top of page

Τυχαίες Καλοσύνες και Άσκοπες Πράξεις Ομορφιάς Για Σένα Και Τους Ήρωές Σου.


Μέρες που είναι, θέλω για μια ακόμη φορά να σου εκφράσω την ιδιαίτερη ευγνωμοσύνη μου για την εμπιστοσύνη σου στο περιεχόμενό μας, και που επέλεξες να είσαι εδώ μαζί μας, αλλά και να λαμβάνεις μια φορά την εβδομάδα από εμάς Δωρεάν Tips & Συμβουλές, για να απολαμβάνεις...

Συγγραφική σοφία, έμπνευση και μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα video/μαθήματα (και όχι μόνο) που έχεις δει και αφορούν την Τέχνη + Την Τεχνική της Συγγραφής.

Όποιο κι αν είναι το όνειρο, το μεράκι και η αγάπη σου για την συγγραφή, ξέρω πως μπορείς να τα καταφέρεις.

Ναι, πιστεύω πως μπορείς να ξεχωρίσεις τόσο εσύ ως συγγραφέας, όσο και τα βιβλία σου – ένα προς ένα – από τον παγκόσμιο ανταγωνισμό.

Ο συγγραφέας της γενιάς μας έχει πλέον επιλογές, μπορεί να έχει έσοδα μέσα από την συγγραφή, και να καταφέρει ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που θέλει.

Αρκεί να έχει την κατάλληλη γνώση, αλλά και την προσωπική θέληση.

Όμως είμαι σίγουρη πως μπορείς να ξεχωρίσεις και ως άνθρωπος.

Γι’ αυτό σήμερα, αντί για «τυπικές» ευχές που όλοι κάνουμε ο ένας στον άλλο αυτές τις ημέρες, ενόψει της νέας χρονιάς, η Ομάδα μου κι εγώ, θέλοντας να σου ευχηθούμε με τον δικό μας ιδιαίτερο τρόπο για την Νέα Χρονιά σου κάνουμε «δώρο» τις Τυχαίες Καλοσύνες και Άσκοπες Πράξεις Ομορφιάς.

Η Μητέρα Τερέζα κάποτε είπε: «Δεν μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα. Μόνο μικρά πράγματα με Μεγάλη Αγάπη!»

Έτσι λοιπόν, το δώρο μας για σένα αυτή την πρωτοχρονιά, είναι μια σειρά από σκέψεις/εμπνεύσεις, που αν τις κάνεις πράξη (εσύ και οι ήρωες των βιβλίων σου), αλλά και αν μοιραστείς αυτή την ιδέα με άλλους, που επίσης την κάνουν πράξη, την βάλουν στην δική τους ζωή, ή και στα δικά τους βιβλία, μπορεί να δημιουργήσουμε μια μορφή «θετικής αναρχίας».

Τι είναι μια Τυχαία Καλοσύνη και μια Άσκοπη Πράξη Ομορφιάς;

  • Το να φυτέψεις λουλούδια σε ένα άσχημο και άδειο οικόπεδο.

  • Το να πληρώσεις τα διόδια του αυτοκινήτου που έρχεται πίσω σου.

  • Το να αφήσεις ένα αυτοκίνητο ή έναν πεζό να περάσει, χαμογελώντας του!…

  • Το να κρατήσεις τα παιδιά φίλων σου για να βγουν οι ίδιοι να διασκεδάσουν ως ζευγάρι… και να το επαναλάβεις και μια επόμενη φορά.

  • Το να δώσεις λίγα χρήματα σε κάποιον που δεν το περιμένει και τα έχει ανάγκη, αντί να κάνεις μια ακόμη αγορά για τον εαυτό σου.

  • Το να κρατάς με χαρά το ασανσέρ για κάποιον άγνωστο που τρέχει να το προλάβει.

  • Το να βοηθήσεις κάποιον που του έχουν πέσει τα πράγματα στο δρόμο.

  • Αν έχεις παιδιά… το να ακούσουν ότι είναι ξεχωριστά και ιδιαίτερα, ότι τα αγαπάς και τα θαυμάζεις.

  • Αν έχεις σύντροφο… πάντα χρειάζεται να ακούει και να νοιώθει ότι αγαπιέται αληθινά. Ότι τον/την θαυμάζεις και του αναγνωρίζεις όλα του τα καλά.

  • Αν έχεις φίλους… ένα σύντομο τηλεφώνημα που θα βρωντοφωνάζει ότι τους νοιάζεσαι και ότι τους έχεις στην καρδιά σου. – Ποιον έχεις να τηλεφωνήσεις πολύ καιρό;

  • Το να χαϊδέψεις ένα αδέσποτο γατάκι ή σκυλάκι, και/ή να φροντίσεις για το φαγητό του.

  • Το να βάλεις λίγα ψίχουλα στο μπαλκόνι σου για τα πουλάκια του χειμώνα.

