top of page

Δημιουργική Γραφή Δωρεάν: Πώς να 'εξασκήσεις' τους συγγραφικούς σου μυς αυτή την εβδομάδα κα


δημιουργικη γραφη δωρεαν

Αυτή την εβδομάδα ας κάνουμε κάτι διαφορετικό!

Πάρε χαρτί και μολύβι και ας παίξουμε με τις λέξεις και ας απολαύσουμε τον Συγγραφέα που έχουμε, όλοι εμείς εδώ, μέσα μας.

Αυτή την εβδομάδα λοιπόν, σου προτείνω να οργανώσεις τον χρόνο σου έτσι, ώστε να αφιερώσεις λίγο χρόνο - επιλέγοντας ένα μέρος που σε εμπνεύσει για συγγραφή για να "εξασκήσουμε" τους συγγραφικούς μας μυς.

Όπως έχω ξαναπεί, ο Συγγραφέας που θέλει να τα καταφέρει καλά, κατά μία έννοια, δεν διαφέρει από έναν αθλητή.

Γι' αυτό αυτή την εβδομάδα, ας κάνουμε μια Καλή Προπόνηση με Δημιουργική Γραφή Δωρεάν!

Άσκηση Δημιουργικής Γραφής #1

Γράψε φανταστικούς διαλόγους.

Είναι σημαντικό να εξασκηθείς στην συγγραφή διαλόγων.

Δεν σου κρύβω ένα από τα προβλήματα που συναντώ ξανά και ξανά όταν κάνω Επιμέλεια Περιεχομένου που κάνω σε μυθιστορήματα ή ακόμη και σε λογοτεχνικά βιβλία για παιδιά, από παραμύθια, μέχρι και εφηβικές νουβέλες, είναι το στοιχείο του διαλόγου.

[ Aν ήδη έχεις ολοκληρώσει την συγγραφή του βιβλίου σου και πιστεύεις πως χρειάζεσαι βοήθεια για την Επιμέλεια Περιεχομένου του, ώστε αυτό να γίνει άμεσα δεκτό από τους εκδότες της επιλογής σου, αλλά και να αγαπηθεί από το αναγνωστικό σου κοινό, τότε θα είναι τιμή μου να επιλεμηθώ προσωπικά το βιβλίο σου. Μπορείς να πάρεις όλες τις σχετικές πληροφορίες για μια τέτοια συνεργασία μας ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ! ]

Διάλογος δεν είναι μόνο ο άμεσος λόγος.

Διάλογος είναι και αυθεντικότητα φωνής, και περιβάλλον, και συναισθήματα, και σκέψεις, και γλώσσα του σώματος, και αίσθηση, και τι άλλο συμβαίνει ταυτόχρονα γύρω...

Ενώ, επίσης, σημαντικός είναι και ο σωστός τρόπος γραφής του διαλόγου πάνω στο χαρτί.

Άσκηση Δημιουργικής Γραφής #2

Γράψε την ίδια «ιστορία» από διαφορετικές οπτικές γωνίες.

Δώσε διαφορετικά πρόσωπα, διαφορετικό τόπο, χρόνος ακόμη και είδος γραφής.

Τόλμησε την αφήγηση, το παραμύθι, το ποίημα, την παραβολή, κλπ.

Άσκηση Δημιουργικής Γραφής #3

Γράψε την ίδια ιστορία για διαφορετικούς ακροατές… ενήλικες,παιδιά, ηλικιωμένους, ανθρώπους με ειδικές ικανότητες, κλπ.

Άσκηση Δημιουργικής Γραφής #4

Επέλεξε να γράψεις κάτι με αφορμή:...

  • Μια γνωστή παροιμία ή γνωστή ατάκα.

  • Ένα πρόσωπο.

  • Έναν τόπο.

  • Ένα αντικείμενο.

  • Μια γνωστή ιστορία.

  • Για να εξηγήσεις πώς…

  • Για να δικαιολογήσεις.

  • Για να διαχωρίσεις, πχ είδη μουσικής…

  • Για να ερμηνεύσεις.

  • Για να πείσεις.

Αφιέρωσε όσο χρόνο μπορείς να διαθέσεις ή όσο χρόνο απαιτήσει από εσένα η διαδικασία της συγγραφής/προπόνησης.

Σε κάθε περίπτωση βεβαιώσου ότι αποδέχεσαι την πρόταση/πρόσκληση που σου κάνω αυτή την εβδομάδα και πως δεν μένεις μόνο στην ανάγνωση και στην θεωρία αυτής.

Πάρε ερέθισμα από τις παραπάνω ασκήσεις δημιουργικής γραφής που έχεις στην διάθεσή σου σήμερα δωρεάν και καλλιέργησε το ταλέντο σου, εμπνεύσου, αφέσου και ό,τι σου κάνει "click" από τις ασκήσεις αυτές, βεβαιώσου ότι το τοποθετείς στο αρχείο των εμπνεύσεών σου, αλλά και στο αρχείο της πρώτη ύλης για το πρώτο ή το επόμενο μυθιστόρημά σου.

Κι αν θέλεις να μάθεις παραπάνω για το τι είναι το Αρχείο Εμπνεύσεων που πρέπει να διατηρείς ως Συγγραφέας Μυθιστορημάτων, τί είναι και πώς επεξεργαζόμαστε την πρώτη συγγραφική ύλη για ένα best seller Μυθιστόρημα.

Και θέλεις να εργαστείς σοβαρά με την συγγραφή ενός μυθιστορήματος φέτος (το πρώτο ή το επόμενό σου)...

Και θέλεις να είσαι απόλυτα σίγουρη/σίγουρος για τις επιλογές σου, και να μην "παίζεις" απλά με τις λέξεις, αλλά να γράψεις και να εκδώσεις ΦΕΤΟΣ, σε λιγότερο από ένα χρόνο, ένα καταπληκτικό μυθιστόρημα που όλοι θα μιλάμε γι' αυτό.

