top of page

Writing Hero Του Writing-Online: Νικολέττα Φουλίδου. Πώς Ο Καφές Μπροστά Στο Τζάκι Έγινε Μυθιστόρημα


Μαθήτρια Μαρίας Γούσιου Συγγραφέας Μυθιστορήματος

Σήμερα στο γραφείο μου έχω μαζί μου την Νικολέττα Φουλίδου, μια υπέροχη νέα συγγραφέα, έναν πραγματικά καταπληκτικό άνθρωπο. Μια ακόμη Writing-Hero του Writing-Online!

Η Νικολέττα έχει προμηθευτεί το σύνολο των Ψηφιακών Προγραμμάτων μας που αφορούν την Συγγραφή και Επιτυχημένη Έκδοση/Προώθηση Μυθιστορημάτων και είχα την τιμή να συνεργαστώ προσωπικά μαζί της τόσο για την Επιμέλεια Περιεχομένου του πρώτου της Μυθιστορήματος, όσο και μέσα από το Πρόγραμμα Προσωπικής Καθοδήγησης (Personal Coaching) για Συγγραφείς της Γενιάς μας, ώστε το πρώτο της Μυθιστόρημα, με τίτλο:

Η Αγάπη Χόρευε Στις Φλόγες, να είναι ένα πραγματικά, υπέροχο, και από τις πρώτες στιγμές κυκλοφορίας του, επιτυχημένο βιβλίο!

Μάλιστα, στα πλαίσια των παραπάνω συνεργασιών, η Νικολλέτα τον περασμένο Ιανουάριο, είχε γράψει ένα γράμμα/email το οποίο, αν και το είχε στείλει σε εμένα, στ’ αλήθεια απευθυνόταν σε σένα.

Το θυμίζω εδώ…

Γι' αυτό εάν θέλεις να το διαβάσεις κι εσύ τώρα, μπορείς να κάνεις click επάνω στην παραπάνω εικόνα, ή ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ.

Επίσης, η Νικολέττα (με την βοήθεια και καθοδήγησή μου) οργάνωσε μια πολύ επιτυχημένη παρουσίαση βιβλίου και ακολουθώντας τις συμβουλές μου μέσα από το την συνεργασίας μας, απόλαυσε την ιδιαίτερη βραδιά της στην Πάφο, τις συνεντεύξεις που έχει δώσει στα ΜΜΕ, αλλά και τις ιδιαίτερα αυξημένες πωλήσεις του βιβλίου της.

Μπορείς να δεις συνέντευξή της στο τηλεοπτικό κανάλι MegaOne Κύπρου ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΕΔΩ και να διαβάσεις τα καλά της λόγια που δημοσιοποίησε στο facebook εδώ...

Σήμερα λοιπόν, στην εικοσάλεπτη, αλλά πολύ ουσιαστική κουβέντα μας, η Νικολέττα μοιράζεται μαζί μας όλα όσα χρειάστηκε να κάνει, να μάθει, αλλά και εφαρμόσει, από την έμπνευση μέχρι την επιτυχημένη έκδοση του μυθιστορήματός της.

Και θα την ακούσεις να λέει πως όλα ξεκίνησαν από την αγαπημένη της συνήθεια.

Να κάθετε μπροστά στο τζάκι και να απολαμβάνει τον καφέ της. Εκεί εμπνεύστηκε το βιβλίο της και ακριβώς εκεί, μπροστά στο τζάκι, συναντάμε στην πρώτη κιόλας σκηνή του βιβλίου, την ηρωίδα της, Μαρίνα.

Επίσης, θα ακούσεις την Νικολέττα να μας αποκαλύπτει τις δυσκολίες για την συγγραφή αυτού του βιβλίου, για παράδειγμα δεν ήξερε πώς να γράφει καλούς και αυθεντικούς διαλόγους, ενώ η αρχική της πλοκή είχε κενά, επαναλήψεις και ερωτηματικά, που όμως ΟΛΑ, χάρη στην συνεργασία μας, και χάρη στο περιεχόμενο των Ψηφιακών Προγραμμάτων Συγγραφής μας που εμπιστεύτηκε, πήρε την κατάλληλη γνώση, καλλιέργησε όσα είχε ανάγκη, και τώρα…

Επειδή η Νικολέττα ήδη εργάζεται για το δεύτερο μυθιστόρημά της το οποίο σύντομα θα βρίσκεται στα χέρια μου για την Επιμέλεια Περιεχομένου του, ώστε άμεσα να φτάσει και στα ράφια των βιβλιοπωλείων κι από εκεί, στα δικά σου χέρια, τα «θέματα» που ήταν προβλήματα και δυσκολίες για την συγγραφή του πρώτη της βιβλίου, δεν υπάρχουν πια.

