top of page

Writing Hero: Γιώργος Κίτης. Ένας Ακόμη Μαθητής Μου Παρουσιάζει Το Νέο Του Βιβλίο, Ενώ Ήδη Ολοκληρών


Ένας ακόμη μαθητής μου που έλαβε την γνώση που προσφέρωμέσα από τα Ψηφιακά Σεμινάρια Συγγραφής που αφορούν το Μυθιστόρημα, αλλά και μου εμπιστεύτηκε την Επιμέλεια του Βιβλίου του, το παρουσιάζει σε σχετική εκδήλωση στην Κύπρο!

Το βιβλίο του Γιώργου Κιτή με τον αινιγματικό τίτλο «Κάτι Λείπει…» είναι μυθιστόρημα γεμάτο ανατροπές, σμιλεμένους χαρακτήρες και ακραία συναισθήματα.

Όπως μου είπε ο ίδιος: «Όλα άρχισαν από μια φωτογραφία στο facebook, η οποία απεικόνιζε μία μεγάλη μαρμάρινη κολώνα στην οποία κάποιος έγραψε με μαύρο σπρέι: 'Κάτι Λείπει'. Αυτό ήταν το έναυσμα μου για να γράψω τις πρώτες λέξεις. Τα υπόλοιπα ακολούθησαν…»

Ο Γιώργος κατάφερε να γράψει ένα μυθιστόρημα το οποίο σε καθηλώνει και είναι ένα βιβλίο το οποίο μας καλεί, αλλά κυρίως μας προκαλεί, να αναλογιστούμε τις θυσίες που απαιτεί η επιτυχία, αλλά και η ευτυχία.

Όπως έχω ξαναπεί για να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα, αλλά και να δώσεις εφόδια και ευκαιρίες στον εαυτό σου δεν χρειάζεται να πάρεις την άδεια κανενός.

Ναι, πιστεύω ακράδαντα πλέον, πως μπορείς να ξεχωρίσεις τόσο εσύ ως συγγραφέας, όσο και τα βιβλία σου. Γιατί ΞΕΡΩ, πως ως Συγγραφέας της Γενιάς μας έχεις επιλογές.

Μπορείς να μετατρέψεις την Συγγραφή σε μια Επικερδής Πραγματικότητα (εάν κάτι τέτοιο σε ενδιαφέρει). Και ναι, μπορείς να έχεις επιτυχία, αναγνώστες σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και αναγνώστες εν αναμονή, ακόμη και από το πρώτο σου βιβλίο.

Αρκεί, να έχεις την θέληση, να το πάρεις απόφαση κι εγώ είμαι εδώ για να σε βοηθήσω, αλλά και να σου δείξω το πώς.

Με όλη μου την αγάπη,

Μαρία

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ:

Ο Παύλος, ένας φωτογράφος με επιτυχημένη καριέρα δέχεται μια απρόσμενη πρόταση από τον Πρόεδρο του κόμματος «Προοδευτική Ανάπτυξη» για να είναι υποψήφιος βουλευτής στις επερχόμενες εκλογές.

Όμως ο ενθουσιασμός για την υποψηφιότητα του δεν διαρκεί πολύ, αφού η Εύα, ο μεγάλος έρωτας της ζωής του, τον χωρίζει. Ο Παύλος δεν αργεί να γνωρίσει την Άννα, ένα πανέμορφο μοντέλο με θλιμμένη καρδιά.

O Αλέξανδρος, καλύτερος φίλος του Παύλου και εξαιρετικός δημοσιογράφος, δέχεται ένα ανώνυμο τηλεφώνημα το οποίο τον παρακινεί να ερευνήσει τη ζωή της Έλενας. Μιας ανήλικης ναρκομανής της οποίας η ιστορία κρύβει πολύ περισσότερα απ’ ότι εκ πρώτης όψεως φαίνεται.

Ο Παύλος προσπαθεί να εκλεγεί βουλευτής με τη βοήθεια της Άννας που ψάχνει την ηρεμία της ψυχής της. Η Εύα επιστρέφει ξαφνικά στη ζωή του Παύλου και ο Αλέξανδρος προσπαθεί να μάθει ποιοι κρύβονται πίσω από την Έλενα, η οποία θέλει να βγει από τον κόσμο των ναρκωτικών.

Όλοι έχουν το δικό τους κρυφό κίνητρο και ένα κοινό στόχο… να αποκτήσουν αυτό που τους λείπει…

Περισσότερες πληροφορίες για την παρουσίαση, τον συγγραφέα, αλλά και το βιβλίο του, μπορείς να βρεις στην προσωπική του ιστοσελίδα www.giorgoskitis.com


bottom of page