Mην Χάσεις Την Ευκαιρία Σου ή Άλλο Χρόνο Και Έλα Να Γνωριστούμε ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ, Μέσα Από Το:

Πώς Να Γράψεις & Να Εκδώσεις Με Επιτυχία Το Μυθιστόρημά Σου, ΦΕΤΟΣ!

Σε λιγότερο από ένα χρόνο ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΜΟΛΙΣ 5 ΒΗΜΑΤΑ.

Και Μην Χάσεις Την Προνομιακή Έκπτωση Γιατί Σε 3 Ημέρες Από ΣΗΜΕΡΑ Αυξάνετε η Τιμή Του.

ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ ή επάνω στην εικόνα για να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου, αλλά και για να πάρεις όλες τις πληροφορίες.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί με πολύ αγάπη και μεράκι για ανθρώπους ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ώστε σε ένα χρόνο, ξεκινώντας από σήμερα:

  • Να γράψεις ένα καταπληκτικό μυθιστόρημα (το πρώτο ή το επόμενό σου!)

  • Να έχεις καταφέρει να το εκδώσεις με επιτυχία σύμφωνα με τους προσωπικούς σου στόχους και φιλοδοξίες, αλλά και να ξέρεις ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσεις και για τα επόμενα βιβλία σου.

  • Να έχεις δημιουργήσει μια μεγάλη λίστα από αναγνώστες εν αναμονή, που θα γνωρίζουν και θα περιμένουν να αγοράσουν το βιβλίο σου, ενώ εσύ ακόμη το γράφεις και πολύ πριν αυτό εκδοθεί.

Κανένα αντίστοιχο εργαστήρι ή σεμινάριο δεν μπορεί να σου εγγυηθεί κάτι τέτοιο, καλλιεργώντας παράλληλα το ταλέντο σου.

Όπως επίσης κανένα άλλο αντίστοιχο πρόγραμμα δεν σου δίνει πρόσβαση στην ύλη του και προσωπική συμβουλευτική και βοήθεια εφ όρου ζωής. Κι αυτό, μεταξύ πολλών άλλων, είναι που το κάνει μοναδικό και διαφορετικό.

Το Εργαστήρι έχει την μορφή Home Study Course και μπορείς να το παρακολουθήσεις από το σπίτι σου, δίχως απαραίτητη σύνδεση στο Internet, στις μέρες και ώρες που ΕΣΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ, δίχως να μετακινηθείς από τον χώρο σου.

Είναι διαθέσιμο στους ενδιαφερόμενους ΜΟΝΟ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, το σύνολο της ύλης μένει στα χέρια σου κι εγώ βρίσκομαι προσωπικά πλάι σου σε κάθε βήμα αυτής της διαδρομής, ενώ η προνομιακή έκπτωση και η επιλογή δόσεων που ισχύουν σήμερα, σε πολύ λίγο από τώρα θα αποσυρθούν.

Μπορείς να ξεκινήσεις, σήμερα κιόλας, απολαμβάνοντας την σημαντική προνομιακή έκπτωση και την επιλογή δόσεων που σύντομα θα αποσυρθούν.

ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ ή επάνω στην εικόνα για να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου, αλλά και για να πάρεις όλες τις πληροφορίες.

Μέχρι την επόμενη συνάντησή μας, εύχομαι να γράφεις και να εμπνέεσαι καταπληκτικά βιβλία που όλοι μας θα λατρέψουμε.

Να είναι η μέρα σου ανέλπιστα όμορφη!

Και φυσικά αν υπάρχουν φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι που κάτι τέτοιο τους βοηθά και τους αφορά, προώθησε τους αυτό το post τώρα.

Μαρία

#δωρεανμαθηματαδημιουργικησγραφησ #δημιουργικήγραφήδωρεαν #δημιουργικηγραφηδωρεαν #μαθήματαδημιουργικήσγραφήσonline #σεμινάριαδημιουργικήσγραφήσδωρεαν #μαθήματαδημιουργικήσγραφήσ #δημιουργικήγραφήσεμινάρια #δημιουργικήσγραφήσ #μαθηματαγραφησ #μαθηματαδημιουργικησγραφησ #πωσγραφεισεναβιβλιο #πωσγραφωβιβλιο #πωσναγραψεισεναβιβλιο #θελωναγινωσυγγραφεασ #πωσγραφωεναβιβλιο #σεμιναριαγραφησ #μαθηματασυγγραφησ #σεμινάριαδημιουργικήσγραφήσ #μαθήματαδημιουργικήσγραφήσαθήνα #πωσναγραψωεναβιβλιο #θελωναγραψωεναβιβλιο #πωσθαγινωσυγγραφεασ #πωσναγραψωβιβλιο #μαθηματασυγγραφησδωρεαν #δημιουργικήγραφή #πωσναγινωσυγγραφεασ #θελωναγραψωβιβλιο #σεμιναριασυγγραφησβιβλιου #πωσναγραψωεναμυθιστορημα #πωσμπορωναγραψωεναβιβλιο #συγγραφήβιβλίου #ιδεεσγιαναγραψωβιβλιο #σεμινάριαδημιουργικήσγραφήσδωρεαν2018 #ιδεεσγιασυγγραφηβιβλιου #τιχρειαζεταιγιαναγραψεισβιβλιο #δημιουργικηγραφηδωρεαν2017 #πωσναγραψωεναβιβλιοστονυπολογιστη #πωσναγραψωεναβιβλιομυστηριου #δημιουργικήγραφήpdf #προγραμμαγιασυγγραφηβιβλιου

bottom of page