούνε τι να κάνω, πώς να το κάνω, πότε και ποιο πρέπει να είναι το πρώτο βήμα μου και ποιο το αμέσως επόμενό μου.


Γιατί απλά γνώριζαν... είχαν βαδίσει το μονοπάτι που ήθελα να βαδίσω κι εγώ. Έτσι δεν χρειάστηκε σε πολλές περιπτώσεις να "ξανά εφήυρω τον τροχό".


Ενώ παράλληλα αναγνώριζαν αν ο τρόπος που σκέφτομαι και λαμβάνω τις αποφάσεις μου, αν ο τρόπος που νιώθω σε σχέση με τα θέλω ήταν ο σωστός ή όχι.


Αξία ανεκτίμητη!


Αν νιώθεις λοιπόν πως ήρθε η στιγμή να λάβεις κι εσύ μια τέτοιου είδους βοήθεια και κρίνεις πως προσωπικά μπορώ να σου την προσφέρω με αφορμή το ποια είμαι, τι γνωρίζω και τι έχω καταφέρει μέχρι τώρα... έχεις την ευκαιρία σου να περάσουμε μερικές ημέρες μαζί για τον σκοπό αυτό!


Μπορείς να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου και να κλείσουμε το ραντεβού μας πριν εξαντληθεί ο διαθέσιμος χρόνος μου (οι διαθέσιμες μέρες μου) για τον σκοπό αυτό που είναι συγκεκριμένες και λίγες μέσα στην χρονιά.


Αν έχεις απορίες/ερωτήσεις για την συγκεκριμένη υπηρεσία γράψε μου στο info@writing-online.gr και θα φροντίσω να σου απαντήσω το συντομότερο δυνατό.


Να είσαι καλά και να έχεις μια συναρπαστική ημέρα και θα χαρώ να σε γνωρίσω ακόμη καλύτερα και να μου επιτρέψεις να σε βοηθήσω μέσα από τις Private Mentoring Days.

Μαρία


Και φυσικά αν υπάρχουν φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι που κάτι τέτοιο τους βοηθά και τους αφορά, προώθησε τους αυτό το μήνυμα τώρα.

Comments


bottom of page