Για να προμηθευτείς το μυθιστόρημα της Νικολέττας Φουλίδου και να έρθεις σε προσωπική επικοινωνία μαζί της, ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ!

Είμαι σίγουρη πως η σημερινή μου καλεσμένη θα σε εμπνεύσει, θα σε καθοδηγήσει, και θα σου φανερώσει πως όταν θέλεις να κάνεις ένα όνειρό σου πραγματικότητα, οι άνθρωποι, η τεχνολογία και η γνώση είναι στην διάθεσή σου για να σε βοηθήσουν, να σε καθοδηγήσουν, αλλά και να σταθούν πλάι σου, ώστε να επιτευχθεί αυτό που ακριβώς επιθυμείς! Να είσαι σίγουρη/σίγουρος ΝΑΙ, ΚΙ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ WRITING HERO ΜΑΣ, ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΦΟΥΛΙΔΟΥ

Η Νικολέττα γεννήθηκε στην Πάφο και είναι το δεύτερο από τα τρία κορίτσια της οικογένειας.

Ακολούθησε φιλολογικές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, αποφοιτώντας από το τμήμα Βυζαντινών και Νεοελληνικών Σπουδών.

Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως Φιλόλογος, παραδίδοντας μαθήματα σε παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου.

Σήμερα διαμένει με τον σύζυγό της Αντρέα στην Πάφο, στην πόλη της Αφροδίτης, της ομορφιάς και του έρωτα για τους περισσότερους, αλλά και στην πόλη της ανακάλυψης και της έμπνευσης για την ίδια.

Από μικρή είχε γίνει φανατική αναγνώστρια παιδικών παραμυθιών αρχικά και μυθιστορημάτων στη συνέχεια. Λάτρευε να εισχωρεί στη ζωή των ηρώων και να ανακαλύπτει έναν κόσμο διαφορετικό. Θαύμαζε τους συγγραφείς και τη δουλειά τους, αλλά ποτέ δε σκέφτηκε να γίνει συγγραφέας και η ίδια.

Αν και λάτρευε τη δουλειά της κι ένιωθε πλήρης κάνοντας κάτι που αγαπούσε, στην πορεία ανακάλυψε πώς είναι να είσαι συγγραφέας.

Ξεκίνησε να περιγράφει εικόνες που γέμιζαν ήχους και αρώματα, μέχρι που έγιναν ιστορία, ξεπήδησαν ήρωες, γράφτηκαν διάλογοι και σκηνές.

Ξαφνικά η συγγραφή έγινε πάθος και ανάγκη, αποτελώντας πλέον μέρος της ζωής της. Με έναν καφέ για συντροφιά, έγραφε στην ησυχία του σπιτιού της ή σε μία καφετέρια, αφήνοντας τη φαντασία της να την παρασύρει.

Όταν έγραψε τη λέξη «ΤΕΛΟΣ» στην οθόνη του υπολογιστή της, πλέον τα είχε καταφέρει και ήταν σίγουρη πως θα συνέχιζε, περπατώντας στο μαγικό μονοπάτι της συγγραφής.

Το πρώτο της βιβλίο «Η αγάπη χόρευε στις φλόγες» είχε ολοκληρωθεί σε διάστημα μόλις 7 μηνών και φιλοξενείται στη συγγραφική οικογένεια του iWrite.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Η Μαρίνα, φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο Κύπρου, γνωρίζει τη μαγεία του έρωτα στο πρόσωπο ενός άντρα, που φροντίζει να κρατά καλά κρυμμένη την ταυτότητά του.

Η φλόγα ανάμεσά τους φουντώνει και δεν έχουν παρά να ακολουθήσουν τον ρυθμό της.

Η καρδιά του όμως είναι δοσμένη και αλλού. Ένα τραγικό γεγονός που έγινε μερικά χρόνια πριν, ανατρέπει για πάντα τη δική του ζωή, αλλά και των γύρω του.

Εκείνη θα ακουμπήσει στο μοναδικό στήριγμα που έχει, τον παιδικό της φίλο.

Αυτός θα κάνει τα πάντα, για να τη βοηθήσει, αλλά και να εκμεταλλευτεί προς όφελός του τις περιστάσεις, αρπάζοντας την ευκαιρία να βρίσκεται κοντά της.

