top of page

Γιατί Ανθρωποι Σαν Κι Εμάς, Με Περιεχόμενο, Είμαστε Ικανοί Να Πετύχουμε ως Συγγραφείς, Αλλά Και Ως O


Σήμερα ετοίμασα ένα βίντεο για να σου δείξω… ή καλύτερα να σου αποδείξω, γιατί άνθρωποι σαν κι εμάς, με περιεχόμενο, είμαστε ικανοί να πετύχουμε ως Συγγραφείς, αλλά και ως Online/Ψηφιακοί Επιχειρηματίες, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

Πώς και προς ποια κατεύθυνση έχει αλλάξει το «παιχνίδι» της επιχειρηματικότητας εδώ και αρκετά χρόνια πλέον…

Και πως αυτό επηρεάζει και αφορά εμάς, τα όνειρα και τους στόχους μας, σε προσωπικό επίπεδο.

  • Εάν θέλεις να γίνεις Επιτυχημένος Συγγραφέας.

  • Εάν θέλεις να γίνεις Επιτυχημένος Online/Ψηφιακός Επιχειρηματίας.

  • Εάν θέλεις μέσα από το δικό σου «περιεχόμενο» να φέρεις στην ζωή σου ευημερία, ελευθερία, ασφάλεια και επιλογές...

Tότε αφιέρωσε μόλις 10 λεπτά για να δεις, να κατανοήσεις και να εμβαθύνεις σε όσα μοιράζομαι μαζί σου στο video, που μόλις κοινοποίησα για σένα!

Επίσης σου θυμίζω πως για το Πρόγραμμα Rich + Happy Με Την Online/Ψηφιακή Επιχείρησή Σου, έχεις ακόμη λίγες ημέρες στην διάθεσή σου, πριν αποσυρθεί για φέτος (σε 12 ημέρες από τώρα) + πριν αυξηθεί για πάντα η τιμή του.


Το πρόγραμμα αυτό είναι διαθέσιμο ΜΟΝΟ 2 φορές τον χρόνο, για περιορισμένο χρονικό διάστημα «εγγραφών» και την επόμενη φορά που θα το διαθέσουμε θα έχει αυξηθεί σημαντικά η τιμή του. Tο πρόγραμμα συνοδεύεται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Πριν αποσυρθεί για φέτος (σε 12 ημέρες από τώρα) + πριν αυξηθεί η τιμή του.

________________________________________________

Ενώ ξεκίνησε χθες, η Black Friday 2017 για το Writing-Online, όπου μπορείς μέχρι την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου, (τα μεσάνυχτα) να προμηθευτείς ΟΛΑ μας τα Ψηφιακά Σεμινάρια (Home Study Courses) σε Προνομιακές Black Friday Τιμές που δεν πρόκειται να επαναληφθούν.

Τα προγράμματά μας αφορούν ανθρώπους σαν κι εσένα που ενδιαφέρονται για:

  • Συγγραφή, Επιμέλεια και Έκδοση Μυθιστορήματος.

  • Συγγραφή και Έκδοση Παραμυθιών & Παιδικών Βιβλίων.

  • Συγγραφή και Έκδοση Μη-Λογοτεχνικών Βιβλίων.Επιλογές Έκδοσης & Προώθησης Βιβλίων Για Συγγραφείς Της Γενιάς Μας.

Όλα τα προγράμματά μας έχουν την μορφή Home Study Courses, δηλαδή μπορείς να τα παρακολουθήσεις από το σπίτι σου, στον δικό σου ρυθμό και χρόνο, έχοντας πρόσβαση σε αυτά, εφ' όρου ζωής και...

Επαναλαμβάνω, οι Προνομιακές Black Friday Τιμές δεν πρόκειται να επαναληφθούν και θα είναι σε ισχύ μέχρι την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου (τα μεσάνυχτα).

Μέχρι την επόμενη συνάντησή μας, να είσαι ανέλπιστα καλά!

Μαρία

#πωςμπορωνακανωπωλησειςμεσωιντερνετ #επιχειρησειςonline #πωςμπορωναπουλησωμεσωιντερνετ #επιχειρησημεπολυμικροκεφαλαιο #πωλησηπροιοντωναποτοσπιτι #πωλησηχειροποιητωνμεσωιντερνετ #θελωναπουλησωδιαφοραπραγματα #πωσμπορωναγινωlifecoach #πωςναβγαλωχρηματααποτοσπιτι #ευκοληδουλεια #πωςναβγαλωλεφτααποτοσπιτι #ευκολαχρηματααποτοσπιτι #πωσνακανωδικημουεπιχειρηση #ιδεεςγιαεπιχειρηση #ιδεεςγιαεπιχειρησειςστηνεπαρχια #πωςναβρωπελατεςστοεξωτερικο #πωςναπροσεγγισωπελατες #πωλησηπροιοντωναποτοσπιτι #πωςμπορωναπουλησωμεσωιντερνετ #πωλησηπροιοντωνμεσωιντερνετ #πωςναπουλησωπραγματαμεσωιντερνετ

bottom of page