top of page

Έχω Τα Γενέθλιά Μου Και Σε Προσκαλώ Σε Μια Ιδιαίτερη Συγγραφική Γιορτή.


Αν και είμαι αρκετά «εκτεθειμένη» όσον αφορά την δημόσια παρουσία μου, ως Συγγραφέας, Writing Coach (Εισηγήτρια Δημιουργικής Γραφής/Συγγραφής) και Online/Ψηφιακή Επιχειρηματίας, έχω να εξομολογηθώ κάτι.

Δεν μου είναι και τόσο εύκολο να μοιραστώ την προσωπική μου ζωή.

Γι’ αυτό σήμερα, νιώθω λίγο άβολα τώρα που σου γράφω, αλλά θέλω να μοιραστώ, ή καλύτερα, να γιορτάσω ΜΑΖΙ ΣΟΥ, το γεγονός ότι την επόμενη Δευτέρα έχω τα γενέθλια μου!

Μέσα από το Writing-Online, την Συγγραφή, την Δημιουργική Γραφή και τα Βιβλία, η ζωή μου έχει αλλάξει – πολύ – προς το καλύτερο και με τρόπους που δεν θα μπορούσα να προβλέψω.

Κι αυτό το χρωστώ σε σένα, στην παρουσία σου εδώ, αλλά και στην εμπιστοσύνη σου.

Το να προσφέρω και το να είμαι έμπρακτα ευγνώμων, είναι κάτι που με χαρακτηρίζει σε όλες μου τις σχέσεις.

Και η σχέση που έχω αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια με τους απλούς επισκέπτες, τα μέλη και τους μαθητές του site, για μένα, είναι ιερή και μοναδική. Την τιμώ και είναι μία από τις προτεραιότητες της ζωής μου.

Έτσι, με αφορμή τα γενέθλιά μου, που είναι την επόμενη Δευτέρα, θέλω να σου ζητήσω μια χάρη για να μπορέσω να κάνω εγώ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ένα πολύ ξεχωριστό δώρο.

Όπου κι αν βρίσκεσαι και ό,τι και αν είναι αυτό που σε έφερε κοντά μας και σε συνδέει με την συγγραφή, ξέρω ότι μπορώ να σου εκφράσω την έμπρακτη ευγνωμοσύνη και αγάπη μου.

Το μόνο που θα χρειαστώ από εσένα, είναι μόλις μισό λεπτό από τον χρόνο σου.

Χρησιμοποίησε το κουμπί των σχολίων παρακάτω και πες μου…

Α. Τί είδος βιβλίου θέλεις να γράψεις και ποια είναι τα δύο μεγαλύτερα προβλήματα/προκλήσεις που αντιμετωπίζεις σε σχέση με το όνειρο και το μεράκι σου γύρω από την συγγραφή; Πού δεν τα πας καλά, πού προβληματίζεσαι και ζορίζεσαι και θα ήθελες βοήθεια;

ΚΑΙ

Β. Αν είχες την δυνατότητα να με έχεις στο πλάι σου σε προσωπικό επίπεδο για τρεις ολόκληρους μήνες, τι ακριβώς θα ήθελες να κάνουμε μαζί για τα βιβλία και το συγγραφικό σου όνειρο; Τί ακριβώς θα μου ζητούσες; Πώς θα ήθελες να σε βοηθήσω έμπρακτα σε σχέση με όσα ονειρεύεσαι για την ταυτότητά σου ως συγγραφέας και τα βιβλία σου;

Απλά χρησιμοποίησε το κουμπί των σχολίων παρακάτω και πες μου…

Θέλω να ξέρεις ότι θα διαβάσω πολύ προσεκτικά την κάθε απάντηση και μετά θα επιλέξω, έναν από εσάς.

Για να του προσφέρω το χρόνο, την εμπειρία και τις γνώσεις μου, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ, με σκοπό να τον βοηθήσω σε προσωπικό επίπεδο, και για ένα χρονικό διάστημα τριών μηνών, ώστε να κάνει τα επόμενα – απαραίτητα – βήματα, (όποια κι αν είναι αυτά), που χρειάζεται για να υλοποιήσει τους στόχους, τα θέλω και το όνειρό του γύρω από τη συγγραφή.

Για μια ακόμη φορά, χρησιμοποίησε το κουμπί των σχολιων παρακάτω και πες μου… ανυπομονώ να μάθω και να βοηθήσω.

Με ιδιαίτερη αγάπη και εκτίμηση,

Μαρία

ΥΓ. Σ’ ευχαριστώ που αφιέρωσες τον χρόνο να διαβάσεις το «γενέθλιο» post μέχρι το τέλος. Αυτό είναι κάτι που δεν έχω ξανακάνει ποτέ στο παρελθόν, αλλά ξέρω μέσα μου πως το αξίζεις!

Το όνομα αυτού που θα επιλεγεί και θα του αφιερώσω τον χρόνο, την εμπειρία και τις γνώσεις μου για το επόμενο τρίμηνο, θα ανακοινωθεί από το site, αλλά και μέσα από e-mail στα μέλη μας σε λίγες ημέρες από σήμερα.

Επίσης, το άτομο αυτό θα ΠΡΕΠΕΙ να είναι εγγεγραμμένο μέλος μας. Γι' αυτό βεβαιώσου πως συμπληρώνεις το email σου στην σχετική φόρμα που θα βρεις λίγο πιο κάτω.

Εύχομαι – πραγματικά – ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ και φυσικά οι ευχές για τα γενέθλια, είναι κι αυτές ευπρόσδεκτες.


bottom of page