top of page

Ιστορία Συγγραφικής Επιτυχίας Μαθητριάς Μας. Νικολέττα Φουλίδου, Συγγραφέας Μυθιστορήματος.


Ο Ιανουάριος είναι ένας από τους πολύ αγαπημένους μου μήνες…

Γιατί πέρα από τις γιορτινές στιγμές που έχουν προηγηθεί με τους αγαπημένους μας, είναι και μια κατάλληλη στιγμή να σκεφτείς και να πάρεις αποφάσεις για όσα θέλεις να πετύχεις μέσα στους επόμενους 12 μήνες.

Ως Άνθρωπος, Συγγραφέας, «Δασκάλα» Συγγραφής και Online/Ψηφιακή Επιχειρηματίας, αφού μου επιτρέπεις να είμαι μέρος της ζωής σου, έχω ήδη ετοιμάσει να μοιραστώ μαζί σου μέσα στο 2017 πολλά και ιδιαίτερα, όμως σήμερα θέλω να μοιραστώ κάτι που δεν είναι δικό μου.

Πρόκειται για ένα email που έλαβα μέσα στις γιορτές που αποδέκτη έχει ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, και όχι εμένα.

Μου το έστειλε η Νικολέττα Φουλίδου, από την Κύπρο, που θέλησε να σου φανερώσει την δική της εμπειρία ως πρωτοεμφανιζόμενη συγγραφέας.

Σε παρακαλώ αφιέρωσε το μόλις ένα λεπτό που χρειάζεται για να διαβάσεις το email της και με ευχαριστείς αργότερα…

Αυτή είναι η δική μου εμπειρία.

Γεια σου. Είμαι η Νικολέττα και κατάγομαι από την Κύπρο. Εδώ και 15 περίπου μήνες ανήκω κι εγώ στα μέλη του Writing-Online, από τότε περίπου ξεκίνησα να γράφω το πρώτο μου μυθιστόρημα.

Πέρσι τέτοιο καιρό, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, αποφάσισα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου. Έτσι αγόρασα το σεμινάριο: «Πώς Να Κάνεις Επιμέλεια Στα Μυθιστορήματά Σου Ολοκληρωμένα, Με Σύστημα Και Βήμα-Βήμα», αν και δεν είχα ολοκληρώσει ακόμη το μυθιστόρημά μου.

Λίγο καιρό αργότερα, βλέποντας πως η συγγραφή ήταν για μένα πάθος και πηγή δημιουργίας, αποφάσισα πως ήθελα να γίνω καλύτερη στο κομμάτι αυτό. Έτσι πήρα και το σεμινάριο: «Από Tην Έμπνευση Εως Την Εκδοση Ενός Μυθιστορήματος Σε 14 Βήματα Μόνο».

Ξεκίνησα, λοιπόν, να μελετώ συστηματικά και να κάνω τις ασκήσεις που πρότεινε η Μαρία στα σεμινάριά της. Αυτό, όχι μόνο με βοήθησε να γίνω καλύτερη, αλλά πολλές από αυτές τις ασκήσεις βρήκαν τη θέση τους μέσα στο μυθιστόρημα που έγραφα.

Χωρίς καμία εμπειρία στη συγγραφή και χωρίς καμία άλλη γνώση, μπορώ τώρα να πω πως κατάφερα να γνωρίσω και να εφαρμόσω την τέχνη και την τεχνική της συγγραφής σε πολλαπλά επίπεδα. Και κάπως έτσι, λίγο καιρό μετά τα κατάφερα! Γιατί μόλις σε 7 μήνες κατάφερα να ολοκληρώσω ένα μυθιστόρημα 500 σελίδων.

Η επόμενη κίνησή μου δε χρειάστηκε πολλή σκέψη. Καμία επιλογή δε θα ήταν καλύτερη από το να συνεργαστώ προσωπικά με τη Μαρία. Έτσι λοιπόν, η Μαρία επιμελήθηκε το βιβλίο μου, φωτίζοντας σημεία που εγώ δεν μπορούσα να δω και δίνοντας μου συμβουλές, ώστε το βιβλίο μου να φτάσει στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Όμως δεν ήταν μόνο αυτό. Η συνεργασία μας δεν είχε να κάνει μόνο με την επιμέλεια. Η Μαρία με πήρε από το χέρι και με καθοδήγησε στο μονοπάτι προς την έκδοση και την προώθηση του βιβλίου μου, ώστε να κάνω τις καλύτερες επιλογές έκδοσης και προώθησης ΓΙΑ ΜΕΝΑ.

