top of page

Πότε Ο Πλούτος Των Γνώσεών Σου Μπορεί Να "Καταστρέψει" Το Μυθιστόρημά Σου + Το 1 ΒΗΜΑ Για


Πριν μπούμε στο σημερινό μας θέμα, θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους όσους βρεθήκατε, αλλά και διαδώσατε τα «καλά νέα» για την παρουσίαση του βιβλίου «Μπράβο! Κάτσε!» του μαθητή μας… του Writing & Rich & Happy Online Hero μας, Θωμά Αναστασιάδη.

Του Συγγραφέα & Online Ψηφιακού Επιχειρηματία που εμπιστεύτηκε τα προγράμματά μας που αφορούσαν τους Συγγραφικούς και Επιχειρηματικούς του στόχους, αλλά και μου εμπιστεύτηκε προσωπικά την επιμέλεια του βιβλίου του.

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους για την τεράστια επιτυχία της βραδιάς, κι αυτή είναι μόνο η αρχή του!

Εάν θέλεις περισσότερες πληροφορίες για τον Writing & Rich & Happy Online Hero μας, Θωμά Αναστασιάδη, το βιβλίο του, αλλά και την Online Επιχειρηματική του δράση KANE CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ.

Και ας πάμε στο σημερινό μας θέμα!

Σήμερα, μόλις σε 9 λεπτά, σου εξηγώ πώς να μην κάνεις ένα πολύ σημαντικό λάθος που συναντώ πάρα πολύ συχνά όταν κάνω επιμέλεια στο περιεχόμενο ενός μυθιστορήματος που προέρχεται από έναν συγγραφέα που γνωρίζει πάρα πολλά γύρω από ένα αντικείμενο.

Ναι, ο πλούτος των γνώσεων και των εμπειριών που μπορεί να έχεις για ένα ιδιαίτερο αντικείμενο ή έναν τόπο, γνώσεις που μπορεί να προέρχονται από σπουδές, από προϋπηρεσία, χόμπι ή κάτι άλλο που σε παθιάζει και αγαπάς...

Εάν δεν κάνεις αυτό το ένα πράγμα που σου εξηγώ στο σημερινό μας video/μάθημα, μπορεί –στην κυριολεξία- να σου «καταστρέψει» το μυθιστόρημα.

Αφού δει το video πες μου.

Εσύ έκανες αυτό το λάθος για τα γραπτά σου, νομίζοντας μάλιστα πως έτσι τα κάνεις πιο πλούσια και πιο ενδιαφέροντα;

Τώρα όμως ξέρεις…

Υπάρχει μόλις μία τεχνική. Μόλις ένα δεδομένο που θα πρέπει να θυμάσαι, να γνωρίζεις και να ελέγχεις (κατά την διάρκεια της συγγραφής και της επιμέλειας) που ναι, θα σε προφυλάξει από το λάθος αυτό, αλλά και δεν θα «καταστρέψει» τα μυθιστορήματά σου.

Σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σου, αλλά και που βαδίζουμε μαζί αυτό το μονοπάτι γύρω από την υπέροχη Τέχνη της Συγγραφής, αλλά και της Online/Ψηφιακής Επιχειρηματικότητας.

Μαρία

________________________________

ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ + ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ RICH + HAPPY ONLINE ΦΕΤΟΣ + ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ:

Πώς «παίρνεις» όσα ήδη γνωρίζεις μέσα από τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα, τις γνώσεις, την εξειδίκευση, την προϋπηρεσία, τα ταλέντα σου και ό,τι άλλο σε παθιάζει και αγαπάς…

Και το μετατρέπεις στο περιεχόμενο και το αντικείμενο της ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ Οnline/Ψηφιακής Επιχείρησης, και κατ’ επέκταση σε μια νέα (ή ακόμη μία) πηγή εισοδήματος, ώστε να μπορείς να προσφέρεις σε για σένα και όσους αγαπάς, ό,τι ονειρεύεσαι και αγαπάς!...

Που χάρη στην τεχνολογία του internet έχει παγκόσμια εμβέλεια και λειτουργεί για να σου φέρνει έσοδα 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ανεξάρτητα από τις ώρες και την τοποθεσία της εργασία σου.

Πώς στήνεις από την αρχή μια τέτοια Online/Ψηφιακή Επιχείρηση, ή αν ήδη έχεις και λειτουργείς μια Online/Ψηφιακή Επιχείρηση, πως την εξελίσσεις –οικονομικά- και όχι μόνο, με επιτυχία, προς την επιθυμητή κατεύθυνση, αλλά και γρήγορα.

Πώς μέσα από τον υπολογιστή σου και μια σύνδεση στο internet μπορείς να φέρεις στην ζωή σου ΑΜΕΣΑ οικονομική ελευθερία, ελευθερία χρόνου και ωραρίου εργασίας, ελευθερία τόπου διαμονής και εργασίας, αλλά και ελευθερία επιλογής επαγγελματικού αντικειμένου.

​Δημιουργώντας τα ΔΙΚΑ ΣΟΥ Ψηφιακά/Έντυπα Βιβλία, Ψηφιακά/Φυσικά Εκπαιδευτικά Προϊόντα + Προγράμματα, Σεμινάρια, Παρουσιάσεις, Ομιλίες, τις δικές σου Συμβουλευτικές/Coaching Υπηρεσίες, και όχι μόνο. (Δίχως προηγούμενη γνώση ή σχετική εμπειρία).

Τότε βεβαιώσου ότι παρακολουθείς ΤΩΡΑ

ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (πριν αυξηθεί η τιμή του)

Rich + Happy Με Την Online/Ψηφιακή Επιχείρησή Σου.

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του πλανήτη που μπορείς να καταφέρεις

τόσα πολλά για σένα και για όσους αγαπάς!

Rich + Happy Με Την Online/Ψηφιακή Επιχείρησή Σου.

bottom of page