top of page

Writing Hero: Γιώργος Κίτης. Συγγραφέας του "ΚΑΤΙ ΛΕΙΠΕΙ..." Πώς Έγραψα Το Βιβλίο Μου Από


Μια τυχαία φωτογραφία στο facebook που έδειχνε μια κολώνα πάνω στην οποία ήταν γραμμένη η φράση ΚΑΤΙ ΛΕΙΠΕΙ… ήταν αρκετή για να πάψει ό,τι άλλο έκανε εκείνη την στιγμή και να αρχίσει να γράφει το πρώτο του πολύ επιτυχημένο μυθιστόρημα στο οποίο έδωσε και τον ομώνυμο τίτλο: ΚΑΤΙ ΛΕΙΠΕΙ…

Ο Γιώργος Κίτης είναι ένας ακόμη Writing Hero του Writing-Online.

Μαθητής των Ψηφιακών Προγραμμάτων μας που αφορούν την Συγγραφή Μυθιστορημάτων, αλλά και ένας άνθρωπος που μου εμπιστεύτηκε την Επιμέλεια Περιεχομένου του βιβλίο του και μέσω αυτού είχε και την Προσωπική μου Καθοδήγηση για τις Eπιλογές Έκδοσης/Προώθησης που έχουν στην διάθεσή τους οι Συγγραφείς της Γενιάς μας.

Είμαι σίγουρη πως όσα μοιράζεται μαζί μας σήμερα θα σε εμπνεύσουν, θα σε καθοδηγήσουν και θα σου φανερώσουν, για μια ακόμη φορά, πως το όνειρο και το μεράκι που σε συνδέει με την συγγραφή, ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ.

Γιατί σήμερα, θα ακούσεις τον Γιώργο να μας αποκαλύπτει πως:

  • Πώς τελικά έλυσε το πρόβλημα με το οποίο ήρθε αρκετές φορές αντιμέτωπος, που δεν ήταν άλλο από το πώς να «λύσει» τα προβλήματα που ο ίδιος είχε θέσει στους ήρωες του ΚΑΤΙ ΛΕΙΠΕΙ…

  • Tο ΚΑΤΙ ΛΕΙΠΕΙ… ήδη μεταφράζεται για να κυκλοφορήσει και στα αγγλικά.

  • Ο Γιώργος απόλαυσε μια ανέλπιστα επιτυχημένη παρουσίαση βιβλίου.

  • Σε πολύ λίγο κυκλοφορεί το δεύτερο βιβλίο του –μη λογοτεχνικό αυτή την φορά!!!!- που σχετίζεται με το ιδιαίτερο αντικείμενο της δουλειάς του, και που πλέον ως Συγγραφέας του το χρησιμοποιεί για να έλξει νέους πελάτες, αλλά και να αναβαθμίσει το σύνολο της δουλειάς του.

  • Ετοιμάζει το επόμενο μυθιστόρημά του.

  • Ενώ απολαμβάνει την προσωπική επικοινωνία, αλλά και τις άμεσες πωλήσεις του βιβλίου του μέσα από το υπέροχο site που έχει κατασκευάσει και φιλοξενεί τα βιβλία του και τα νεότερά του ως Συγγραφέας.

Ο Γιώργος είναι μια ακόμη τρανταχτή απόδειξη και όπως τον ακόυμε να μας λέει: «Όταν θέλεις να κάνεις ένα όνειρό σου πραγματικότητα τότε κοίτα γύρω σου. Οι άνθρωποι και η γνώση είναι στην διάθεσή σου για να σε βοηθήσουν, να σε καθοδηγήσουν, αλλά και να σταθούν πλάι σου, ώστε να επιτευχθεί αυτό που ακριβώς επιθυμείς

Είναι πάντα εύκολη η διαδρομή;

Φυσικά και όχι…

Χρειάζεται επιμονή, δέσμευση και υπομονή.

Χρειάζεται αφοσίωση.

ΟΜΩΣ πάντα αξίζει τον κόπο! Και συνήθως… αυτή είναι μόνο αρχή.

Μπορείς να προμηθευτής το μυθιστόρημα ΚΑΤΙ ΛΕΙΠΕΙ... αλλά και να έχεις προσωπική επικοινωνία με τον συγγραφέα και τα νέα του βιβλία στην προσωπική του ιστοσελίδα www.giorgoskitis.com

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΚΑΤΙ ΛΕΙΠΕΙ...:

Ο Παύλος, ένας φωτογράφος με επιτυχημένη καριέρα δέχεται μια απρόσμενη πρόταση από τον Πρόεδρο του κόμματος «Προοδευτική Ανάπτυξη» για να είναι υποψήφιος βουλευτής στις επερχόμενες εκλογές.

Όμως ο ενθουσιασμός για την υποψηφιότητα του δεν διαρκεί πολύ, αφού η Εύα, ο μεγάλος έρωτας της ζωής του, τον χωρίζει. Ο Παύλος δεν αργεί να γνωρίσει την Άννα, ένα πανέμορφο μοντέλο με θλιμμένη καρδιά.

O Αλέξανδρος, καλύτερος φίλος του Παύλου και εξαιρετικός δημοσιογράφος, δέχεται ένα ανώνυμο τηλεφώνημα το οποίο τον παρακινεί να ερευνήσει τη ζωή της Έλενας. Μιας ανήλικης ναρκομανής της οποίας η ιστορία κρύβει πολύ περισσότερα απ’ ότι εκ πρώτης όψεως φαίνεται.