Η βοήθεια της Μαρίας, οι γνώσεις και η εμπειρία της ήταν πολύτιμα. Χωρίς την καθοδήγησή της, το βιβλίο μου δε θα βρισκόταν σήμερα λίγο πριν τα ράφια των βιβλιοπωλείων, ούτε θα είχε το ποιοτικό αποτέλεσμα που έχει το περιεχόμενό του.

Τώρα περιμένω την έκδοση του πρώτου μου μυθιστορήματος με τίτλο: «Η αγάπη χόρευε στις φλόγες» το οποίο έχει φιλοξενηθεί στη συγγραφική οικογένεια των Εκδόσεων iWrite.

Με αυτό το email θέλω να ευχαριστήσω τη Μαρία για όσα μου έχει προσφέρει, αλλά θέλω να ευχαριστήσω κι εσένα που διαβάζεις αυτή τη στιγμή την εμπειρία μου και ίσως εμπνευστείς από αυτή.

Αν το πάθος σου είναι η συγγραφή, και όνειρό σου είναι να ολοκληρώσεις το πρώτο ή το επόμενό σου βιβλίο, συνέχισε μέχρι να τα καταφέρεις.

Αν δεν έχεις τη γνώση που χρειάζεσαι, μπορείς να τη βρεις σε κάποιο από τα σεμινάρια της Μαρίας, επιλέγοντας το κατάλληλο για σένα. Αυτά που έχεις να κερδίσεις είναι πολλά! Να είσαι σίγουρος/η πως δεν πρόκειται να το μετανιώσεις.

Καλή συνέχεια και να έχεις όμορφες συγγραφικές μέρες!

Νικολέττα Φουλίδου

Σε εμπνέει, σου δείχνει τον δρόμο και τον τρόπο και ΣΟΥ ΛΕΕΙ, πως μπορείς να τα καταφέρεις κι εσύ, έτσι δεν είναι;

Δεν είσαι μόνη/μόνος σου. Και είναι ένας από τους λόγους που είμαι τόσο παθιασμένη με τα όσα ξέρω ότι μπορώ να σου προσφέρω τόσο μέσα από τα Ψηφιακά Μου Σεμινάρια, όσο και μέσα από τις Υπηρεσίες Προσωπικής Συνεργασίας και Καθοδήγησης μου.

Κι αυτή είναι μόλις μία από τις εκατοντάδες Ιστορίες Αλλαγής + Επιτυχίας που μέλη, μαθητές, και άτομα που με εμπιστεύτηκαν προσωπικά για να συνεργαστούμε, έχουν μοιραστεί μαζί μου.

Αν θέλεις ΦΕΤΟΣ να είναι Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, τότε θα είναι τιμή μου να σε βοηθήσω και να υποστηρίξω κι εσένα προσωπικά.

Φέτος έχω δεσμευτεί να σε εμπνεύσω όχι μόνο μέσα από μένα και το δικό μου περιεχόμενο, αλλά και μέσα από τα λόγια και τις προσωπικές εμπειρίες επιτυχίας μαθητών μου και ανθρώπων που με εμπιστεύτηκαν προσωπικά να συνεργαστούμε για τα βιβλία τους, αλλά και για την πορεία τους και την ταυτότητά τους ως Συγγραφείς.

Και αυτή είναι μόνο η αρχή!

Για μια ακόμη φορά στέλνω σε σένα και όσους αγαπάς τις καλύτερες ευχές μου για ένα ανέλπιστα όμορφο και Συγγραφικά Επιτυχημένο 2017.

Με τόση πολύ αγάπη για σένα...

Μαρία

#δημιουργικήγραφή #πωςναεκδοσωτοβιβλιομουστοεξωτερικο #σκελετόςμυθιστορήματοσ #μαριαγουσιου #πλοκήμυθιστορήματος #πωςναγραψωενακαλοβιβλιοπωςναγραψωενακε #Εμπνευση #μαθηματααποτοσπιτι #σεμιναριασυγγραφηςβιβλιου #πωςναπροωθήσωτοβιβλιομου #ΔημιουργικήΓραφή #πωςναβγαλωχρηματααποblog #μαθηματασυγγραφηςδωρεαν #Μυθιστόρημα #πωςναγραψωβιβλιομαθηματαδημιουργικηςγραφης #πωςμπορωναγίνωσυγγραφεας #πωςναεκδόσωτοβιβλίομου #πωςναγινειςπλουσιος #πωςμπορωναεκδόσωεναβιβλιο #πωςναγραψειςεναλογοτεχνικοβιβλιο

תגובות


bottom of page