top of page

Πόσες Σελίδες Θα Πρέπει Να Είναι Το Βιβλίο Μου;


Πόσες σελίδες θα πρέπει να είναι το βιβλίο μου;

Αυτή είναι μια ερώτηση που λαμβάνω πολύ συχνά μέσα από το Writing-Online.

Γι’ αυτό λοιπόν στην σημερινή παρουσίαση του ΣυγγραφήςTV θα μάθεις:

  • Πόσες σελίδες πρέπει να είναι το βιβλίο σου αν αυτό είναι λογοτεχνικό;

  • Πόσες σελίδες πρέπει να είναι αν το βιβλίο σου είναι μη λογοτεχνικό;

  • Πώς ο όγκος του καθορίζεται από το αν το βιβλίο φτάσει στα χέρια των αναγνωστών ως έντυπο βιβλίο ή ως ηλεκτρονικό βιβλίο/e-book;

  • Τι συμβαίνει αν το βιβλίο είναι μέρος κάποιας σειράς, αλλά και γιατί αυτή είναι μια πολύ έξυπνη κίνηση για τους Συγγραφείς/Επιχειρηματίες της γενιάς μας;

  • Αλλά και πώς μπορεί να σε βοηθήσει ο «ανταγωνισμός» που ήδη υπάρχει εκεί έξω και αφορά την κατηγορία των βιβλίων που γράφεις ή θέλεις να γράψεις.

Κι αφού πάρεις τις απαντήσεις σου, θα χαρώ να μάθω για σένα, αλλά και από σένα!

Πόσο σημαντικό ρόλο παίζει ο αριθμός και ο όγκος των σελίδων ενός βιβλίων στην ζωή σου ως αναγνώστης, αλλά και ως συγγραφέας;

Και ποια είναι εκείνα τα βιβλία που εξαιτίας του όγκου τους, αγαπάς να γράφεις, αλλά και να διαβάζεις;

Πολλά και τεράστια ευχαριστώ που με την παρουσιάσου ομορφαίνεις μοναδικά την ζωή μου. Να έχεις μια ανέλπιστα καταπληκτική ημέρα.

Μαρία

ΥΓ. Σου θυμίζω επίσης, πως εδώ και λίγες ημέρες… ώρες ουσιαστικά, μπορείς να έχεις πρόσβαση και να αποκτήσεις όποιο Ψηφιακό Σεμινάριο Συγγραφής του Writing-Online Επιθυμείς (πριν αυτό αποσυρθεί για τους επόμενους 10-16 μήνες), με Επιπλέον Ξεχωριστά ΔΩΡΑ που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού διαθέσιμα ή προς πώληση στο internet, κι όλα αυτά με Προνομιακή Χριστουγεννιάτικη Έκπτωση που ξεκινά από -30% και φτάνει έως -50%.

Πρόκειται για κάτι που θα διαρκέσει μόλις για λίγες ημέρες/ώρες ακόμη, αλλά και που θα δοθεί μόνο στους πρώτους 35 ενδιαφερόμενους.

Επέλεξε το Ψηφιακό Σεμινάριο Συγγραφής που ταιριάζει σε σένα και τις ανάγκες σου, και γράψε φέτος το δικό σου best seller. Το ξέρω πως μπορείς. Μαθητές μου το κάνουν καθημερινά.

Για να γίνεις η/ο Συγγραφέας που κρύβεις μέσα σου, για να δώσεις τις ευκαιρίες που αξίζει η ζωή και η συγγραφή σου, αλλά και για να κάνεις κάτι που πραγματικά το θέλεις πολύ, δεν χρειάζεται να πάρεις την άδεια κανενός.

Η προσφορά ισχύει ΜΟΝΟ για τους 35 ΠΡΩΤΟΥΣ ενδιαφερόμενους και λήγει σε λίγες ημέρες/ώρες από τώρα.

Εάν τα πρώτα 35 άτομα προκύψουν πριν από την ημερομηνία λήξης της προσφοράς, θα υπάρξει ξεκάθαρη ανακοίνωση στην σελίδα πληροφοριών, αλλά και αποστολή προσωπικού email στους ενδιαφερόμενους.


bottom of page