top of page

Μάθημα Δημιουργικής Γραφής: Πώς τα όνειρα μετατρέπονται σε μία ιδιαίτερη πηγή έμπνευσης για τους Συγ


Τα όνειρα είναι μία ιδιαίτερη πηγή έμπνευσης για τους Συγγραφείς Μυθιστορημάτων.

Μην τα αγνοείς.

Μην τα ξεχνάς.

Και εισέπραξε όσα καλά - για το μυθιστόρημά σου - έχουν να σου δώσουν.

Γι' αυτό κι εγώ σήμερα μοιράζομαι μαζί σου μια Άσκηση Δημιουργικής Γραφής που σχετίζεται με τα όνειρά σου και την έμπνευση που χρειάζεσαι για τα Μυθιστορήματά σου.

Άσκηση Δημιουργικής Γραφής

Κατέγραψε ένα όνειρό σου. Παιδικό ή πρόσφατο.

Η καταγραφή ενός ονείρου δεν είναι απαραίτητα η καταγραφή ενός δρώμενου ή μιας εμπειρίας που τα γεγονότα έχουν συνοχή μεταξύ τους.

Αν μπορείς αφέσου τόσο… ώστε να ανακαλύπτεις νέα δρώμενα καθώς γράφεις.

Για την άσκηση αυτή, μην προσπαθήσεις να θυμηθείς το όνειρο και μετά να αρχίσεις να γράφεις.

Άρχισε να γράφεις και μετά επέτρεψε στη μνήμη σου να σου αποκαλυφθεί….

Τώρα, υπογράμμισε ό,τι έχει πιο ενδιαφέρον για σένα και εμπλούτισέ το με όσο περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς (οι λεπτομέρειες μπορεί να είναι τόσο αληθινές, όσο και φανταστικές ή και λίγο από τα «δύο»).

Επανέλαβε αυτήν την άσκηση όσο πιο συχνά μπορείς.

Όμως μέχρι την επόμενη συνάντησή μας...

Αν επιλογή σου, στόχος και όνειρό σου είναι να γράψεις και να εκδώσεις ΦΕΤΟΣ, σε λιγότερο από ένα χρόνο, ένα καταπληκτικό μυθιστόρημα που όλοι θα μιλάμε γι' αυτό. Τότε θα χαρώ να σε γνωρίσω προσωπικά μέσα από το:

Πώς Να Γράψεις & Να Εκδώσεις Με Επιτυχία Το Μυθιστόρημά Σου, ΦΕΤΟΣ!

Σε λιγότερο από ένα χρόνο ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΜΟΛΙΣ 5 ΒΗΜΑΤΑ.

ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ ή επάνω στην εικόνα για να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου, αλλά και για να πάρεις όλες τις πληροφορίες.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί με πολύ αγάπη και μεράκι για ανθρώπους ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ώστε σε ένα χρόνο, ξεκινώντας από σήμερα:

  • Να γράψεις ένα καταπληκτικό μυθιστόρημα (το πρώτο ή το επόμενό σου!)

  • Να έχεις καταφέρει να το εκδώσεις με επιτυχία σύμφωνα με τους προσωπικούς σου στόχους και φιλοδοξίες, αλλά και να ξέρεις ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσεις και για τα επόμενα βιβλία σου.

  • Να έχεις δημιουργήσει μια μεγάλη λίστα από αναγνώστες εν αναμονή, που θα γνωρίζουν και θα περιμένουν να αγοράσουν το βιβλίο σου, ενώ εσύ ακόμη το γράφεις και πολύ πριν αυτό εκδοθεί.

Κανένα αντίστοιχο εργαστήρι ή σεμινάριο δεν μπορεί να σου εγγυηθεί κάτι τέτοιο, καλλιεργώντας παράλληλα το ταλέντο σου.

Όπως επίσης κανένα άλλο αντίστοιχο πρόγραμμα δεν σου δίνει πρόσβαση στην ύλη του και προσωπική συμβουλευτική και βοήθεια εφ όρου ζωής. Κι αυτό, μεταξύ πολλών άλλων, είναι που το κάνει μοναδικό και διαφορετικό.

Το Εργαστήρι έχει την μορφή Home Study Course και μπορείς να το παρακολουθήσεις από το σπίτι σου, δίχως απαραίτητη σύνδεση στο Internet, στις μέρες και ώρες που ΕΣΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ, δίχως να μετακινηθείς από τον χώρο σου.

Είναι διαθέσιμο στους ενδιαφερόμενους ΜΟΝΟ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, το σύνολο της ύλης μένει στα χέρια σου κι εγώ βρίσκομαι προσωπικά πλάι σου σε κάθε βήμα αυτής της διαδρομής.

ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ ή επάνω στην εικόνα για να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου, αλλά και για να πάρεις όλες τις πληροφορίες.

Μέχρι την επόμενη συνάντησή μας, εύχομαι να γράφεις και να εμπνέεσαι καταπληκτικά βιβλία που όλοι μας θα λατρέψουμε.

Να είναι η μέρα σου ανέλπιστα όμορφη!

Και φυσικά αν υπάρχουν φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι που κάτι τέτοιο τους βοηθά και τους αφορά, προώθησε τους αυτό το post τώρα.

Μαρία

#δωρεανμαθηματαδημιουργικησγραφησ #δημιουργικήγραφήδωρεαν #δημιουργικηγραφηδωρεαν #μαθήματαδημιουργικήσγραφήσonline #σεμινάριαδημιουργικήσγραφήσδωρεαν #μαθήματαδημιουργικήσγραφήσ #δημιουργικήγραφήσεμινάρια #δημιουργικήσγραφήσ #μαθηματαγραφησ #μαθηματαδημιουργικησγραφησ #πωσγραφεισεναβιβλιο #πωσγραφωβιβλιο #πωσναγραψεισεναβιβλιο #θελωναγινωσυγγραφεασ #πωσγραφωεναβιβλιο #σεμιναριαγραφησ #μαθηματασυγγραφησ #σεμινάριαδημιουργικήσγραφήσ #μαθήματαδημιουργικήσγραφήσαθήνα #πωσναγραψωεναβιβλιο #θελωναγραψωεναβιβλιο #πωσθαγινωσυγγραφεασ #πωσναγραψωβιβλιο #μαθηματασυγγραφησδωρεαν #δημιουργικήγραφή #πωσναγινωσυγγραφεασ #θελωναγραψωβιβλιο #σεμιναριασυγγραφησβιβλιου #πωσναγραψωεναμυθιστορημα #πωσμπορωναγραψωεναβιβλιο #συγγραφήβιβλίου #ιδεεσγιαναγραψωβιβλιο #σεμινάριαδημιουργικήσγραφήσδωρεαν2018 #ιδεεσγιασυγγραφηβιβλιου #τιχρειαζεταιγιαναγραψεισβιβλιο #δημιουργικηγραφηδωρεαν2017 #πωσναγραψωεναβιβλιοστονυπολογιστη #πωσναγραψωεναβιβλιομυστηριου #δημιουργικήγραφήpdf #προγραμμαγιασυγγραφηβιβλιου

bottom of page