Ο Παύλος προσπαθεί να εκλεγεί βουλευτής με τη βοήθεια της Άννας που ψάχνει την ηρεμία της ψυχής της. Η Εύα επιστρέφει ξαφνικά στη ζωή του Παύλου και ο Αλέξανδρος προσπαθεί να μάθει ποιοι κρύβονται πίσω από την Έλενα, η οποία θέλει να βγει από τον κόσμο των ναρκωτικών.

Όλοι έχουν το δικό τους κρυφό κίνητρο και ένα κοινό στόχο… να αποκτήσουν αυτό που τους λείπει…

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ - Marketing Breakfast: Κατανόησε και Εφάρμοσε.

Το «Marketing Breakfast: Κατανόησε & Εφάρμοσε» εισαγάγει τον αναγνώστη στην επιστήμη του marketing και του μαθαίνει βασικά αλλά απαραίτητα στοιχεία και τεχνικές, για την διαχείριση ενός οργανισμού ή ενός αγαθού σε θέματα marketing.

Το θεωρητικό μέρος του βιβλίου αναλύει βασικές έννοιες τις οποίες ο κάθε επαγγελματίας απαιτείται να γνωρίζει. Το πρακτικό μέρος καθοδηγεί τον αναγνώστη να ετοιμάσει ένα επιτυχημένο πλάνο marketing, για τον οργανισμό ή το αγαθό του.

Ένας οδηγός ο οποίος επεξηγεί θέματα στρατηγικού σχεδιασμού marketing, αναλύει τα μέσα προβολής και πως ο marketer μπορεί να τα χρησιμοποιήσει, και εισαγάγει τον αναγνώστη στο διαδικτυακό marketing.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ &

WRITING HERO ΤΟΥ WRITING-ONLINE ΓΙΩΡΓΟ ΚΙΤΗ

Γεννήθηκα το καλοκαίρι του 1979 στη Λευκωσία, όπου έζησα τα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια. Αφού εκπλήρωσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις στη «Στρατονομία» ως λοχίας, σπούδασα «Communications» στην Κύπρο ενώ παράλληλα απόκτησα και δίπλωμά στο «Banking & Finance». Συνέχισα τις σπουδές μου στο Λονδίνο όπου πήρα μεταπτυχιακό στον κλάδο «Media & Communications Management» και μερικά χρόνια αργότερα απόκτησα τον τίτλο του «Chartered Marketer». Παράλληλα έχω παρακολουθήσει πολλά εκπαιδευτικά σεμινάρια για θέματα marketing, management, και συγγραφή βιβλίων.

Τα τελευταία δώδεκα χρόνια ασχολούμαι επαγγελματικά με το marketing. Έχω εργαστεί ως «Διευθυντής πωλήσεων και marketing» σε εκδοτική εταιρεία και ως «Brand Manager» στη μεγαλύτερη εταιρεία αλκοολούχων ποτών στην Κύπρο.

Τι άλλο μου αρέσει; Να «ταξιδεύω» μέσα από τις σελίδες καλών λογοτεχνικών βιβλίων αλλά και να δημιουργώ δικές μου ιστορίες μέσα από το γράψιμο. Λατρεύω τις βόλτες με τη μοτοσυκλέτα μου, αγαπώ την θάλασσα αλλά απολαμβάνω και τις κρύες νύχτες του χειμώνα στο σπίτι, μαζί με τη σύντροφο μου και ένα ποτήρι καλό ουίσκι. Όμως η μεγαλύτερη μου αγάπη είναι τα ταξίδια, και αν και έκανα ήδη αρκετά πάντα θα θέλω περισσότερα.

Μέχρι την επόμενη συνάντησή μας να είσαι ανέλπιστα καλά!

Μαρία

ΥΓ. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΑΣ!

Αν θέλεις οικονομική ελευθερία, ελευθερία από ωράριο εργασίας, ελευθερία να επιλέγεις τον τόπο εργασίας σου, αλλά και ελευθερία επιλογής του αντικειμένου εργασίας σου με βάση τα ταλέντα σου, όσα σε παθιάζουν, είσαι, γνωρίζεις/μαθαίνεις και αγαπάς.

Και αν είσαι ή θέλεις να γίνεις Συγγραφέας, ​Coach/Σύμβουλος, ​Ομιλητής, ​Εισηγητής Σεμιναρίων, Ειδικός/Expert/Guru, ​Ελεύθερος Επαγγελματίας… Και θέλεις να μάθεις πώς «παίρνεις» όλα τα παραπάνω και τα μετατρέπεις στο περιεχόμενο και το αντικείμενο της ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ Οnline/Ψηφιακής Επιχείρησης.

Που χάρη στην τεχνολογία του internet έχει παγκόσμια εμβέλεια και λειτουργεί για να σου φέρνει έσοδα 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ανεξάρτητα από τις ώρες και την τοποθεσία της εργασία σου.

Τότε βεβαιώσου ότι λαμβάνεις μέρος στο ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ του Writing-Online ΤΩΡΑ + KANE CLICK ΕΔΩ Ή ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

*Η αντίστοιχη Personal Coaching/Προσωπικής Skype Καθοδήγησης Υπηρεσία

έχει αποσυρθεί για πάντα.


Comments


bottom of page