Το παρελθόν ορθώνεται μπροστά τους και έρχεται να ανατρέψει το παρόν της ζωής τους. Θα του το επιτρέψουν; Θα εκμεταλλευτούν τις νέες ευκαιρίες ή θα συνεχίσουν να βαδίζουν πάνω στο παλιό μονοπάτι;

Είναι ο έρωτας ικανός να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια ή θα αναλάβει αυτό τον ρόλο η αγάπη; Μπορεί μια αγάπη βαθιά κι αληθινή να επουλώσει τις πληγές και να συγχωρέσει; Ίσως τα καταφέρει, αν της το επιτρέψουν…

Για να προμηθευτείς το μυθιστόρημα της Νικολέττας Φουλίδου και να έρθεις σε προσωπική επικοινωνία μαζί της, ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ!

Σε ευχαριστώ -και το εννοώ- που είσαι εδώ, που συμμετέχεις, που διαβάζεις, βλέπεις τα videos και που τα μοιράζεσαι με τους δικούς σου φίλους, εντός και εκτός διαδικτύου.

Μαρία

_________________________

ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ;

Εάν θέλεις να μηδενίσεις το κενό ανάμεσα στην ζωή που ζεις και στην ζωή που θα ήθελες να ζεις, KAI να καταφέρεις όσα σήμερα πιστεύεις ότι δεν μπορείς...

Tότε φρόντισε να δεις μέχρι το τέλος αυτό το video (όσο ακόμα προλαβαίνεις) και να παρακολουθήσεις ΤΩΡΑ το Πρόγραμμα Rich + Happy Με Την Online/Ψηφιακή Επιχείρησή Σου πριν το αποσύρουμε για την επόμενη χρονιά και πριν αυξήσουμε την τιμή του. Έχεις λίγες ημέρες ακόμη (ουσιαστικά ώρες από τώρα...) στην διάθεσή σου.

Κάνε click τώρα εδώ πριν το αποσύρουμε για την επόμενη χρονιά και πριν αυξήσουμε την τιμή του.

_________________________

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ "Πώς Να Γράψεις & Να Εκδώσεις Με Επιτυχία Το Μυθιστόρημά Σου, ΦΕΤΟΣ!"

Aν θέλεις να γράψεις φέτος ένα μυθιστόρημα που όλοι θα μιλάμε γι' αυτό, τότε μπορείς να συμμετέχεις στο ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ: "Πώς Να Γράψεις & Να Εκδώσεις Με Επιτυχία Το Μυθιστόρημά Σου, ΦΕΤΟΣ!" που θα ξεκινήσει σε λίγες εβδομάδες από τώρα.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα όπου μέσα από ένα πολύ σύντομο video και πολύ σύντομες και συγκεκριμένες οδηγίες που θα λαμβάνεις μια φορά την εβδομάδα, θα σου δείξω βήμα/βήμα τι πρέπει να κάνεις και πώς πρέπει να το κάνεις…

Αφιερώνοντας πολύ λίγο χρόνο κάθε εβδομάδα, ώστε μέσα σε 52 εβδομάδες να γράψεις, να εκδώσεις με επιτυχία, αλλά και να έχεις αναγνώστες εν αναμονή, για το πρώτο ή το επόμενο μυθιστόρημά σου, ανεξάρτητα από την κατηγορία του.

#συγγραφήβιβλίου #εκδοσηβιβλιουνέουσυγγραφέα #δημιουργικηγραφηοδηγιες #μαθηματαδημιουργικηςγραφης #δημιουργικήγραφήσεμινάρια #δημιουργικήγραφή #δημιουργικηγραφηδωρεαν #ΔημιουργικήΓραφή #δημιουργικήγραφήβιβλία #δημιουργικήγραφήσεμινάρια #πωςναγραψωβιβλιομαθηματαδημιουργικηςγραφης #δομημυθιστορηματος #μαθηματασυγγραφήςπαραμυθιου #μαθηματασυγγραφηςπαραμυθιων #συγγραφήβιβλίου #θελωναγινωσυγγραφεαςβιβλιο #σεμιναριασυγγραφηςβιβλιου #σεμιναριασυγγραφηςβιβλιου #πωςναβγαλωλεφτααποτοιντερνετ #πωςναβγαλωλεφτααμεσα #πωςναεκδοσωεναβιβλιο #πωςναγινωσυγγραφεας #πωςναγινωεπιτυχημενοςσυγγραφεάς #εξυπνεςεπιχειρησειςμεμικροκεφαλαιο #ιδεεςγιαεπιχειρηση #τιεπιχειρησηναανοιξωστοχωριο #πωςναγινωπλουσιοςσυγγραφεας #πωςναγραψωβιβλιο #μικρηεπιχειρησηιδεες #ιδεεςγιαεπιχειρησειςστηνεπαρχια #Εμπνευση #εμπνευσηγιασυγγραφείς

bottom of page