top of page

LAPTOP FREEDOM: Αν θέλεις να ξεφύγεις από την κατάσταση του… δεν μου φτάνουν τα χρήματα, δεν έχω επι


Αν θέλεις από την κατάσταση του… δεν μου φτάνουν τα χρήματα, δεν έχω επιλογές και σπαταλώ την ζωή μου, δίχως να κάνω αυτό που πραγματικά είμαι καλός/καλή και αγαπώ.

Να προσφέρεις στον εαυτό σου ελευθερία χρόνου, ελευθερία τοποθεσίας όσον αφορά το από που θα εργάζεται, ελευθερία έμπνευσης και επιλογών για το αντικείμενο της δουλειάς σου, και φυσικά, οικονομική ελευθερία σε έναν πλανήτη οικονομικά ασταθές και απρόβλεπτο...

Και να μηδενίσεις το κενό ανάμεσα στην ζωή που ζεις και στην ζωή που θα ήθελες να ζεις, μετατρέποντας ΦΕΤΟΣ τον προσωπικό σου υπολογιστή, σε Προσωπικό Σου ΑΤΜ, «Χρησιμοποιώντας» Όσα Γνωρίζεις, Είσαι Σε Παθιάζουν + Αγαπάς!!

Τότε συνέχισε να διαβάζεις...

Κοντεύουν δέκα χρόνια τώρα που έγινα μια επιτυχημένη και παγκόσμιας εμβέλειας Online/Ψηφιακή Επιχειρηματίας.

Οι Ψηφιακές Δραστηριότητές μου είναι μόνο στα Ελληνικά, αλλά οι αναγνώστες των βιβλίων μου, οι μαθητές των εκπαιδευτικών προγραμμάτων μου και οι πελάτες στις Συμβουλευτικές Coaching υπηρεσίες μου είναι από όλο τον κόσμο!

Ενώ ό,τι κάνω, είναι βασισμένο πάνω σε ό,τι αγαπώ, μελετώ ασταμάτητα και με παθιάζει πιο πολύ από κάθε τι άλλο στην ζωή μου. Την Συγγραφή και την Online/Ψηφιακή Επιχειρηματικότητα για ανθρώπους ΣΑΝ ΚΙ ΕΜΑΣ!

Κι όλο αυτό το κατάφερα δίχως προηγούμενη εμπειρία, δίχως γνώση από υπολογιστές ή κατασκευής ιστοσελίδων, δίχως χρήματα (το αντίθετο μάλιστα… όταν ξεκινούσα αντιμετωπίζαμε ως οικογένεια την δική μας οικονομική κρίση), αλλά ΝΑΙ…

Με έναν πολύ απλό υπολογιστή (ούτε καν τελευταίας τεχνολογίας) και μια απλή σύνδεση στο intertet, έχτισα και συνεχίζω να έχω μια Online/Ψηφιακή Επιχείρηση που χάρη στο διαδίκτυο έχει παγκόσμια εμβέλεια (κι ας είναι μόνο στα Ελληνικά) και φέρνει έσοδα 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ανεξάρτητα από τις ώρες και τον τόπο εργασίας μου, και επαναλαμβάνω… έχοντας ως μοναδικό της αντικείμενο αυτό που πιο πολύ απ’ όλα ξέρω, με παθιάζει και από παιδί αγαπώ.

Και δεν είμαι η μόνη. Μαθητές μου, αλλά και άνθρωποι από όλο τον κόσμο το κάνουμε καθημερινά.

Σε αυτό το video σε ξεναγώ «στα παρασκήνια» αυτής της διαδρομής και σου αποκαλύπτω τα μυστικά μου, ώστε αν κάτι τέτοιο είναι σημαντικό για σένα και θέλεις να το πετύχεις, ΦΕΤΟΣ.

Να το πετύχεις με τον λιγότερο δυνατό κόπο, αλλά και δίχως να ρισκάρεις. Να το πετύχεις παίρνοντας μόνο τις σωστές αποφάσεις και κάνοντας τις πλέον κατάλληλες επιλογές ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ και ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΣΤΟΧΟΥΣ.

Εάν σε ενδιαφέρουν και σε αφορούν ολα τα παραπάνω, τότε βεβαιώσου ότι παρακολουθείς αυτό το σύντομο βίντεο που μοιράζομαι σήμερα μαζί σου ΤΩΡΑ.

Ενώ αν θέλεις πρόσβαση στο:

Πριν αποσυρθεί για φέτος + πριν αυξηθεί η τιμή του. KANE CLICK AΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μαρία

#τιεπιχειρησηναανοιξωμεμικροκεφαλαιο #πωςναγίνωexpert #ευκολαχρηματααποτοσπιτι #πωσμπορωναγινωlifecoach #πωσμπορωναγινωlifecoach #πωςναγινωομιλητρια #πωσνακανωδικημουεπιχειρηση #πωςναγινωπλουσιοςσυγγραφεας #πωςναβγαλωλεφτααποτοιντερνετ #μικρηεπιχειρησηιδεες #εξυπνεςεπιχειρησειςμεμικροκεφαλαιο #τιεπιχειρησηναανοιξωστοχωριο #ιδεεςγιαεπιχειρηση #ευκοληδουλεια #πωςναμαζεψωλεφτα #πωςναβγαλωλεφτααποτοσπιτι #ιδεεςγιαεπιχειρησειςστηνεπαρχια #μαθηματααποτοσπιτι #πωςναβγαλωχρηματααποτοσπιτι #πωςναβγαλωχρηματααποblog

bottom of page