  • Να μαγειρέψεις δυο – τρία φαγητά και να τα χαρίσεις… ή σε κάποιον που πεινάει, ή σε κάποιον που δεν «προλαβαίνει» να μαγειρέψει.

  • Το να χαμογελάσεις κοιτώντας στα μάτια άγνωστους ανθρώπους, που έχουν την ανάγκη να βιώσουν το ότι δεν είναι «αόρατοι».

  • Το να εκφράζεις ΑΓΑΠΗ συνειδητά και καθημερινά με μια πράξη προς οποιαδήποτε κατεύθυνση – η αγάπη ποτέ δεν πάει χαμένη, μάλιστα επιστρέφει πίσω σε σένα στο πολλαπλάσιο της.

  • Το να επισκεφτείς έναν ηλικιωμένο συγγενή και να τον ακούσεις ειλικρινά.

  • Το να ποτίσεις ένα φυτό – που δεν είναι δικό σου – που όμως το έχει ανάγκη.

Το υπέροχο με τις Τυχαίες Καλοσύνες και τις Άσκοπες Πράξεις Ομορφιάς είναι ότι, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!, θα σου παρουσιάζονται χιλιάδες ευκαιρίες για να τις κάνεις, αρκεί να το έχεις στο νου σου και να τις κάνεις συνειδητά.

Είθε να μπεις στην διαδικασία. Να εμπνεύσεις κι άλλους να το κάνουν, τόσο μέσα από τα βιβλία σου, όσο και μέσα από τις καθημερινές πράξεις σου, αλλά και την καθημερινή συμπεριφορά σου.

Είθε να είσαι καθημερινά αποδέκτης τέτοιων αληθινών στιγμών αγάπης από όλους τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν.

Αυτές τις γιορτές, λοιπόν, ας κρατήσουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων ζωντανό καθ’ όλη την διάρκεια της νέας χρονιάς, και όχι μόνο...

Ας αγαπάμε, ας είμαστε ευγνώμονες, ας έχουμε υγεία, ευημερία και συμπόνια ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. Ας είμαστε θετικοί άνθρωποι στην σκέψη, τα συναισθήματα και τις πράξεις μας.

Εύχομαι η μαγεία αυτών των ημερών να μας αγγίξει όλους και να μας δώσει αυτό το κάτι που χρειαζόμαστε για να είμαστε ευτυχισμένοι.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ!

Μαρία

ΥΓ. Επίσης να σου θυμίσω πως ως μέλος μας, (MONO ΓΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΜΕΡΕΣ/ΩΡΕΣ ΑΚΟΜΗ...) μπορείς να απολαύσεις αυτή την Χριστουγεννιάτικη Περίοδο, κάτι που κάνουμε ως Ομάδα για πρώτη φορά, κάτι που δεν το έχουμε ξανακάνει σε προηγούμενη Χριστουγεννιάτικη περίοδο και δεν σκοπεύουμε να το επαναλάβουμε, πριν από τα επόμενα Χριστούγεννα.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, μπορείς να αποκτήσεις το Ψηφιακό Σεμινάριο της Επιλογής σου (πριν αυτό αποσυρθεί για τους επόμενους 12-16 μήνες, με αφορμή τον τρόπο λειτουργίας του site μας)...

Με επιπλέον ξεχωριστά ΔΩΡΑ που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού διαθέσιμα ή προς πώληση στο internet, και είναι ιδιαίτερης αξίας - και σημασίας - για την πορεία και την επιτυχία σου ως συγγραφέας.

Και όλα αυτά με Ιδιαίτερη Προνομιακή Έκπτωση: -30%, -40%, -50% (ανάλογα το σεμινάριο που θα επιλέξεις).

Επέλεξε λοιπόν το Ψηφιακό Σεμινάριο Συγγραφής που ταιριάζει σε σένα και τις ανάγκες σου, και γράψε, προώθησε και εξέδωσε με ανέλπιστη επιτυχία (χάρη σε όσα θα μάθεις μαζί μας!) το δικό σου βιβλίο ΦΕΤΟΣ! Ξέρω πολύ καλά πως μπορείς και σου έχω εμπιστοσύνη. Μαθητές μου το κάνουν καθημερινά, όπως μπορείς να δεις στο σχετικό χωρίο του site.

Αυτός είναι ένας ακόμη τρόπος που θέλω να σου εκφράσω προσωπικά και έμπρακτα την ευγνωμοσύνη μου που είσαι εδώ, τις ευχές μου για αυτά τα Χριστούγεννα, αλλά και για την εμπιστοσύνη σου.

Για να αποκτήσεις το Σεμινάριο Συγγραφής που ταιριάζει σε σένα, και να κάνεις αυτό το υπέροχο δώρο Χριστουγέννων στον εαυτό σου, τα όνειρα και το μέλλον σου: ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ.


bottom of page